DF spænder ben for borgerligheden

Af Amalie Lyhne 31

 

Sjældent har den politiske debat været beriget med et mere uskønt ord end det såkaldte ”omprioriteringsbidrag” – den ene procent af de kommunale budgettet, som regeringen beder kommunerne om at skære væk, så pengene kan bruges til noget andet.

Det store stridspunkt har været, om kommunerne får alle pengene tilbage – eller om nogle af pengene skal bruges på andre ting, for eksempel skattelettelser. Det er en diskussion med tydelige ideologiske undertoner, og det er en diskussion, som puffer yderligere til blå bloks allerede vaklende samarbejde.

At slanke den offentlige sektor, sætte skatterne ned og dermed sparke gang i væksten er naturligvis klassisk borgerlig politik, men blå bloks største parti, Dansk Folkeparti, har aldrig været et borgerligt parti og er derfor imod.

Sådan en situation forsøger Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen, naturligvis at udnytte ved at tvinge Dansk Folkeparti over på hendes side. Lars Løkke forsvarer sig ved at ændre kurs og slå fast, at pengene ikke kommer til at gå til skattelettelser.

Mon ikke det hele ender, som det plejer: Alle parter bruger deres gode evner for politikersnak til at forsikre vælgerne om, at de skam mener det, de hele tiden har ment, og at lige præcis dét, der nu bliver gjort, er det allerbedste for Danmark (regeringen) eller det allerværste for Danmark (oppositionen). Og samtidig sker der det med statens størrelse, som der plejer at ske – nemlig ingenting. Vi vil fortsat have et af de højeste skattetryk i verden, og vores offentlige sektor vil fortsat være en af de tungeste i verden.

Ja, det er trist at være borgerlig for tiden. Godt nok har vi en borgerlig regering, men den er forhindret i at føre borgerlig politik. Dansk Folkeparti spænder simpelthen ben for borgerligheden.

Pia Kjærsgaards livsværk har altid, siden partiets fødsel i 1995, været et skævt indslag i blå blok. Men hvor DF’erne hidtil kunne spises af med udlændingestramninger og lunser til de ældre, er situationen blevet langt mere kritisk i dag.

Det skyldes naturligvis Dansk Folkepartis enorme succes, som ikke længere beror på udlændingepolitikken alene. Partiet er blevet et protestparti for alle de vælgere, som føler sig svigtet af de gamle partier – efterladt midt i globaliseringsstormen uden en klar vej ud. Vi ser de samme tendenser over hele Europa, hvor nye populistiske partier på både højre- og venstrefløj vinder frem.

Diskussionen om omprioriteringsbidraget udstiller det frustrerende paradoks, som kendetegner dansk politik i øjeblikket: De vælgere, som stemmer DF, fordi deres arbejdspladser forsvinder og fremtiden synes dyster, er samtidig de vælgere, som bliver ramt hårdest, når konsekvenserne af Danmarks alt for lave vækst for alvor slår igennem.

En vækst, som blå blok ikke kan sparke gang i, fordi Dansk Folkeparti spænder ben.

 

 

31 kommentarer RSS

 1. Af Ole H

  -

  Sludder og vrøvl
  Der er INGEN videnskabelig EVIDENS for at lavere skatter øger antallet af arbejdspladser kun a at de rige bliver rigere.
  Når LEGO med EU hjælp udflaget danske arbejspladser for at skrabe endnu mere til sig stige kvalmen op i mig.
  Men AL er jo betalt af Cepos Børsen Saxo og AL til at løbe med deres løgne.

 2. Af Eva Madsen

  -

  DF har udmanøvreret og manet sig selv op i en krog – hvor al håb er ude.
  Partiet har mistet sin handlekraft ,de har lagt deres sjæl på den absolutte del af den venstreorienterede ikke borgerlige side – de udgyder kun tom snak om indvandring og er blevet EU liderlige.
  Fra den korte avis.
  Den snert som Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti allerede har vist noget af, synes Dansk Folkeparti næsten helt at have mistet. Måske husker partiet alt for godt fortidens så ødelæggende turbulens i Fremskridtspartiet, og man er blevet overansvarlig.

  Nu nøjes DF med at stille konstruktive forslag og ind imellem brokke sig taktisk. Mange hører, få lytter og ingen i Venstre reagerer på afgørende spørgsmål. Det er ikke for at Kristian Thulesen Dahl skal til at være krakilsk, for det er slet ikke hans stil, men det er på høje tid at blive en hel del mere konfronterende.

  Næsten en million danskere stemte på DF i håb om, at der nu endelig ville blive passet på Danmark. Kristian Thulesen Dahl sagde, at partiet placerede sig der hvor indflydelsen ville være størst. Men det er endog meget svært at få øje på partiets fingeraftryk på afgørende vigtige områder. For eksempel:

  – der er på ingen måde dæmmet op for EU. Hvad er der blevet af mere Danmark og mindre EU?

  – den helt utilstrækkelige stikprøvekontrol ved grænsen, står for den enevældige regerings regning alene, og på trods af, at et flertal af danskerne nu vil have en permanent græsekontrol, så formår DF heller ikke her at sætte sig igennem.

  – stemmen på DF var for mange mennesker et selvforsvar, for først og fremmest, at få dæmmet op for ikke-vestlig muslimsk indvandring. Men selv nu hvor DF er største blå parti, så løbes landet over ende, fordi man forsømmer at stille regeringen stolen for døren. Uanset konsekvenserne for Danmark og danskerne holdes der fast i et princip om, at der ikke stilles ultimative krav. Dermed svigtes Danmark og rigtig mange danskere.

  – det er heller ikke til at se en bedring i forhold til beskyttelse af danskerne mod kriminelle på tålt ophold, såsom eksempelvis Danny Abdallah.

  – der er intet sket i forhold til de skandaløse racisme- og blasfemiparagraffer.

  – juleaften fejrede mange danskere Jesu fødselsdag med en islamisk velsignet and. Det er da lige ud sagt, at “pisse på” kristen kulturarv, for at bruge Johanne retorik. Det burde ikke i et kristent land, være nødvendigt i dagene op til jul, at skulle et smut forbi en vilkårlig kirke, for der ved nedsænkning, at neutralisere kræet i døbefondens vievand. I butikkerne er det efterhånden ikke meget galt, at det kun er svinekødet, som ikke er blevet islamiseret. Hvornår stopper disse halal-overgreb på danskerne og deres mad? DF – hjælp os!

  – der er ikke blevet strammet op i forhold til udlændingestyrelsens bevillingsmaskineri? Der er heller ikke gjort noget ved et flygtningenævn, der straks, hvis udlændingestyrelsen for en gangs skyld tager en skarp beslutning fx. om udvisning, er på banen og omstøder den?

  – Venstre er ikke blevet holdt op på deres løfte om at efterse konventionerne.

  – selv nu hvor TV2′s program peger på, hvorfor mon moskeen på Grimhøj har udklækket så mange jihadister, der er draget i krig for Islamisk Stat, så er det desværre overvejende sandsynligt, at den nuværende konstellation af partier i folketinget ikke formår at lukke moskeen ned. Gid DF som største blå parti her udgjorde en forskel.

  – desværre er det ikke kun Grimhøj moskeen der er et problem. I samtlige muslimske parallel samfund er sporene efter imamernes arbejde mod integrationen tydelige, og den indsats tager afsæt i moskeerne som er hovedkvarterer. Nu er majoriteten af de danske muslimer fundamentalister, og der bygges stadigt flere moskeer i Danmark. Hvorfor stopper de blå ikke en udvikling, som ødelægger det danske samfund?

  – etnisk danske skatteydere tvinges til, at grave deres egen grav ved, at finansiere muslimske friskoler, koranskoler og såkaldte islamiske kulturinstitutioner. Det er et penge flow som fortsætter uændret. Hvor er DF?

  – i dag har flygtninge lige så meget ret til Danmark som danskerne, ofte endda mere. Mens studerende må leve et nomadeliv som sofalåner, og stadigt flere hjemløse må sove udenfor grundet pladsmangel på herberger og forsorgshjem, så tildeles de alt for få betalelige boliger til flygtningene, som har et retskrav på at blive huset. Nu er der måske også en diskriminering af danskerne på arbejdsmarkedet på vej. Hvor er forbedringen i forhold til den tidligere regering?

  – for nylig har statsministeren stillet i udsigt, at der mindst vil blive importeret 100.000 ikke-vestlige fortrinsvis muslimer over de næste 4 år. I forlængelse heraf oplyser han, at hvis integrationen ikke lykkes, så vil Danmark falde fra hinanden økonomisk, socialt og kulturelt. Det skal i denne sammenhæng understreges, at det aldrig er lykkedes generelt, at integrere islam ind i vestlige værdier nogen steder nogensinde, simpelthen fordi værdigrundlagene er diametralt modsatte og inkommensurable – usammenblandelige ligesom olie og vand.

  Derfor burde Lars Løkkes udmelding være nok til, at DF fælder regeringen.

  For en kort stund så det ud til, at DF stod placeret med en optimal mulighed for indflydelse. Kristian Thulesen Dahl kunne lige efter valget have formuleret noget i stil med: “vi kan pege på dig som
  Statsminister, hvis der i regeringsgrundlaget står………. .” I stedet er DF blevet rangeret ud på et sidespor, og derudefra står Martin Henriksen og “råber” (mange forslag i folketinget). Men det er ikke noget Lars Løkke Rasmussen og Venstre tager sønderlig bestik af.

  Danmark og virkelig mange danskere er blevet svigtet. Dels på den ene side fordi Lars Løkke Rasmussen er kompromisløs og alt for politisk “smart”, og dels på den anden side fordi DF ikke har været tilstrækkeligt insisterende, og har ladet sig udmanøvrere. Der stilles ingen ultimative krav, selvom man er det største blå parti. Konsekvensen er, at der aktuelt føres en politik mod befolkningsflertallets vilje. Det er udemokratisk, og det resulterer i endnu mere politikelede. Eneste undskyldning og formildende omstændighed for DF er frygt. Partiet er naturligvis – og med god grund – bange for en rød magtovertagelse, der hurtigt vil køre Danmark i afgrunden. Men i min optik, er det en risiko der nødvendigvis må løbes, for som det er nu, kører også Lars Løkke Rasmussen Danmark i afgrunden – bare lidt langsommere.

 3. Af Rap And

  -

  ” De vælgere, som stemmer DF, fordi deres arbejdspladser forsvinder og fremtiden synes dyster, er samtidig de vælgere, som bliver ramt hårdest, når konsekvenserne af Danmarks alt for lave vækst for alvor slår igennem”.
  Skulle der ikke have stået, at de vælgere som stemmer DF er samtidig de vælgere som er gladest ved, at dem man ikke kan lide har fået det værre end dem selv, men som når realiteterne rammer dem selv klynker højst. Meget snart skal dem, der endnu kan have to lavtlønsjobs, mens alle de andre får et rådighedsbeløb, det bliver svært at leve for med de nedskæringer som den sorte blok vil omprioriterer til mulige skattelettelser.

 4. Af Kent Andersen

  -

  Kære Amalie Lyhne: Kunne du ikke stoppe folk som Eva Madsen i at slå en hel bog op på siden! Det ødelægger det hele for alle andre!

  Siden hvornår er DF blevet et borgerligt parti??? Det er vidst een af de helt store misforståelser i tiden!!! DF er bonderøvenes parti, og dem er der mange af idag. Alt skal bevares som i forrige århundrede, og fremtiden er noget man skal forsvare sig imod. Hverken mere eller mindre. Mere præcist kan det vidst ikke siges.

 5. Af Kent Andersen

  -

  Og så alligevel. DF mener, at fremtiden OG UDLANDET er noget man skal forsvare sig imod. SÅ kan det vidst ikke siges mere præcist:)

 6. Af Henrik Knage

  -

  Siden Gjøltrolden Pia har fået plantet bagdelen på formandsposten, og er røget helt til tops i hierarkiet – der hvor pindemadderne smager bedst, har hun, eller “det” samtidig trukket tænderne ud på selve partiet.

  De følger nu slavisk den samme pre – fabrikerede politik, dikteret inde bag ved i Embedsværket, hvilket også har den konsekvens – at et regeringsskifte ikke ændrer nævneværdigt på fremtiden i dansk politik.

  DF har ikke leveret en promille af det de gik til valg på, og Tulle bliver mere og mere transparent (gennemsigtig), jo længere tid der går – for han ved godt, at han og hans parti står til historiens største røvfuld, ved næste valg – hvis ikke han i en fart bliver mere synlig i debatten på Borgen – frem for at gemme sig i skørterne på “mutter Pia”.

 7. Af Tom Erne

  -

  DF er og bliver laveste fællesnævner, og har aldrig været borgerligt. Det er et populist parti, som lægger politik efter hvor der er stemmer at hente, til det eneste de reelt kærer sig om, nemlig indvandrerpolitik.

  Og til Ole H – læs noget historie. Danmark var engang et land med lav skat og høj vækst. Nu er det et land med høj skat og lav vækst, Og en masse mennesker som beskylder staten og systemet for alt istedet for at tage lidt ansvar.
  Ikke videnskablig evidens, bare simpel empiri.

 8. Af mr p j

  -

  Christiansborgs politik er en bedrøvelig omgang, og vi er nu på vej ind i samme nedadgående spiral som Sverige. Det kan næsten kun ende med en gigantisk katastrofe for det danske folk. I den forbindelse er det mærkeligt og påfaldende at DF ikke er mere på barrikaderne. Er tulle et skvat og har pia ladet sig købe??

 9. Af P Christensen

  -

  Er der egentlig ret mange borgerlige borgerlige ?

  Venstre kalder sig liberale, men ønsker at skatten skal
  gå til at betale (omfordele) privates håndværkerudgifter.
  Dvs. rent planøkonomisk socialisme, som ydermere betyder
  mere af den offentlige administration, som man ellers vil af med ???

  Men allright, at kalde krejleri ved rette navn, sælger næppe billetter.

 10. Af Jan Petersen

  -

  Modsat feks ordet integration, som er en ren fiktion – giver ordet omprioriteringsbidrag da i det mindste udtryk for et konkret indhold. At ordet så ikke er særlig sexet, er en anden snak. Det er ord, der behandler økonomi, sjældent!

 11. Af povl pedersen

  -

  df er måske også det eneste parti der siger de vil passe på Danmark og danskerne som folk

 12. Af Hulda I Bagermosen

  -

  Det er bare underligt at danskerne får så lidt for deres penge: et mediokert sundhedsvæsen, forskere som fusker, 1 års barselsorlov, hvor andre lande har 1½ år, børns første sygedag (har man hørt noget så tumbet?) -børn er ikke kun syge 1 dag, infektioner gør børn syge i 1 uge -men de får ikke lov at blive raske inden de skal ud og lege blandt andre børn -det er virkelig en svær verden danske børn lever i!
  At et folk med verdens højeste skattetryk finder sig i den slags er ubegribeligt!

 13. Af Erik Nielsen

  -

  Der er flere der spørger til hvornår er DF blevet et borgerligt parti- skal man tro Claus Hjort så deler Venstre og DF fælles værdier på mange områder- det kan jeg da kun opfatte som en borgelig blå stempling.
  Men måske er sandheden i virkeligheden at DF fungerer som nyttige idioter når det gælder om at bringe en borgelig regering til magten.
  I øvrigt er det såkaldte omprioriteringsbidrag et indgreb mod det kommunale selvstyre- jeg er ikke i tvivl om at Venstre ønsker en centralisering hvor staten tiltager sig mere magt, på bekostning af det borgernære selvstyre.

 14. Af Henrik Knage

  -

  Integration er en taxi, der kører rundt i miljøet, for at køre tabere rundt i det danske land “skab” – og jeg mener skab, når jeg skriver skab. Det eneste jeg ser til skabsagtige bøsser, det er når de smider deres Mc Donldl affaldld klods op af Mindestenen hvor Kaj Munk blev likvideret – i Hørbylunde Bakker – der hvor jeg bor.

 15. Af mr p j

  -

  Indlæg 21.12 kom ikke på??

 16. Af hvorfor skjules sobre og saglige indlæg??

  -

  Kommer det aldrig på, eller først når der ikke er flere læsere?

 17. Af J. Han sen

  -

  Af Kent Andersen – 14. marts 2016 11:28
  “Kære Amalie Lyhne: Kunne du ikke stoppe folk som Eva Madsen i at slå en hel bog op på siden! Det ødelægger det hele for alle andre!”

  Hvorfor?
  Ingen tvinger vist den Kent Andersen til at læse andres indlæg.

 18. Af georg christensen

  -

  Overskriften passer, ikke efter min mening. DF spænder ben for alle de gamle partiers “enevældig hed”, et protestparti, mod manglende demokratisk , udvikling hos de gamle veletablerede partier, desværre alt for “national” orienteret. Det viste sig jo allerede under finanskrisen, og nu især under flygtninge krisen, virkelig at give mening.

  De gamle partiers leder cirkus, har vist sig fra højre til venstre, kun at virke som “sovende levebrøds politikere”.

  Så længe de ikke på begge sider vågner op , og deres politiske repræsentanter ikke er i stand til at fortælle hvad partiet kæmper for, så dør de bare, “fred være med dem”, de virkede jo alligevel ikke, de havde nok fået for meget “kemi” helt indenbors. så de kan let undværes. Mit problem med DF er bare , jeg aner ikke hvor de står, men de virker udmærket som et “protest parti”. Om de nogensinde bliver stue rene, kan jeg kun udtrykke min mening : De er mindst lige så stuerene som social kammeraterne , og venstres gullas baroner.,

  Deres nationalisme forstår jeg , især i forholdet til det nuværende EU, og det vises tydeligere og tydeligere , som vælgerne overalt kommer til stemme urnerne, det betyder desværre, at den nuværende EU konstellation har fejlet.

  Her må et helt regelsæt til, alle kontragter er afsluttet for det gamle EU.

  Der må højest gå 1 år inden ikrafttræden af det nye EU. 1 år kun ,vil protesten fra tomhoveder være. Hold da kæft til disse tom hovede polit abekatte.

  Det gamle har allere lagt et “grundlag”, håber jeg , som det mindste, ud fra dette , behøves der bare at blive foretaget grundlæggende ændringer og tilføjelser.

  Hvis den gamle nu gældende kontrakt “grundlaget” kort og tydelig er defineret, burde der ikke være store problemer i at foretage ændringer, som selvfølgelig, kun ved en fælles folkeafstemning kan få gyldtighed, den gamle viser sig allerede ikke at virke “folkene, så forskellige de er”, siger allerede nu “nej tak”, her går noget galt, vi føler os “røvrendt” dengang vi satte X i ja firkanten.

  Til DF, hold fast ved “ud af den nuværende EU union”, og det skriver jeg kun fordi jeres eu repræsentant nok nyder sit “pauseklovne job , højtbetalte hyre, under unionen´s skygge. Pas på at tingesten ikke igen falder fra, med tryk på forhåbentlig (“fuldeskabens” nazi tilkendegivelse), hvem var mon det i jeres flok DF…

  ,

  ,

 19. Af Henrik Knage

  -

  DF er blevet så stuerene, at de er blevet direkte kedelige. De går efterhånden i ét med inventaret på Christiansborg, li´som de andre narrøve.

  De har ikke leveret en bjælde af det de lovede, så det er bedre med beskrivelsen “Tilbageskridtpartiets Efterfølger”, eller bare TE selskabet.

  DF de beder jo nærmest om, at få færre stemmer, end de fik ved seneste folketingsvalg – og det får de også efter den her klovneopvisning.

  Hvis det havde været De Radikale der havde lukket op for flygtningesluserne så havde Helvede været løs – men det var DF selv – der åbnede dørene.

  Jeg hader de Radikale, men det her DF stunt kan godt få mig til at stemme Radikal næste gang – bare for at give DF løbepas.

  Jeg har aldrig stemt DF, andet end sidste gang da der var valg – og det har været skuffende, så det blev både første og sidste gang; men jeg gør ikke forskel på folk.

  Så næste gang der er valg, så stemmer jeg Radikal – for det har jeg heller aldrig gjort før – bare for at provokere.

 20. Af Henrik Knage

  -

  Der er dem der mener at danske vælgere ikke rigtig har nogen at stemme på ved valg – fordi der ikke rigtigt kan findes en linje i den politik der er til valg, inden for de respektive partier.

  Det er der heller ikke, nogen linje – men der er masser at stemme på – nemlig 179 udelukkende røvhuller.

  Det skriver skønne Katrine, at der skal ét stort røvhul til, for at udrydde et andet røvhul – og det tror jeg på er rigtigt.

 21. Af Henrik Knage

  -

  Te parti selskabet DF spænder ikke ben – de gør haneben – for at blive li´så transparente som alle de andre narrøve.

 22. Af Erik Nielsen

  -

  Skal vi ikke lige trække vejret ind og prøve på at få styr på hvad DF egentlig står for.

  Har de på noget tidspunkt fremlagt en selvstændig plan for hvordan de ser Danmark udvikle sig på helt centrale områder som arbejdsmarkedet – uddannelser- økonomisk vækst ?

  Er DF troværdige når de indgår aftaler, for efterfølgende at springe fra, når der bliver en smule blæst omkring disse.

  Hvordan kan et parti der opnår så stor tilslutning ved et valg-at det bliver det største på den politiske side det står på, afslå at påtage sig et egentlig ledelses ansvar for landet , man må vel som mlnlmum forvente at det indtræder i en regering.?

  Er sandheden ikke at når man igennem mange år, har fremført populistiske synspunkter ,alene ud fra ønsket om at tiltrække vælgere og blive stor.
  Så er man efterhånden blevet så stor at ens egen skygge er angst provokerende og er i konflikt med den populistiske tilgang , man har til det politiske arbejde.

 23. Af Lars Petersen

  -

  @ Erik Nielsen.

  “Har Dansk Folkeparti på noget tidspunkt fremlagt en plan for økonomisk vækst mv.” (red.)

  SVAR: NEJ.. Men det gælder også de øvrige amatør partiforeninger, da alle som en, fortsat køre
  på verdens største skattebaserede genvalgs-strategi; og hvis samme, fortolkes og evalueres,
  af foreningsmedlemmernes ligeså skatte-købte journalister, hvorpå disse i ubetinget forlæng
  -else heraf, da også kun fylder medierne op med klienter som dem selv, og intet ses udfordret

  Ergo er 1:1 konfrontation af førnævnte skattebaserede misbrug for eget genvalg = indkomst,
  med hvad dertil høre, af total dræning på kryds og tværs, samt voldsomt tyveri til sig selv,
  afløst af ligegyldig nosseløs proces/analyse omkring foreningerne og deres medl. imellem.

  DERFOR IGEN.. VIL MAN UDVIKLING, SKAL JOURNALISTEN “HELT FJERNES” FRA FINANSLOVEN.

 24. Af Niels Peter Lemche

  -

  DFs populistiske nonsens ses afsløres meget godt lige for tiden. Nu er de fremme med grænsebomsforslaget igen, som vil dræne landet for politi. I Skåne mærker man i høj grad virkningerne af de svenske grænseforanstaltninger. Tyvene kan køre frit rundt. Der er intet politi længere.

  Og det kan da godt være, at landet bliver fri for indvandrere, men også for kørende turister. Tyskerne gider ikke sidde i kø i timevis for at komme op til et overbetalt sommerhus. De finder andre steder. Andre kommer heller ikke. Der er så mange andre tilbud, og mange af dem har bedre vejr. Så er der erhvervskørslen: Skal lastbiler nu stå igen i timevis eller længere ved grænsen? I en verden, hvor minutter opgøres i penge, kan man da godt regne med, at varestrømmen finder andre ruter.

  Men det lyder så godt: Luk Danmark af!

  DF kan gøre kritikken til skamme: De skal bare tage den plads i regeringen, som vælgerne har givet dem mandat til; men det sker nok ikke.

 25. Af Eva Madsen

  -

  Fis i en hornlygte LEMcke

  Grundet – vores grænse er hullet som en si , kører tyvene netop rundt som det passer dem.
  Hvad med alle østeuropæerne ??

  Tv har haft et TV hold ved grænsen , med Espersen og Lidegaard – hvor et flertal af de adspurgte gik ind for skærpet grænsekontrol .- der var kun én der var imod og det var en udlænding – og han var ikke tysker.

  Der er så godt som ingen ulemper ved en grænsekontrol – sammenlignet med de fordele denne medfører- !!!!!

  Hvad kalder man en person der fornøjede konge/kejser husene i gamle dage – var det ikke en hofnar LEMcke – hvad er du Hr. LEMCke – du er en n*r. !!!!

 26. Af Niels Peter Lemche

  -

  Ja, Eva Madsen, som åbenbart dækker mange: Så er det da godt, at der stort set ingen flygtninge er kommet til andet i løbet af den sidste måned.

  Og det er jo et rigtig godt argument, Eva Madsen, at skrive: Fi si en hornlygte. Man kan kun respektere dig for dine kundskaber.

 27. Af Eva Madsen

  -

  Lemcke skam dig du store stærke mand – FY- FY !!!! SKAM -SKAM dig.

  1 asylansøger er 2 for mange .. !!!Hr. LEMcke. !!!

  Det hedder ikke flygtninge Hr. LEMcke – det hedder migranter/ velfærds migranter. / velfærdsimmigranter.

  De er kun flygtninge – når disse træder ud over deres egene grænse til det første land de ankommer til , det andet land de kommer til – så er de migranter eller velfærdsindvandrere / velfærdstyve /igler – der er mange navne for folkevandringen.

 28. Af E. Larsen

  -

  DF (Thulesen – Dahl) og nu selv Asger Aamund siger i dag : LUK GRÆNSEN!
  Det har undertegnede sagt gang på gang og langt flertallet af danskerne iflg. de seneste meningsmålinger siger det samme. Hvor svært kan det være?
  Den byrde vi foreløbig har påtaget os tryner danskerne i den grad, med manglende arbejde, boliger, til unge og hjemløse. Sygehusbehandlinger o.s.v. o.s.v.
  Vågn dog op politikere.

 29. Af Lars Petersen

  -

  Så er DF sinds-slaven atter i gang..

  1. DF gør intet, og har all the way, supportet konventionerne, (selv under det seneste valg).
  2. DF har INGEN detaljeret plan fremlagt, vedr. migrant-byerne, dvs. omkostninger, regler mv.
  3. DF har INGEN reel plan for udskibning af seneste mange års allerede “talrige” indtrængte.
  4. DF har INGEN idé om, og dermed pres omkring, at koble sig på bare den Østrigske model.
  5. Asger Aamund, taler om at de indtrængte skal sættes i arbejde, og deraf foran Danskerne.

  Det bedste er, at DF sinds-slaven, selv stemmer svineriet ind, hvormed slaven ligeså stemmer:
  DR, børnepenge, (som passer den store muslimske fertilitet perfekt), førtidspensioner, hvor
  flertallet af disse, (procentuelt), i seneste år, er til tildelt PTSD, hvilket vil sige fake flygtninge.

  OG DF SINDS-SLAVEN, KAN BARE SLET SLET IKKE FORSTÅ HVORFOR DET KØRE AD HELVEDES TIL.

 30. Af Dansk Folkeparti er ikke et borgerligt parti | I haserne på eliten

  -

  […] disse påfund ville have været langt mere blå, hvis det ikke havde været for Dansk Folkeparti. DF’erne trækker konsekvent blå regeringer i rød retning og spænder på den måde ben for […]

 31. Af Dansk Folkeparti – alle regeringers hovedpine | Håbet er lyseblåt

  -

  […] Sådan kan man blive et meget stort parti. Og indflydelsesrigt også: Dansk Folkeparti kan tage æren for både konkrete udlændingestramninger og for den generelle højredrejning af udlændingepolitikken, som alle partier har foretaget. Desuden er det som nævnt Dansk Folkepartis fortjeneste, at borgerlige regeringer de sidste 20 år har gennemført meget lidt borgerlig politik. […]

Kommentarer er lukket.