Lars Løkke må træde i karakter

Af Amalie Lyhne 37

Lars Løkke Rasmussen er uden tvivl Christiansborgs bedste strateg og dygtigste forhandler med størst politisk gefühl. Det er derfor, han sidder, hvor han gør – mod alle odds.

Men er han også en statsmand? Vil hans person gøre en væsentlig forskel for Danmarks kurs? Er han en stor mand, der træder i karakter, når det kræves?

Europa og dermed Danmark befinder sig i begyndelsen af det, der med stor sandsynlighed bliver århundredets største krise: Millioner af mennesker forlader deres hjemlande, ønsket om en bedre tilværelse hos os er så stærkt, at de med åbne øjne tager ufattelige risici på sig, de lider og dør, mens vores velfærdssamfund ikke på sigt vil kunne overleve tilstrømningen.

Problemet er ikke midlertidigt. Vel oplever verden i dag den største flygtningekrise siden Anden Verdenskrig, men det er alligevel et faktum, at krigsflygtningene udgør et mindretal af Europas nye gæster. De fleste er migranter.

Ifølge tal fra Eurostat bliver kun en fjerdedel af Europas asylansøgere tillagt flygtningestatus. Kun 20 procent er fra Syrien.

Under flygtningekrisen ligger en langt større krise: Et enormt migrationspres er i gang, og der er ikke noget, der tyder på, at det vil stoppe. Vi har i dag så god en infrastruktur, både transport- og kommunikationsmæssigt, at millioner og atter millioner af mennesker ser og udnytter muligheden for i voldsom grad at forbedre deres liv – og ikke mindst deres børns liv – ved at immigrere til Europa.

Det er lige så håbløst, som det er logisk: Vi ville alle gøre det samme, hvis vi var i deres sko.

Udviklingen skal for enhver pris vendes. Af to grunde: For det første dør mennesker på vej hertil, og vi må og kan ikke bare se til. For det andet vil en stadig stigende immigration af mennesker, der ikke har udsigt til at komme i arbejde, langsomt ødelægge de europæiske samfund, som vi kender dem i dag, og dermed har alle tabt.

Den danske udlændingedebat er som bekendt skinger i begge lejre, men der er også ved at danne sig en fælles forståelse af problemets alvor. Selv Politikens Bo Lidegaard og Dansk Flygtningehjælps Andreas Kamm advarer om, at Danmark ikke bare kan blive ved med at tage imod.

Og hvad gør så vores regering? Tja, man taler rigtig meget om nogle symbolpolitiske annoncer, som ingen vist for alvor tillægger nogen reel effekt, og så strammer man reglerne lidt og nedsætter ydelserne til de nytilkomne. Effekten heraf er også tvivlsom.

Men hovedsagen er, at Lars Løkke Rasmussens regering lægger alle sine kræfter, både i tale og i handling, ind på at holde migranterne og flygtningene ude af Danmark. Det er dét, det hele handler om. Inger Støjberg har opbygget et ry som dansk politiks strammer nummer ét, og hende sender man konstant i medierne. Hele tiden gentager hun budskabet om, at vi skal begrænse tilstrømningen til Danmark. Kun meget sjældent falder der et enkelt lille ord om de bagvedliggende årsager, om Europa, om verden.

Regeringen synes at have lagt en strategi: Brug hårde og kontante ord om udlændinge – og gentag dem ofte. Lav samtidig et par små og ineffektive justeringer og stramninger af asylreglerne. Indryk en annonce i et par udenlandske aviser. Ignorer alt hvad erhvervslivet siger. Opstil urimelige stråmænd, når kritikken rammer – samtlige kritikere er naive tosser, som vil åbne sluserne (også selvom de faktisk direkte siger, at de ikke vil have flere flygtninge til Danmark). Lad være med at forsøge at samarbejde internationalt om problemet – ja, sig bare åbent, at det er opgivet på forhånd.

Eller med færre ord: Regeringen forsøger end ikke at finde europæiske løsninger – man interesserer sig udelukkende for at holde folk ude af eget land, og ikke engang dét gør man særlig effektivt.

Udenrigsminister Kristian Jensen har som den eneste regeringsrepræsentant forsøgt at berøre det mere grundlæggende problem, men han har tydeligvis ingen opbakning fået af hverken statsministeren eller sine øvrige ministerkolleger.

I går præsenterede Kåre Traberg Smidt, folketingskandidat for Venstre, så en række meget konkrete og samtidig visionære bud på, hvordan Danmark bør agere for at forsøge at lette migrationspresset og tvinge EU til at finde løsninger.

Det er forbandet fornuftigt, det Traberg Smidt er kommet med. Men hvorfor i alverden er det en folketingskandidat, som kommer med den slags seriøse politiske visioner? Hvorfor er det ikke en minister? Ja, hvorfor er det ikke statsministeren? Det her er ikke et hvilket som helst problem. Det er det største politiske problem i årtier.

Nok må man starte et sted, og nok må regeringen forsøge at begrænse den umiddelbare tilstrømning til Danmark. Nok er problemet i international sammenhæng enormt komplekst, og vores lille land kan ikke løse det alene. Nok er EU mere end tung at danse med.

Men vi må da i det mindste gøre os nogle tanker. Vi må da i det mindste forsøge at handle – for migranternes skyld og for vores egen skyld.

Og hvis ikke en minister, hvis ikke en statsminister, skal komme med ideer, løsninger og visioner, når jorden under Europa brænder, hvem skal så?

Jo, Lars Løkke Rasmussens er bestemt en stor politiker. Men han er ikke en statsmand, før han går aktivt og engageret ind i debatten om migrationspresset mod Europa.

Vi venter.

37 kommentarer RSS

 1. Af Claus T.

  -

  Jeg tror ikke, vi skal forvente større visioner på området end at regeringen indrykker en annonce i Bagdad Dagblad og i Lokalavisen for Damaskus & Omegn.

  Hvis den slags problemer skal håndteres effektivt, skal det være på EU-niveau. Men uha, nej. Det tør vi ikke!

 2. Af Søren Revser

  -

  Vor Herre bevares os.

  Smid manden i fængsel.

  Det udgør ikke en statsmand at fylde egne og medieluderes lommer med tyvekoster skabt ud af friværdi som skal indkræves af andre mennesker penge(hvor skulle de ellers komme fra).

 3. Af Eva Madsen

  -

  Man skal ikke forvente sig for meget af vores statsminister som er en lille EU – liderlig rygklapper – han er kun interesseret i mere EU – helt ind til kernen – siger han – men æblet er råddent helt ind til kernen – men det har han endnu ikke opdaget.

  Hvorfor ikke kalde en spade for en spade – ordet flygtninge er jo et vidt begreb ( velfærdsflygtninge / bekvemmelighedsflygtninge / ” krigsflygtninge ” / ) – kald det hellere for en økonomi baseret folkevandring – på grund af overbefolkning – og på grund af – at EU og Schengen er fejlkonstruktion af dimensioner.

  EU ønsker ikke / er i stand til med våbenmagt eller anden magt , at beskytte sine grænser/territorier. Vi skal tilbage til nationalstaterne som før havde evnen og lysten til at VILLE forsvare sine territorier.

  Derfor skal vi straks UDMELDE os af EU / Schengen / FN / alle menneskerettigheds og flygtninge konventionerne – helst i forgårs.

  Når man rækker fanden ( muslimerne ) en lillefinger tager han hele hånden . Vi har jo gang i en muslimsk invasion af dimensioner som vi taber uden et eneste sværdslag.
  Det er sygt fuldstændigt sindssygt. !!!
  Muslimerne flygter fra lande de ikke bryder sig om at være i – og i de lande som er så dumme at huse dem – opretter de deres kopi samfund ( ghettoer ) – de er besættere / snyltere / igler / blodsugere – der som gøgeungerne smider deres værtsfolks børn ud af reden.

  Lad de muslimske og Afrikanske lande avle sig selv ihjel – de skal ikke hjælpes på nogen måder !!! – tænk sig at vi skriver 2015 – man skulle tro vi levede i en uoplyst tid- med uoplyste mennesker – både i de lande de invaderende mennesker kommer fra – samt i vesten ( tag nu f.eks. pladderhumanisterne og landsforræderne Stine Bosse og vores alle sammen lille Johanne.+ desværre et hav af andre. ) Det er jo ikke de invaderende menneskers skyld at det går ad helvede til i Europa – men det er vestens egen befolkning der tillader invasionen / besættelsen.

  I dag har Berlingeren en artikel i – om at økonomien stod helt stille under Helle Thorning regeringen levetid og at der var kommet 102 000 flere mennesker til Danmark under hendes regeringsperiode – stille og roligt bliver vores land overbefolket – stille og roligt forsvinder vores velfærdssamfund – stille og roligt forsvinder Danskerne i det forbandede multikulturelle anti Danske samfund.
  I forvejen er Danmark overbefolket med mere end 1 million for mange mennesker – der ikke er stand til at forsørge sig selv – og man bliver ved med at indslæbe østeuropæere samt mennesker med IKKE-vestlig baggrund til evig forsørgelse – sygt – fuldstændigt sindssygt. !!!!

  luk grænserne for indvandring og smæk pengekassen i.

 4. Af Lindhardt Elisabeth

  -

  Bilagsdværgen er bare et magtmenneske, der er dygtig til det taktiske spil. Han er på ingen måde en dygtig politiker og slet ikke nogen statsmand. Partiet Venstre er tilsyneladende kun optaget af magten for magtens egen skyld og ikke af visionær politik. Det er en stor ulykke for os i denne flygtningekrise.

 5. Af preben jensen

  -

  Problemerne med stormløbet mod Europa vil ikke blive løst af EU, hvorfor nationalstaterne/Danmark selv må klare problemerne. Men på HDPs blog skjules og slettes mange af de kommentarer der fortæller sandheden om hvad der foregår. B. bryder sig ikke om ” ukorrekte” kendsgerninger og oplysninger.

 6. Af Jakob Rasmussen

  -

  Løsningen er, at vi presser de katolske og muslimske lande, som langt de fleste illegale fattigdomsmigranter flygter fra, til at indføre ligestilling mellem kønnene og basal velfærd for de fattigste.

  Illegale indvandreres massemigration fra Sydamerika til USA, og fra Mellemøsten og Afrika til Europa, skyldes en kombination af kronisk overfertilitet, der fører til kronisk overbefolkning – samt mangel på selv den allermest basale velfærd for de fattigste.

  Det sidste er delvis “vores” skyld, fordi vi forlanger at fattige lande indfører ultraliberale “reformer”, hvis vi skal hjælpe dem – “reformer”, der i realiteten gør det umuligt for de fattigste borgere at overleve; og derfor flygter de til rige, vestlige lande, hvor fattige mennesker stadig kan leve en menneskelig tilværelse.

  Men overbefolkningen, og dermed fattigdommen, i de katolske lande i Sydamerika og i de fattige, muslimske lande, skyldes primært manglende ligestilling mellem kønnene:

  Katolske kvinder må kun bruge prævention, hvis den ene af parterne i ægteskabet er smittet med en dødelig, smitsom sygdom, og i mange katolske lande i Sydamerika er abort ikke engang tilladt, selv hvis der er fare for moderens liv, eller graviditeten skyldes voldtægt.

  Muslimske kvinder, der bor i muslimske land, hvor sharia er lovgrundlaget, skal have deres mands tilladelse til at bruge prævention, og de må kun nægte at have sex med deres mand, hvis de er syge – selv, hvis familien allerede har flere børn, end den kan brødføde.

  Derfor er der ikke noget, der hedder ægteskabsvoldtægt i muslimske lande, hvor sharia er lovgrundlaget – og derfor bliver de muslimske lande så overbefolkede, at der konstant udbryder voldelige konflikter, der i realiteten er forårsaget af kronisk mangel på alt – herunder mad og vand, selvom konflikterne får karakter af religiøse og etniske konflikter.

 7. Af preben jensen

  -

  Eva Madsen har jo helt ret i at det er sindssygt hvad der sker i Danmark og Europa i denne tid. Og åndssvagt og selvmorderisk er det også. Og oveni prøver lyssky kræfter at afskaffe demokratiet, nationalstaten, danskheden og ytringsfriheden.

  Har lige hørt hel le degn, jep pe ko foed og ja cob elle mann i P1. Alle tre har vist en yderst arrogant holdning til om Danmark skal have lov til at bestå, og til om vi danskere skal have lov til at bevare vores folkestyre og vores egen kultur. De tre mente at vi bør give afkald på alt med selvbestemmelse, medbestemmelse og lokalt demokrati til gengæld for at et par politikere kan få lov til at “sidde med ved bordet”, når Tyskland, Frankrig, England, Italien og Spanien og 23 andre lande holder møde, med mutti Merkel for bordenden. Vi får kun en diffus og minimal indflydelse til gengæld for at opgive al indflydelse i vores eget land. En elendig og luset byttehandel der ikke sikrer nogetsomhelst, andet end total folkelig afmagt i fremtiden. At give afkald på vores retsforbehold vil være en katastrofal fejltagelse.

 8. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Amalie Lyhne

  Du skriver:

  “Jo, Lars Løkke Rasmussen er bestemt en stor politiker”.

  Jeg er ikke enig i, at det er en stor politiker, der lægger sig i slipstrømmen af Dansk Folkepartis politik.

  Til forskel fra Anders Samuelsen, der mener at han har et stålsat blik (men en usvigelig gummiarm), så er Tulle ikke til at spøge med. Han kører Lars Løkke & Co. rundt i manegen, så de bliver helt rundtossede – og hvis de ikke makker ret, så går Tulle over og leger med rød stue.

  Venstre vil så gerne styre Danmark, og der er tilsyneladende ingen nedre grænse for deres magtarrogance.

 9. Af Jens Han sen

  -

  Amalie Lyhne skriver:
  “Lars Løkke må træde i karakter”

  Og hvordan i alverden forventer Amalie Lyhne at Løkke skal træde i karakter?
  Manden har jo ingen.
  Det har været åbenlyst for alle som har fulgt Løkkes politiske karriere.
  Han har aldrig haft styr på økonomi.
  Hverken hans private eller landets.

  Lyhne skriver også:
  “Er han en stor mand, der træder i karakter, når det kræves?”

  Naturligvis vil han ikke træde i karakter.
  Han har jo ingen.
  Løkke er DF`s skødehund.
  Han er lige så populistisk som DF formanden.
  I håb om at hente nogle stemmer hos DF segmentet.
  Han lod Pia Kjærsgaard blive formand for folketinget.
  I håbet om at bestikke sig til fred med DF.
  At han hermed latterliggjorde Danmark, da han indsatte en fremmedhadende, uduelig og populistisk person i landets højeste embede, det ragede ham en papand.

  Løkke har kun en ting i tankerne.
  At overleve som statsminister i første omgang og blive genvalgt.
  Han vil bruge alle midler for at opnå dette.
  Og han er bedøvende ligeglad med Danmark.

 10. Af S R

  -

  Ja Lars lykke Rasmussen det er nu at du skal træde i karakter og bestå din mentale svendeprøve. Sæt Merkel på plads. Hun er trods alt ikke fru Knudsen….

 11. Af hvad med demokratiet og ytringsfriheden

  -

  Noget af det mest uhyggelige ved vores situation, er at indlæg der forklarer hvor dyb krisen er, igen og igen blokeres eller “forsvinder”. Hvad i alverden er B. for en avis? Redigeres den af en snæversynet radikal tante, eller andre anti-danske kræfter? Man gør jo nar ad både bloggerne og læserne, når dansksindede indlæg slet tes på stribe på de fleste kommentarspor.

 12. Af hvad med demokratiet og ytringsfriheden

  -

  I Sverige er noget der kan ende i økonomisk og kulturel kollaps, borgerkrig eller folkemord, ved at blive sat på skinner. Ønsker B. en lignende udvikling i Danmark, siden man har så travlt med at manipulere debatterne?

 13. Af Lise Christiansen

  -

  Så er hele hylekoret på Banen og truer med al landsens ulykker hvis ikke vi stemmer
  ja til afskaffelse af retsforbeholdet,, især de EU tossede politiker i Folketinget, samt
  de bedrevidende Dansker, der tror EU er godt for Danmark, nej det er EU skyld vi er
  kommet i denne flygtninge situation med åbne grænser og nu sidder de mundlammet og ikke aner hvad de skal stille op, der er kun et at gøre luk de grænser
  hurtig og begynde og sorterer hvem der er flygtning og hvem der er indvandrer, og
  håber befolkningen er så oplyste at de stemmer nej til at afskaffe forbeholdet,
  uanset hvor mange trusler der kommer fra politikerne, og alt deres vrøvl om en tilvalgsordning, og bestemme hvad vi vil deltage i, det lader sig ikke gøre, har vi først sagt JA er Danmark solgt, og intet kan ændres, så kan vi nedlægge Folketinget
  og bare have et ekspeditionskontor, for al magt vil blive i EU.

 14. Af Jan Petersen

  -

  Som jeg skrev, på diverse blogs under valgkampen, er det stjerne ligegyldigt, om statsministeren hedder Helle Lykke eller Lars Thorning.

  Det eneste, der kan ændre Danmarks ulykkelige EU/FN-svinebinding er, hvis DF får 51% af stemmerne. Men den lærestreg har vælgerne så ca 4 års “politisk korrekt terrorregime” først at gennemleve.

  DF får så den højst ubehagelige opgave at rydde op i det kaos, Lars Lykke og regeringen Venste efterlader Danmark i om ca 4 år.

 15. Af Hans Jensen

  -

  Jan Petersen du har en pointe.

 16. Af Søren Revser

  -

  Jan Petersen: Det må jo så betyde, at DF ikke kan bruges til noget som helst. Hvilket 00’erne jo også så fint bekræftede – Der lurepassede de jo også i alle spørgsmål.

 17. Af Henrik Nielsen

  -

  Lars Løkke kommer ikke til at træde i karakter. Det vil ikke ske. Ligesom tidligere udpegede ledere af partier kvajer han sig og fastholder sin ledelse trods at han jo ikke har i samfundet mere en nitten procent stemmer /(hans parti endda) og vel ikke har fem procent stemmer der ønsker ham som dansk leder. Den der har flest fans eller hvad jeg skal kalde det er jo K.Thulesen-dahl, som alle venstreorienterede hader, medierne hader o.s.v. på trods af at han er nok det mest sympatiske danske menneske, som medierne ingenting kan finde som de kan svine ham til med. Derfor ufatteligt at der findes folk – jeg vil ikke nævne deres navne – de udstiller sig selv – der prøver at tryne det parti, der nok ville være Danmarks eneste redning, hvis de havde flertal. p.ga. mediernes venstresnoede fremstillinger m.m. bliver det nok aldrig sådan at Danmark igen kommer op og stå, og desværre tror jeg ikke at de der er skyld i at Danmark forsvinder nogensinde bliver stillet til ansvar herfor.

 18. Af hvad med befolkningens sikkerhed?

  -

  På discovery kanalen kan man se hvordan Australien håndterer presset udefra. Menneskesmuglernes både standses af fly og krigsskibe, entres af politisoldater, og bådene slæbes tilbage hvor de kom fra. Og i tolden frasorteres narko, giftige planter, forfalsket/ giftig medicin, farlige insekter, farlige dyr, efterlyste forbrydere samt sprængstoffer og ulovlige våben som f.eks. maskinpistoler. Og smuglerne ryger oftest direkte i fængsel. I Danmark er det modsat, her kan man drøne ind i landet i store biler der er læsset op til taget med våben, farlige dyr og store mængder af dynamit og giftstoffer osv. Når man kører ud igen kan man medbringe tonsvis af tyvekoster. Det var vanvittigt at afskaffe grænsebevogtningen.

 19. Af Henrik Nielsen

  -

  Sidste indlæg er jo sandheden som kommer hvis ikke…………….
  Og Jan Petersen har sikkert ret i at hvis ikke DF eller måske et nyt dansk parti sammen har 51% af stemmerne næste gang , ja så er løbet kørt. Og undertegnede tror ikke at danskere der er vokset op med total venstreorienteret opvækst i skoler, m.m. kan forstå det, ligesom man jo må forstå, at de såkaldte kulturber igere som vi er blevet overrendt med i snart 30-40 år nok ikke lige hjælper med til det flertal.

 20. Af preben jensen

  -

  Det er snesevis eller hundredvis af organisationer der tilsammen udgør den europæiske godheds- og indvandringsindustri. Desværre er der i denne kæmpestore industri ingen godhed eller solidaritet til overs til europæerne. Heller ikke i industriens talerør som f.eks. DR, er der nogen nævneværdig empati eller sympati til overs til danskerne. Det fremgår af at DR sender følelsesporno i lange baner om indvandrere, men ignorerer de titusinder af danskere, både voksne og børn, som er lige så nødstedte som indvandrerne.

 21. Af preben jensen

  -

  Noget af det som man kan lære af verdens og europas historie, er at et kultiveret samfund med lov og orden, velstand, velfærd, sundhed, humanisme, fred og folkelig medbestemmelse……. på forbløffende kort tid kan synke ned i rene galehustilstande, hvor alt vendes på hovedet, og hvor de nævnte værdier afløses af kaos, anarki, gangstervælde, tyranni, terror, krig og sygdom osv. Vi danskere bør gøre os klart at hvis ikke vores demokrati og tryghed styrkes og genopbygges, bl.a. via fri debat, folkeoplysning og grænsebevogtning osv., kan Danmark inden længe være en fejlslagen stat hvor millioner af danskere er skubbet ud i kulden og mørket.

 22. Af Bander terroriserer fredelige borgere

  -

  Indvandrerbander terroriserer nu lokale samfund mange steder i Danmark, med overfald på tilfældige og sagesløse. Læs om blodig vold med køller, knive, jernstænger, pistoler og brandbomber i nordisk kriminal reportage og den korte avis.

 23. Af Mogens Hansen

  -

  Og selv Socialdemokraterne som sammen med De Radigale og resten af den samfundsundergravende venstrefløj har advokeret for flere uuddannede muslimske migranter – har nu slået en kolbøtte og vil nu have mere grænsekontrol! Hvilket hykleri! Dansk Flygtningehjælps generalsekretær Andreas Kamm sagde i sidste uge at vi ikke kunne tage flere flygtninge/velfærdsturister og at “vi er ikke forpligtet til at ødelægge vores eget samfund”! Vores velfærdssystem og økonomi vil bryde sammen hvis der ikke tages langt mere drastiske midler i brug for at stoppe denne folkevandring! En lavere integrationsydelse er ikke i sig selv nok! Vi må og skal se på disse utidssvarende konventioner m.m. Her lidt fakta fra Danmarks Statistik som klart illustrerer den tikkende bombe under vores velfærdssystem: “Blandt 30-59-årige er beskæftigelsen meget lav blandt indvandrere fra Afghanistan, Irak, Libanon, Somalia og Syrien’. Helt konkret er det kun 23 procent af syrerne i den arbejdsdygtige alder, der arbejder, 28 pct. af somalierne og 30 pct. af libaneserne, som typisk er statsløse palæstinensere. Tallet for danskere er 83 pct. Det betyder også, at indvandrerne fra disse lande i højere grad modtager sociale ydelser. Eksempelvis er fire ud af fem libanesiske kvinder (statsløse palæstinensere) og Somalia på overførselsindkomst”, lyder det fra Danmarks Statistik.

 24. Af Ib Christoffersen

  -

  Vi har jo fælleskabet EU til at tage sig af fælles europæiske problemstillinger I EU. Men det virker som om EU-pamperne helt har opgivet at løse problemerne med flygtningene, de nøjes med at være stars på deres fotos. Problemet bliver ikke løst før flygtningene invaderer Bruxelles.

 25. Af preben jensen

  -

  Det er typisk for DR at den stigende mængde af vold mod danskerne næsten aldrig omtales. Hundredvis/tusindvis af overfald, knivstikkerier, gennembankninger, mishandlinger og voldtægter nævnes aldrig i P1. Istedet nøjes man med masser af løgnagtige påstande om at kriminaliteten falder og falder, og om at danskerne er åh så lykkelige, og åh så fulde af tillid. (dog ligger politikere og journalister som bekendt i bunden af tillidsskalaen)

 26. Af Eva Madsen

  -

  Jeg tror sørme at landets ærede Hr. Statsminister Lars Lykke har lånt Uffe Ellemands blå sokker med de gule EU stjerner på – men stanken fra disse sokker må efterhånden være kvalmende – og det må være på tide at levere dem tilbage til Uffe , som desværre var en arkitekterne for EU = Europas undergang.

  Verden er for mange – mange – mange år siden blevet overbefolket – derfor flygter folk til en bedre tilværelse – men skal det absolut gå ud over Danmark – dig eller mig . ??? som er i stand til at styre vores avleri, og enten arbejder eller som måske ”desværre” bliver forsørget af det offentlige.

  Hvorfor ikke kalde en spade for en spade – ordet flygtninge er jo et vidt begreb ( velfærdsflygtninge / bekvemmelighedsflygtninge / ” krigsflygtninge ” / ) – kald det hellere for en økonomi baseret folkevandring – på grund af overbefolkning – fordi EU og Schengen er fejlkonstruktion af dimensioner, oplever nu Europa et sandt kaos af migranter – det burde jo betragtes som en krigssituation , EU bliver overfaldet af horder syd og øst for middelhavet. Hvor bliver militæret af ??? Militæret er jo til for at beskytte de enkelte lande mod overfald og uroligheder !!!

  EU ønsker ikke / er i stand til med våbenmagt eller anden magt , at beskytte sine grænser/territorier. Vi skal tilbage til nationalstaterne som før havde evnen og lysten til at VILLE forsvare sine territorier.

  Derfor skal vi straks UDMELDE os af EU / Schengen / FN / alle menneskerettigheds og flygtninge konventionerne – helst i forgårs.

  Når man rækker fanden ( muslimerne ) en lillefinger tager han hele hånden . Vi har jo gang i en muslimsk invasion af dimensioner som vi taber uden et eneste sværdslag.
  Det er sygt fuldstændigt sindssygt. !!!
  Muslimerne flygter fra lande de ikke bryder sig om at være i – og i de lande som er så dumme at huse dem – opretter de deres kopi samfund , parallelsamfund ,( ghettoer ) – de er besættere / snyltere / igler / blodsugere – der som gøgeungerne smider deres værtsfolks børn ud af reden.

  Lad de muslimske og Afrikanske lande avle sig selv ihjel – de skal ikke hjælpes på nogen måder !!! – tænk sig at vi skriver 2015 – man skulle tro vi levede i en uoplyst tid- med uoplyste mennesker – både i de lande de invaderende mennesker kommer fra – samt i vesten ( tag nu f.eks. pladderhumanisterne og landsforræderne Stine Bosse og vores alle sammen lille Johanne.+ desværre et hav af andre. ) som har den indirekte skyld i Danmarks ( Europas ) misére.

  Det er jo bl.a. de invaderende mennesker fra – uden for EU – især muslimerne – der har skylden for at det går ad helvede til i Europa – velfærdssamfundet i Danmark er krakeleret – gr. de over 100 milliarders store omkostninger hvert år – der er forbundet med muslimernes indtrængen i Danmark samt den alt for store u-landshjælp , som burde være på 0 kr.( de tusinder af milliarder der har været ofret på U-landshjælp igennem tiderne – har ingen spor efterladt sig – ud over overbefolkning og penge i despoters private lommer plus job til tusinder indenfor godhedsindustrien ) og vores omkostninger ved deltagelse i muslimske krige .

  I dag har Berlingeren en artikel i – om at økonomien stod helt stille under Helle Thorning regeringen levetid og at der var kommet 102 000 flere mennesker til Danmark under hendes regeringsperiode – stille og roligt bliver vores land overbefolket – stille og roligt forsvinder vores velfærdssamfund – stille og roligt forsvinder Danskerne i det forbandede multikulturelle anti Danske samfund. –
  Gud / konge og fædreland har de fleste Danskere glemt eller ikke værdsat.
  Køb Dansk . – Vær Dansk.- Værn om Danmark. – Forsvar de Danske værdier .- Forsvar de Danske Grænser. !!!

  I forvejen er Danmark overbefolket med mere end 1 million for mange mennesker – der ikke er stand til at forsørge sig selv – og man bliver ved med at indslæbe østeuropæere samt mennesker med IKKE-vestlig baggrund til evig forsørgelse – sygt – fuldstændigt sindssygt. !!!!

 27. Af preben jensen

  -

  Eva Madsen har som sædvanlig ret. Og dog? For iflg. sti ne bo sse, mari an ne jel ved og stam pe er fattiggørelse, vold og mord, voldtægter og påsatte brande… udtryk for en økonomisk og kulturel berigelse af vores land. Og de røde pladderhumanister i Sverige siger det samme. Og så må det jo være rigtigt. Eller hvad? …………. (Iøvrigt har DR for en gangs skyld haft en meget afslørende udsendelse om “content marketing”, dvs. FALSK og BETALT journalistik eller 100% løgn)

 28. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Eva Madsen

  Du lyder ofte som en ægte DF’er, men finder du dem ikke en anelse for venstreorienterede, når det gælder deres velfærdspolitik?

  Savner du ikke et rigtig højrenationalistisk parti , som de har flere af i Østeuropa?

 29. Af helena hansen

  -

  Lars Løkke må træde i karakter: han har ingen karakter lige så lidt som de andre i Folketinget, hvad værre er: de har heller ingen hjerne. USA og EU har fuldstændigt fejlbedømt det såkaldte “muslimske forår”. Der er istedet tale om den muslimske isvinter og snart det europæiske Ragnarok!

 30. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt bliver det sgu ret komisk, når Venstre og Lars Lykke ved den kommende finanslov skal til at argumentere for, at uhæmmet import af X-antal tusinde fremmede klienter på livsvarig offentlig ydelse, er det der skal sikre Danmarks velfærd i fremtiden.

  Jeg siger bare – god fornøjelse med den opgave – hr statsminister! 🙂

 31. Af Henrik Nielsen

  -

  Har som nybegynder luret lidt på debatterne den sidste uge. Har konstateret at der er bloggere, der hverken kan stave eller formulere sig. Det skal man selvfølgelig ikke tryne, men det virker en anelse underligt.
  Dernæst er der nogle der går igen uafbrudt med særdeles udanske meninger og i øvrigt nærmest hetz mod de der skriver velmenende indlæg til at bibeholde – eller vel rettere forsøge at vende tilbage til det Danmark vi engang havde. En person der indskriver sig som Niels Juul Hansen virker ikke særlig dansk-venlig og i hvert fald kan han ikke lide Eva Madsen og andre der mener at Dansk Folkeparti repræsenterer danskerne. (selvom de jo gør det i vel hver fjerde danske hjem.). Selvfølgelig ikke på Nørrebro, Vesterbro, Vollsmose, Gjellerup o.s.v. men ja, nok mest i provinsen.
  Men er enig i at Lars Løkke har ikke bare det der ligner format og at vi ikke får en EU-afstemning er en skandale.

 32. Af Henrik Nielsen

  -

  Jeg skrev et indlæg tidligere i dag? Er det forsvundet?

 33. Af Per Torbensen

  -

  Ungarn gør det rigtige-Tjekkiet og Slovakiet ligeså Polen istemmer og England overvejer-sådan.

 34. Af Eva Madsen

  -

  Fru Merkel – Dronningen af EU – destabiliserer EU med vilje – hun får måske endda penge for det af de rige golfstater – med import at den megastore besættelseshær af muslimer der entrer Europa fra syd og øst for middelhavet – for at nationalstaterne i deres fortvivlelse skal trygle om hjælp og vedtage forordninger- som modarbejder de enkeltes landes selvstændighed og egen vilje – dette er ikke en konspirations teori – du kan jo det det direkte på TV.

  Fru EU – Merkel gør jo overhovedet INTET for at stoppe EU`s ragnarok.!!!!!!

  EJ heller gør vores statsminister Lars Lykke. !!!

  Bankunion, nej tak!

  EU møntfod , nej tak !

  Ophævelse af vores Retsforbehold , nej tak.

  EU . Nej tak!

  Al – IKKE vestelig indvandring ,nej tak !

  Menneskerettighedslove og flygtningekonventioner , nej tak!

  Det er meget godt at have indflydelse, men det er bedre at bestemme selv, vi skal ikke sælge ud af vores suverænitet .!!

  Kun Danmark kan beskytte sig selv – EU er modstander af nationalstater – den vil kun være en stor stat – og vi kan nu se , at ikke engang EU kan eller vil beskytte vores grænser mod de indtrængende og angribende besættelses horder syd og øst for middelhavet.

  Hvor bliver militæret af i den forbindelse – er det ikke meningen at vores militær skal beskytte landegrænserne. ?

  Derfor stem NEJ til MERE – EU = EUROPAS UNDERGANG. !!!!!

 35. Af Niels Juul Hansen

  -

  Selvfølgelig skal Lars Løkke træde i karakter.

  Indtil nu har han kun trådt i spinaten.

 36. Af helena hansen

  -

  EU skal fordele 100.000 flygtninge, så mener jeg at det er et antal som Tyskland let kan tage, eftersom de tog livet af 6 millioner jøder, må der jo være så rigeligt med plads.
  Vi kan tage kristne syrianer + jøder , for de kan enkelt tilpasse sig -men that´s it.

 37. Af Lars Rasmussen

  -

  Hvis det er nedenstående Amailie Lyhne og den øvrige del af Saxo-bank partiet opfatter som “at træde i karakter” siger jeg velbekomme.

  http://www.bt.dk/danmark/tordner-mod-demokratiet-nu-faar-han-dansk-statsborgerskab-vi-er-til-grin

Kommentarer er lukket.