Lykketoft – finale

Af Amalie Lyhne 95

Året er 2005. Den tidligere minister og medlem af Socialdemokraternes monumentale firebande, Mogens Lykketoft, står og skutter sig i kulden uden for en børnehave i Ålsgårde. Han er midt i sit livs valgkamp, og det går rent ud sagt af helvede til. Socialdemokraternes kampagne virker amatøragtig over for Anders Foghs, og hverken kommentatorer eller meningsmålinger er med ham.

Nu er den populære socialdemokratiske statsminister Göran Persson rejst til Danmark for at komme sin partikammerat til undsætning. De skal sammen besøge børnehaven og få nogle gode og relevante tv-billeder ud af det: Et af Lykketofts slagnumre i valgkampen er nemlig, at børnefamilierne kun skal betale 1.000 kroner for en institutionsplads.

Men da Lykketoft skal til at gå ind i børnehaven, bliver han stoppet af TV2-journalist, som gerne vil have ham med direkte i 12-nyhederne. Det er – på grund af tidspunktet på dagen – ikke en nyhedsudsendelse med særlig store seertal, men Lykketoft indvilliger alligevel. Han er gennem valgkampen pinefuldt blevet mindet om, at man ikke kan blive statsminister i Danmark, hvis man ikke er på tv hele tiden.

Så dér står han altså og skutter sig. Han venter på, at der skal komme forbindelse igennem til studiet, så han kan få afleveret sine budskaber. Han venter og venter og bliver om muligt endnu mere bister at se på, som minutterne skrider frem. Man ser det først i ansigtet på den trippende journalist, som jo ikke har indflydelse på de aktuelle prioriteter i TV2-studiet: Forbindelsen vil aldrig komme. Man har valgt Lykketoft fra til fordel for mere interessante indslag.

Da det også går op for Lykketoft selv, forvandler bisterheden sig først til vrede – ”Det er skandaløst, det er fuldstændig ubehøvlet” – og siden til hjerteskærende resignation: ”De har snydt mig.”

Den betydningsmættede scene er fra Christoffer Guldbrandsens dokumentar ”Lykketoft – finale” om Mogens Lykketofts nederlag i 2005.

Samme besynderlige indtryk af en sjældent intelligent, erfaren og indflydelsesrig politiker, som alligevel synker ned i en uværdig sump af amatørisme og bitterhed, fik vi i går aftes. Mens Berlingske kunne dokumentere, hvordan Mogens Lykketoft havde stået veloplagt i Samtaleværelset – et af Christiansborgs fineste lokaler – på sin 70-årsfødselsdag og på meget voldsom vis svinet sine kollegaer til, reagerede Lykketoft i første omgang blot med vrede over, at nogen i det 50 mand store fødselsdagsselskab dog kunne finde på at lække talen til pressen.

Mogens Lykketoft sidder som bekendt på formandsstolen i FN i øjeblikket. Det er en yderst fornem post, som ingen danskere før har bestredet, og den må derfor passe den tidligere minister godt. Det er en længere proces at blive hyret til sådan et job, og det kræver som regel, at ens kandidatur bliver bakket op af både den siddende regeringschef og af oppositionslederen. Det var såmænd Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen – den sidste kalder Mogens Lykketoft i sin tale for ”en lille svindler”, mens Thornings regering bliver kaldt ”talent- og profilløs”.

Nu kan man naturligvis spekulere længe over, hvorvidt Lykketoft havde forudset lækket af talen eller ej. Det er svært at tro på, at en så erfaren politiker ikke kunne forudse, at man naturligvis ikke kan stå i Samtaleværelset over for 50 mennesker og fyre så voldsomme uforskammetheder af og efterfølgende sende den samme tale afsted til de samme mennesker i en e-mail, uden at de opsigtsvækkende ord før eller siden vil ende i medierne.

Men det betyder egentlig ikke det store. Uanset om lækket var planlagt eller ej, er hele situationen udtryk for en dømmekraft så ufattelig dårlig, at ingen længere kan beklage, at manden aldrig blev statsminister.

Mogens Lykketoft har særligt i de seneste uger, hvor flygtninge- og migrationskrisen har sendt EU på katastrofekurs, givet en lang række indsigtsfulde interviews, hvor man tydeligt fornemmede hans store politiske erfaring, hans uforfalskede indignation og hans berømmede intelligens. Lykketoft har naturligvis sine holdninger, og vi kan ikke alle være enige, men han havde – også i kraft af sin nuværende position som formand for FN’s generalforsamling – alle muligheder for, når tiden kom, at gå på pension med et ganske fint og ikke mindst respektabelt eftermæle. Han var den kloge statsminister, vi aldrig fik.

Dét eftermæle har han nu sat over styr. Lykketofts finale kunne være blevet pæn, men den bliver grim og uværdig. Sikke en skam.

 

 

 

 

 

95 kommentarer RSS

 1. Af Birger Nielsen

  -

  Enig. Trist at slutte sin karriere af med sådanne uovervejede kommentarer. Det var lidet gennemtænkt hr. Ulykketoft.

 2. Af Elisabeth Lindhardt

  -

  Jeg er enig med Lykketoft. Hvorfor skulle det være særligt “uværdigt” at sige tingene, som de er?

 3. Af Thomas Nielsen

  -

  Hvilken uhyrlig arrogance fra Lykketofts side:
  Han benytter et lokale i Folketinget – givetvis stillet vederlagsfrit til hans rådighed – til at tilsværte Danmarks demokratisk valgte regering og regeringsleder med ord som “fladpandet populistisk”, “dybt usympatisk” og om Statsministeren: “en lille svindler”.
  Og når han så skal forsvare sig, så hedder det at det var en “helt privat fest”! PRIVAT? I samtaleværelset på Christiansborg?! Jeg håber virkelig der er en journalist derude som vil sætte sig for at undersøge økonomien omkring dennne “helt private” fest: Er der betalt leje af samtaleværelset? Har Lykketoft selv afholdt udgifter til personale, mad og drikke? Til afrydning, oprydning og rengøring?
  For sandheden er vel ikke den, at det er Lykketoft selv der er “en lille svindler”? Det ville jo være både “fladpandet” og “dybt usympatisk”…. Og så kan man vel ikke bestride et så ærefuldt hverv som Formand for FN’s Generalforsamling?

 4. Af J Hansen

  -

  Hvorfor kalder Lykketoft kun Løkke for en lille svindler?
  Og må man ikke gerne sige tingene direkte privat?

 5. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Amalie Lyhne

  “Dét eftermæle har han nu sat over styr. Lykketofts finale kunne være blevet pæn, men det bliver grim og uværdig. Sikke en skam.

  Jeg tvivler meget på, at du og andre Lykketoftmodstandere, har ændret holdning til ham p.g.a. de sidste udtalelser. Hvad ville du have skrevet om ham som statsmand, hvis han ikke var kommet med disse udtalelser?

  Mener du så også, at Løkkes eftermæle bliver statsministeren, der ikke selv kunne betale for sine underbukser og fiflede med bilag?

 6. Af søren m olsen

  -

  Uværdigt af en person, der gerne vil fremstå som den stor besindige statsmand

 7. Af Thomas Åberg

  -

  Lykketoft afslutter sin karriere med at introducere et nyt begreb “Karakterselvmord”.
  Masken er faldet, og den indenunder viste der sig en bitter politiker uden format.

 8. Af Søren Revser

  -

  Sikke noget vrøvl. Alt hvad han siger er jo sandt.

  Hvis man skal klandre noget, er det kun, at han selv er ligeså kriminel som de kollegaer han revser. Og så er han alt for sent ude.

  Tænk blot på de enorme summer manden selv har stjålet via den boligboble Socialdemokratiet var med til at skabe og sidenhen konsoliderede med systematisk svindel og bedrageri.

  Christiansborg er besat af regulære tyveknægte. F.eks. Boligboblen står skrevet i granit, og tyverierne kan de aldrig løbe fra.

  Lykketoft er oven i købet bagmand bag partistøtte loven, som alle andre lande har erklæret som regulær korruption og bestikkelse.

 9. Af Jan Johansen

  -

  Godt han ikke blev statsminister i Danmark. Han havde sikkert været endnu dårligere end den “talentløse og profilløse” statsminister, som vi heldigvis slap af med den 18. juni 2015. Her har man igennem mange år troet, at han skulle være særlig intelligent. Det er han overhovedet ikke. Han er snarere småt begavet og derfor aldeles uværdig på den post, han tilfældigvis bestrider i dag, og det er givetvis en tilfældighed. Der er sikkert nogle politikere i dansk politik, der hellere end gerne ville af med ham på samme måde som flere politikere varmt anbefalede vores tidligere formelt ansatte statsminister over for UHNCR og Save The Children International m.fl. Hun skulle også bare væk!

 10. Af Arne Hornborg

  -

  Lykketoft må være både blind og døv, eller lider Lykketoft af svigtende hukommelse?
  Jeg personlig, som 82 årig, har meget nemt ved at finde endnu mere fladpandede regeringer, blandt andre de socialdemokratiske regeringer som Løkketoft selv var med i, godt støttet af Det radikale Venstre.
  De ulykker der væltede ned over Danmark, danskerne siden Anker Jørgensen forsøgte sig som statsminister. De ulykker under socialdemokratisk, radikal regeringer hvor Danmarks grænser stod åbne som ladeporte.
  Alle de mange problemer DET har medført er vist ikke nødvendigt at pege på.
  Jeg erindrer tydeligt den nødvendige ,,kartoffelkur” hvor Schlüter regeringen måtte rydde op efter socialdemokraternes katastrofale økonomiske politik. Det tog sin tid, men det hjalp.
  Mon ikke Lykketoft lige skulle kigge de fortidige notater lidt igennem, opfriske sin hukommelse, eller er det bare svært at indrømme egne tidligere fejltagelser?
  Arne Hornborg
  Typografisk mediegrafiker/forfatter . Sengeløse.

 11. Af preben jensen

  -

  Er posten som formand for FN særlig fornem? Ja, på sin vis er den jo, men på den anden side består FN mest af diktaturstater og slyngelstater, og det er jo ikke specielt fornemt. Hvad udtalelserne angår, så rammer de vel ikke helt ved siden af?

 12. Af preben jensen

  -

  Een ting er fortidens mange politiske tåbeligheder og svigt, som alle partier er medskyldige i. Noget andet er nutidens krise som truer med at udvikle sig til en altomfattende og særdeles blodig katastrofe. Se 180gr/den korte/jp-jalving og bente dalsbæks blog.

 13. Af henrik larsen

  -

  Godt skrevet AL,
  Frække og kække politikere kan være et friskt pust på Borgen, men Lykketoft synker meget dybt.
  Det er ikke længere politisk drilleri. Det er uanstændigt.
  Selv hans partifælder får en sviner. Jeg er langt fra socialdemokrat, men jeg mener at Thorning har været den statsminister, som i nyere tid, har haft de bredeste skuldre. Hun førte endda partiet frem ved valget.
  Det er jo ikke engang en pludselig fortalelse. Han har printet talen ud og sendt vidt og bredt omkring.

 14. Af Søren Cram e r Ni el sen

  -

  Lykketoft kæmper for at politik bliver anstændigt igen. Han giver udtryk for frustrationer i en privat tale som uventet bliver lækket. Det kan virke frastødende på nogle, men jeg tror vi mangler politikkere som tør sige tingene, som de er. Der er ikke nok som skejer ud, og siger hvad de oprigtigt mener.

  Den tidligere regering med HTS i spidsen var profilløs. Jeg har stadig ingen ide om hvad HTS projekt var, og hvad hun kæmpede for den dag i dag. Måske var det en toppost i udlandet? Hvem ved.

  Lars Løkke burde været gået af for længst, hvis man tager hans popularitet og enkeltsager i betragtning, men han klistre sig fortsat til statsminister taburetten selvom venstre lider heraf. Han vælger så at kalde det ansvar – jeg kalder det magt syge, fordi hvis han havde taget ansvar, burde han ha’ gået af for længst.

  Vi er fortsat langt fra et folkestyre, som vælgerne tror på. De fleste vælgere opfatter ikke politik som et seriøst og troværdigt embede.

 15. Af Jan Petersen

  -

  Ja man bliver unægtelig stadig forundret over, hvor rent der egentlig er i de stuerenes egne rum!

 16. Af Jan Johansen

  -

  Mogens Lykketoft.

  Det kommer helt bag på mig og sikkert også mange andre mennesker i dette land, at Lars Løkke Rasmussen på noget tidspunkt er blevet sigtet for svindel. Er han også blevet dømt for nogen som helst former for svindel? Hvis ikke, er det en alvorlig sag, hr. Lykketoft. Du burde om nogen være bevidst om, at det er strafbart at fremkomme med sådanne beskyldninger, eller er du bare snot dum? Anderledes forholder det sig med din beskrivelse af opportunisten, som havde det formelle ansvar i den forrige regering. Den beskrivelse synes nogenlunde dækkende.

 17. Af Rap And

  -

  Nu er fanden løs i Laksegade for der en politiker med en livslagt erfaring i den branche, der har tager bladet fra munden, og nu gælder det for de borgerlige kommentatorer og politikere om at få flyttet focusset væk fra den sags substans. Bortset fra bemærkningerne om den tidligere S-ledet regering, som bunder i den bitterhed og surhed som de gamle formænd for partiet elsker at udstråle, så kan der ikke sættes en finger på sagte
  Det er en kendsgerning ingen kan komme uden om, når det fremhæves at Danmark. “netop nu har en regering og et folketingsflertal, der prioriterer ligegyldige små fedtede skattelettelser til vælgere, de anser for dumme og egoistiske” og “Det er den mest fladpandet populistiske regering, vi har haft i en menneskealder, med en dybt utiltalende politik og nogle dybt usympatiske personer på nøgleposterne”.
  At Løkke med sit temperament har held med at kue mange journalisterne fra at omtale hans mange faktuelle forhold burde ikke være ensbetydende med, at hele den danske befolkningen skulle have fået et så enormt kollektiv hukommelsestab, at ingen længere kan erindre dem.. Men der er jo også kun 23% af danskerne, der ønsker den type politiker som statsminister. Så vi har fået det som vi ikke fortjente.

 18. Af Henrik Knage

  -

  Ja – når man endelig siger noget der er rigtigt, enten i en stresset situation, eller i en stålbrandert, så skal man straks hånes af det finere borgerskab.

  For første gang siger Lykketoft noget, der er meget tæt på en form for sandhed – for det behøver han ikke.

  Det bliver straks miskrediteret – og det er synd. Regeringen er da undskyld jeg nævner det, en fladpandet forsamling, både af udseende, samt virke, undtaget Støjberg.

 19. Af Hul igennem?

  -

  Det er ingen hemmelighed at de fantastiske fire var dyre. De producerede intet.
  De er alle døde eller ligegyldige- også ham her.
  Nu er det nye tider, nye vælgere- og de kender ikke og vil skide på dem, haha
  og dynasty politikere vil dø- nyere partiforeninger eller I vil dø.
  mvh

 20. Af Henrik Knage

  -

  Jeg mener Søren Kierkegaard skrev noget om enfoldighed. Den kommer klart til udtryk, netop nu – i debatten om forargelse, af noget der er nogen, der mener hedder kultur – men som andre mener er en blanding af menneskelig forfængelighed, og storhedsvanvid.

  Her er den tidligere diktator Idi Amin (Uganda) et godt eksempel på det sidste, da han selvudnævnte sig selv til konge over alle Verdens dyr, alle havenes fisk, og alle luftens fugle.

  Det første er meget mere kompliceret, men let forståeligt i debatten om indvandring generelt, for hvem er det der skal imponeres – og hvorfor?

  ”Enfoldighed” = Forfængelighed!

  Begrebet ”Kø – kultur”, betyder at man står i række, efter tur. Men jeg har boet et sted, hvor der ikke findes en kø – kultur.

  Der er det helt legitimt, at en gammel bedstemor maser sig helt frem i køen i supermarkedet – og går ufortrødent frem til kassen, som det mest naturlige i hele Verden – foran alle andre, fordi hun ikke har så lang til at leve i længere – og derfor skal hun først. Og selvfølgelig skal hun det – hvad ellers?

  Hvis det sker i Danmark – ville der lyde et ramaskrig, at de gamle havde indtaget hele Danmark. I forholdsvis primitive samfund er det derimod helt naturligt.

  Jeg rejser mig da også op for en person med et barn på armen i bussen – uanset om det er en udlænding, eller en indfødt.

 21. Af carsten høi

  -

  Pinligt med endnu en socialdemokratisk pamper, der skal hævne sig ved både at
  “pisse i egen rede” samt også over for de borgerlige. Han blev heldigvis aldrig statsminister,
  for lige som Uffe Ellemann manglede og mangler han de menneskelige kvaliteter, som Løkke
  fx har. Nu sidder han i FNs glastårn i en ubetydelig aftrædelsesstilling, men “kejseren har jo
  intet tøj på…”

 22. Af Jørgen Lang Jørgensen

  -

  Mogens Lykketofts betydning i dansk politik er lig nul.
  Den post han har som formand for FN`s generalforsamling er også uden betydning.
  Det er kun i hans egen forestillingsverden, at han har stor betydning typisk for en fuldblods levebrødspolitiker, som overvurderer sig selv
  Jeg håber, at Socialdemokratiet sparker ham ud af Folketinget når han vender hjem.

 23. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  I modsætning til mange andre mener jeg, at fænomenet Lykketoft passer perfekt til rollen som formand for FN , som jo er synonymt med begrebet= Forever Nuts..!!

 24. Af Rikke Nielsen

  -

  Jeg synes at indlægget stinker for meget af, at Lykketoft skal censurere sig selv af taknemmelighed overfor Løkke og Thorning; at han i princippet har solgt sin sjæl.

  Det har han selvfølgelig ikke, og derfor skylder han ingen noget ift. at tilbageholde sine personlige holdninger.

  Om han så har ret i at Løkke er en lille svindler og Thornings regering talentløs må stå for hans ege regning., Personligt er jeg kun enig i én af disse udsagn.

  Essensen af at være politiker er at have holdninger – også selvom de ikke er politisk korrekte.
  At det skulle give en politiker et dårligt eftermæle at have holdninger er derfor lidt af en underlig stråmand – må man kun have dine holdninger, Amalie Lyhne for t sikre sit politisk korrekte eftermæle?

 25. Af Søren Revser

  -

  Mon ikke en total fjernelse af mediestøtten ville motivere Pressen til at tage læserne alvorligt. Fremfor konstant at smadre alle ytringer med censur og alenlange forhalelser?

 26. Af Søren Revser

  -

  Essensen af at være politiker BURDE være holdninger og visioner; men årelange eksempler viser jo, at det kun handler om at stjæle af kassen.

  Selv Enhedslistens medlemmer har jo stjålet med arme og ben på f.eks. boligmarkedet, uden så meget som at blinke med øjnene. – Det er som bekendt de andres skyld, Vi fra Enhedslisten puttede blot pengene i lommen.

  Tjoh penge er så sandelig stærkere end både pen, sværd og holdninger.

 27. Af Odd Norbom

  -

  En rigtig god artikel. Havde han ikke skrevet talen ned, ville jeg tro han havde et alkoholproblem.
  Han har deltaget i flere karaktermord, men at begå selvmord, så dum troede jeg ikke den tidligere fuldnægtig var.
  Nu kan kan han konkurrere med Rønn Hornbech om den mest stupide afdankede politiker i Danmark.

 28. Af Kurt Dejgaard

  -

  Lykketoft har til alle tider – i korridorerne – været kendt for at have en hidsighed som kan få Bertel Haarders til at blegne i sammenligning.
  Ingen betvivler at manden er lynende intelligent. Men hans iltre natur betød at han aldrig besad de kvaliteter som en statsmand behøver. Han kunne aldrig blive statsminister.
  Nu, er han bare en bitter gammel mand som har travlt med at pege finge ad alle dem der blev det, mens han ikke blev.
  Det kan vi så synes er trist. Men spørgsmålet er om vi overhovedet burde diskutere emnet.
  It’s over!
  For det er og bliver hans eftermæle. Han er glemt – osse blandt hans egne – i samme øjeblik han går ud ad døren.
  Mogens hvem?…

 29. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jørgen Lang Jørgensen

  “Mogens Lykketofts betydning i dansk politik er lig nul.”

  Hvis det er korrekt, så kan man kun undre sig over, hvor mange journalister og bloggere, inklusive Amalie Lyhne, der synes at det er værd at bemærke, at han benytter sin ret til at fremkomme med sin personlige mening om Lars Løkke og den forrige regering.

  Hans kritik er intet i forhold til de kommentarer, der i de senere år er dukket op på de sociale medier om de samme emner.

 30. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Lykketoft siger det, alle andre går og siger, men han siger det højt. Det er fantastisk og vidunderligt, at der stadig er hæderlige og ærlige mennesker, der tør opføre sig menneskeligt. Lykketoft har med sine udtalelser igen åbnet muligheder for poster som formand for socialdemokratiet og statsminister, når han vender hjem. Han skal være velkommen. Vi behøver ham.

 31. Af Søren Revser

  -

  Det er i øvrigt også ligegyldigt hvad en kriminel mener om andre kriminelle.

  Mon ikke det bare er endnu et politiker stunt, som skal aflede opmærksomheden fra det egentlige problem, som er: De er alle dybt kriminelle og korrupte i det Danske Folketing.

 32. Af Axel Eriksen

  -

  Ja visse mennesker lever i fortiden – sandsynligvis kommer der et formandsopgør mellem Lykketoft, Anker og Stauning!

 33. Af Finn Bjerrehave

  -

  Mogens Lykketoft, som plejebarn hos en farvehandler på vesterbro, og denne utilfredse unge mand, valgte politik, ud fra jo mere tvær og sur jeg er og ser ud, jo mere bliver mine plejeforældre skuffet over de få farver fra forretningen, Mogens valgte , Rød & Sort, og vi andre har lidt siden.
  Hvorledes UN, har ønsket denne sure tvære person til denne sprudlende org. er stadig u-vist, men os Danskere blev lettet, og nu fordi Mogens keder sig i det nye job, skal hans frustationer over at han ikke blev statsminister ud, og hvem høster frugten???????????
  Aldrig mere Mogens. Finn Vig

 34. Af Kim Jensen

  -

  For mig bliver Lykketoft menneskelig og vedkommende ved ikke at være så glatpoleret og ulækker som de moderne politikere. Jeg er fuldstændig enig med Lykketoft i sine udtalelser om Løkke og Helle. Jeg har intet andet end kvalme overfor de kunstige og beregnende levebrødspolitikere vi trækkes med i disse år. Vores nuværende vanvittige og selviske politikere er overklasse-tosser som kun tænker på sig selv, og som intet ved om hvordan den almindelige dansker lever. de bruger deres politiske karriere som et springbræt til top-stillinger i erhvervslivet. Det er dybt dybt forargeligt. For min skyld kunne man fyre hele bundtet, og tage ganske almindelige mennesker ind som vil Danmark og danskerne.

 35. Af anja quist

  -

  Løkketoft taler med folkets røst. Ham kan vi godt lide.

 36. Af Axel Eriksen

  -

  “…ganske almindelige mennesker…” . Jamen, jamen, så er det også galt! Et postbud – Henrik Dam Kristensen – en hjemmehjælper – Pia Kjærsgaard. De har også fået en nådesløs kritik af, at de var for “almindelige”. Et postbud og en hjemmehjælper!

 37. Af Thomas Åberg

  -

  Tænk et ramaskrig der havde været hvis det havde været en borgerlig der havde kaldt Helle Thorning for en langbenet svindler. Jeg tær næsten ikke tænke på den forargelse der ville vælte ned over den formastelige fra feminister, venstreorienterede, socialister, forfattere, teaterdirektører og musikere. Men Lykketoft, han siger blot sandheden, og hvor er det typisk borgerlige at blive sure over det. Dobbeltmoralen er lidt kvalm.

 38. Af Else Marie Arevad

  -

  Hvordan kan en erfaren politiker dumme sig s eftertrykkeligt?

 39. Af Axel Hammerscmidt

  -

  Lykketoft er selv en svindler.

  Som Skatteminister ændrede Lykketoft vore (Kilde-) skattekort, så man ikke længere kunne se på trækprocenten, hvad man betalte i marginalskat – altså af den sidst tjente krone. Begrundelsen var, at det så ikke var så åbenlyst for almindelig lønmodtagere, hvad de fik ud af at tage overarbejde. Det sagde han selv i et radiointerview på DR i forbindelse med ændringen.

 40. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt er kommunisten Leo Trotskij, ærkerival til Josef Stalin, morfar til danske Mogens Lykketoft, iflg israelske Mossad. En efterretningstjeneste der normalt har tjek på simple fakta!

 41. Af Jakob Rasmussen

  -

  Kofi Annan støtter Mogens Lykketofts kritik af regeringens asylstramninger, men Kofi Annan har selv undergravet sin moralske autoritet i en grad, så hans kritik næsten er værdiløs.

  For det var som bekendt korrupte topfolk fra FN, der undergravede embargoen mod Saddam Hussein i den såkaldte olie-for-mad skandale – og Kofi Annans søn deltog i svindlen på højeste plan.

  Hvis ikke de korrupte FN-topfolk havde undergravet embargoen mod Saddam Hussein, så ville verdenssamfundet have presset Saddam Hussein til at spille med åbne kort, og så ville Irak-krigen være blevet forhindret på forhånd.

 42. Af j nielsen

  -

  “Jeg er fuldstændig enig med Lykketoft i sine udtalelser om Løkke og Helle. ”

  Jeg ville have kaldt dem hhv. en pamper og en distanceblænder.

 43. Af Jan Petersen

  -

  Ideen med false flag 9/11 var oprindelig at ødelægge syv lande i Mellemøsten i løbet af fem år – iflg general Wesley Clark. Det gik så ikke helt efter planen, nu er vi på år 16. Men skrivebordsplaner holder aldrig in real life – griner!

 44. Af Kristian Andersen

  -

  Lykketoft har 100% ret! Sandheden er ildehørt i lille racistiske/forskrækkede Danmark!

 45. Af Henrik Schultze

  -

  “Sikke en skam”
  Ja du er et pænt menneske Amalie Lyhne.
  Du ønsker ikke noget ondt for nogen – selvom de fortjener det .
  Onde mennesker (og de findes ) skal man ikke ynke .
  Mogens Lykketoft hører til den kategori.
  Han føler sig hævet over den almindelige dansker.
  Fordi han er et arrogant og et yderst ubehageligt menneske , hvor de fleste viger tilbage fra at sige ham imod , har han selv og mange fået den opfattelse at han er begavet.
  Det er han ikke !
  Nu har han svært ved at finde ud af , om han skal opfatte sig selv som dansker eller “verdensborger”.
  Han har valgt det sidste , det lyder af lidt mere og i hans falske selvopfattelse rigtigt.
  Derfor mener han , at han ustraffet han pisse i egen rede.
  Før alt dette multikultur var ingen i tvivl om hvem der var landforrædere . Det er vanskeligere nu .
  Men Inderst inde er vi nu ikke i tvivl om , hvilke mennesker det er , der svigter vores land.

 46. Af Bjørn Sørensen

  -

  Gnavpotten har ladet høre fra sig.
  Han var en del af firebanden, en flok politikere som har gjort ubodelig skade på landet, som det formodentligt vil tage resten af århundredet at råde bod på.
  At alle andre er idioter er befriende at høre fra en politiker, som ikke formåede at gøre een forskel og skabe et triveligt samfund.

  Som ung havde han sikkert drømme om at skabe det ideelle samfund, men hvad kom der ud af hans indsat andet en et samfund i forfald, fordi drømmene ikke var holdbare.
  Men når man er hovedaktør i en samfundsopløsende bevægelse som ikke havde noget bedre at sætte i stedet for – ja – så går det galt.

 47. Af Jakob Rasmussen

  -

  Mogens Lykketoft er den værste statsminister, som Danmark heldigvis aldrig har haft, fordi vælgerne forkastede ham og den anti-folkelige politik, som han står for.

  Det kan han ikke tilgive danskerne, så nu forsøger han at regere Danmark fra udlandet, og skifte det uregerlige vælgerkorps ud med taknemmelige migranter.

 48. Af Poul Iversen

  -

  Om anstændighed

  Endelig. – Endelig kan jeg tillade mig at overskride den grænse for anstændig opførsel, som jeg ellers mener er vigtig for at kunne have et ordentligt og respektfuldt samarbejde med andre folk.

  Årsagen er, at en af de få politikere, som jeg har haft vanskeligt ved at have respekt for, nu blamerer sig så kraftigt, at jeg endelig har noget bevisligt at have min disrespekt i.

  Sjældent – om nogensinde – har man oplevet en person, som har været indehaver af landets højeste embeder, og som pt sidder på en af klodens fornemste poster overhovedet, som på en så fladpandet og usympatisk måde tilsviner sin egen rede.

  Tillad mig at anføre, at en af årsagerne til min disrespekt for Mogens Lykketoft – thi det er jo ham, det handler om – skyldes, at jeg har fornemmet, at Lykketoft i høj grad har været med til at iscenesætte den hadske tone, som socialdemokraterne siden 1980’erne har anlagt over for de borgerlige regeringer.

  Og så tillader manden sig på sin fødselsdag at åbenbare et utiltalende hovmod ved at antyde, at kun han ved, hvordan man skal kæmpe for en fredelig og retfærdig verden.

  Apropos bilag, fadbamser og den slags: Er det normalt for medlemmer på orlov at benytte Folketingets mest intime mødelokaler til private fødselsdagsgilder? Hvad koster det mon – og hvis det ikke koster noget, hvor meget skal man så i givet fald betale i skat for dette gode?

 49. Af preben jensen

  -

  Ja, medierne er dygtige til at slå småskandalerne stort op. Men de allerstørste skandaler fortier og bortforklarer de. Den allerstørste skandale, at staten/de radigale/de totalitære nu forbereder Danmarks ødelæggelse og det danske folks undergang, går man let henover. Kun i samtaler, bøger og netaviser som 180 g/den korte avis og jp-jalving kommer sandheden frem om de rædsler der er begyndt, og som snart vil blive mangedoblet.

 50. Af Gert Hansen

  -

  Løkke ER jo en svindler!

  Her er alle beviserne og den fulde sag endnu engang for de tungnemme danskere som nu går i moralsk panik over at Løkketoft fortæller sandheden. Læs nu det hele så du kan blive klogere end dine korrupte politikere, for de gør ligenu ALT hvad de kan for at få Løkketoft til at fremstå som synderen. Sandheden er at Løkke er synderen og han er gået aldeles fri fra sine kriminelle lovbrud.

  Lars Løkke Rasmussen har fået diæter det er kun til at spise og drikke for, hvis diæter ikke bliver brugt så er de skattepligtige i den personlig indkomst for Lars Løkke Rasmussen, her har Lars Løkke Rasmussen bare taget pengene for diæter ned i egen lomme uden at betale penge af de ubrugte diæter og er faktisk skattesvig efter skattekontrolloven § 13 stk. 1 og 2 og straffeloven §§ 289 og 283 samt bedrageri efter straffeloven § 279.

  Når man aflevere selvangivelse så er det fordi enhver skattepligtig person eller selskab skal udfylde sin selvangivelse og regnskaber korrekt til SKAT, når Lars Løkke Rasmussen bruger en revisor så er det problematisk for revisoren Lars Løkke Rasmussen har, da revisoren ikke har udfyldt Lars Løkke Rasmussen selvangivelse korrekt fordi Lars Løkke Rasmussen har taget ubrugte diæter uden at betale skat og det er ulovligt efter straffeloven § 302. Det må jo være en bevidst handling fra Lars Løkke Rasmussen og revisor firmaet i forening da Lars Løkke Rasmussen SKAL aflevere alle oplysninger om sine indtægter han har, hvilket ubrugte diæter betegnes som skattepligtig indkomst i den personlige indkomst.

  Men her stopper det ikke, Lars Løkke Rasmussen har til pressen givet udtryk for han skal have penge tilbage fra SKAT. Da GGGI har betalt Lars Løkke Rasmussen rejser kan Lars Løkke Rasmussen ikke få kørselsfradrag, for at få kørselsfradrag så skal Lars Løkke Rasmussen selv betale for sine luksusrejser på 1. klasse til 65.000 kr. her vil SKAT så kunne se Lars Løkke Rasmussen kan få et kørselsfradrag.

  Ud over så har Venstre stillet Lars Løkke Rasmussen en Skoda til rådighed med chauffør, her er det partiet Venstre der har udgiften til chauffør, bilens udgifter med benzin grøn ejerafgift mm., her kan Lars Løkke Rasmussen heller ikke få kørselsfradrag på sin selvangivelse da Lars Løkke Rasmussen ikke har betalt for sin kørsel selv, her kan partiet Venstre trække kørsel fra på deres regnskab.

  Så der er øjensynligt sket det Lars Løkke Rasmussen ikke har afgivet korrekte oplysninger om kørselsfradraget måske for de sidste 4 – 5 år.

  Har Lars Løkke Rasmussen trukket kørsel fra som staten har haft af udgifter da Lars Løkke Rasmussen var statsminister vil være strafbart, hvis Lars Løkke Rasmussen samtidigt efter valget i 2011 som Lars Løkke Rasmussen tabte har trukket kørselsfradrag fra september 2011 til nu i over 3 skatteår, her har SKAT lov til at kigge kørselsfradraget igennem og har Lars Løkke Rasmussen trukket kørselsfradrag på 100.000 kr. så er bevidst skattesvig efter straffeloven § 289 og det kan nemt være 400.000 kr. Lars Løkke Rasmussen har trukket ulovligt fra de sidste 3 år på kørselsfradrag. Det giver ubetinget fængsel for skatteunddragelse.

  Hvis man tager kørselsfradraget det er et ”skatteredskab” der sikre en bruger en reduktion af de omkostninger forbundet med sin kørsel, hvis en borger eller selskab ikke har en udgift på kørsel ved i Lars Løkke Rasmussen tilfælde får betalt sine rejser og kørsel af GGGI og får i Danmark betalt sin kørsel af Venstre, så er det logisk Lars Løkke Rasmussen ikke kan få kørselsfradrag. Da Lars Løkke Rasmussen var statsminister betalte staten Lars Løkke Rasmussen kørsel ved at give ham en ministerbil til rådighed med chauffør her vil Lars Løkke Rasmussen heller ikke kunne få kørselsfradrag da Lars Løkke Rasmussen IKKE har brugt sine egne penge.

  Det betyder der er stor chance for Lars Løkke Rasmussen har fået skattefradrag på kørsel som Lars Løkke Rasmussen IKKE juridisk er berettiget til efter skattelovgivningen vedr. GGGI og Kørsel fra Venstre de sidste 5 år eller mere.

  Da Lars Løkke Rasmussen i går udtalte sig i fjernsynet, der udtaler Lars Løkke Rasmussen at han fik stukket en stak papir i hånden før pressemødet vedr. GGGI, en stak papir havde han ikke gennemset før han afleverede disse bilag til pressen. I disse bilag stod der Lars Løkke Rasmussen havde fået næsten 9.000 kr. i diæter, selvom han griner på pressemødet og siger ”jeg har ikke fået værgen diæter eller løn i 2012”, denne udtales er ulovligt efter straffeloven § 175 stk. 1 stk. 2 og stk. 3 her allerede når der findes dokumentation for Lars Løkke Rasmussen har fået næsten 9.000 kr. fra GGGI regnskaber, så snyder Lars Løkke Rasmussen SKAT for de korrekte oplysninger og evt. skattekroner til statskassen som han unddrager skattekroner, pengene på de ca. 9.000 kr.. i diæter for 2012 og andre ubrugte diæter der er skattepligtige i Danmark er ikke opgivet til SKAT af Lars Løkke Rasmussen det viser dokumenterne fra GGGI.

  Men jeg synes det er meget problematisk en formand for en bestyrelse i dette tilfælde i GGGI ikke er i stand til at sætte sig ind i de ting som sker i GGGI som Danmark og danske skatteyder betaler 90 millioner kr. til, her i går udtalt Lars Løkke Rasmussen at han ikke havde set dokumenterne igennem, her undre det vælgerne hvordan Lars Løkke Rasmussen kan få en juristuddannelse når han ikke engang vil tage et ansvar som FORMAND i en FOND ved GGGI og lyver bevidst på pressemødet og over for offentlige myndighed til SKAT samt de danske skatteydere.

  Lars Løkke Rasmussen er jo uddannede jurist men en juristuddannede person vil normalt samtidigt med personen er formand for en FOND som Lars Løkke Rasmussen har takket ja til, tage et indblik i de dokumenter og bilag i FONDEN, Lars Løkke Rasmussen FIK BESKED PÅ, har kun skulle arbejde ca. 10 dage om året. Allerede her var der en advarselslampe der ringer og det ved alle selskaber der har bestyrelser både i Danmark men overalt i verden der er noget galt.

  En bestyrelsesformand har ret til at indkalde bestyrelsen til møder med mere end 10 gange om året, her virker det til Lars Løkke Rasmussen ikke har forstået hvad der er sket her i GGGI og i erhvervslivet, her siger GGGI reelt til Lars Løkke Rasmussen du skal blande dig udenom hvad der sker i GGGI du kan få lov til at være med 10 gange om året, hvilket gør Lars Løkke Rasmussen er til GRIN for ALLE erhvervsdrivende i Danmark men også i hele verden. Det er lidt morbidt at FONDEN GGGI vil give Lars Løkke Rasmussen formandsposten i bestyrelsen men GGGI vil KUN se ham 10 gange om året og GGGI havde åbenbart dækket sig ind de ikke ønskede at se deres EGEN bestyrelsesformand mere end 10 gange om året, gid resten af Danmark kunne få de samme fordelagtige tilbud.

  Det er ikke hver dag en bestyrelsesformand for et selskab eller FOND får sådanne en besked, men det fik Lars Løkke Rasmussen. Du er til GRIN Lars Løkke Rasmussen og han har stadigt ikke forstået det i nu, men det har erhvervslivet.

  Når jurists uddannede Lars Løkke Rasmussen i øvrigt er så lemfældigt med dokumenter fra FONDEN GGGI så er det sørgeligt at se hans inkompetence og hvordan han overhovedet skulle kunne klare sig i erhvervslivet, det kan han jo ikke. Han bidrager jo ikke væsentligt til der kommer orden i GGGI, her har formanden for GGGI ikke engang kigget regnskaberne igennem i 1½ år, for fornyeligt kom det frem at GGGI IKKE kunne betale deres regninger, det havde jo været på sin plads hvis der var mere styring med FONDEN fra Lars Løkke Rasmussens side som bestyrelsesformand for GGGI. Men Lars Løkke Rasmussen har ikke styr på sine egen private forhold, GGGI, partiet Venstre der er splittet eller noget som helst.

  Hvis Lars Løkke Rasmussen ikke engang kan håndter et lille selskab en lille FOND som GGGI, så er han for det 1. ikke egnet til at styre et land som statsminister, for 2. Lars Løkke Rasmussen vil ikke egne sig til en bestyrelsespost i et selskab i Danmark eller andre steder, for det 3. hvis Lars Løkke Rasmussen der også er partiformand fra Venstre heller ikke kan forstå hvordan erhvervslivet virker så kan man jo ikke tage hans ord for gode varer hvordan man skaffer arbejde og bedre økonomi, specielt ikke når Lars Løkke Rasmussen har svært ved at afgive korrekte skatteoplysninger på kørselsfradrag og betale skat på ubrugte diæter som enhver erhvervsleder ved man skal, men ikke partiformand Lars Løkke Rasmussen fra Venstre som er SKATTESNYDER og SKATTEFUSKER, for det 4. så virker det ikke til at Danmark der har betalt 90 millioner kr. om året til GGGI de penge er brugt på tant og fjas af GGGI og også af partiformand fra Venstre Lars Løkke Rasmussen men ikke brugt til det som pengene 90 millioner var givet til som Ellen Trane Nørby og Søren Pind fra Venstre som selv ville dække over sin egen rolle i sagen om GGGI hvor Søren Pind som minister havde givet tilladelse på et meget spinkelt grundlag til GGGI kunne få 90 millioner kr. om året hvor skatteydernes penge bliver brugt til tant og fjas derfor Søren Pind ville dække over sin egen inkompetance og er lige så utroværdigt som Lars Løkke Rasmussen der er taget med “nællerne ned i KASSERNE(ikke babserne)”, for det 5. når Lars Løkke Rasmussen og partiet Venstre selv og deres medlemmer hele tiden siger Helle Thorning Schmidt er skattesnyder hvilket lyder MEGET HULT når Venstre og deres medlemmer siger det med specielt det forhold at Venstre og Venstre tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen ikke ville tillade Stephen Kinnock ”have ret til at aflevere sin selvangivelse den sidste dag rettidigt men her begynder VK regeringen en skatteefterforskning ulovligt efter straffeloven § 164, selvom daværende skatteminister Troels Lund Poulsen og tidligere (overdraget ikke vundet et folketingsvalg Lars Løkke Rasmussen) kunne få lov til at få 8 dage mere efter skatteloven til at aflevere sin selvangivelse derfor er det jo højst sandsynligt det ender med en rigsretssag mod Troels Lund Poulsen og hele VK regeringen når skattekommissionen er færdig da det er ulovligt at starte en efterforskning når der ikke er overskridelse af selvangivelsestidsfristen af Stephen Kinnock, så uretfærdige behandler VK regeringen Helle Thorning Schmidt og Stephen Kinnock skattesag og er strafbart efter straffeloven §§ 145, 146, 147 og 148 her er det juridisk efter Grundloven § 57 REGERINGESANSVAR når en minister sætter noget i gang som Troels Lund Poulsen har gjort som skattemister hvor de andre minister i VK regeringen jo havde ret til vise mistillid til sådanne en uautoriseret efterforskning 8 dage før selvangivelsesfristens udløb, men her valgte de andre minister i VK regeringen at Helle Thorning Schmidt og Stephen Kinnock havde 8 dage mindre til at aflevere selvangivelse i Danmark end alle andre mennesker i Danmark HAR og da alle ministre ikke stopper sådanne en uautoriseret efterforskning af skatteminister Troels Lund Poulsen da en skatteefterforskning med en begrundelse og PÅSTAND for en person er skattepligt i Danmark når der ikke er en selvangivelse der kan dokumenter sådanne forhold gør Troels Lund Poulsen som skatteminister har begået kriminalitet som skatteminister og rent faktisk er TIL GRIN I HELE DANMARK MED DEN LATTERLIG PÅSTAND FRA VK REGERINGEN med de andre VK ministers godkendelse og det føre til rigsretssag efter grundloven §§ 59 og 60 da det er hermed bevist efter Grundloven § 57 (når en minister bliver taget på fersk gering så kan personen blive straffet for sin udåd) og her høre flere ledende medlemmer i Venstre og Konservative Folkeparti til i fængsel da VK regeringen har begået skattesvig efter straffeloven §§ 289 og 283 efter skattekontrolloven § 13 stk. 1 og 2 mod Helle Thorning Schmidt og Stephen Kinnock . Min pointe her at Venstre og Lars Løkke Rasmussen påstår at Helle Thorning Schmidt er skattesnyderen, men når det kommer til stykket så aflevere Lars Løkke Rasmussen ikke korrekte oplysninger til SKAT, Lars Løkke Rasmussen snyder med ubrugte diæter som er skattepligtige i Danmark i mere end 8 tilfælde da han er blevet inviteret ud på bespisning og skal betale skat, der er højst sandsynligt rod i Lars Løkke Rasmussens kørselsfradrag for de seneste 3 år mindst og måske endda med store fradrag så Lars Løkke Rasmussen systematisk har begået skattesvig og unddraget skattebetaling til statskassen bevidst med Lars Løkke Rasmussens revisor hjælp, så synes jeg bare Venstre skal holde deres kæft med deres bagvaskelse mod Helle Thorning Schmidt og Stephen Kinnock men det er måske den eneste måde ”Lars Løkke Rasmussen og Venstre TROR de kan overleve på, for deres politik taler åbenbart ikke for sig selv ifølge Venstre, eller skulle jeg sige det makværk Venstre har frembragt af politik er nok til et grineflip for ALLE dansker og erhvervslivet i Danmark og i resten af verden hvor Venstre tror jo ingen mennesker i Danmark kan se Venstre er indlæggelse moden på lukkede afdeling. Sindssyge mennesker må ikke sidde i folketinget Lars Løkke Rasmussen ifølge danske lov vedr. folketinget så er det ikke på tide Venstre bliver undersøgt på den psykriatiske afdeling måske kan vi få Bertel Haarder til at gøre dette her engang til :”det er ikke det spørgsmål jeg vil have (samtidigt tramper han i jorden som en idiot som han har gjort IRL som MINISTER over for en rapporter mens de optog det”.

  Jeg kan ikke se hvordan Lars Løkke Rasmussen kan bortforklare disse ting, jeg finder det ligeledes mærkværdigt 14 borgmestre fra Venstre har godkendt dette her og de steder hvor Venstre i dag har borgmester poster det har Venstre næppe mere efter kommunalvalget for der er ikke mange borger i Danmark der vil finde sig den behandling som åbenbart er ”normalt fra Venstre” selvom det nærmere er en ”unormalitet fra Venstre der nok nærmere skulle kigges efter på psykriatisk afdeling”.

  Lars Løkke Rasmussen og Venstre er jo til GRIN, hvem vil følge en person der IKKE HAR STYR PÅ SINE STUMPER og ikke ved hvordan erhvervslivet fungere for Lars Løkke Rasmussen har jo svært ved at forstå hvems penge han bruger og er det skatteydernes penge eller andres penge.

  Jeg har i øvrigt fået spurgt en del mennesker på gaden om hvem de vil stemme på og i øjeblikket så har jeg kun fået 5 besvarelser på Venstre ud af 834 personer og når man spørger vælgerne igen hvorfor stemmer i ikke på Venstre, så er svaret stort set over hele linjen:” VI vil sgu ikke stemme på Venstre, tror du vi er åndssvag? Var der et ægtepar der sagde” eller ” Nej Venstre vil jeg ikke stemme på jeg er jo ældre dame og når Venstre vil fyrer 24.000 offentlige ansatte så føler jeg mig utryk når jeg går i byen for at handle og jeg vil ikke have politifolk, sygehusene skal spare med fyringer og ønsker mere hjemmehjælp” eller det ægtepar der snakker og siger:” vi kan ikke stemme på Venstre, da vi har vores 4 børn hvis vi ikke kan få passet vores børn i vuggestuen, børnehaven så skal vi til at betale 2 – 3.000 kr. om måneden for at få passet hvert af vores børn og da vi stadigt har den samme skatteprocent så vil vores familie betale ca. 11.000 kr. mere i skat om måneden selvom vi ikke får laver skatteprocent på den sidste tjent krone vi tjener, damen siger endvidere såfremt Venstre får gennemført dette her så bliver jeg nød til at sige arbejdet op da de ikke har råd til at betale 11.000 kr. for børnepasning da det samlet giver familien en skatteprocent på over 70 % i skat” eller disse studerende på handelsskolen: ” Nej så mange arbejdsløse der er i forvejen hvordan kan Venstre så sige de kan skabe flere arbejdspladser når de nu igen vil fyrer 24.000 folk, nej så lyver Venstre, så får jeg ikke noget arbejde efter skolen og i øvrigt har jeg familie der arbejder for det offentlige, nej Venstre er blevet fy ord ikke kun på handelsskolen men også hjemme hos mine forældre – og var der ikke noget med Lars Løkke Rasmussen snød i skat?”

 51. Af Gert Hansen

  -

  Løkke ER jo en svindler!

  Lars Løkke Rasmussen har fået diæter det er kun til at spise og drikke for, hvis diæter ikke bliver brugt så er de skattepligtige i den personlig indkomst for Lars Løkke Rasmussen, her har Lars Løkke Rasmussen bare taget pengene for diæter ned i egen lomme uden at betale penge af de ubrugte diæter og er faktisk skattesvig efter skattekontrolloven § 13 stk. 1 og 2 og straffeloven §§ 289 og 283 samt bedrageri efter straffeloven § 279.

  Når man aflevere selvangivelse så er det fordi enhver skattepligtig person eller selskab skal udfylde sin selvangivelse og regnskaber korrekt til SKAT, når Lars Løkke Rasmussen bruger en revisor så er det problematisk for revisoren Lars Løkke Rasmussen har, da revisoren ikke har udfyldt Lars Løkke Rasmussen selvangivelse korrekt fordi Lars Løkke Rasmussen har taget ubrugte diæter uden at betale skat og det er ulovligt efter straffeloven § 302. Det må jo være en bevidst handling fra Lars Løkke Rasmussen og revisor firmaet i forening da Lars Løkke Rasmussen SKAL aflevere alle oplysninger om sine indtægter han har, hvilket ubrugte diæter betegnes som skattepligtig indkomst i den personlige indkomst.

  Men her stopper det ikke, Lars Løkke Rasmussen har til pressen givet udtryk for han skal have penge tilbage fra SKAT. Da GGGI har betalt Lars Løkke Rasmussen rejser kan Lars Løkke Rasmussen ikke få kørselsfradrag, for at få kørselsfradrag så skal Lars Løkke Rasmussen selv betale for sine luksusrejser på 1. klasse til 65.000 kr. her vil SKAT så kunne se Lars Løkke Rasmussen kan få et kørselsfradrag.

  Ud over så har Venstre stillet Lars Løkke Rasmussen en Skoda til rådighed med chauffør, her er det partiet Venstre der har udgiften til chauffør, bilens udgifter med benzin grøn ejerafgift mm., her kan Lars Løkke Rasmussen heller ikke få kørselsfradrag på sin selvangivelse da Lars Løkke Rasmussen ikke har betalt for sin kørsel selv, her kan partiet Venstre trække kørsel fra på deres regnskab.

  Så der er øjensynligt sket det Lars Løkke Rasmussen ikke har afgivet korrekte oplysninger om kørselsfradraget måske for de sidste 4 – 5 år.

  Har Lars Løkke Rasmussen trukket kørsel fra som staten har haft af udgifter da Lars Løkke Rasmussen var statsminister vil være strafbart, hvis Lars Løkke Rasmussen samtidigt efter valget i 2011 som Lars Løkke Rasmussen tabte har trukket kørselsfradrag fra september 2011 til nu i over 3 skatteår, her har SKAT lov til at kigge kørselsfradraget igennem og har Lars Løkke Rasmussen trukket kørselsfradrag på 100.000 kr. så er bevidst skattesvig efter straffeloven § 289 og det kan nemt være 400.000 kr. Lars Løkke Rasmussen har trukket ulovligt fra de sidste 3 år på kørselsfradrag. Det giver ubetinget fængsel for skatteunddragelse.

  Osv osv osv – Løkke ER en svindler. Løkketoft taler sandheden !!!!!!!!!!

 52. Af Lasse Gerd

  -

  Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) på et pressemøde om sin rolle i håndteringen af Helle Thorning-Schmidts skattesag:

  Spørgsmål: Undskyld mig, Lars Løkke, du svarer ikke på mit spørgsmål. Har du deltaget i møder om den sag?

  – Jeg har ikke deltaget i sagsbehandlingsmøder.

  Spørgsmål: Det er ikke det, jeg spørger om. Har du deltaget i møder om Helle Thornings skattesag i Venstre-regi?

  – Du spørger, og du får svar, som du spørger.

  Spørgsmål: Jeg synes da, jeg spørger meget præcist, gør jeg ikke det?

  – Det synes jeg faktisk ikke, du gør.

  Spørgsmål: Har du deltaget i møder i Venstre-regi om Helle Thornings skattesag?

  – Det er ikke noget præcist spørgsmål, du stiller. Jeg beklager meget.

  SVINDLER !!!!!!!!!!

 53. Af Jan Johansen

  -

  Ufatteligt hvis Mogens Lykketoft uhindret kan slippe afsted med en så uforskammet opførsel. Han sidder trods alt som formand for FN’s generalforsamling. Hvorfor skal verdenssamfundet acceptere at have en så ubehøvlet person siddende på denne ellers højtrespekterede post. Han burde øjeblikkeligt suspenderes fra embedet. Han er en skændsel hele ideen med FN!

 54. Af Runa A.

  -

  En ting er, at Mogens Lykketoft udtrykker sig hårdt om nuværende og tidligere regering på sin egen fødselsdag. Det er givetvis ikke klogt.

  Det virker næsten værre at høre på formanden for folketinget, Pia Kjærgaards småfornærmede irettesættelse af Mogens Lykketoft.
  Hun plejer ellers godt at kunne hænge andre ud til tørre. Gør Mette Bock til formand af Folketinget.

 55. Af J Hansen

  -

  Opstandelsen over Lykketoft må skyldes, at han har udtalt noget som kan dokumenteres.

 56. Af Frank A

  -

  Når Løkke fremviser lejekontrakt og kvitteringer for betalt leje af den lejlighed som han har i Nyhavn, vil en mistanke mere være ryddet væk. Ejendommen er jo ejet af tobaksindustrien og en høreapparatvirksomhed. Straks efter lejemålets overdragelse, kæmpede Løkke politisk for at to virksomheders forhold skulle lempes.

  Så allerede der, stinker det af svindler.

 57. Af Maria Due

  -

  Under et interview udtalte Mogens Lykketoft en gang, at det i politik gælder om at være nogle skaktræk foran de andre. Jeg finder det usandsynligt, at han ikke forudså, at talen ville blive lækket og offentligt kendt, og desuden mener jeg, at det netop var det han ville opnå. For nu gælder det for Lykketoft om at lægge afstand til Danmark og, som den påfugl han er, vi sine nye omgivelser, at han foragter den hjemlige andedam.

  Og nede i Bruxelles har Jens Rohde og Morten Helweg også haft travlt med at bagvaske Danmark vedr .den opblæste smykkesag, hvor ingen har fået konfiskeret smykker, som det sker i Schweiz og Tyskland. Danmark er jo et lille land, som man godt tør slå på. Hvor tappert!

 58. Af Søren Sørensen

  -

  Lykketoft er en af Danmarks mest ærefulde ministre…Som statsminister ville han have været pragtfuld..Et eksemplar som kun den bedste arabiske hingst der strider over ørken for det Danske folk!

  Da der endelig var en ordentlig socialdemokrat der kaldte fadbamsen for “en lille svindler” og SR regeringen for en borgerlig fatal, er vi mange der så hvad vi gik glip af..Undertegnede må i alt ydmyghed indrømme , ikke for første gang heller..
  Hvorfor må men ikke længere kalde “en spade for en spade” for at bruge Beinovs sidste indlæg? Det er da uanstændigt at forlange at folk lyver mht. deres mening?

  PS Mette Frederiksen…Din kritik at Lykketoft peger ikke godt på en fremtidig Socialdemokratisk regering..Du burde have sagt noget politisk manipulerende som “jeg ser hans pointe, og måske deler jeg den, men jeg skal lede et samlet Danmark i nærmest fremtid da ingen længere tror på den indvandrer dumpende og velfærds eroderende lavko regering under fadbamsen”—Din kritik mod ham, er latterligt.

  Tak Lykketoft!

 59. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Carsten Høi

  “Nu sidder han i FNs glastårn i en ubetydelig aftrædelsesstilling, men “kejseren har jo
  intet tøj på…””.

  Når regeringen siger, at det er den højeste post en dansker har nået, så er ‘ubetydelig’ nok ikke det helt korrekte udtryk.

  Jeg synes, at Mogens Lykketoft har været pænt klædt på til sit nye job i New York – og jeg tror også at han selv har betalt for både underbukser og jakkesæt. Ville Lars Løkke have haft tøj på, hvis ikke partiet stod klar med krisehjælp?

  Lykketoft har ind imellem været lidt hidsig med en kort lunte, men senere har man ofte givet ham ret, som f.eks. den gang han beskyldte børsspekulanter for ‘hysteriske kællinger’, Det er alle enige om i dag.

  Nu diskuteres formen, men de næste uger og måneder vil det nok ændre sig til en diskussion af indholdet i hans tale.

  Var Helle Thorning & Co. bange for vælgerne og deres egen skygge? Var salget af DONG en fornuftig beslutning?

  Lars Løkke Rasmussen siger ‘ I’m not a crook’. Nu var det ikke en storsvindler og bedrager, Lykketoft kaldte ham, bare en småsvindler. Han fiflede kun med sine bilag. Når Lars Løkke og Søren Pind drak sig stangstive til en ‘arbejdsfrokost’ for skatteydernes regning var det heller ikke svindel, kun dårlig stil.

  Når vi de næste måneder får set på den totale effekt af de nye stramninger (både herhjemme og i udlandet) kan vi bedømme og han fik ret i sine udtalelser.

 60. Af J Hansen

  -

  Lykketoft har ofte kritiseret den forrige regering.
  Imens HTS var statsminister.
  Så intet nyt idet.

  Og hans udmelding om at Løkke kun er en lille svindler virker ret forsigtig.

  Det er faktisk frækt, at Amalie Lyhne gengiver udtalelser som Lykketoft er kommet med privat.
  Ingen kan jo efterhånden åbne munden mere.
  Uden at blive kritiseret.

 61. Af Jan Johansen

  -

  Det var aldeles ikke en privat fest. Den foregik på Christiansborg, som på ingen måde er et privat etablissiment. Desuden sendte Mogens Lykketoft sin nedskrevne tale ud på mail til de 50 gæster, der deltog i festen, så hvis du absolut vil kritisere nogen, J. Hansen, må skytset rettes mod Mogens Lykketoft og den anonyme gæst.

 62. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Hansen!

  Du har så ganske ret. Og du er selv en af de ypperste til at kritisere andre , der åbner munden!

 63. Af J Hansen

  -

  Ja Axel Eriksen
  Det er forskellen på dig og mig.
  Undertegnede kan lejlighedsvis give udtryk for mindre uenigheder med andre.
  Hvor imod du jo kun deltager i debatter for at svine andre til.

 64. Af anker brem

  -

  Løkke er og bliver en svindler, og Lykketoft en mand der tør sige sandheden. og nu skal det så se ud som om at Lykketoft skal stå skoleret for Lars Løkke, så vi kan manipuleres til at tænke at Lykketoft er en skidt knægt.

 65. Af Peder Kruse

  -

  Redepisseriet griber om sig. Det handler om at tage afstand fra Danmark, som forsøger at tage hånd om folkevandringsproblemet, men den svenske syge er vidt udbredt globalt, Der er så mange politikere i den vestlige verden, som plæderer for ubegrænset barmhjertighed for andre folks midler og med vores velfærdssystem som indsats.

 66. Af Pelle Babette Erobreren

  -

  Sødt som ML puster sig op.
  Han er selv hittebarn og synes vi skal tage pænt imod det afrikanske fødselsoverskud. Det er da sødt og kærligt tænkt af manden, men jeg har nu en helt anden mening om den sag.
  Han skulle tage, at bruge lidt tid på befolkningsprognoserne for de afrikanske lande og svare os på om det kan blive ved ??
  Det er i bund og grund lige så tåbeligt, som når de radikale, ønsker stemmeret ned til børnehavealderen.

 67. Af Hans Kofod

  -

  Lykketoft er blevet omtalt som statsmand. Det har han aldrig været. Der har ikke været en statsmand i det danske folketing siden Jens Otto Krag. Han var den som tilbage i slutningen af 40rne, sammen med dygtige tjenestemænd, skrev grundlaget for det velfærdssamfund vi har i dag og indførte det. Senere medlemmer af folketinget har blot kommet med nogle ideer, som ikke ændrer ved det fundamentale i dannelsen af det velfærdssamfund, vi endnu har i dag.

 68. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Lykketoft ville sige ting, der skulle siges, men absolut ikke må siges i vort lille snæversynede land f.eks. sandheden. Det gør man bare ikke. Så er man ikke en stor statsmand. Men Lykketoft ville have sandheden frem og brugte det lille trick med at bede alle om ikke at fortælle nogen noget.

  Det lykkedes perfekt. Dygtige journalister så straks historien og Cavlingprisen og satte hele breaking News møllen i gang. Lykketoft ved godt, at hvis man vil have noget spredt ud til offentligheden så kald det privat og hemmeligt. Det lever Ekstrabladet og andre på. Vi sluger det råt.

  Lykketoft demonstrerede sit format ved at udnytte medierne til sit formål – at få den rigtige sandhed frem – og ville ikke have kunnet nået det på anden måde. Han bliver hørt, og det får den virkning, som han har ønsket, hvilket han er nødt til at benægte. Vi er i Danmark.

 69. Af Ruud van Leeuwen

  -

  Kære Amale Lyhne

  Lars Løkke`s eftermæle var allerede smadret efter cop 15, men ……………….nej…………det er stadig i negativ udvikling.

  Og det, bliver det værste i Danskernes Statsminister historie, selv når vi stopper nu, mens Larses leg allerede er forpurret!
  Lars er ikke til at redde, men Venstre`s sølle rester kan ikke fatte det endnu.

  Flygt fra regeringen inden,( der untergang ) !

 70. Af Søren Revser

  -

  Uduelige politikere er skidt, men dog til at leve med, indtil de bliver smidt ud på demokratisk vis .
  Men de politikere vi har, er direkte kriminelle og stjæler af kassen hver og en. Det kan man ikke leve med; ligesom man heller ikke kan leve med de medløbere som enten accepterer det, eller fortier det(Pressen).

  Og det ligger sort på hvidt hvilke forbrydelser vore politikere har begået. Derfor tilbagevises det heller ikke, men forsøges bare fortiet – Pressen burde skamme sig.

 71. Af Erik Poulsen

  -

  Lykketoft
  Er han ikke den ringeste formand socialdemokratiet har haft?
  Han skylder sin nuværende og også tidligere formand en stor
  undskyldning.
  Det er uhørt og direkte uforskammet, at omtale landets statsminister
  som Lykketoft har gjort. Også her må en undskyldning være på plads,
  Lykketoft er forhåbentlig færdig i dansk politik.

  Venlig hilsen
  Erik Poulsen

 72. Af Jan Petersen

  -

  Mogens Lykketoft, leder af FNs Generalforsamling, er da hamrende ligeglad med dansk politik. Han er nu leder af verdens mest kriminelle politiske loge, bestående af diktaturer og gangstere – tilsat en sjat demokrati.

  Det er en gøgerede, så selv filmen Gøgereden er en ren parodi på en ægte politisk gøgerede!

 73. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Lykketofts klarsyn og frygtløshed viser tydeligt, at han er den bedste statsminister Danmark aldrig har haft, men det kan heldigvis nås endnu. Han siger tingene som de er, uden de unødvendige giftige indpakninger, der er så moderne blandt vore politikere.

  Det ville være befriende for Danmark at få en statsminister, der klart og utvetydigt leverer andet end tomgang og pølsesnak, og som med sikkerhed aldrig vil blive karikeret i engelske aviser som en brutal førerskikkelse fra fortiden.

  Så længe vi har politikere af Lykketofts format har Danmark ingen grund til panik. Desværre er det endnu politikere i den anden ende af skalaen, der genvælges igen og igen. Er vi ikke ved at have lært det? Lad os få et valg – nu.

 74. Af Søren Revser

  -

  Jan Petersen: Det har du sikkert ret i, men det ændre bare ikke på, at manden har ret i denne udtalelse. Uanset hvilke motiver han har.

  At Lykketoft selv er en svindler og tyveknægt, det ved alle jo. men det undskylder ikke noget.

 75. Af Jan Petersen

  -

  Søren Revser, det er 100% subjektive personlige udtalelser, klovnen fremsætter. Det gør man bare ikke fra den position! Men måske har livet i FN gøgereden spillet Mogens et puds, hvem ved?

 76. Af Bjørn Sørensen

  -

  @ HANS KOFOD

  ” Der har ikke været en statsmand i det danske folketing siden Jens Otto Krag. Han var den som tilbage i slutningen af 40rne, sammen med dygtige tjenestemænd, skrev grundlaget for det velfærdssamfund vi har i dag og indførte det.”

  På samme måde blev Den Blå Betænkning fra 1960, skrevet af den radikale K. Helveg Petersen som var en undervisningsvejledning for folkeskolen.

  Udlændinge loven af 1983 blev formet af formanden for Dansk Flygtningehjælp Hans Gammeltoft-Hansen, senere kendt som Folketingets Ombudsmand i perioden 1987-2012 og blev bl.a. kendt i offentligheden ved sin behandling af Tamilsagen.

  3 vigtige lovgivninger som har har haft enorm indflydelse på samfundssudviklingen og fundamentet i landets alvorlige problemer.

  Sådan går det når man lader så få, få en dominerende indflydelse på udviklingen og vores efterfølgende politikere har betragtet og behandlet disse fejlbarlige lovgivninger med en fundamentalisme, som var det den evige sandhed.

  Ak ja, er det så svært at forstå hvorfor samfundet har været i konstant krise i årtier, og at der ikke er udsigt til at det det bliver anderledes forløbigt.

 77. Af Jan Johansen

  -

  Mogens Lykketoft er helt klart i gang med at lave sig en Helle Thorning-Schmidt. Hun rejste den halve verden rundt for at gøre sig til med henblik på at opnå en betydningsfuld stilling i enten EU eller FN. Det lykkedes nu ikke, så hun måtte nøjes med en mindre betydningsfuld stilling i Red Barnet, dog til en nogenlunde acceptabel årsløn på 2.500.000 kroner.. Mogens Lykketoft har på nogenlunde samme måde gjort sig til over for den siddende regering og sidder nu som formand for FN’s Generalforsamling med en garanteret fed gage. Som tak for denne anderkendelse, eller er det ikke snarere et forsøg på at pleje sit eget image med henblik på hans videre karriereforløb, sandsynligvis i udlandet, sendte han den ubehøvlede sviner til henholdsvis den forrige regeringsleder + dennes regering som den nuværende ditto. Dermed har han miskrediteret såvel de pågældende personer og ikke mindst Danmark i en sådan grad, at chancerne for en retrætepost i udlandet skulle være indenfor rækkevidde. Hvad det kostede det danske samfund at have Helle Thorning-Schmidt til at flagre rundt på sine ansøgningsrunder i arbejdstiden vides ikke, men Mogens Lykketoft får nok rejsepenge, logi og diæter betalt af verdenssamfundet. Husk lige mellemværendet med SKAT!

 78. Af Jan Johansen

  -

  En lille rettelse: “anerkendelse”

 79. Af Tom Erne

  -

  Tak for et indlaeg fra en der ikke bare kan huske, men ogsaa har den aldersmaessige erfaring til at kunne saette saa taabeligt et udsagn i perspektiv.
  Og til alle dem som ikke kan raabe hoejt nok i kor over, hvor frygteligt umenneskelige vores regering er i deres indsats for at holde Danmark nogenlunde fungerende i en svaer tid, saa kom frem med reele alternativer. Naa ikke…

  Lykketofts udgydelser er slet og ret ukultiverede og, ja, fladpandet!

 80. Af t. sørensen

  -

  Det er interessant at Lykketoft kalder Lars Løkke for en lille svindler. Hvad kalder Lykketoft så de enkelte medlemmer af FN i New York. Mig bekendt har man længe anset flere af medlemmerne her som dybt korrupte diktatorer. Hvordan kan en så renfærdig Lykketoft dog acceptere disse personager, uden at kaste diverse nedgørende gloser efter folk???? Der er åbenbart forskel på svindlere.

 81. Af Kit Louise Strand

  -

  Amalie Lyhne, det er meget sympatisk, du prøver at vægte billedet af Mogens Lykketoft, men i mine øjne gør du ham ALT for megen ære.
  Han er ikke denne statsmand, denne topdiplomat, dette orakel, som han gerne vil opfattes som. Som jeg skrev på Facebook i forgårs: Han er snarere “en forfængelig, forsmået og hidsig politiker i stil med Uffe Ellemann. Lykketoft er imidlertid velformuleret og har en evne til at at tale på en måde og med hovedet tilpas meget på skrå, at han udstråler en autoritet, som mange er blevet duperet af. En bekendt skrev på et tidspunkt i JP en kommentar om Lykketofts mange fejlslutninger. For dem, der gik glip af den, indsætter jeg den her:”

  Lykketofts mange dumheder.
  Formanden for Folketinget, Mogens Lykketoft bebrejder I Jyllands-Posten fhv. professor Bent Jensen for at være enøjet i sit syn på den kolde krig.
  Ifølge Lykketoft indebar fodnotepolitikken i 1980erne ikke, at Danmarks sikkerhed led skade under den kolde krig. Det rejser unægtelig spørgsmålet om der overhovedet er grund til at tage Lykketofts udenrigspolitiske vurderinger alvorligt.
  I alle de storpolitiske spørgsmål, som han har udtalt sig om, har han jo taget fuldstændigt fejl.
  I 1976 opfordrede han således til, at vi skulle anerkende MPLAs regering i Angola. Det ville være en solidaritetserklæring i forhold til de kræfter ”der skal bære Afrikas fremtid”. MBLA var som bekendt en marxistisk-leninistisk bevægelse. Hvor mange steder har marxistisk-leninistisk planøkonomi ført til fremgang økonomisk fremgang? Ingen steder. Den ideologi har kun ført til økonomisk stagnation og politisk tyranni.
  Men ikke ifølge Lykketoft, der i utvetydige vendinger har lovprist Mao som en af de helt store ny-skabere i historien, der har bragt sit folk uendelig meget godt. (Information 28. januar 1976.) Til gengæld rummer Lykketofts ukritiske lovprisning af Mao ikke et ord om, at Mao formentlig er den største massmorder i historien. Det er åbenbart kun en detalje, som man roligt kan se bort fra. Heller ikke den omfattende hungersnød som Maos hovedløse politik påførte det kinesiske folk finder Lykketoft værd at nævne.
  Det stemmer alt sammen meget godt overens med Lykketofts lovprisning, af Fidel Castros diktaturstat, som han omtaler som en stat præget af en” charmerende sambasocialisme.”( Information jan. 1989 ).
  Også Koreakrigen har været genstand for Mogens Lykketofts interesse, idet han har givet udtryk for, at det ikke er sikkert, at det var Nordkorea, der angreb Sydkorea. Det synspunkt fremførte Lykketoft efter, at Krustjov havde erkendt, at Nordkoreas angreb fandt sted efter udtrykkelig accept fra Stalin.
  Også de baltiske landes skæbne har haft Lykketofts interesse. Han har således sammen med sin tidligere hustru, Jytte Hilden givet udtryk for, at de baltiske lande burde forblive en del af Sovjetunionen. Vesteuropa skulle søge størst muligt samkvem med de kræfter, der ville selvstyre inden for Sovjetunionen.( Information den 18.august 1989.)
  Som ung, men voksen mand forsøgte Mogens Lykketoft at få en resolution vedtaget på en socialdemokratisk kongres, der opfordrede til, at Danmark skulle trække sig ud af NATO. Resolutionen blev heldigvis forkastet.
  I 1980erne var han blandt bannerførerne for det alternative flertal, der heldigvis forgæves var ved at presse Danmark ud af NATO ved at gøre vort NATO-medlemskab fuldstændig indholdsløst.
  I nyere tid har Lykketoft kastet sig over Israel. Han taler således regelmæssigt om ”myten om Israel som den eneste demokratiske retsstat i Mellemøsten”. Hvilke andre er der? På sin seneste rejse til Mellemøsten har han således ikke fundet tid til at tale med israelske ledere, men kun med præsident Abbas i Ramallah. Han har ganske vist rejst gennem Israel, men altså ikke fundet tid til at tale med israelerne. Det er en meget mærkelig optræden for en mand, der for kun lidt over et år siden var med til sammen med hhv. Niels Hellveg Petersen og Uffe Ellemann-Jensen at udarbejde en plan for fred mellem Israel og palæstinenserne.
  Det viser alt sammen, at Lykketoft er en mand uden dømmekraft.
  Jørgen Granum-Jensen
  Fhv. Lektor
  Bøgegårdsvej 6o
  5471 Søndersø

 82. Af Jan Johansen

  -

  Det kommer helt bag på mig, at Mogens Lykketoft skulle være svindler, men har det stået i avisen, må det da være rigtigt. Hvad har han helt konkret begået af ulovligheder? Er han blevet tiltalt, eller er det bare løse rygter? Hvem har sat rygterne i gang og med hvilket formål? Hvis han er blevet tiltalt, er der så faldet en dom? Eller er hans sag eller sager endnu under en retslig behandling? Det er lidt uhyggeligt at tænke på!

 83. Af Hektor Heimlich

  -

  Gud ske tak og lov at tossen Løkketoft ikke er statsminister i Danmark!

 84. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  @Kit Louise
  Netop de eksempler, du refererer til, beviser at Lykketoft er en mand med dømmekraft. Han har hele vejen igennem haft de rigtige holdninger og indtaget de rette positioner, når man går ind for en bedre fredeligere verden. Danmark er stolt over at have fostret en så enestående begavelse og politiker.

  Vi må håbe på, at han vender hjem til Danmark. Kun han kan rette op på det image, der er blevet påført os af dansk folkeparti og deres klamme medløbere. Kun han kan genskabe tilliden til det politiske liv i Danmark. Han er selvskreven som kommende formand for socialdemokratiet og som kommende statsminister.

 85. Af J. H ansen

  -

  Af Kit Louise Strand – 28. januar 2016 15:13

  “Også Koreakrigen har været genstand for Mogens Lykketofts interesse, idet han har givet udtryk for, at det ikke er sikkert, at det var Nordkorea, der angreb Sydkorea.”

  Korea krigen startede fordi USA og Sydkorea myrdede nogle tusinde fredeligt demonstrerende bønder på Chedu Island.
  Sydkorea har undskyldt for massakren. USA har ikke.

  “1980erne var han blandt bannerførerne for det alternative flertal, der heldigvis forgæves var ved at presse Danmark ud af NATO”

  NATO er en forbryderorganisation. Skabt for at beskytte Vestens verdensherredømme.

  “I nyere tid har Lykketoft kastet sig over Israel. Han taler således regelmæssigt om ”myten om Israel som den eneste demokratiske retsstat i Mellemøsten”

  Israel er en forbryder-og apartheid stat. Som burde boykottes totalt.

  Lykketoft er et hædersmenneske med en sund dømmekraft.

  I modsætning til Kit Louise Strand.
  Som kopierer en gang historie forfalskning.
  I blandet nogle få facts.

 86. Af Jan Johansen

  -

  Den går ikke Lykketoft, og den går heller ikke i Byretten, hvis det skulle komme så vidt. Tror du virkelig selv på, at det kunne være en formildende omstændighed, at du efterfølgende har udtalt, at dine flabede udgydelser blev sagt “med et glimt i øjet”? At Marianne Jelved, som også var udplukket til lejligheden, kan bekræfte dette, kan på ingen måde retfærdiggøre din optræden. Hun er lige så utroværdig som dig. Det tjener ikke ligefrem til FN’s ære, at de ved alvorlig fejl har accepteret din tilstedeværelse som midlertidig formand for FN’s generalforsamling.

 87. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Ingen er så småt udstyret, at de for alvor tror på, at Lykketoft fik formandsjobbet i FN ved en fejltagelse? Ved man ikke, eller vil man ikke vide, at hans fortid som politiker og hans embedsførelse i Danmark af FN er endevendt mange gange af flere forskellige mennesker, uden at nogen har kunnet sætte et eneste spørgsmålstegn ved hans handlinger?

  Jeg ved, at der findes kældermennesker for hvem hån, spot og latterliggørelse er ligeså vigtig eller vigtigere for deres velbefindende end at trække vejret. Man finder dem overalt i disse spalter. Det er lykkedes for dem at trække Danmark ned i den muddergrøft, hvor vi nu befinder os. Vi kan ikke længere skjule det – udlandet har set os.

  Det eneste, der kan trække os op på tørt land igen, er politikere med samme integritet som Lykketoft og selvfølgelig stritter grøftpolitikerne imod. De kan ikke leve i samme omgivelser som almindelige fornuftige mennesker. De ville dø ud – men det var vel i grunden ikke så galt.

 88. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Hektor Heimlich

  “Gud ske tak og lov at tossen Løkketoft ikke er statsminister i Danmark!”.

  Han kan da i det mindste stave sit navn rigtigt!

  Er dit rigtige navn virkelig Hektor Heimlich?

 89. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Amalie Lyhne

  Jeg husker også situationen med Lykketoft, hvor han blev røvrendt af TV2.

  Jeg synes faktisk at den er ret gribende. Guldbrandsen lavede også en film om Fogh (bag facaden) – og de to film viser helt tydeligt forskellen på de to politikere.

  Lykketoft har altid haft en kort lunte, og han var ude af stand til at skjule sin forargelse og vrede over, at man kunne optræde så lusket.

  Fogh er ofte blevet beskyldt for at være teflonbelagt. Han kunne lave aftaler med Bush om invasion i Irak et år før det skete – og holde på hemmeligheden, og han kunne rent ud sagt pisse på sin udenrigsminister – og stadig bevare facaden.

  Pensonligt ved jeg godt, hvilke karaktertræk jeg selv foretrækker.

 90. Af Jan Johansen

  -

  Jørgen Villy Madsen

  Nå, nu forsøger du at dække over hans uforskammede opførsel, og det synes du åbenbart, at man skal lade passere uimodsagt, men den går ikke. Uanset hvilken position han har haft eller har lige netop nu, så må man kunne forvente en sober optræden. Det er et ærefuldt hverv, han har påtaget sig, og det forpligter!

  Jeg afviser ikke, at han nu og da kan have gjort sig fortjent til nogle af de tillidsposter, han har haft i tidens løb, men når man tænker på, hvordan en anden aktuel politiker fik rosende ord med på sin jagt efter et nyt job, så vil jeg nu have lov til at være lidt skeptisk omkring de varme anbefalinger, der sommetider fyger rundt i luften og følger med. Grundene hertil kan være mange.

  Helt aktuelt har den aktuelle politiker i den grad været med til at trække Danmark ned i din omtalte muddergrøft med sine grove udtalelser om partikolleger og den nuværende regering, men han er bestemt også blevet godt hjulpet af nogle EU-politikere fra især De Radikale og nogle af vores fjollede landspolitikere fra De Alternative. Sidstnævnte har i den grad pustet til ilden i et forsøg på at få os helt ned i dyndet, men heldigvis er der nu nye spillere på banen blandt ganske almindelige mennesker, som har givet en mere nuanceret og sandfærdig fremstilling af Danmarks håndtering af flygtninge- og migrantsituationen. Det var i den grad påkrævet, så mon ikke vi finder ud af det med eller uden hjælp fra en person, som nok bør overveje, om han overhovedet fortsat har nået at bidrage med. Vi skal ikke have gravet flere grøfter!

 91. Af Jan Johansen

  -

  Rettelse: noget

 92. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Jan Johansen
  Muddergrøften er højrefløjens territorium. Den er allerede i gang med at anbringe de grænsebomme, der skal markere, at her hersker dansk folkeparti, som aldrig kunne finde på at slippe Lykketoft eller andre med et utilbørligt forhold til venstrefløjen ind. Se bare Roald Als.

  I muddergrøften sammen med dansk folkeparti, trykkefrihedsselskabet og Krarupklanen har Mogens intet at gøre. Han har forstået at holde sig fri af sølet, og jeg forstår den væmmelse han føler, når han skal beskrive grøftesegmentet. Som jeg ser det, er de udtryk han bruger unødvendigt sobre og al ære værd.

 93. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Jan Johansen

  Det er helt urimeligt at påstå, at Alternativet er skyldig at få os ‘ned i dyndet’.

  Det startede med at Martin Henriksen, det største parti i blå stue, forklarede den danske befolkning (og de i udlandet der lyttede med), at det meget vel kunne blive aktuelt at beslaglægge vielsesring – og regeringen kunne ikke finde en grimasse, der ku’ passe, og kom med flere modstridende forklaringer.

  Det betød, at Lars Løkke blev udstillet som nazist i udenlandske karikaturtegninger – mens Martin Henriksen nu kan fortælle danskerne, at stramningerne langt fra er stramme nok, hvilket giver DF endnu større tilslutning i vælgerbefolkningen.

  Synd for Venstre?

  Er der ingen i Venstre, der har nok nosser til at sætte DF på plads, eller er der virkelig et værdifællesskab imellem de to partier, som Claus Hjort Frederiksen påstår?

 94. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  @ Jan Johansen
  Du er åbenbart ikke opmærksom på, at muddergrøften er højrefløjens foretrukne tilholdssted.
  Ligesom Grøften i Tivoli er habitatet tilpasset dette særligt opmærksomhedskrævende segment. Her har ingen fra venstrefløjen adgang, medmindre vedkommende har mistet retnings- og retfærdighedssansen. Humanister som Lykketoft har ikke en chance i det selskab.

 95. Af Jan Johansen

  -

  Jørgen Villy Madsen
  Du bevæger dig igen og igen væk fra det virkelige problem. Den aktuelle sag drejer sig om, hvorvidt Mogens Lykketoft som formand for FN’s generalforsamling kan tillade sig at svine såvel den tidligere som den nuværende regering i Danmark så groft til. Godt nok forsøgte han efterfølgende at retfærdiggøre tilsviningen med, at han gjorde det i et privat selskab, men da selskabet var henlagt til Christiansborg, kan det på ingen måde betegnes som privat. Senere prøvede han også at glatte lidt ud med, at talen blev holdt med “et glimt i øjet”. Det kalder jeg en efterrationalisering, der på ingen måde kan retfærdiggøre noget som helst. Han har tilsvinet såvel politiker-kolleger som politiske modstandere så groft, at det bør få konsekvenser for hans mulige politiske virke fremover!

Kommentarer er lukket.