I lyset af Køln: Fire grunde til at kritisere feministerne

Af Amalie Lyhne 62

Mens vi i disse dage stadig venter på at få helt på plads, hvor slemt det egentlig stod til i Køln og andre tyske byer nytårsnat – det ser ud til, at både politi og politikere har forsøgt at sløre grovheden, omfanget og gerningsmændenes baggrund – er der grund til at vende blikket mod de danske feminister og deres reaktion på krænkelserne.

For de voldsomme begivenheder udstiller tydeligere end nogensinde før feministernes hykleri, selvoptagethed, totale mangel på proportionssans og inkonsistente argumentation.

Jeg har ofte grinet af disse træk, men når man ser billederne fra Køln, er det faktisk ikke sjovt længere. Kan man ikke fordømme disse meget alvorlige hændelser uden samtidig at henvise til danske mænds såkaldte hverdagssexisme, så fortjener man mere end bare en hovedrysten og et godt grin. Man fortjener at blive sagt imod.

Lad mig tage kritikpunkterne et for et – både i forhold til de aktuelle begivenheder i Köln og generelt i kønsdebatten.

Hykleriet: Feministerne påstår, at de kæmper for kvinders lige rettigheder, men i virkeligheden er de mere optaget af at vedligeholde deres fjendebilleder. Det er derfor, at overgrebene i Køln har voldt dem så mange vanskeligheder og forsinket deres reaktion: Det er de forkerte gerningsmænd. Når man nu helst vil slå på danske mænd og deres såkaldte hverdagssexisme, og når man nu samtidig hader alt og alle, der er kritiske over for indvandring, så er det meget ubelejligt, at gerningsmændene er asylansøgere. Derfor blander man fordømmelsen af de voldsomme overgreb med de latterligt små problemer, som danske kvinder oplever på Roskilde Festival.

På samme måde var det meget ubelejligt for feministerne, da Pia Kjærsgaard blev den første kvindelige formand for Folketinget – demokratiets fineste post. Hun var den forkerte heltinde, så KVINFO gjorde mildt sagt ikke meget ud af den historiske begivenhed: En afdæmpet og kølig pressemeddelelse kunne det blive til.

Feministernes hykleri er også tydeligt, når de påstår, at de kæmper for kvinders lige rettigheder, men samtidig ikke interesserer sig særlig meget for den enkelte kvindes muligheder for at gøre, hvad hun har lyst til. De hylder kvinders frigørelse, men samtidig kritiserer de kvinder, der ikke bruger deres frihed på den måde, som feministerne synes er den rigtige – for eksempel kvinder, der får plastikbryster, kvinder, der sælger sex, eller kvinder, der går hjemme med deres børn.

Selvoptagetheden: Det kan ikke bare handle om ofrene i Køln. Det skal absolut handle om feministerne selv, og om hvor frygteligt og uretfærdigt det er, at nogle få danske mænd kan finde på at pifte efter dem på gaden eller lægge hånden på deres røv. Feministerne påstår, at de kæmper for lige rettigheder, men i virkeligheden ønsker de resultatlighed og særrettigheder for kvinder. Og sjovt nok skal resultatligheden og særrettighederne kun gælde i toppen af samfundet, hvor de selv befinder sig (og egentlig ret godt kunne bruge en godt betalt bestyrelsespost). De taler aldrig om flere kvinder i renovationsbranchen, og de interesserer sig ikke for den ulige kønsfordeling i samfundets bund, hvor mænd fylder op i fængslerne, på gaden og i selvmordsstatistikkerne.

Den totale mangel på proportionssans: Kan et koordineret masse-sexovergreb, hvor mænd i store grupper omringer og overfalder kvinder, sammenlignes med en lummer kommentar i Linie 6A? Nej, det er selvfølgelig fuldstændig absurd, hvilket mange moddebattører heldigvis allerede har slået fast. Ofte er det mest enkle også det mest virkningsfulde, og Jacob Mchangamas henvisning til et verdenskort med alle lande farvet efter graden af kvinders sikkerhed siger alt om feministernes vanvittige relativering.

Samme mangel på proportionssans ser vi overalt i kønsdebatten, hvor almindelige forskelle i menneskers præferencer og frie valg gøres til alvorlige samfundsproblemer, og der bliver brugt store ord som diskrimination og undertrykkelse, selvom intet af det kan dokumenteres. Feministerne taler om de svære vilkår for kvinder i politik, selvom vi lige har haft en kvindelig statsminister og det seneste årtis to mest succesfulde partiledere har været kvinder (Pia Kjærsgaard og Margrethe Vestager).

Den inkonsistente argumentation: Feministerne er opportunistiske debattører, hvis argumentation grundlæggende ikke hænger sammen. De kan ikke blive enige med sig selv om det meget grundlæggende spørgsmål i kønsdebatten: Er der forskel på kvinder og mænd? Ofte siger de nej og påstår, at alt handler om opdragelse og sociale strukturer. Desuden er forskellene større individer imellem, så det giver ingen mening at tale om generelle forskelle på mænd og kvinder, lyder det. Men når talen så falder på at få flere kvinder ind på topposterne og i bestyrelserne, så bliver der pludselig argumenteret med de helt særlige kvindelige evner og karaktertræk, som virksomhederne har brug for. Det giver ingen mening.

Ligesom det heller ikke giver mening at gøre overgrebene i Køln nytårsnat til et spørgsmål om sexisme og intet andet, når nu gerningsmændene viser sig alle at være asylansøgere, og når lignende angreb tilsyneladende har fundet sted andre steder i Europa – også med asylansøgere som gerningsmænd.  Det handler naturligvis om kvindesyn, men det handler også om kultur og om den alvorlige flygtninge- og migrationskrise, vi står midt i.

Hvis vi skal undgå afbrændinger af asylcentre og endnu mere medvind til muslimhaderne på højrefløjen – et ønske, som jeg er sikker på, at jeg deler med feministerne – så er vi nødt til at tale om virkeligheden, som den er: Uden hykleri og selvoptagethed og med en sammenhængende argumentation og en sund proportionssans.

62 kommentarer RSS

 1. Af Søren von Marx Sørensen

  -

  Ingen betvivler da at Lyhne ønsker kvinde gremseri overalt i det offentlige rum. Hun ønsker det skal være lige så normalt som i bluefærdighedskrænkelserne hovedstad Tokyo.

  De forfærdelige feminister der påpeger anderledes, skal hånes og nedgøres for deres manglende mandlige underdanighed.

  Tak danske feminister, fordi i tør sige fra over for de mandlige leflende lyhner derude og deres sex angreb. I gør Danmark stolt!

 2. Af henrik larsen

  -

  Godt indlæg som afliver den feministiske myte om at det kun er privilegerede hvide mænd, der pga. deres tab af eneretten til kvinder, er harme over den respektløse behandling af unge sagesløse kvinder.
  Nu mener jeg i øvrigt ikke at hvide mænd er særligt privilegerede mht. retten til kvinder. For det første er bigami ikke tilladt i DK, for det andet er det mit indtryk at vi danske mænd ligger lidt på den lade side, når det handler om sex, hvis vi sammenligner os med latinere og andre mere eksotiske kulturer, som måske ikke i samme grad spilder deres tid på karriere og statussymboler.
  Derfor kunne det tænkes at empati og almindelig retfærdighedssans kunne være årsagen til vores foragt for de uanstændige og særdeles grove overgreb, men det passer ikke i feministernes billede.
  Feministernes ærinde og motiv forekommer i øvrigt apokalyptisk. Jeg troede feminister skulle passe på deres eget køn.

 3. Af Henrik Knage

  -

  Der er noget selvmodsigende i, at de har valgt at kalde sig feminister – fordi sådan som jeg forstår begrebet bl.a. , at mænd og kvinders seksualitet er universel ens, men at forskellen på kvinder og mænds reaktionsmønstre, i forhold til hverandre, skulle ligge i opdragelsesmønstre, så ligger det selvmodsigende i at de kalder sig feminister og ikke maskulinister.

  Der er ret meget Anders And over deres bannerfærd, og det virker ligeså seriøst, som når to personer med forskellige navne, skal åbne en ny kiosk, og sidder og diskuterer hvilket navn der skal stå først på reklameskiltet over indgangen til kiosken.

  Jeg vil sige at det ikke nødvendigvis er kvinderne der er noget galt med, og kvinderne har fundet en god politisk platform til at fortælle hvor dumme de synes mænd er, fordi mænd ikke gerne diskuterer det samme som kvinder.

  De fortæller selv (feministerne) at for dem handler det om politik, men det gør det kun på overfladen. I virkeligheden handler det om retten til et “nyt” patent, nemlig seksualitet, som de synes skal hedde “Feminisme”.

  Og andre der ikke støtter deres idé er kopivarer. Så lidt moderne kvindelig skabsnazisme ligger der også gemt i det.

 4. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  De fleste med nye imigrations parpirer: asylanter, fra Nordafrika, der for egen fornøjelse omringede sit offer, og forgreb sig på hende!
  Imorgen Pegida demonstration i Køln…….
  ……vil politiet være på plads imorgen i Køln?
  “NEJ!” svarer politiet, “Vi har nemlig vigtigere opgaver ved den tysk – østrigske grænsen!”
  (N24 idag)

 5. Af Uffe Staulund

  -

  Feministerne i Danmark har den fejl, at de blander menneskerettigheder og politik sammen.
  De ønsker at kønskampen, skal løses politisk, derfor krav om kvoter.

  Midt i kampen har de helt glemt, at børn opdrages af kvinder, så de racistiske og sexkrænkende mænd er produkter af kvinders forfejlede opdragelse.

  Feminister kan slet ikke tænke den tanke, at man kan opdrage børn, uden at de skal være små “Dui’er” eller hvad de hedder i Sovjetunionen, Tyskland eller andre totalitære stater.

  Desværre er hele vort uddannelsessytem gennemsyret af ånden fra ’68, og det er ikke et sundhedstegn.

 6. Af Thomas Nielsen

  -

  Ja, Amalie!
  Og er det ikke fedt at integrationsministeren er kvinde?! Det er Inger, der står bag de grimme stramninger. Det er Inger, der vil flå smykkerne af flygtningenes fingre, ikke John eller Bent.
  Og var det ikke fedt, dengang Thorning-regeringen, inkl. parlamentarisk grundlag, på et tidspunkt havde fire kvindelige partiledere – og ikke en eneste mand! Det var Helle, Margrethe, Annette og Johanne, der med succes videreførte den økonomiske politik fra den lede blå og mandsdominerede Fogh/Løkke-regering.
  Og er det ikke fanatstisk at det nu er Mette Frederiksen, der lægger sig så tæt op af DF’s og regeringens asylpolitik, at de nærmest smelter sammen?
  Og helt sygt bliver det, når det er Kölns kvindelige borgmester, die Henriette, der nu råder kvinderne til at færdes med større omhu (og mindre udfordrende må man forstå) i det tyske natteliv?
  Der skal selvvalgt blind- og døvhed til at opretholde det ensidige had mod den hvide mand, som præger selv mainstream-debatten i disse år. Og hvem gør det bedre end feministerne, altså stikker øjnene ud på virkeligheden og giver realiteterne mundkurv på?

 7. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Amalie Lyhne,

  Det er et meget fint indlæg og værd at tænke over for feminister såvel som antifeminister.

  Min mangeårige kollega i Århus, professor Kirsten Nielsen, fremhævede altid, da vi var på samme institut, at hun ikke ville forfremmes på grund af sit køn, men fordi hun var bedre end modkandidaterne. Det skulle ikke være så vanskeligt, ikke mindst fordi der er en lang årrække, hvor kvindlige studerende var i overtal på universiteterne, da mændene rendte rundt i deres IT-boble. Det samme gælder i dag ikke mindst blandt muslimske kvinder, der har travlt med at dygtiggøre sig på alle niveauer, mens mændene render rundt på gaden og laver enten ingenting eller ulykker.

  Feminismen er ikke gang en anakronisme; den er det rene vrøvl. Som i familietraditionen, hvor det fortaltes, at Gyrithe Lemche engang under et foredrag var blevet antastet af en arrig oberst, der mente, at hun i stedet for at agitere for kvindernes ret skulle gå hjem og finde en mand og få nogle børn, hvorefter Gyrithe svarede: Jeg har syv derhjemme. Hun havde ikke brug for feministiske sympatisører eller antifeministiske dilettanter. Hun var sig selv.

  Selv svenskerne afviste den rabiate feminisme, da Gudrun Schyman oprettede FI, feministisk initiativ. De kom ved valget ikke engang i nærheden af spærregrænsen.

 8. Af Anette O

  -

  Super indlæg, Amalie. Tak for det.

 9. Af preben jensen

  -

  FEMINISTERNES VÆRSTE FJENSDER………….ER FEMINISTERNE!!

  Feministernes, rødstrømpernes, kvindesagskvindernes, kvotekvindernes og ligestillingsfanatikernes værste fjender…… er dem selv. For i hele deres ideologi og politik er der en indbygget boomerang effekt der før eller siden vil ramme dem i nakken med et slag svarende til et tungt kølleslag. For feministernes politik er ulogisk, forvirret, selvmodsigende, kortsynet, vanvittig, totalitær, selvdestruktiv og selvmorderisk. For enhver værdi udhules, forvrænges og udslettes hvor feminismen breder sig. Som det i denne tid demonstreres i Sverige.

 10. Af preben jensen

  -

  Indlæg 12.22 kom ikke på

 11. Af preben jensen

  -

  Det kan godt være at feminister opnår stor fremgang og “succés” i første omgang, pga. mange vælgeres naivitet og uvidenhed. De svenske feminister er et eksempel. Det svenske system blev i nogle år fyldt med tuttenuttede og smarte piger og kvinder, og så stor var “sucéssen” at de svenske rødastrømper fik magt til at feminisere det meste af lovgivningen, bureaukratierne og samfundet…… og en betydelig del af mændene. Mange svenske mænd er blevet reduceret til tøffelhelte, vatnisser, kagekoner og dresserede puddelhunde. Konsekvensene er mange. Mere herom om lidt hvis filtret ikke blokerer.

 12. Af preben jensen

  -

  Som følge af de rabiate rødstrømpers aktiviteter blev Sverige forvandlet til en “humanistisk stormagt”, hvor hundredtusindvis af migranter fra Afrika og Arabien mv. har slået sig ned. I Malmø og mange andre byer kan man både se og høre hvad det har ført med sig. Skudsalver og råb om hjælp, hylende ambulancer og bombesprængte husfacader kan registreres. Det meste af kriminaliteten kan man dog kun følge med i ved at læse aviser, gå på nettet eller ved at tale med venner og bekendte.

 13. Af preben jensen

  -

  Den store “humanisme” har ført til overfald på tusindvis af svenske kvinder. Og derimellem sikkert også en del feminister. Oveni kommer så tyverier, indbrud, hjemmerøverier, gadevold, talrige mord og utallige påsatte brande. Men dér stopper det ikke.

 14. Af Elisabeth Lindhardt

  -

  Bortset fra AL’s sædvanlige småfornærmede motivgranskning og generelle vrede mod feminister som skæmmer et ellers meget godt indlæg, er jeg helt enig i AL’s kritik af reaktionen på massevoldtægterne i Tyskland hos flere, især på venstrefløjen. Det er som om, det er blevet et tabu blandt centrum-venstre folk at tale rent ud om problemerne med vores muslimske medborgere og den store tilførsel af muslimer til Europa. Men det tabu er til stor skade for den demokratiske samtale. Som AL helt rigtigt pointerer, overlader man derved kritikken og agtpågivenheden, ift integration f.eks., til højrefløjen og det kan ingen være tjent med.

 15. Af filtret kvæler ytringsfriheden og debatten/demokratiet

  -

  12.22 og 12.49 kom ikke på

 16. Af filtret kvæler ytringsfriheden og debatten/demokratiet

  -

  Det er meget besværligt at skildre noget i sammenhæng, når filtret blokerer igen og igen.

 17. Af Christian S.

  -

  Disse såkaldte kujonagtige feminister er til grin ligesom de “gamle” partier som Socialdemokraterne og Venstre m.fl. som har svigtet den dansk befolkning katastrofalt med deres naive og uansvarlige flygtningepolitik! Danskernes kernevelfærd og sikkerhed er i fare når man bare lader De Radigale, Enhedslisten og hele den samfundsundergravende godheds- og indvandringsindustri ødelægge vores lille land! I forgårs blev Slagelse Sygehus overfaldet af 25-30 muslimske kriminelle og for et par år siden overfaldt 60-70 af disse uintegrerbare muslimer Odense Sygehus’ skadestue og sådanne tilfælde ser vi overalt i landet – igen og igen! Nytårsaften blev over 100 tyske kvinder i Köln og Hamburg voldtaget, sexuelt forulempet og overfaldet af flere hundrede arabiske og nordafrikanske mænd! I forvejen er disse ikke-vestlige indvandrere jo de klart mindst erhvervsaktive og mest kriminelle iflg. Danmarks Statistik! Det er på tide at nye partier som Nye Borgerlige og Dansk Samling kommer på banen – partier som ikke har overdreven respekt for utidssvarende konventioner og uduelige EU-bureaukrater!

 18. Af claus claussen

  -

  “muslimhaderne” ???

  Jeg vil vove at påstå at det er en umulighed for en person der som minimum har et gennemsnittelig intelligensniveau ikke at hade islam efter at have brugt selvsamme intelligens til at sætte sig ind i hvad denne ideologi indeholder af holdninger og handlinger hos sine undersåtter og hvad undersåtterne i århundreder har rent faktisk gjort af gerninger, alle velfunderet i islam’s hellige skrifter og islam’s sindsyge opfinders egne handlinger..

  Selv hader jeg ikke alle muslimmer – men jeg hader islam og jeg betragter dem der underlægger sig islam’s vederstyggelige formaninger og bud som mine dødsfjender. Ganske naturligt, da jeg som oplyst, veluddannede, atiest, demokrat, frihedselskende frisindet menneske bliver betragtet som “Dead Man Walking” af islam’s tilbedere. Det er svært ikke at hade dem som vil ens død, også dem som åbent støtter ideologien der erklærer at man skal dræbes. Hvorfor er der ikke nogen som anklager jøderne for at være “Nazihadere”?

  Det her er altså ikke “for sjov” længere. Det er ikke en akademisk diskusison om “Hvid Mands Byrde” eller “Hvid Mands Arveskyld” Det her er blodigt alvor med vores egne og vore børns liv og fremtid som indsats.

 19. Af filtret kvæler ytringsfriheden og debatten/demokratiet

  -

  C la us kl. 13.07 har helt ret. Det er ikke sjovt længere, men blodig alvor. Og derfor er det træls og ærgerligt, at filtret er sat til at invalidere debatterne.

 20. Af Henrik Knage

  -

  Hvis det ellers skal tages som pålydende, det med at kønnet er ens, så må det jo betyde, at det er feminister med overskæg og hår på brystet, der har voldtaget feminister uden ret meget overskæg og kun begrænset hårvækst på brysterne, i Köln.

  Vi er alle Köln, Paris og feminister. Mere vrövlet bliver det næppe.

 21. Af henrik clausen

  -

  Claus Clausen,
  Jeg er helt enig!!!

 22. Af DEBATTERNE SVÆKKES AF FILTRET

  -

  HVORFOR ER FILTRET SAT TIL AT HAKKE OG KVÆRNE AL DEBAT TIL SMULDER, HØ OG HAKKELSE? KUN TANDLØSE ELLER POLITISK KORREKTE INDLÆG ER SIKRE PÅ AT SMUTTE IGENNEM. HUNDREDVIS AF INDLÆG SKJULES.

 23. Af feminismen har sejret ad helvede til

  -

  Et indlæg påviste at rødstrømpernes værste fjender er dem selv, og en tekst der påviser at feministerne er familiefjendske og mandsfjendske og at de har skadet Sverige og Danmark på mangfoldige måder, har filtret blokeret for.

 24. Af Lars Toft

  -

  Lidt ved siden af denne blog, men alligevel, det er pudsigt som hverken DR.Dk eller POLITIKEN.DK nævner noget som helst om overgrebene……passer nok ikke rigtigt ind i den politiske/feministiske korrekthed der omtales i denne blog. Meget vammelt og kvindeundertrykkende at DR.DK har valgt at kvæle hændelsen ligesom de tyske medier har gjort.

 25. Af Uffe Staulund

  -

  @ Elisabeth Lindhardt,

  Hvad vil du sige med dit indlæg?

 26. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt rager mig herfra og til EUs endeligt, om en håndfuld feminister (lebbere) er blevet fefamlet lidt på parterne eller slikket i øret. Mit store problem er, hvad koster den horde savage people EU og Danmark økonomisk og kulturelt på den lange bane?

 27. Af finder belgiske tidende at sandhed stinker?

  -

  Tænke sig, 12.22 og 12.49 er stadig ikke på. Det indledende og afsluttende indlæg mangler, hvis de andre indlæg skal give fuld mening.

 28. Af Nemo: Den evige besværgelse - Document

  -

  […] Her Amalie Lyhne: I lyset af Køln: Fire grunde til at kritisere feministerne. […]

 29. Af Jan Petersen

  -

  Feminist my ass, en håndfuld beton lebbere ingen vil røre med en ildrager – end ikke en foreign savage der formentlig ellers er gal nok i kæppen!

 30. Af E. Larsen

  -

  Helt enig Claus Clausen. Og i øvrigt OK artikel Lyhne.
  Desværre lader det ikke til at forsøg på debat med Johanne, Sofie Carsten Nielsen, nørrebro-elskeren M. Allerslev og mange flere kan lade sig gøre. De har allerede låst sig fast på at det er os andre erfarne danskere der ikke kan forstå at “ikke alle muslimer er sådan”. Selvom vi absolut forstår det, så ændrer det dog ikke ved at vores Europa ændrer sig med raketfart til en kæmpe stor bombe, der – hvis det her fortsætter , så eksploderer med en værre krig end WW2.
  Det kan de slet ikke forestille sig! Heller ikke at det ikke er europæere der starter den med bomber, voldtægter og halshugninger. Nej, nej, nej de fatter det ikke.
  Mere naive kan man ikke være i 2016.

 31. Af oplysende og aktuelle indlæg frasorteres

  -

  Overgrebene i Køln og Hamborg forsøgte die Lügenpresse at skjule. Og kommer man for tæt på hvad der foregår i DK, blokeres man. Indlæg fra 12.22 og 12.49 er stadig skjult her kl. 22.05… 🙁

 32. Af Elisabeth Lindhardt

  -

  Uffe Staulund: hvad er det, du ikke forstår?

 33. Af p jensen

  -

  23.16 er indlæg fra 12.22 og 12.49 stadig skjult….??

 34. Af JAN ULRIK FRIIS

  -

  Politiet i Köln har bevidst forsøgt at føre befolkningen bag lyset, ved at fortie hvad virkeligt sket, og dækker over de skyldige nordafrikanske asylanter!
  (Köln politi chef Albert idag fritaget for/fra tjeneste, for udeblivende information, manglende detaljer, for at nægte at udleverer information om skandalenatten.)
  Det kommer nu også frem at 300.000 islamister forsvundet i Tyskland, de er registrerede men forsvundet, men befinder sig et sted i Tyskland…….istedet for de 300.000 islamister, i udveksling, ville jeg ønske istedet at bare en eneste lille Merkel forsvandt, er det for meget forlangt!

 35. Af Heinrich Jensen

  -

  Rigtige kvinder behøver ikke feminisme.

 36. Af Frank A

  -

  @ staulund.

  Hvad vil du sige med dit? Indrømme at du ikke kan læse indenad?

  Kritik af muslimer er på sin plads og ofte velbegrundet.

  Det er det blinde muslimhad derimod ikke.

  Som Bjørn på 71, der meldte Mohamad, til PET og knægtens arbejdsplads, for have drillet sig på en FB-debat.

  Så har man totalt mistet overblikket og lever i en boble.

  Den eneste der nu er kommet på obs-liste hos PET er “Bjørnebanden”

 37. Af Stine Greve

  -

  Det er lidt ligesom om at pointen flyver rundt foran øjnene på dig, men du kan ikke se den alligevel. Navlepillende indlæg uden noget som helst formål andet end at kritisere feminister – som, surprise, ikke er en homogen gruppe med ens holdninger til alt.
  Du mener de afsporer fra de egentlige problem, hvad gør du så ikke?

 38. Af Stine G

  -

  Hvad så kvindehader? Hygger du dig alene i mors kælder?

 39. Af Unn.A Hallas.D

  -

  Kære Jan Petersen
  Jeg tror ikke, at du behøver at frygte det du kalder “beton lebber”. De springer nok ikke på dig.

  Jeg tror vi har med mænd, at gøre, der har stærk moderbinding, de gør stadigvæk oprør i 70 /80 års alderen.

 40. Af Uffe Staulund

  -

  @ Elisabeth Lindhardt,

  Undskyld, at jeg ikke forstod dit indlæg af 8. januar 2016 12:51.
  Jeg lod mig aflede af mine fordomme, og det skal man ikke, hvis man vil have en god diskussion.
  Hvilke ikke er muligt på grund af Berlingske’s blog problemer, med filtre og IT kapacitet, men det var et sidespring. Undskyld.

  Dit indlæg trykkede på alle de forkerte knapper i min hjerne.
  Min myrehjerne kan bedst lide at læse strukturerede indlæg, og det er dit ikke.

  Du rabler det hele af dig, i en sætning og indbyggede miner undervejs, som får mig til at blive blind.

  Prøv at omskrive dit indlæg. Brug mellemrum og udlad politiske betegnelser som f.ex. Centrumvenstrefløjen, som er et totalt intetsigende udtryk.
  Jeg slutter lige med en uforskammethed: Du virker som en indebrændt ’68 kælling.

 41. Af Frank A

  -

  @ staulund

  Hvorfor hulen skulle Lindhardt omformulere sit indlæg for at imødegå dine begrænsninger?

  Min fornemmelse er at Lindhardt henvender sig til folk, der har lidt hjemme deroppe. Elitært? Måske. Men visse typer, er livet nu engang for kort til at indlede saglige diskussioner med.

  Indebrændt? Kig dig omkring og du må erkende at Berlingskes blogge, mest er befolket af mandlige indebrændte misogyne eksistenser. Incl dig selv, for ellers havde du nok ikke fyret sådan en floskel af…

 42. Af J H ansen

  -

  Frank A

  Glem Uffe Staulund.
  Han er en forbitret og ondskabsfuld gammel mand.
  Og har lidt svært ved at forstå et normalt sprog.
  Han gnægger sammen med en 3-4 ligesindede her på disse blogs.
  De bliver sammen enige om, at alle andre er idioter.

 43. Af Uffe Staulund

  -

  @ Frank A,

  Du har fuldkommen ret, jeg er en gammel mand, men ikke elitær og i klasse med dig.

  Der er en overvægt af gamle mænd her på Berlingske Blogs. Det er os der betaler vores abonnementer selv. Det er med til at holde avisen oppe.

  Der er også en overvægt af anonyme, one-line bloggere. De bidrager ikke med noget, til bloggen.

  Hvad laver du her på Berlingske Blogs? Er det for at underholde os gamle, misogyne og kapitalistiske misantroper ?

  Du er da for stor en kapasitet til at spilde din tid her, du bør søge over på Politikens Blogs, det må være dit rette miljø.

  Er du i familie med ham med bondegården? Eller har I begge den samme donorfar?

 44. Af jens ag

  -

  @ ELISABETH LINDHARDT – 8. JANUAR 2016 12:51

  Jeg må da ellers sige at venstrefløjspartiet DF (i økonomisk henseende) har taget sig ganske godt af retterne mht holdninger om indvandrere.

  Det beskæmmende i venstrefløjen’s holdninger er at der reelt er fire skilleflade i indvandrerdebatten blandt V, C, LA og DF m.fl. og det er:

  – Den nationalistiske hvor man hader alle fremmede uanset om de er fra USA, Polen eller Mellemøsten

  – Den racistiske/islamofobiske hvor alle der beder i retning af Mecca eller er mere brune i huden er et problem uanset hvordan de ellers opfører sig

  – Den økonomiske hvor der ikke skilles så meget mellem lyserøde velfærdssnyltere og velfærdssnyltere der er mere farvede

  – Den kulturelle hvor mange af vore samfundsstrukturer er udfordret af eksempelvis det mellemøstlige kvindesyn, at 20 familiemedlemmer tropper op på et hospital eller socialkontor…

 45. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  Løkkes nye morgenhilsen: Alluha Akhbar, Merkel Akhbar, EU Akhbar!!!!!

 46. Af hektor heimlich

  -

  Claus Claussen: du har helt ret islam er ingen religion det er en krigserklæring. I koranen beskrives hvordan muslimerne skal tage magten og fornedre de vantro og hvordan kvinder skal holdes som slaver. Ingen af politikerne har læst koranen -de er desværre i praksis analfabeter. Muslimer anser også at de vantro skal betale bøder til dem -det er her kontanthjælpen kommer ind!

 47. Af Hulda i Bagermosen h

  -

  Staulund er ikke en forbitret gammel mand han siger bare sandheden -men mors dengser kan ikke tåle at høre den. Alt som er sket i ind- og udland det seneste halve år giver ham ret!

 48. Af p jensen

  -

  “Fire grunde til at kritisere feministerne” hedder bloggen, men indlæg med sober og saglig kritik af feminismen blokeres og skjules. Efter mere end 30 timer er kl. 12.22 og 12.49 stadig usynlige. (der blev kvitteret for modtagelsen)

 49. Af J. H an sen

  -

  Af Uffe Staulund – 9. januar 2016 04:49
  ” Jeg slutter lige med en uforskammethed: Du virker som en indebrændt ’68 kælling.”

  Nå.
  Så har Øffe Staulund meldt sig til kvinde tilsvinernes rækker.
  Sammen med Kim Olsen og Lemche.

 50. Af Axel Eriksen

  -

  Sagt af en feminist:
  “Halvdelen af alle mænd er nogle liderlige orner, den anden halvdel nogle dumme svin”!

  Egentlig meget rammende sagt om de tilstedeværende mænd i Køln nytårsnat!

 51. Af hektor heimlich

  -

  Det bliver sværere og sværere for Merkel at få Europas folk til at holde kæft om alle overgreb –og her tænker jeg også på alle kontantbidrag som betales til mennesker som ikke yder noget til gengæld- Tidligere viftede Merkel bare lidt med checkhæftet så stemte alle bønder og akademikere ja til hvad som helst -men mod overgreb og lemlæstelse nytter intet check hæfte!

 52. Af C en s ur og falske indlæg afsporer debatterne

  -

  AL…hvorfor sætter du ikke 12.22 og 12.49 fri fra c en s ur f ilt ret? Er sandheden ilde hørt, eller har du problemer med teknikken?

 53. Af rystende afsløringer findes på netaviser

  -

  Vil man vide noget om Europa/Danmark, kan den korte avis/snaph/180 g/urias anbefales. Det er dog nødvendigt at bladre, da der er en del ligegyldigt fyldstof.

 54. Af Finn Bjerrehave

  -

  Køln, når vi ser billeder fra nytårsnat, er pladsen tyndt besat, og hvor disse overgreb skulle have fundet sted, endda uden mobilerne har beviset, samt hvor mange opkald til Politiet, gør at måske det er mere politik end voldtægt, nemlig hvem er ikke bange for jobbet, når løntrykkerne fra syd kommer.
  3000 voldtægter årligt i Danmark, gør at vi måske skal lære kvinden mere selvforsvar, eller ikke færdes alene i natten.
  At kvinder klær sig for at få opmærksomhed, og ordet du ser sekset ud, også kan tiltrække den u-ønskede opmærksomhed, og ulykke, denne balance vil nok aldrig uddø.
  Vi har endda hørt fra de flygtede, de kunne ikke holde ud at deres koner blev voldtaget af terrorrister, derfor stikker manden af fra de svage, nemlig kone og børn, og desværre ikke til et Muslimsk land, selv om der er 55 Muslimske lande, men til den Kristne verden hvor konflikten er selvskabt.
  Muslimsk udfordring af Demokratiet.Finn Vig

 55. Af hektor heimlich

  -

  tyskerne med Merkel i spidsen bruger den gamle metode -del og hersk -således har de nu sået splid mellem 2 broderfolk -Danmark og Sverige- vi skal ud af EU nu!

 56. Af christian engel

  -

  Folk gør klogest i at lade være med at kommentere den sag, før det er krystalklart., hvem der gjorde hvad mod hvem. Det virker som en af de sager, som ender med at løbe ud i sandet, fordi det viser sig, at det i virkeligheden ikke var særligt mange kvinder, og det ikke rigtigt kan fastslås, hvor de egentlig blev gramset, og der muligvis var forklædte højreekstremister iblandt.

  Og så kan du være bombesikker på at “eliten” står parat og siger: ´Ha, Ha der kan I bare se, det var ikke andet end massehysteri og en højreorienteret pressehetz mod indvandrere, som I er hoppet på og bla bla bla. Vent bare!

 57. Af J. H an se n.

  -

  Af christian engel – 10. januar 2016 20:54

  Højreekstremismen i Tyskland er endnu værre end i Danmark.
  Og efterretningstjenesterne i Tyskland holder hånden over højreekstremisterne i Tyskland.
  Også når de myrder muslimer.

  Så alt er muligt.

  Men når det er sagt.
  Så er det da godt at flygtningene bliver dømt på forhånd.
  Den mulighed bør ikke forpasses.

 58. Af hvem ejer vatnissernes land om kort tid?

  -

  Det røde f ilt er bruges til at manipulere debatterne, og til at beskytte de røde, de radikale og pladderhumanisterne mod saglig, præcis og afslørende kritik. 12.22 og 12.49 er stadig ikke på efter 48 timer.

 59. Af hader pladderhumanisterne deres eget land?

  -

  I Sverige har feministerne og de tossegode verdensfrelsere været en lidelse, et mareridt og en katastrofe for hundredtusindvis af svenskere. Samme slags ulykker vil snart oversvømme Danmark.

 60. Af hektor heimlich

  -

  danskerne er bange for at de må vinke farvel til velfærden, men det er langt værre end så mange må vinke farvel til sine venner og slægtninge som ender i en ligkiste med en kniv i struben

 61. Af I lyset af Køln: Fire grunde til at kritisere feministerne | Hodjanernes Blog

  -

  […] Amalie Lyhne på Berlingske […]

 62. Af Vores feminisme er noget af det dummeste | Den sidste romantiker

  -

  […] en sommerfestival i Stockholm. Også her var der tale om gerningsmænd fra ikke vestlige lande, men reaktionen på begge episoder var fra danske feminister, at det var typisk mænd og at sidestille med noget […]

Kommentarer er lukket.