Sverige er på antidemokratisk kurs

Af Amalie Lyhne 32

Oktober, 2012: Svenske rigsdagsmedlemmer foreslår, at en rytterstatue af Gustav 2. Adolf, som siden 1796 har stået på et torv i Stockholm, bliver fjernet, fordi den repræsenterer undertrykkelse. I stedet skal der opstilles nye statuer, der hylder tolerance, mangfoldighed og solidaritet.

April, 2013: Amager Bryghus lancerer en ny øl med navnet ”Lyst” – på etiketten er en tegneserie-kvinde i Betty Boop-stil med nedringet bluse og store, flirtende øjne. Det kan man ikke acceptere i Sverige, og øllen bliver forbudt.

December, 2013: I et forsvar for både de stakkels muslimer og de stakkels kvinder får den socialdemokratiske toppolitiker Susanne Eberstein fjernet et barokmaleri af den romerske gudinde Juno fra spisesalen i den svenske Rigsdag, fordi gudinden er malet med bare bryster. Så skulle man jo tro, at der ville lyde protester fra politiske modstandere. Tja. Det liberale parti, Folkpartiet, reagerer ved at kræve, at det i stedet burde være et gammelt billede af Gustav d. 3.’s kroning, der blev taget ned, fordi han var antidemokratisk.

At Sverige har udviklet sig til et nypuritansk og overdrevet politisk korrekt samfund er ikke længere en nyhed. Men i den seneste tid er eksemplerne væltet frem med større hast end tidligere – endnu mere snerpede, endnu mere absurde, endnu mere bekymrende. Nu er det ikke længere bare noget, vi kan grine af.

En reklame i den stockholmske metro for kunstudstillingen ”Pompeji”, som viste en romersk halvgud med et blottet bryst, blev forsøgt censureret bort af det lokale trafikselskab. En dansk antiracistisk teaterforestilling, som ville sætte etniske gruppers forhold til hinanden til debat, blev taget af plakaten på Malmø Kulturfestival efter anklager om racisme. Og så er den svenske provokunstner Dan Park blevet idømt seks måneders fængsel på grund af ni karikaturtegninger, som ifølge Malmø Tingret overtræder det svenske forbud mod ”hets mot folkgrup”. Samtidig fik Dan Park ordre om at aflevere tegningerne til destruktion. De er åbenbart så stødende og så forkerte, at de ikke må eksistere.

Den sidste sag er åbenlyst den værste. Ytringsfriheden og herunder den kunstneriske frihed er en af demokratiets grundpiller, og hvis man fjerner den, begynder fundamentet at vakle.

I et forsøg på at beskytte minoriteter (hvilket i Sverige er samtlige grupper på nær hvide mænd) og styre uden om enhver lillebitte mistanke om racisme eller mandschauvinisme, hvor absurd den end måtte være, er Sverige begyndt at undergrave netop det demokrati, som alle mennesker – og da især minoriteter – nyder godt af. Sverige vil rense det offentlige rum for alt, hvad nogen kan finde kontroversielt eller stødende. Sverige vil ensrette kunsten. Sverige vil lukke øjnene for historien og for nutidens problemer. Sverige vil benægte, at der er forskel på mennesker.

Det er farligt, og det er forkert.

Stig Jarl, som er lektor i teatervidenskab, udtrykte det meget smukt forleden i Radio 24/7.

”Når jeg taler på en konference i Sverige skal jeg passe rigtig meget på, og jeg skal helst forholde mig intetkønsagtigt med det her utrolige ord ”hen”, så jeg ikke kommer til at sige han eller hun. (…) Det er forskelsbenægtelse. Man skulle hellere hylde forskellene.”

32 kommentarer RSS

 1. Af Claus T.

  -

  @ Amalie Lyhne
  Dan Parks tegninger er groft racistiske, men alligevel hyldes han af nogle danskere som en art frihedskæmper.
  En af dem forestiller en svensk politiker med afrikansk baggrund iført lænker og med teksten “Vores negerslave er stukket af”. Alle kan se tegningen på Youtube – søg blot på Dan Parks navn.

  Ville du også drage i leding til mandens forsvar, hvis han tegnede billeder af jøder iført KZ-dragter og med overskriften “Alt lykkes i en gasovn”?

  Chancen er der faktisk allerede: en racistisk Facebook-gruppe med 3.000 likes har foreslået, at journalister med jødisk baggrund ikke må dække Israel-Palæstina-konflikten. Skal du ikke komme den til undsætning? Eller hvad med de “kunstnere”, som dekorerede en jødisk skole med slagord og hagekors?
  Kom nu, Amalie!

 2. Af Daniel Åstrand

  -

  Det krävs ofta kunskap om samtida händelser för att kunna förstå Dan Parks konst.

  I april 2011 hölls en “slavauktion” på Hallands studentnation vid Lunds universitet:
  http://www.skanskan.se/article/20110418/LUND/704189811/-/nationer-anmals-for-slavauktion

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/slavauktionen-i-lund-polisanmald_6100395.svd

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/slavauktion-pa-studentfest_6100109.svd

  Jallow Momodou, Vänsterpartiet och Afrosvenskarnas riksförbund, var den som skrek högst om detta i svenska tidningar.
  Momodou är född i Gambia. Han har aldrig varit slav. Han har inga förfäder som varit slavar i USA. Det ENDA skälet till att han tar sig rätten att representera “negerslavar” är att han har samma hudfärg. Är inte det om något ett rasistiskt tänkande?

  Momodou har främst politiska skäl att vara så högljudd och kränkt. Dan Park gillar att förolämpa de som är kränkta och därför fick Momodou representera “negerslavar” i Parks affischer.

  Dan Park kan vara osmaklig i sin konst men det är bara okunniga personer som bara ser rasism. Park driver med företeelser i samhället. Han driver med den politiska korrektheten och att folk blir så kränkta. Parks affischer och konst har ofta flera nivåer och det finns ofta en hög grad av satir i dem.
  Ju mer politiskt korrekt det svenska samhället blir, desto mer får Park att driva med.

  I dagens politiska klimat i Sverige är Dan Parks affischer verkligen “entartete kunst”.

 3. Af Thor Arentoft Arentoft

  -

  Sverige befinder sig på samme stade som Danmark gjorde når Nyrup sagde “stuerene det bliver i aldrig” Han og de øvrige partier troede også dengang at de havde “patent” på politikken, men vælgerne ville noget andet.
  Nu hænder præsis det samme i Sverige, og de gamle partier i Sverige, gør præsis samme fejl som de Danske partier forsøgte sig med, nemlig at holde DF udenfor politisk indflydelse.
  Ingen af de politiske partier i Sverige vil lukke SD med ind i den politiske proces i Rigsdagen, og dermed tage medansvar for politikken. Derfor kan så også SD, ligesom DF har gjort det, høste stemmer, uden at behøve at tage politisk ansvar.
  Taburetterne er vigtigere for partierne, end politikken. Sådan er det i Danmark, og nu (ser vi) også i Sverige.

 4. Af K.Larsen .

  -

  Til Sverige og hele den øvrige verden.
  Fordømmer i Islam for metodisk at forfølge Jøder ?

 5. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  – Vi bør boykotte al samhandel og samvær med Sverige ligesom vi gør med Rusland.
  – Landet er i den grad sygt, at det grænser til det rene vanvid.
  – Hvor er nu menneskerettighedsorganisationerne og alle de “andre hyklere” henne..?
  – Det smager af rent meningsdiktatur – om få er det RENT DIKTATUR ligesom
  beskrevet i bøgerne “Fagre nye verden” samt “1984” – kvalmende!

  PS: DK bør snarest muligt ophæve pasunionen med denne diktaturstat
  PPS.: det handelsmæssige “tab” kan let udlignes med en øget samhandel med Tyskland, Polen samt Syd Amerika, hvis der virkelig “satses” på disse markeder.
  I mellemtiden må damerne, herhjemme, så nøjes med “kun” 16 par sko i stedet for de nuværende 32 par – skønt stort afsagn overlever vi det nok…………….ikke sandt..?

 6. Af Dino Cini

  -

  Bjarne Munk Christensen spørger hvor menneskerettighedsorganisationerne er henne? Hvor skulle de være -de er en del af problemet. Sverige er som resten af de Europæiske nationalstater gået fra, at være en ramme for et folk og demokrati med retsstaten tilbage til 12-hundred tallet. Til at være et instrument for den ideologiske humanisme. Den ideologiske humanismen genstand er andre folks elendighed og ikke interesserne for et folk. Derfor skal de oprinelige svenskere intimideres. Denne transformation startede tilbage i midt 70erne og frem. Et godt sted, at begynde er professor i Juridisk historie ved Harvard Samuel Moyns bog; “The Last Utopia -Human Rights in history”. Her sker der 2.udviklinger 1) Venstrefløjen behøvede en ny utopi efter man ikke kunne forsvarer kommunismen 2) Al-koloniseringen medførte mere elendighed og ikke den udvikling man håbede på. Menneskerrettighederne bliver Utopien som skal redde befolkninger udenfor staten -3.verden. S.Moyn skriver,at historisk set talte man om rettigheder i forhold til en stat og indenfor en stat- det vi ville kalde borgerrettigheder. De der sker i Sverige er et resultat af, at disse rettighedsbevægelser har “kuppet” en historisk gammel nationalstat og gjort den til rammen for deres dagsorden som er folk udenfor Sverige. At der er puritanitiske træk ligger sikkert i, at rødder for denne humanisme går tilbage til Calvinismen i 1880, hvor man efter “Gud var død” opfandt Gud igen som humanismen med tro på FN, menneskerettigheder, en helliggørelse af ofre og en fredelig monolitisk verden som mål.”Røde kors” er fra den periode og er grundlagt af Calvinister. Forskeren Steven Hopgood har beskrevet denne udvikling i “The Endtimes of Human Rights”.Asiatiske lande som Japan har ikke disse problemer da man skal have en kristen skyldkultur for, at hoppe med på flaggelantteriet. Sverige er på mange måde en teokratisk stat som er vokset ud af den post-calvinisme. Deres sekularisering bliver spændende!

 7. Af K.Larsen .

  -

  Sverige og RV.
  RV´s ordfører godkender Zenia Stampes PERSONLIGE udtalelse om boykot af Israel, som politisk gyldigt adfærd.
  (Citat RV´s politik om at smide alt eksisterende ud, for selv at være helte.)
  Spændende at se om Statsministeren formår at sætte grænser.
  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7002551/stampes-gruppeformand-opfordring-til-boykot-er-helt-ok/

 8. Af Bjørn Danh

  -

  Sandt, Amalie,

  Også længe siden sverige har skippet ytringsfriheden, I svt kan du kun debaterer hvis du følger den politiske korrekthed nede i svt’s sandkasse.
  Hykleriet lever dog i bedste velgående.
  Står netop nu (i Helsingør) og kigger på hundredevis af svenskere som gør alt det de kritiserer danskerne for, her i vores land:
  Drikker offentligt, pisser og brækker sig overalt, køber ludere, som de ikke må hjemme.
  Grænseløst hykleri af de forgangne nazi-hjælpere!

 9. Af Preben Jensen

  -

  Sverige er blevet et udemokratisk og rødradikalt/ totalitært land hvor en minoritet tyranniserer majoriteten, ved brug af hetzkampagner, afskedigelser, personlig forfølgelse, fortielser og løgne. Og nu også fængsling af system-kritikere. Minoriteten sidder på mediemagten, retsvæsnet, indvandringsindustrien og det meste af bureaukrati-systemet.

 10. Af Preben Jensen

  -

  Alligevel må man undre sig over hvor føjeligt og underdanigt majoriteten opfører sig. For Sverige har nu kurs mod både diktatur, kaos og voldsomme uroligheder mv.
  Ja, urolighederne er begyndt, og kriminaliteten er i rivende udvikling. Utallige overfald, røverier og voldtægter, tusindvis af nedbrændte skoler og afbrændte biler osv., spår om en dyster fremtid.

  I Sverige synes nykommunisternes, rødfeministernes og pladderhumanisternes vanvid at være uden ende. Men står det meget bedre til her i Danmark…..?

 11. Af Bjørn Danh

  -

  Korrekt at en meget lille liga hersker i sverige, P J.

  Ex (Igen svensk hykleri)..:
  systembolaget (deres vin og spritbutikker) er til for at begrænse alkoholforbruget.
  Sandheden er at ca en snes banditter holder hårdt fast i salget og deres monopol.
  De er ikke interesseret i andre skal have en bid af den “kage”, salg fra butikker,
  Rene mafiametoder!

 12. Af K.Larsen .

  -

  “Døden på larvefødder.”, hvad betyder det ?
  Mine forældre sov stille ind, hvad ellers ?

 13. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  Dino Cini & Preben Jensen – helt enig i jeres kommentarer.

  -Det er ganske ufatteligt at forstå, hvorledes det kan lade sig gøre, at ødelægge et af verdens mest veluddannede, homogene og oplyste lande på ganske få år af frivillighedens vej…?
  – Det er, ligeledes, komplet uforståeligt at en befolkning, i den grad, lader sig manipulere med, så de fortsat stemmer på partier, der er deciderede landsskadelige..?
  – Men, som Preben Jensen også skriver, er vi her i DK “ikke langt bagefter” – som sædvanlig.

 14. Af Jesper Høegh

  -

  De stilige Svenskere kaldte de sig – nu kalder de sig for de humanistiske Svenskere –
  ret beset er jeg ophøjet ligeglad med Svenskernes gøren og laden – hvis ikke det var fordi deres humane tilbøjeligheder er på Danskernes/DKs bekostning.

  Det danske Politi har udtalt – at der dagligt kommer 4-5 hundrede illegale indvandere
  med Toget over Øresundsbroen – Politiet må ikke visitere – så der er frit lejde –
  der er også flere der i forvejen har familier i DK .

  Vi ved at alle Asylanter får lejlighed ved ankomsten – Vi ved at vi har lovbrydere på tålt ophold -der blot har mødepligt – så der er mulighed for at færdes frit – for alle
  der har lyst til at tage ophold Humanisterne er klar –

  rent Klondyke!

 15. Af Claus T.

  -

  @ Jesper Høegh
  Du påstår, at dansk politi “har udtalt”, at der dagligt kommer 4-500 illegale immigranter til Danmark via Øresundsbron. Kan du dokumentere , at politiet har udtalt sig sådan? Hvilket medie, hvilken dato?
  Du skriver også, at “Politiet ikke må visitere..” Det er forkert. Politiet har ret til at stoppe enhver, hvis færden man finder mistænkelig. Eller tager jeg fejl? I så fald må det være nemt for dig også at dokumentere dén påstand!

 16. Af K.Larsen .

  -

  Politiet er forbudt at checke indvandrere, da det koster penge at administrere.
  ligeledes er der forbud for medierne at berette om emnet.
  Velkommen til EU´s Gulag.

 17. Af r. vangkilde

  -

  ER DEMOKRATIET FJENDTLIG!

  Modsætningforholdet er vigtig for politik’eren, når han skal afgrænse
  ydre grænser i sin kommunikation omkring samfundets værdier.
  ELLER! Lyhne gå i krig med dine fjender, hvis du vil have succes i politik.

 18. Af Benny B

  -

  Dengang da Lars Wilks lavede, de lidt platte, tegninger bla af muhammed som et gadehund. da var jeg i stockholm. online på jp, kunne jeg læse, at nu ville sverige få sin egen muhammed krise. jeg tænkte, hvad mon de svenske aviser mener om dette? tja jeg pløjede de dominerende svenske online aviser igennem, men intet var at finde. de var fulstændig tavse.

 19. Af Søren Rasmussen

  -

  Slap dog lidt af Venner….

  Der heldigvis andre Nordiske folk til at holde øje med vores Svenske frænder – vi er faktisk ret mange fra Grønland, Island, Færøerne, Norge, Sverige, Finland og Danmark/England.

  Hertil kommer beslægtede folk og kulturer fra Polen og Baltikum – og fra Rusland.

 20. Af Preben Jensen

  -

  Hvis man læser Antony Beevors bog om 2. verdenskrig eller bøger om Sovjet-unionen (Gulag Ø-havet mv.) vil man få et indblik i hvilke ufattelige og endeløse ulykker og lidelser en befolkning kan påføres af uduelige, magtsyge og hjerteløse politikere. Især i lande hvor demokrati ikke findes, eller er svagt. Rædslerne kan få et omfang så millioner af mennesker kan komme til at leve i et samfund der er som en forgård til helvede, eller som dødens dal.

  Nu er også Danmark på en antidemokratisk kurs. Vi er ikke på vej mod et ægte, direkte og oplyst folkestyre, men er på vej mod fjernstyring, diktatur, galskab og forræderi ud over alle grænser. Utallige danskere, både børn og voksne, er allerede ofre for 1968-bevægelsen og mange års politisk kynisme og inkompetence.

  Med den politik som regeringen og EU har anlagt, har Danmark og Europa kurs mod et voldeligt og totalitært vanvid der kan ende helt galt/ fuldstændig katastrofalt. Hvorfor i alverden går vi danskere ikke i gang med nytænkning og støtte til en genopbygning af demokratiet, med Vaclav Havel og Schweitz som forbilleder…..?

 21. Af Søren Sørensen

  -

  “Sverige vil benægte at der er forskel på mennesker.
  Det er farligt, det er forkert.”

  Mennesker er lige meget værd.. Kun for borgerlige giver det mening at frasortere i a i b mennesker..hvis de som start blot så danskere som lige meget værd ville meget være løst..

  Svenske piger er endnu mere løssluppen end danske ude og hjemme i den store verden som alle ved der har rejst meget..de første til at vise bryster på hostellet i Sydney og ødelægge nattesøvnen for den i bunk sengen under…

  Altså døtre gør som mødre gjorde uanset om mødrenes nu forkvaklet menneskesyn..de bor jo alle disse borgerlige fra S-nordpå i en moralsk forældet ide verden..problemet er at vi bliver ledet af enten feminister eller machoister eller muligvis bøsser..

  “Splitning” kalder hdp denne form for egeninteresser uden måde eller nåde..men hvorfor stemmer kvinder overhovedet borgerligt?
  Der er ingen tvivl om at de nuværende i regeringen kun lider af 10% splitning over for “la VKO” 100%.

 22. Af Niels Peter Lemche

  -

  Det er helt morsomt efter de gale anti-muslimske debatter her på bloggen at læse noget, som nærmest må være tænkt som en morsomhed. I hvert fald røber blogskriveren ikke megen kendskab til det Sverige, der ligger uden for Stockholm, Malmö og måske Göteborg. Sverige er et meget stort land – i Vesteuropa kun overgået med nogle få kvadratkilometer af Frankrig. Der er tretusinde kilometer fra Sandhammeren til Haparanda, og så vil man sammenfatte hele Sverige under én rubrik. Det er da meget naivt.

  Nu, den politiske situation: Selv om det ser ud til, at de rød-grønne får flere mandater end alliancen af borgerlige partier, så er der ikke meget, der tyder på, at én af de store blokke kan danne regering. Sverigesdemokraterne nærmer sig Moderaterne i størrelse. Nu har alle udtalt, at ingen vil have noget med SD at gøre; men det gjorde danske politikere også mht. DF før 2000. Svenskerne ved det godt, men gemmer hovedet i busken og håber, at stormvejret går over af sig selv. Dog kom ud på landet og mød et andet Sverige, herunder et Sverige med opstillede partier, der ligger langt til højre for SD, bl.a. Sjöbopartiet i Skåne.
  I det hele taget: Kom ud og mød svenskerne uden for de store byer. I vil blive overraskede. Svenskerne er nok de værste anarkister, man finder i Europa. I landbyen, som jeg bor uden for, er Stockholm uendelig langt væk. Man gør, som det passer en og blæser stort set på alt, hvad der besluttes i Stockholm. Det er næppe anderledes i Kiruna og Haparanda og omegn. Selvfølgelig kom spritbolaget op her igen igen; men så glemmer man den gamle vane herovre med hembrygg. Det klassiske landsbysamfund og lillebysamfund i Sverige, ja, der har eller havde hver husstand sit eget destillationsapparat. Som man siger, kun politibetjenten havde ikke noget, så han var nødt til at låne et, når han skulle have fest.
  Jeg har ofte håbet på, når jeg kører rundt i min store svenske bil i Danmark, at der en dag er en, der råber efter mig: Dumme svensker. Så vil jeg rulle ruden ned og svare: Nej, jeg er en klog dansker; men du er en dum dansker, som betaler næsten 200 % ekstra for din usle øse! Huspriserne er meget lavere end i Danmark, og ejendomsskatterne en parodi i forhold til brandskatningen i Danmark. Bor du på landet med egen brønd, så er der heller ingen vandafgift, hverken ud eller ind. Og hvis du arbejder i Danmark, så er din indkomst vel i øjeblikket 20 % mere værd i Sverige end i Danmark.

  Men glem det med Sverige, der går sin undergang i møde. Det er begrænset til et par byer. Der er ikke mange muslimer på landet. De er ofte ret overtroiske og bange for de store skove.

  Til mine venner plejer jeg at sige, at hvis man lagde de gode ting i Danmark sammen med de gode ting i Sverige, så ville man få et rigtig godt samfund, for Sverige er selvfølgelig alt andet end perfekt.

 23. Af Henrik Knage

  -

  Sverige er og bliver danskernes værste skræk – scenarie, og omvendt. Ikke befolkningen landene imellem, men den politiske indflydelse, som politikerne har generelt, på de to nationer.

  Sverige er jo dybest set et udviklet uland, hjulpet frem af globaliseringen, men i bund og grund er svenskere det der forstås med ” Bønder”.

  Hvilket i virkeligheden også gør det hele så meget mere interessant.

  Er Sverige, og svenskerne mere integrerede i sig selv, end danskerne nogen sinde bliver mere ?

  Er danskere ikke længere danskere, men euro “pærer”, eller euro “agurker”, eller euro “tomater”, mere end de er danskere ?

 24. Af Thor Arentoft

  -

  Enhver sag kan ses fra to sider:
  I 1974 når arbejdsløsheden var meget stor i Danmark, var jeg (og mange andre Danskere), glade for at der var en åben og generøs attitude hos Svenskerne, mod alle os Danskere der flyttede til Sverige, og havde muligheden til at få jobbe og tjene egne penge.
  Vi tog de job der fandtes, uanset om det lige var den type job vi var uddannet til, for vi havde troen på at vi hen ad vejen kunde finde bedre job.
  For mange af os blev det til mange år i Sverige, 33 år for min del, altså frem til pensionen.
  Dan ånd, spiret og stolthed vi havde til at ville klare os selv, ved eget arbejde, hvor er den blevet af i dagens Danmark?
  Er det de høje offentlige bidrags-satser, der langsomt men sikkert, nedbryder arbejdsmoralen og stoltheden hos dagens arbejdere?
  Hvorfor er de for kræsne m.h.t. at tage et “skidtjob” frem for at leve på bidrag?
  Hvorfor klager de over de “østarbejdere” der udfører de job de ikke selv vil have?
  Hvorfor indfører Danmark ikke åbne grænser, men lukkede kasser som bidrag-princip.
  Befolkningstilvæksten i Danmark er dalende, derfor er det bare via befolkningstilskud udefra, vi kan opretholde vores levestandard, så hvorfor er den Danske befolkning så negativ mod de fremmede, der kommer hertil.? Vi burde hilse dem velkommen, og behandle dem godt, så de trives her, og vil hjælpe med til at bevare “DEN DANSKE MODEL” Det gør vi ikke med den negative attitude politikere, medier og mange Danskere spreder ud til befolkningen.
  Med lidt god gammel Dansk venlighed og åbenhed, skulle integrationen også gå meget bedre, til gavn og glæde for alle positive mennesker i Danmark.
  Det er jo både dyrt og stude-dumt, sådan som vi håndterer dem og os selv.

 25. Af Preben Jensen

  -

  Thor Arentoft…….

  Der er flere ting i dit indlæg, man kan sætte spørgsmålstegn ved. Men har ikke mere tid nu. Måske andre har tid til at analysere TAs påstande…..?

 26. Af Henrik Knage

  -

  Hvis der bliver en 3. verdenskrig ude i fremtiden, er det vist ikke jøder fra Sverige der søger til Danmark! Eller Muslimer for den sags skyld !

 27. Af Søren Sørensen

  -

  Thor arentoft@

  Det er jo vrøvl du siger at østarbejdere og andre kun får skidtjob.. Det var. I 70’erne da du boet i Sverige.. Idag kommer de skam uddannet og tager arbejdet fra venstre håndværkerens, i Mærsk og Novo mv. Ingen arbejder ved kassen i netto det gør dansktalende medborgere.. De gør stadig rent for skrupelløse kapitalister der underbetaler dem og samfundet her og der men dette med at de kun udfører skidtjob er en borgerlig skrøne idag blot de tager også højtbetalte job.

  Lad os se på den skrupelløse venstre storbonde fx blot der ikke ønsker at betale ordentlig løn til statsborgere og deraf samfundet han bor i men ønsker kun underbetalte østslaver. Uden fagforening..muligvis måtte han dele noget af jorden hvis han ikke kan tjene nok på danske vilkår og gudhjælpemig selv begynde at lave dagens gerning.. Så fik vi igen flere selvstændige små landbrug.. Kan sagtens lade sig gøre med ansvarlige socialistiske politikere..
  En jordreform er så afgjort nødvendig i dk som en stram indvandring så værdierne forbliver i dk.

 28. Af Poul Gottlieb Jacobsen

  -

  Kaere Danskere,

  Hvor trist at saa mange er saa Politisk korrekte, at I skulle leve I DDR eller USSR, hvor I alle ville foele jer hjemme og tilfredse og rolige. Hvorfor hader I FRIHED? Er I saa bange for FRIHED, at alt skal vaere saa POLITISK KORREKT at ingen kan rigtig udtale sig om noget, fordi NOGEN kunne blive stoet? Ved I hvad? All you Offended people, gaa til den Japanske Ambassade I jeres land og bed dem give jer midlerne til” Seppuku Doso onegaisemasu!

  Det er Jer Politiske korrekte der goer at verden er som den er idag. Og maaske er det jeres maal at Islamic State skal styre verden, og maa I saa breande I helvede!

 29. Af Hans Hansen

  -

  Den svenske befolkning må jo holde op med at, tro at deres politikere er klogere end Surströmming. Forstår de ikke at de are löjliga i deras maktfullkomlighet? At de svenske politikere er skyld i grobund for overdreven svenske nationalisme.

  De svenske politikere tror de er så kloge, åhh så humanistiske, men sandheden er blot, at magen til selvhævdende totalitære indbildte politikere, skal man lede længe efter. For mange svenskerne agerer som deres viftande pudlar.

  Man kan ikke undertrykke en befolkning uden at risikere chauvinisme, man kan ikke række chauvinister en finger uden de tager hele armen, og man kan aldrig stole på sådan nogles dømmekraft. De svenske politikere er chauvinistiske selvglade idioter. De har oven i købet et feministisk parti.

  Kære svenskere. I er til grin …

 30. Af Solveig Mølgaard

  -

  Mine svenske venner flygter ud af Malmö så hurtigt, de får råd! God udvikling???

 31. Af Anders Molt

  -

  Det Danska folket verkar vara det enda folket i Skandinavien som har kapacitet och tänka långsiktigt. Hela denna enorma invandring till Sverige kommer att ge massarbetslöshet i landet.
  Samtidigt kommer det att bli en enorm press på välfärdsstaten vilket kommer att leda till stora nedragningar i alla välfärdstillbud. Detta leder till att alla immigranter kommer vatt försöka att lämna landet eftersom det uppstår svår fattigdom. Vi kommer att snart se massa människor från mellanöstern och afrika som talar svenska både i Danmark och Norge.
  DEt är dags för bäde norska och danska politiker att säga upp alla Nordiska avtal om arbetskarfts innvandring. Danmark måste få med både Norge och Finland på banan.
  Låt massinvandringen bli Sveriges eget problem och inte Danmark och Norges.

 32. Af Khaled T

  -

  Sverige er på vej til at kastrere sig selv, var der ikke for typer som Gustav II så vil Sverige være en fattig tilbastående samfund der kun kunne opretholde nogenlunde levevis ved at tilfredstille fremmede mænd for “eksotisk vare” lidt ala Moldovien. Jeg er forundret over hvem svenskerne kommer til at stille derop, istedet for. For vakuumet skal nok blive fyldt op…
  Er det Cunchita wurst? Ibrahimovic? Putin? Obama? Malmø Imam? nej det bliver nok ideal kvinde der repræsenterer arbejdsløshed, kulturelt ambivalens, og som er nøgen helst tatoveret med verdenssymboler, kort sagt en prostitueret. Det er dog ikke noget nyt folk der ikke elsker sig selv kan ikke forvente at andre kommer til at gøre det for dem.

  De ældre svenskere er idioter de burde mere skamme sig over deres sterilisationsprogramer op til 70’erne og deres ligegyldighed over for det arbejde der blev lagt i generationer i at skabe den samfund som de har. Med det de har gang i nu kommer de kun til at blive set som nogle underdanige fjolser der tilfredstiller en politisk minoritet.

Kommentarer er lukket.