Højrepopulismens glidebane

Af Amalie Lyhne 361

De sidste par år har den meget barske tone på nettet været til heftig debat, og i går fik en af disse særdeles aggressive ”netkrigere”, som det lige lovligt heroisk hedder, lov til at forklare sig her i Berlingske. 40-årige Niels Vestergaard Thomsen er lektor i fransk og tysk, og så er han en del af den højrepopulistiske bølge, som i øjeblikket skyller ind over Europa og Danmark.

Niels Vestergaard Thomsen kalder meddebattører, som han er uenig med, for tyskerpiger og landsforrædere, ligesom han betegner justitsminister Søren Pind som ”totalt idiot og ignorant”. Og da han bliver spurgt, hvorfor han bruger så voldsomt og hadefuldt et sprog, siger han: ”Fordi angsten bliver til frustration, og så må man have afløb.” Han mener altså, at hans måde at tale til andre mennesker på er helt i orden, fordi han er angst og har brug for afløb.

”Tonen er hård, ja, men det er fordi, vi er på kanten til en borgerkrig,” er en anden forklaring fra den veluddannede internetkriger.

Borgerkrig? Ja, det er et ord, som nationalkonservative og højrepopulister i stigende grad tager i deres mund. Borgerkrig mellem muslimer og landsforræderiske venligboere på den ene side og nationaltsindede danskere på den anden side.

Niels Vestergaard Thomsen oplyser i interviewet, at han agter at stemme på Nye Borgerlige – det nye stærkt fremmedfjendske parti, som sandsynligvis snart bliver opstillingsberettiget til Folketinget.

Nu tiltrækker nye partier altid en solid portion tosser, men er Niels Vestergaard Thomsen blot dét – en tosse? Eller er han andet og mere?

Hans måde at tale på er i hvert fald fuldt på linje med Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund.

Hendes første solide aftryk i medierne kom, da hun på sin Facebook-profil sendte følgende fire ord i retning af den radikale folketingspolitiker Zenia Stampe: ”Shit, hun er spejlblank!!” To udråbstegn, to blonde kvinder og en grov fornærmelse var mere end Ekstra Bladets netredaktion kunne stå for, og så fik Pernille Vermund dén eksponering, som hun naturligvis som ny partiformand stræber efter.

Niels Vestergaard Thomsens måde at forklare og forsvare sin utilstedelige opførsel på stemmer også overens med Vermunds udtalelser.

I et interview med TV2 om blandt andet hærværk mod asylcentre taler Pernille Vermund om ”den desperation, som er hos befolkningen lige nu”. Hun siger: ”Jeg synes, at det er uhyggeligt, at vi risikerer vores retsstat og demokrati, når folk tager sagen i egen hånd på grund af desperationen.”

Hvis man sætter ild til et asylcenter, gør man det altså, fordi man er ”desperat” over antallet af asylansøgere, antallet af muslimer eller den dårlige integration. Der er en forståelig handling. Og skylden er ikke ens egen, lader hun forstå – interviewet fortsætter nemlig sådan her:

”Skylden skyder hun på handlingslammede politikere, der ikke tager tyren ved de horn, som Nye Borgerlige ser som problemet: Overstatslige aftaler, menneskeretskonventioner og især flygtningekonventionen.
”Når Søren Pind siger, at vi gerne vil løse problemet, men at konventionerne forhindrer os, så bliver folk desperate. Sådan er det jo. Men hvis vi først mister respekten for vores retssystem, så skaber det konflikt og uro – i værste tilfælde en borgerkrig.””

Pernille Vermund bruger på denne måde Margrethe Vestagers ”sådan er det jo” til at forklare afbrændinger af asylcentre og borgerkrig – altså, vold og våbenanvendelse mod egne landsmænd. Og det er en uhyggelig glidebane. Hun er formand for et parti, som med god sandsynlighed kommer i Folketinget efter næste valg, og hun mener, at det er den siddende justitsministers skyld, hvis folk griber til selvtægt og vold. De er undskyldt.

På samme måde som Niels Vestergaard Thomsen – og flere og flere med ham – mener, at han er undskyldt, når han sviner andre mennesker til.

Hvad er det næste, man er undskyldt for? Og hvem er den næste, der giver politisk syndsforladelse til voldsmænd og forbrydere?

Ord og holdninger er som bekendt noget helt andet end handlinger. Men ord og holdninger kan bane vej for handlinger. Det er set mange gange før i historien – ja, det er vel demagogiens og populismens stærkeste kraft.

Vi er allerede på vej ned af højrepopulismens glidebane – og det går stærkt.

361 kommentarer RSS

 1. Af Niels Poulsen

  -

  Jeg beklager også udviklingen. Men de nye røster og partier er ikke opstået ud af det blå, men på baggrund af de gamle partiers mangeårige svigt.

  De nye røster og partier repræsenterer et etisk og moralsk funderet nej til den nuværende samfundsudvikling. Forstår man ikke det, forstår man intet af, hvad der foregår i Vesten p.t.

  Men naturligvis skal man fremføre sit etiske og moralske nej til samfundsudviklingen på en civiliseret måde. Det gør de fleste jævne folk så i stemmeboksen. Hvem er det, der efterfølgende hælder en skidtspand ud over dem og erklærer mistillid til demokratiet? Det er eliten.

 2. Af J. Hansen

  -

  For en gangs skyld er man vel næsten enig med Amalie Lyhne.

  Men Amalie Lyhne.
  Bloggerne på bl.a. Berlingske bærer en stor del af ansvaret for den højrepopulistiske glidebane.

  På Berlingske er der ansat en lang række bloggere hvis hovedbeskæftigelse er at fremme den højrepopulistiske dagsorden.
  F.eks. Kasper Støvring, Sørine Godfredsen, Bente Dalsbæk og naturligvis Henrik Day Poulsen.
  En demagog og populist som er helt uden for hans kollegers professionelle rækkevidde.
  Desværre ser man, at bloggerne ingen midler skyer for at fodre deres rygklapperes indre svinehund.
  Løgn, spin, afstumpethed og uhæderlighed er nu et af arbejdsredskaberne for bloggerne.
  Alene inden for de sidste par dage har Kasper Støvring og Bente Dalsbæk indsat løgnhistorier på deres blogs.
  Hæderlighed eksisterer ikke længere på Berlingske.

 3. Af Niels Peter Lemche

  -

  Superbt indlæg, Amalie Lyhne.

  Desværre er det vel ikke sådan, at bloggene repræsenterer noget enestående. Mon ikke disse hadefulde indlæg snarere afspejler diskursen hos det politiske højre? Mon ikke, at det er her (eller også her), at PET skal være ekstra opmærksom? Der opfordres jo mere eller mindre direkte til overgreb på andre mennesker. Næste led, hvis ikke politiet er oppe på dubberne, er etableringen af organisationer som et dansk SA, der kører rundt i gaderne og tæver dem, de ikke kan lide. For at folk skal indse, at landet stander i våde, så må man jo ikke nøjes med at skrive om det; men det er nødvendigt at illustrere det med handlinger.

  Jeg ved ikke, om det er det, der er på færde i de store svenske byer med snart hundredvis af bilafbrændinger. Selvfølgelig kommer de højrenationalistiske hurtigt ud med, at det er muslimer, der gør det. Så undrer man sig bare over, at en meget stor del (hvis ikke de fleste) af disse forbrydelser rammer muslimer, f.eks. i Rosengården i Malmö. Er det snarere højrenationalister–i Sverige kendt ikke så meget som SD (der vel ligner DF langt hen ad vejen), men Svenskernes Parti, Sjöbopartiet o.l, altså egentlige nationalsocialistiske partier, dem, der også har stået for en lang række afbrændinger af flygtningehjem.

  Dagens nyhed er, at FE ansætter folk, der kan russisk. De lider nu under den dumme beslutning for ti år siden, at man nærmest lukkede russiskuddannelsen på forsvarsakademiet. Den er åbnet igen, men der er et hul. Imidlertid er det forbindelsen mellem de højrenationalistiske og Putins banditter, der er mest frygtindgydende. Misforståelsen er, at vi er oppe mod kommunister. Det er vi ikke, det er de samme højrenationalistiske kræfter, der hærger ovre østpå, og det er forbindelserne mellem dem og vore lokale, der meget præcist kan aflæses hos de samme mennesker, som her i spalterne harcelerer mod muslimer og andre gange mod EU og NATO.

  Historien gentager sig–men aldrig på samme måde.

 4. Af Axel Eriksen

  -

  @ J.Hansen!

  For engang skyld kan vi vist blive enige om noget – ekstremisme, venstre-, højre- eller religiøs ekstremisme, der truer med vold eller udøver den – kan ikke accepteres!

 5. Af Mads Timm

  -

  Bl.a. til Niels Poulsen.
  Nu kan jeg ikke se hvor gammel du er. Hvis du er “ældre”, så skulle du prøve at besøg nogle af vores mange skoler og undervisnings institutioner og nyde alle de energiske unge mennesker som er ved at gøre sig klar til at bygge videre på Danmark. Aldrig har der været så mange dygtige unge mennesker. Aldrig har de haft bedre vilkår. Aldrig har der samlet set været større sandsynlighed for at de får et godt liv med familie, arbejde og fornøjelser.
  De gør noget andet end deres forældre, som du nok også gjorde noget andet end dine forældre. Danmark udvikler sig hele tiden af de valg, vi der bor her, tager.
  At der er nogen der har angst for tab af det forgangne, at der er nogen der ikke bryder sig om en større diversitet i det at kalde sig dansk, at der er nogen der ikke kan kapere en ufiltreret nyhedsstrøm fra hele verden, skal jo ikke lede det gå ud over dem der kan. Vi er næsten så langt fra en afgrund, som vi har været i mine 48 leveår. Derfor er mange tilsyneladende angste, national konservatives kommentarer, helt uforståelige og i min opfattelse ubegrundede.
  Nu er jeg trods alt soldat og officer og arbejder med sikkerhed og sikkerheds politik og har nok set min del af hvordan der ser ud hvis det står skidt til i et land og jeg kan berolige dig og andre med, at vi er ikke i nærheden af noget kritisk. Danmark og det unge mennesker har en fantastisk fremtid for sig, hvis bare alle de angste kunne have lidt is i mave og at de tog en kop kaffe i stedet for at råbe deres angst ud i verden… Slap af, det går faktisk godt!

 6. Af Uffe Staulund

  -

  Hvad er værst i din verden?

  Sæt X ved den eller de udsagn, du vil skrive om, sæt ord på, vupti så har du et indlæg, og der er genbrug i det, du behøver blot at skifte et eller flere punkter ud, men kan beholde den samme brødtekst. Når jeg får tid, vil jeg gøre forsøget med nogle af de uendelig trivielle blogindlæg.

  Nedenstående ismer kan opdeles i ny eller gammel.

  Mandschauvinisme
  Femi-chauvinisme
  Nazisme
  Islamisme
  Kommunisme
  Socialisme
  Religion

 7. Af Thomas larsen

  -

  Disse højrepopulistiske menneskers argumenter er ligesom manden som slår sin hustru og siger : se hvad du fik mig til at gøre – hvis du havde opført dig ordenligt havde jeg ikke behøvet at slå dig.

  Dette er den måde de bygger deres argumentation op omkring selvjustits

 8. Af Jan Petersen

  -

  Som bekendt – avler tryk et modtryk. Så hvis samfundet bevæger sig ned ad højrepopulismens glidebane, er det vel bare en naturlig reaktion på venstrepopulismens glidebane?

 9. Af Niels Larsen

  -

  Hvad vil man have os til at gøre, når ingen lytter og pengene fosser i det bundløse kar, der hedder fupflygtninge?

  Når demokratiet er sat ud af kraft af hensyn til EU, FN og nogle forældede konventioner?

  Når politikerne siger ét og gør det stik modsatte?

  Når politikerne ikke handler i landets, men udlandets og udlændinges interesser?

  Hvad foretrækker I: hårde ord eller åbent oprør?

 10. Af Teddy Gehrke

  -

  Religionisme?

 11. Af Jesper Simonsen

  -

  Jamen Amalie dog. Hvor er det da også tarveligt at kalde folk for “navne”.

  Omend er det sådan med ord ar de enten afspejler noget virkeligt eller også gør det ikke.

  Med andre ord hvis nogen kalder dig for idiot er det jo personens holdning og det er så op til dig at vælge at ignorere dette, grine eller lade din følelser blive såret. Men det forbliver også ved det og ikke mere. Så tonen er hård og der bliver brugt udtryk som er uklædelige men dette er langt fra det samme som at handle derefter.

  Så du og alle andre kan lade jeres følelser blive trådt på eller skifte “kanal”. For det vi andre har lidt mere travlt med er at forholde os til handlinger og virkelighed. Som det er straks sværere at lukke af for eller grine af.

  I øvrigt lader det til at du da ikke er bleg for at generalisere mennesker der kunne finde på noget så åndssvagt som at støtte nye partier for “tosser”.

  Men indtil jeg får valget at afabonnere på alt islam som alt andet lige har en del større indflydelse på i hvert fald min hverdag, kan jeg sagtens se bort fra dine følelser og tonen´s hårdhed.

  Held og lykke med at kramme jer ud af problemerne og så høfliggøre os ud af andres ekstreme intolerance og umenneskelige “værdier”. Men hey, så længe ingen kalder andre for “idiot” er alt jo vel…

  J.

  J.

 12. Af Jørgen Madsen

  -

  »Der er risiko for borgerkrig i Frankrig.« Sådan siger sociolog Alexandre Piettre fra universitetet École Pratique Des Hautes Études i Paris, og han er langt fra den eneste i Frankrig, som bruger store ord efter torsdagens massemord i Nice.

  Chefen for den franske efterretningstjeneste har tidligere talt om faren for »affrontements intercommunautaires«, (sammenstød mellem befolkningsgrupper).«

  Men bliv endelig ved med din udskamning, Amalie Lyhne. Du er formentlig en af de sidste, der endnu ikke har opdaget, at det at sætte etiketter på politiske modstandere simpelthen ikke fungerer længere. Hvis man forsøger at reducere risikoen for terror i Danmark, og hvis man har svært ved at forlige sig med daglige knivstikkerier og voldtægter, så er man altså i din optik “fremmedfjendsk”, mens man er “anstændig”, hvis man understøtter en politik, der muliggør disse ting. Det er en forunderlig verden, vi lever i.

  Vi kan altid diskutere tonen. Men skulle vi ikke hellere diskutere problemerne og deres løsninger? Forklar mig venligst, hvori Pernille Vermunds uanstændighed består. Hvis vi ikke får sat Nye Borgerliges politik på skinner–eller noget, der til forveksling ligner–så bliver det indledende citat fra min kommentar inden for maksimalt et årti virkeligheden i Danmark. Vi er meget tættere på, end de fleste gør sig klart, fordi udviklingen og folks reaktion herpå er eksponentiel og ikke lineær. Noget, som de fleste har svært ved at adskille fra hinanden, og derfor vil mange blive overraskede over, hvor hurtig og voldsom reaktionen bliver, når bøtten vender. Og det gør den meget snart.

 13. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen, du afslører dig desværre i dine sidste indlæg som en højreradikal agitator, der ikke viger tilbage for at opfordre andre til vold mod dem, du ikke kan lide. Amalies blog handler jo netop om din slags. Hvis man vil se på, hvordan jeres univers udfolder sig, skal man studere kleptokratiet i Rusland, zaren Putin og hans slæng og deres ageren, som — med de relativ få midler, de råder over — prøver at imitere en lille maler med fipskæg for firs år siden (ja. det er ikke længere siden). Pil Adolf og Putin ned af væggen og træd ind i det samfund, som officeren ovenfor beretter om.

 14. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt behøver man blot læse feks Den Korte Avis, så svinger pendulet hurtig fra venstrepopulisme til højrepopulisme, hvis man er bare – rimelig begavet !

 15. Af Flemming Kristensen

  -

  Amalie Lyhne harcellerer som enhver god kulturradikal igen mod “tonen” i den danske immigrations- og integrationsdebat, ved at tage udgangspunkt i en artikel af lektor Niels Vestergaard Thomsen, hvori han plæderer for debattens hårde tone og brugen af ord som tyskerpiger og landsforrædere og betegnelsen af Søren Pind som værende “totalt idiot og ignorant”.

  Sjovt nok har det aldrig været kulturradikales stærke side, at se bjælken i sit eget øje, når snakken falder på tonen.

  Således har adskillige personer, bl.a. Klaus Rifbjerg, Poul Nyrup, Peter Duetoft, Carsten Jensen, Peter Aalbæk-Jensen, Lars von Trier, Klaus Rothstein, Keld Hybel, Jacob Holdt, Tøger Seidenfaden og Uffe Ellemann-Jensen, alle på et eller andet tidspunkt draget paralleller til nazismen, når Dansk Folkeparti skulle diskuteres.

  I samme åndedrag som Amalie Lyhne beklikker defameringen af “tonen”, er hun ikke sen til at benytte sig af begreberne fremmedfjendsk og højrepopulisme, når hun skal udstille det nye parti Nye Borgerlige, som undertegnede bl.a. er medlem af.

  Fremmedfjendsk er således den nye indpakning af ordet “racisme”, hvis tabuiserende effekt den danske befolkning efterhånden blev immuniseret af op gennem 90’erne og 00’erne, som Klaus Rifbjerg og co. havde råbt “ulv” én eller hundrede gange for meget, mens man selv benyttede sig af latrinære termer for at beskrive Pia Kjærsgaard.

  Jeg kan fortælle frøken Lyhne, at jeg er ligeså lidt “fjendsk af fremmed”, som mine kulinariske madvaner. Jeg elsker diversitet og hvad fremmede kulturer har at byde på, hvilket ér en af grundene til, at jeg rejser og nyder at opleve andre skikke.

  Når andre skikke fra andre kulturer derimod indtager min hjemmebane og det europæiske kontinent, med en ufattelig overrepræsentation til følge i kriminalitets- og voldtægtsstatistikkerne. Når social kontrol, kønsdiskriminering, homofobi og jødehad følger i kølvandet. Når medierne bugner af eksempler herpå og har gjort det i tiltagende grad i et årti. Så reviderer jeg min diversitetstærskel og jeg begynder kildekritisk at forholde mig til problemernes ophav, som statistisk og med et overflødighedshorn af dokumentation, kan føres tilbage til kultur, ikke mindst kultur fra mellemøsten og nordafrika, som man igen finder, har en ikke uinteressant sammenkobling til en dogmatisk religon ved navn islam.

  En religion som i disse år fortolkes stadig mere menneskerets- og frihedskrænkende af en større og større andel af religionens 1.6 mia. disciple, hvilket Europa og Danmark pt. nyder den fulde effekt af, gennem migrationens herligheder fra selvsamme områder.

  Populisme siges at være en betegnelse for en politisk bevægelse forankret i det jævne folks verdensbillede. Når frøken Lyhne således betegner min og Nye Borgerliges kritik af effekterne af kultur og islam som værende “højrepopulistisk”, så anklager hun os således for at være “jævne folk”, selvom jeg nok formoder, at hun mener pøbelen.

  Nu er vi dog nok, qua vores noget mere kildekritiske tilgang til virkeligheden og afståen fra følelsesporno, noget mere informeret om effekterne af migrationens herligheder end frøken Lyhne og dermed bedre istand til at udtale os herom.

  Jeg kan garantere for, at vi er alt andet end populistiske, uanset hvor infamt Lyhne og andre måtte gøre brug af dette ord i en kvalm agenda, påstående at være på humanistiske termer.

  Lad os slutteligt kigge lidt på “tonen” fra Lyhnes “omgangskreds”.

  Xenofober, islamofober og racister. Kender I udtrykkene? Det er favoritordene fra bl.a. Zenia Stampe og David Trads’ munde. Man forsøger at slå vores kildekritiske observationer i hartkorn med irrationel frygt for islam, som værende primitivt funderet i racisme.

  Hvis ikke disse injurierende ord i al deres nedværdigende pragt trumfer Pernille Vermund betegnelse af Zenia Stampe som værende “spejlblank”, så ved jeg faktisk ikke, hvilke ord der gør!

 16. Af Niels Larsen

  -

  1. Zenia Stampe ER spejlblank forstået på den måde, at hun helt åbenlyst ikke har den fjerneste forståelse af, hvad der får et samfund til at have sammenhængskraft – og hvad der modvirker sammenhængskraften i et samfund. Iøvrigt en egenskab, som hun deler med en hel del af de “elitære”, hvis tilværelser er højt hævet over almindelige menneskers tilværelse i både overført og direkte forstand.

  2. Man kan henvise til den schweiziske hærchef, Victor Orbán, den franske efterretningschef og flere andre indsigtsfulde mennesker med adgang til oplysninger, vi andre ikke har og som advarer mod kommende borgerkrige i Europa. Samtidig med at politikerne nægter at se advarslerne i øjnne og ansvarsløst fortsætter med at lade fjenden invadere Europa. Som Asger Aamund skriver (http://denkorteavis.dk/2016/fjendebilleder/): “Det er muligt, at politikerne ikke mener, at vi er i krig med islam. Men islam anser sig så sandelig for at være i krig med os!”

  3. Man kan se på forskellem mellem 2 sammenlignelige hændelser; Da den jødiske skole blev overmalet med grafitti med slagord mod Israel, blev det omtalt som “hærværk” slet og ret – og politiet havde ikke yderligere kommentarer. Da den muslimske efterskole blev udsat for det samme, blev det beskrevet som “et dybt racistisk hærværk” og politiet “tager dette racistiske angreb meget alvorligt”. Ren og skær skræk for muslimerne og en helt utilstedelig forskelsbehandling.

  4. Og når så en storskrydende, men totalt handlingslammet, vat-Pind stiller sig op og vræler “vi er ikke i krig med islam, men med en dødskult”, så bliver bægeret mere end fyldt. Dødskulten hedder ISLAM! Kort, præcist og let identificerbar!

  5. Når det kommer til at sende svinere, er venstrefløjen vist særdeles langt i front og har været det gennem de seneste 35 år. Så stik I bare piben ind – hyklere!

  —–

  Lemche

  Jeg er ét af de første medlemmer af Nye Borgerlige og medlem at bestyrelsen her i området. Det er jeg stolt over – for vi vil gøre noget effektivt ved migrantkatastrofen! Vi vil sende dem hjem igen, hvis de ikke kan klare sig selv efter en 2-års periode. Og vi vil standse AL asylbehandling her i landet. Det er nemlig nødvendigt, hvis Danmark skal forblive dansk – og det skal det!

 17. Af John Laursen

  -

  De nye populære partier`s popularitet i befolkningen skyldes at de har ret.

 18. Af Mikael Fauslund

  -

  @ Niels Peter Lemche:
  ” etableringen af organisationer som et dansk SA, der kører rundt i gaderne og tæver dem, de ikke kan lide.”

  Sådanne organisationer er skam forlængst etableret. De består af ELs paramilitære arm i form af fascistiske grupperinger på venstrefløjen som AFA. Som ironisk nok står for Anti-Fascistisk Aktion.
  National-Konservative abonnerer ikke på Fascisme. Det overlader vi trygt til venstrefløjen, hvor den hører hjemme. (Og at dele af højrefløjen (i mangel af et bedre ord,) flirter med Putins Rusland er mere end blot afskyeligt, det er en dumhed.

 19. Af Dennis Pedersen

  -

  @Jan Petersen
  Dit indlæg er jo præcist det Lyhne prøver at pointere: “vores ekstremisme er bare svar på jeres ekstremisme” undskylder ikke de indvolverede for de ting de siger og gør (på nogen af siderne). Hvis en person der er muslim brænder din bil af er du ikke automatisk berettiget til at brænde et asylcenter af – sådan fungerer et civiliseret samfund bare ikke. “Øje for øje og tand for tand” er hvad der fører til de klan/familie krige som hører middelalderen eller den tredje verden til.

 20. Af Ferdinand Egidius Sander

  -

  Jamen skal vi slet ikke frygte spor!! Se videoklippet, hvor 3 både fyldt med afrikanere med kurs mod Europas kyster råber Allahu akhbar!!! (snaphanen.dk)

  Afrika er på vej. Kun fortroppen. Fint vejr til konvojsalads
  Udelukkende mænd. Unge Subsaharans. Ingen nord for Italien vil lukke dem ind. EU sidder på hænderne, selvom dette ikke er holdbart i bare et år.

  Sverige minder om en krigszone: I 2045 vil svenskerne komme i mindretal i deres eget land:

  Öppet brev till statsministern Stefan Löven

  Ali Qaisi kom til Sverige i 1973, og nu har han fået nok. Lige i denne tid er opløsningstendenserne påtagelige. Bilbrandene fortsatte i nat, da der brændte 19 biler i invandrerbydelen Klockaretorpet i Norrköping. Lotta Gröning kalder det En terrorhandling mot det civila samhället og det er lige, hvad det er. Det er en forvarsel om endnu værre tilstande – det er nærmest umuligt at nære nogen illusioner om Sverige på dette sene tidspunkt. Der er opløsning over hele linjen – læs Gröning. Værre endnu er, at EU vil sende alle vesteuropæere samme vej, hvis vi ikke protesterer af al magt.

  Vågn dog op til virkeligheden!!!

 21. Af Jan Petersen

  -

  @ Dennis Pedersen
  Jeg pointerer blot, at et tryk avler et modtryk. Intet nyt i det. Iøvrigt er jeg hverken for den ene eller anden form for ekstremisme, men – jeg kan da godt forstå reaktionen!

 22. Af Lotte H

  -

  Jeg tror, det er forkert at læse Pernille Vermunds udsagn som retfærdiggørelse.
  Retfærdiggørelse af vold, ekstremisme og sågar terror bliver i så fald brugt af mange her i debatterne.
  Men uanset om man mener, at selvtægt og vrede er forkasteligt, så er man nødt til at tage højde for, hvordan mennesker er. Uanset hvor meget man moraliserer eller kalder folk for tosser, så ændrer det ikke deres modvilje mod og oplevelse af, at miste deres land til fremmede, eller at føle sig utrygge eller ubeskyttede, eller at børnenes trygge fremtid er truet. Netop de ting, som Niels Vestergaard Thomsen beskrev ganske ærligt.
  Om man så vil ”opdrage” sig ud af problemerne eller anerkende de problemer og fremtidsperspektiver, som de såkaldte tosser og populister vedblivende råber op om. Det er jo et valg man har.
  Det virker lidt som om at nogle tror det er lettere at ændre på deres landsmænd, end at ændre de rammer, de synes truer deres sikkerhed og mulighed for selv at bestemme deres lands fremtid. Det er der så andre der ikke tror. Fx Pernille Vermund.
  Jeg ved snart ikke, hvad der er mest populistisk: At tro, at løsningen er at bekæmpe populismen – og så alle forandringerne nok gå. Eller at tro, at det er muligt – og fastholde at det er nødvendigt – at kunne sætte sin egen grænse.

 23. Af Martin Galster

  -

  Niels Vestergaard Thomsen skriver: “Jeg ved godt, at venligboerne tror, deres handlinger er gode. Det troede tyskerpigerne også.” Det lyder jo umiddelbart smart, ha-ha, dér strammede vi lige teksten helt op så ingen kan være i tvivl om hvad vi mener – men hvis man lige tænker lidt over det, troede tyskerpigerne mon så at deres handlinger var gode, eller var de blot mennesker drevet af omstændighederne? Stod de op om morgenen, så sig i spejlet og sagde “hold kæft hvor er jeg stolt af mig selv!”, eller vidste de inderst inde at de kort tilværelsen havde spillet dem var en lortehånd? Man kan som Niels gør det på 70 års afstand vælge at dæmonisere disse uperfekte mennesker, men det synes jeg ærlig talt er temmelig lavt – skal jeg stramme teksten op så endda illustrerende en bjælke-i-eget-øje, for når Niels står op om morgenen er han så egentlig rigtig stolt af sig selv eller ved han inderst inde godt at han er på vej ud i noget væmmerligt snavs? Herfra en vantro hovedrysten til Niels, og en stor tak til venligboerne for at bestræbe sig på venlighed. Og fortsat god sommer – udenfor angstens hule er livet faktisk slet ikke så tosset. 🙂

 24. Af karl nielsen

  -

  -Derfor Amalie:

  “Naser Khader bevogtes døgnet rundt: ‘Umuligt at være romantisk med en kvinde’

  Naser Khader har et svært liv. Han er konstant udsat for trusler. Han bliver bevogtet af PET-sikkerhedfolk døgnet rundt. Og hans to børn, Sofia på 15 og Hannibal på 11, lever nærmest et hemmeligt liv – de er eksempelvis ikke på Faceboook som alle andre unge.

  Samtidig er kærlighed og romantik næsten umulig.

  “Det er svært at være romantisk med en kvinde, når man er overvåget af vagter. Eller være fjollet sammen med vennerne ude i byen. Det er faktisk 10 år siden, at jeg bare har været i stand til at gå en tur fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv i København. Hvis jeg vil det, koster det et betydeligt sikkerhedsopbud af måske 30-40 betjente på ruten. Det er virkeligheden i Danmark for mig, siger 53-årige Naser Khader til bt.dk.

  “Min kamp for frihed har skabt en total begrænsning af min egen frihed. Jeg kan aldrig være spontan. Hvis en ven inviterer mig til en koncert, skal der sikkerhedsvagter ud og godkende koncertstedet, flugtveje sikres osv. Ofte orker jeg det ikke og beder i stedet vennerne komme hjem til mig og drikke en øl,” siger den 53-årige politiker.”

  -Der er så meget du ikke forstår!!

 25. Af Susanne Mikkelsen

  -

  Venstrepopulister har i mange år kaldt dem der er uenige med dem for islamofober og racister.

  Højrepopoulister er nu begyndt at kalde dem der er uenige med dem for tyskertøser og landsforræddere.

  Det eneste der undrer mig, er at det har taget højresiden så lang tid at svare igen på venstrepopulisternes perfiditeter.

  Måske var det på tide at droppe begrebet populister?

 26. Af Erik Skifter

  -

  Kære Amalie Lyhne – du er direkte manipulerende og forvrænger bevidst virkeligheden og sandheden. Du nævner at Nye Borgerlige er et stærkt fremmedfjendsk parti. Hvor har du det fra ?
  Nye Borgerlige og deres formand, Pernille Vermund, har hverken i deres partiprogram eller i deres udtalelser til offentligheden, nævnt eller antydet noget der kan tolkes som fremmedfjendsk. Det eneste Nye Borgerlige og Pernille Vermund har – er at de har stillet krav til de fremmede som agter at søge til vort land. Det er da ikke at være fjendsk over for fremmede, det at man blot stiller krav og at man har forventninger til dem som gerne vil bo og leve iblandt alle os andre. Dette sker også i hverdagen mange steder for alle os herboende danskere, nemlig at hvis vi søger optagelse, indmeldelse eller andet et sted, i en forening eller andet, at der stilles krav ved optagelse eller indmeldelse. Det er da ikke at være fjendsk over for nye medlemmer eller lignende. Det er at værne omkring levedygtigheden og de værdier som ens forening står for – ikke andet.
  Amalie Lyhne du er helt der ude, hvor al fornuft må være dig frataget. Du kan da ikke dokumentere, at Nye Borgelige eller Pernille Vermund på noget tidspunkt har optrådt fremmedfjendsk, hverken i ord eller handling – eller kan du ?

  Amalie Lyhne du udstiller det som om, at Pernille Vermund har forståelse for – og indirekte accepterer begrundelserne for afbrændningen af asylcentre. Her går du langt over stregen og jeg vil mene, at du ikke længere kan tages seriøst. Du mistolker det som Pernille Vermund har udtalt sig om i denne forbindelse – og det kan du bare ikke være bekendt. Du medvirker selv til en usaglig og usmagelig debat.
  Læg mærke til, at Pernille Vermund altid udtaler sig høfligt og aldrig nedsættende om andre. Hun er dog skarp og siger det direkte, når hun anfører at Zenia Stampe er spejl blank. Jeg vil mene, at det ikke er nedsættende over for en person som Zenia Stampe, som selv udtaler sig i samme sprogbrug over for sine modstandere. Om Zenia Stampe så er spejl blank, ja det må være op til hver enkelt at vurdere. Hvis man vurdere Zenia Stampe på det rent fornuftmæssige og hendes evne til at time en situation, ja så er hun desværre totalt spejl blank må man sige. Det har hun desværre selv bevist ved flere lejligheder – ja alt for ofte – når hun optræder i DR og DR – og så TV2.

  Du anklager den hårde tone i debatten og selvfølgelig kalder du det højrepopublistisk, hvis nogen taler brutalt eller hårdt imod dem som sympatiserer med den store indvandring af muslimske borgere til Danmark.
  Jeg medgiver, at i flere tilfælde bliver tonen ganske hård og går langt over stregen for hvad der er klædeligt for et dannet menneske. Til tider bliver debatten også fjendsk og hadefuldt, hvilket er dybt bekymrende og noget som der skal tages hånd om – ja.

  Men hvorfor er det kommet så vidt ? Hvorfor er det, at en person som, Niels Vestergaard Thomsen, nævner og tiltaler hans modstandere så voldsomt ? Han skal af med sine frustrationer, siger han. Fordi han er bange for den udvikling han ser foran sig, tilføjer han.

  Niels Vestergaard Thomsen og rigtig mange andre danskere har en frygt for den udvikling som vores magthavere har skabt her i Danmark og i hele Europa. Rigtig mange danskere har denne frygt – ja op imod 45 % viser det sig.
  Lader disse magthavere – læs politikere – bare stå til og intet foretager sig i nærmeste fremtid, vil disse frustrerende danskere blive flere og flere – og ja til sidst vil de mange som spår en borgerkrig komme, få ret i deres forudsigelser. Ja så vil vi se, at flere og flere vil tage loven i egen hånd.
  Amalie Lyhne, hvis du ikke ser denne udvikling foran dig, ja så lever du i et totalt fravær langt væk fra virkeligheden.

  Danmark har oplevet en total undertrykkelse af den offentlig mening gennem rigtig mange år. Den danske presse, med Danmark Radio i spidsen, har undertrykt den offentlige mening, men er nu blevet overhalet inden om af internettet og de mange sociale medier som følger dermed.
  Nu kan den almindelige borger ytre sig og få oplevet, at andre også deler ens mening. De er ikke længere undertrykt af magthaverne og DR. De får ikke længere afvist deres indlæg til diverse aviser og andre medier. De kommer nu direkte til orde via internettet. Dette har chokeret magthaverne og de bruger nu – ligesom dig Amalie Lyhne – deres kræfter på at nedgøre dem og kalde dem højrepopulister m.m.

  Nej kig på årsagen til hvorfor der er disse spændinger i debatten her i Danmark, når det drejer sig om den samfundsomvæltning der står lige foran os. Årsagen er, at ingen har udvist rettidigt omhu for vort land og vores borgere. Man har udvist dårligt lederskab. Det gælder de siddende regeringer de sidste 40 år. Alle de gamle politiske partier – alle har de svigtet Danmark – og ja de har udspillet deres rolle.
  Skal Danmark bevares med et sammenhængende folk – og ikke et delt folk, og skal vores nuværende velfærdssamfund bevares bare nogenlunde, ja så skulle der for ca. 10 år siden været skredet ind og handlet. Der skulle været sket en ophævelse af udlændingeloven fra 1983 og man skulle have taget skridt til et totalt stop for al indvandring fra muslimske lande i Mellemøsten, Tyrkiet, Iran og Nordafrika.

  Danmark kommer til at opleve større frustrationer end det som vi ser hos Niels Vestergaard Thomsen. Når nogle ser borgerkrig foran sig, ja så tror jeg bestemt ikke at de er blinde eller gale.
  Se blot til Frankrig, Belgien, England, Tyskland og Sverige. I Frankrig er der begyndende borgerkrige lokalt flere steder i storbyerne og i Belgien er det spørgsmålet om tid inden det hele eksploderer. I Sverige er der tydelige bevægeleser i retning mod borgerkrige i Malmø, Stokholms forstæder og i Gøteborg. Kommer denne udvikling så til Danmark ? Ja man skal være totalt naiv og blind, som en dansk journalist hvis man ikke kan set det foran sig.

  Her hjemme i Danmark ser vi udviklingen med et stigende flertal af muslimske børn i skoler ne, Når antallet er oppe på 15-20 procent, vælger danske forældre at sende deres børn til andre skoler, herunder private skoler. Problemerne vokser og vokser i de danske folkeskoler og vi får flere og flere unge ud af folkeskolerne i 9. klasse som er analfabeter. De kan ikke bruges til en videre uddannelse og de tabes til et dårligt liv på offentlig forsørgelse og for de fleste i kriminalitet. Det er op imod 20 procent af alle danske elever, som går ud af folkeskolens 9. klasse, som ikke kan læse eller skrive. Hvis ikke dette skulle igangsætte alle alarmklokker hos magthaverne, ja så hører alt op. Men desværre, vi ser man blot lader stå til. Det fortsætter og fortsætter og vi får flere og flere socialt tabte unge indvandrere – og ja læse muslimske unge.

  Vi ser en stigende tendens til – ja det er videnskabeligt dokumenteret – at op imod halvdelen af muslimske borgere ikke ønsker at leve på vestlig vis og de ønsker at deres medbragte kultur skal være herskende. Vi ser også en stigende tendens til, at flere og flere muslimske borgere ønsker sharia implimenteret i den vesteuropæiske lovgivning og at demokratiet,som vi kender det i dag, skal afskaffes til fordel for sharia.
  Hvis ikke dette kan igangsætte alarmklokkerne, ja så høre alt da op. Men igen, vi ser vores magthavere lukke øjnene.

  Den flygtningestrøm som vi ser i dag, koster så mange milliarder af kroner, at ingen tør offenliggøre de faktiske omkostninger. Hvad værre er, at det er sikkert at flere kommer til og at omkostningerne vil stige voldsomt.
  Lige så sikkert er det, at det vil få konsekvenser for de velfærdsydelser vi kender i dag. Vi ser det allerede i dag, hvor der bliver sparet voldsomt flere steder på velfærdens kerneydelser.

  Inden for 5-10 år vil blive økonomisk kaos i Danmark. Vi har ikke råd til opretholdelse af en almindelig velfærd og når krybben tømmes, bides hestene. Det vil blive langt mere voldsomt end de frustrationer der er nu i diverse debatter på internettet. Der er der vi vil se, at visse dele af befolkningen ikke længere vil acceptere tilstandene og de vil rejse sig imod magthaverne og tage loven i egen hånd. Det er de jeg frygter vil ske, hvis magthaverne bare lader stå til, som de hidtil har gjort.

 27. Af Vibeke Nielsen

  -

  En god portion af de Danskere der stemmer på et nyt parti er tosser, skriver Lyhne. Det er da lige den slags der skaber en god tone.

 28. Af Niels Peter Lemche

  -

  Flemming Kristensen: Du skriver: “Således har adskillige personer, bl.a. Klaus Rifbjerg, Poul Nyrup, Peter Duetoft, Carsten Jensen, Peter Aalbæk-Jensen, Lars von Trier, Klaus Rothstein, Keld Hybel, Jacob Holdt, Tøger Seidenfaden og Uffe Ellemann-Jensen, alle på et eller andet tidspunkt draget paralleller til nazismen, når Dansk Folkeparti skulle diskuteres.”

  Det kunne jo være, at der en grund dertil. Det eneste punkt, hvor der kunne være en forskel er, at nationalsocialismen overhovedet ikke var socialistisk. Men hvad, dansk folkepart vil jo gerne være et socialt bevidst parti, og er der noget partiet ikke er, så er det vel det.

  Men du hører måske til ude til højre for DF?

 29. Af Niels Peter Lemche

  -

  MIKAEL FAUSLUND, nu var SAs oprindelige hovedmodstander tilsvarende bander fra kommunisterne, så intet nyt her. Da kommunisterne var ryddet af vejen efter 1933, ja, så blev det de intellektuelle til venstre for Adolfs parti, og her befandt de fleste sig jo, og naturligvis jøderne. Det blev en dag selv Adolf for meget, og så likviderede han SA-ledelsen.

 30. Af Lars Kristensen

  -

  Den franske efterretningstjeneste advarer mod borgerkrigslignende tilstande.

  Måske skulle Amalie Lyhne undersøge ting nærmere inden hun udtaler sig og hvem er “stærkt fremmedfjendske “?

  Søren Pind kalder danskere dovne og Lyhnes venner i LA har i årevis hængt arbejdsløse ud som det populistiske parti det er og hvad med venstrepopulisterne og de danskfjendtlige partier?

 31. Af Niels Peter Lemche

  -

  SUSANNE MIKKELSEN: Der er pokker til forskel på at kalde folk for “islamofober og racister” og for at kalde dem “tyskertøser og landsforræddere”.

  Det første handler om meninger, det andet om gerninger. Man er ikke islamofob, fordi man er landsforrædder. Man er ikke racist, fordi man er en tyskertøs.

  Så den halter lidt med semiotiken. Dvs. din sammenligning er totalt falsk, fordi du sammenblander logiske kategorier.

 32. Af Niels Peter Lemche

  -

  Kære Amalie, fik lige to indlæg igennem, men et tredje, et svar til Niels Larsen nåede ikke frem.

 33. Af Niels Larsen

  -

  Næh Lemche. Det blev ikke Adolf for meget på den konto.

  Det blev den lille snuskede malersvend for meget, at Röhm og hans SA håndlangere rent faktisk ville ned ad en socialistisk vej.

 34. Af Torben Kjær Andersen

  -

  Kære Amalie;
  Med din uddannelse burde du kunne læse dig til forskellen mellem flygtningepoltik og udlændingepolitik og forskellen mellem rettidig omhu for nationens ve og vel og fremmefjendskhed. Ingen i Danmark er fremmedfjendske, måske bortset fra et par forskruede læserbrevsskribenter og en håndfuld totalitaristiske voldsromantikere, for hvem proportionsforvrængning er blevet en livsstil. Men en hel masse danskere, herunder politikere, er optaget af de problemer, en voldsomt stigende flygtningestrøm potentielt udgør, kulturelt såvel som økonomisk.

 35. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS LARSEN – 17. AUGUST 2016 11:23
  “Jeg er ét af de første medlemmer af Nye Borgerlige og medlem at bestyrelsen her i området. Det er jeg stolt over”

  Som en dømt racist er Niels B. Larsen vel selvskreven til at være i bestyrelsen.
  Det manglede da bare andet

 36. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt meget interessant at følge en blog med overskriften -” I haserne på eliten” – og så et indlæg med overskriften -” Højrepopulismens glidebane”.

  Det får mig umiddelbart til at tænke – gu’ ved, hvilken “elite” Amalie Lyhne selv repræsenterer?

 37. Af J. Hans en

  -

  Man må sige, at Amalie Lyhne har ramt helt i plet med sit debatindlæg.
  Det viser reaktionerne fra kommentatorerne fra den yderste højrefløj.

 38. Af Jesper Ørsted

  -

  Amalie Lyhne: Man skal ikke initiere manuel accelleration af petriske objekter, når man selv residerer i et vitrisk domicil, men det gør du, når du kalder Nye Borgerlige for “stærkt fremmedfjendske”.
  Hvis vi vil kigge ud i fremtiden og se hvad der sker, hvis den uhæmmede indvandring fortsætter, så behøver vi ikke kigge længere væk end til Sverige, der hærges af en bølge af voldtægter og bilbrande. Jeg mener hverken det er specielt fremmenfjendske eller højreorienteret at ville vende den udvikling i Danmark. Det er fædrelandskærligt. Amalie Lyhne er “tidligere pressechef” hos Liberal Alliance. Jeg kan godt forstå hun er fhv., fordi LA ligger i dag et andet sted i udlændingepolitikken end Amalie Lyhne, som nok bør søge optagelse hos De Radikale.

 39. Af Javier Martinez

  -

  “Borgerkrig? Ja, det er et ord, som nationalkonservative og højrepopulister i stigende grad tager i deres mund. Borgerkrig mellem muslimer og landsforræderiske venligboere på den ene side og nationaltsindede danskere på den anden side.”

  Borgerlige har et forklaringsproblem her, og åbenbart en interesse…Undertegnede politianmelder Thomas Borgschmidt i morgen efter et indlæg i B med mordtrusler mod 3 navngivne røde politikere, og i mere useriøs stand nok, folkeskolelærer..Det var formentlig det mest afstumpet og afskyelige indlæg i Berlingskes debatfora historie..Vil ikke være forundret hvis han skulle ende med en fængselsstraf for indlægget.

  “Nu tiltrækker nye partier altid en solid portion tosser, men er Niels Vestergaard Thomsen blot dét – en tosse? Eller er han andet og mere?”

  Nye borgerlige er blot der hvor DF er, men DF´s bluff er ved endelig at gå op for partiets egne vælgere..Er skam helt i orden at være imod indvandring, selv blot muslimsk, selv om jeg ser denne blot alene som rent hysteri så, Men når man opmuntrer til borgerkrig, ødelæggelse og mord er man ikke længere en fredelig demokrat. Man er en fascist!

  “Hvis man sætter ild til et asylcenter, gør man det altså, fordi man er ”desperat” over antallet af asylansøgere, antallet af muslimer eller den dårlige integration. Der er en forståelig handling. Og skylden er ikke ens egen, lader hun forstå – interviewet fortsætter nemlig sådan her:”

  De højreradikale er afskyelige mennesker, og PET skal satse alle fornødne ressourcer i at komme dem til livs..I dag bruger de alle pengene på at overvåge fredelig røde klima demonstranter og mink befrier..Spild af penge, når truslen om vold og ødelæggelse altid kommer fra den højreradikale front. ..Selv islamisterne udgør nok kun en fjerdedel af den trussel som de gør…Deres undskyldninger er utrolige..

  Jeg håber at politiet går videre med Thomas Borgschmidts indlæg, og mener at der er nok at komme efter..Hvis ikke, er der noget galt med systemet og der bliver holdt hånd over disse højreradikale…

 40. Af Niels O

  -

  Det engang så gode liberale debatforum 180grader. dk har desværre de sidste 5 fem års tid været fuldstændig hijacket af totalitære populismeelskende nationalister som Vestergaard. Her anerkendes ikke andre holdninger, hvorefter man bliver blokeret fra den enkeltes artikler. Mine egne artikler bliver nedstemt langt ned i Helvede. En masse gode debattører fra tidligere tider er for længst forsvundet.

 41. Af Javier Martinez

  -

  “Pernille Vermund bruger på denne måde Margrethe Vestagers ”sådan er det jo” til at forklare afbrændinger af asylcentre og borgerkrig – altså, vold og våbenanvendelse mod egne landsmænd. Og det er en uhyggelig glidebane”

  Helt enig…Der må nye og større fængselsstraffe til mod hendes og Thomas Borgschmidts kommentarer…Mordtrusler skal ikke accepteres. TB var dog langt værre end noget Vermund nogensinde har sagt.

  Vejen fra ord til handling er ikke lang…

  “Such is the influence which the condition of our own thoughts, exercises, even over the appearance of external objects. Men who look on nature, and their fellow-men, and cry that all is dark and gloomy, are in the right; but the sombre colours are reflections from their own jaundiced eyes and hearts. The real hues are delicate, and need a clearer vision.”
  Charles Dickens, Oliver Twist

 42. Af Javier Martinez

  -

  AF MARTIN GALSTER – 17. AUGUST 2016 11:36
  “Niels Vestergaard Thomsen skriver: “Jeg ved godt, at venligboerne tror, deres handlinger er gode. Det troede tyskerpigerne også.” Det lyder jo umiddelbart smart, ha-ha, dér strammede vi lige teksten helt op så ingen kan være i tvivl om hvad vi mener – men hvis man lige tænker lidt over det, troede tyskerpigerne mon så at deres handlinger var gode, eller var de blot mennesker drevet af omstændighederne? ”

  Tyskerpigerne var mest kvinder fra blå blok der var villig til at sælge sig selv for penge?
  Der er logik for perlehøns..De troede ,og interesseret sig naturligvis ikke om, om deres handlinger var gode, men var blot interesseret i penge og fint tøj..

  Men da sjovt at højreradikale er begyndt at kalde moderator og saglig for tyskertøser, når nu disse kun fandtes blandt deres egne rækker i DNSAP mv. under krigen? Næ, lad os kalde en spade for en spade her, og bruge historisk korrekt information.

  “Det blev den lille snuskede malersvend for meget, at Röhm og hans SA håndlangere rent faktisk ville ned ad en socialistisk vej.” Niels B Larsen

  Måske skulle vi overveje ikke at tillade tidligere dømte-som dig-politiske embeder Niels? Især når de har været relateret til ønsker om mord og borgerkrig? Og Thomas Borgschmidt ligeså…Nu kan jeg ikke lige finde din kommentar, men var der også opmuntringer til at slå politiske modstander ihjel som det indlæg af borgschmidt jeg nu politianmelder ham for?

 43. Af Javier Martinez

  -

  AF NIELS O – 17. AUGUST 2016 12:24
  “Det engang så gode liberale debatforum 180grader. dk har desværre de sidste 5 fem års tid været fuldstændig hijacket af totalitære populismeelskende nationalister som Vestergaard. Her anerkendes ikke andre holdninger, hvorefter man bliver blokeret fra den enkeltes artikler. .”

  Sørgeligt hvorledes de højreradikale nægter ytringsfrihed til alle andre end dem selv..Hitler gjorde det samme da han fik magten…Er en af de mange grunde til hvorfor fascister er så farlige..Viser forskellen på venstrefløjen og højrefløjen..Den første er demokratisk , den anden anti-demokratisk i stigende stand til yderste højre…

 44. Af Jesper Larsen

  -

  Et kolossalt ensidigt indlæg fra Amalie Lyhne. Følger hun virkelig med i debatten? Hvis hun gør, må hun da vide, at de kulturradikale og “anti-fascisterne” er nøjagtig lige så slemme som højrefløjen. Skældsordene og injurierne flyver gennem luften. Er man skeptisk over for indvandringen, er man et kældermenneske, en ynkelig pjalt, en racist og en nazist. Og med hensyn til at undskylde voldshandlinger er man heller ikke en pind bedre. Man har et stort arsenal at tage af. Terror skyldes naturligvis ikke en syg religion, nej da, terror har vi selv bedt om ved at tale grimt om muslimer og ved at føre krig i Mellemøsten, og så videre og så videre – undskyldningerne har ingen ende.

 45. Af Jakob Rasmussen

  -

  Det er et minimalt – nærmest symbolsk – indgreb mod de pendlere fra forstæderne, der slår flere hundrede københavnere ihjel hvert år med deres benzin- og dieselos!

  Uddrag fra “Voldsom EU-kritik af luftforurening i København” af Ritzau 17.08.2016:

  “”I har haft ti års varsel. I har kendt reglerne og haft alle tænkelige muligheder for at overholde dem, og alligevel er I ikke nået i mål.”

  Sådan er budskabet i den såkaldte åbningsskrivelse, som EU-Kommissionen for 14 dage siden sendte til den danske regering, skriver Politiken.”

  “…Danmark har undladt at træffe alle de foranstaltninger, der er nødvendige for at opfylde alle sine forpligtelser, lyder det fra EU.

  Åbningsskrivelsen kan være første skridt i en egentlig retssag om traktatbrud.

  Skrivelsen fastslår, at Danmark ikke har overholdt reglerne om luftkvalitet, selv om vi var med til at vedtage dem. I det indre København er det nemlig mere forurenet, end EU tillader.

  “… Danmark (kunne) let (…) have opfyldt de her grænseværdier, ved at stille skrappere krav til lastbiler, siger han til Politiken.”

  “Siden 2010 har luftforureningen i København hvert år overskredet grænseværdierne for indholdet af kvælstofdioxid, også kendt som NO2, viser de officielle indberetninger.”

  “I et forsøg på at komme under grænsen vil regeringen flytte målestationen længere væk fra trafikken og nedjustere de målinger, der er foretaget tæt på vejbanen. Det afviser EU dog at tillade.”

 46. Af Flemming Kristensen

  -

  “We are on the verge of a civil war.”

  Dette var udtalelsen fra chefen for Frankrigs Homeland Security DGSI, Patrick Calvar. En udtalelse han har sagt og stået ved flere gange. Den 12. july advarede han en kommision af medlemmer i det franske parlament herom.

  http://www.assemblee-nationale.fr/14/rap-enq/r3922-t2.asp

  Spørgsmålet er, om Patrick Calvar er højrepopulist eller fremmedfjendsk, eller om han monstro har indsigt i, hvad migrationen og den høje andel af indvandrere fra lande med arabisk og mellemøstlig kultur funderet i islams værdisæt, er ved at gøre ved nationen?

  Forskellen på Danmark og Frankrig, ja Danmark og Sverige for den sags skyld, som befinder sig tæt på samme kogepunkt som Frankrig, er tid. Den tid der tager for de demografiske omstændigheder at tilnærme sig hinanden, med samme andel af befolkningen, som ikke er til fals for demokrati, friheder og rettigheder, men hellere vil den dogmatiske religion, eller for hvem den medbragte kulturs glæder trumfer viljen til at ville integrere eller assimillere sig under hensyntagen til den nye nations værdier og regelsæt.

  Det er tydeligt, at mange på dette forum taler med udgangspunkt i stivnakkede fordomme og uden en lyst til at se realiteterne i øjnene, til fulde bakket op af empiri og statistikker.

  Men så kan I jo i stedet fortsætte med jeres dobbeltmoral omkring “tonen” og fortsætte med ord som populisme, fremmedfjendsked, islamofobi, xenofobi og racisme, som skamstøtter på jeres egen uvilje til at lade jer oplyse.

 47. Af Niels Peter Lemche

  -

  ESPER ØRSTED – 17. AUGUST 2016 12:20 skriver bl.a.: …hvis den uhæmmede indvandring fortsætter, så behøver vi ikke kigge længere væk end til Sverige, der hærges af en bølge af voldtægter og bilbrande.”

  Hvilken uhæmmet indvandring? Tallene fra i år er vist de laveste i mange år. Det er igen denne bevidstløse demagogi fra det yderste højre. Skidt være med kendsgerningerne, bar budskabet kan komme frem. Det er klart, at denne form for demagogi kan føres tilbage til først og fremmest den lille doktor, det store mediegeni fra det 20. årrh.: Lyv–lyv–luyv, jo større en løgn jo bedre.

 48. Af Jan Christensen

  -

  Man bliver godt nok efterhånden meget, meget træt: Denne politisk korrekte debattør, der vel befinder sig i omegnen af Det Radikale Venstre, mener i fuld alvor – i øvrigt med landets justitsminister som heppekor – at den største trussel mod kongeriget udgår fra den islam- og indvandringskritiske højrefløj; det selvsamme, for 99,99 % vedkommende, fredelige segment, der – som terrorsommeren 2016 endnu engang viste – har haft næsten systematisk ret i sine forudsigelser og advarsler om udviklingen i Danmark og Vesteuropa. Alligevel er denne fløj altså, må man forstå, den helt store trussel, vi står over for. Skal man grine eller græde?

 49. Af Steen Ehlers

  -

  Kære Niels Larsen

  Du glemmer vist hvad Nazipartiet var en forkortelse af:
  Nationalzocialistiske partei. Nazipartiet blev oprettet og definerede sig selv som et socialistisk parti – en kendsgerning de fleste venstreorienterede i dag prøver at fortrænge. At de så senere fandt højreorienterede venner i Spanien og Italien er en anden sag – de blev også i en periode ven med kommunisterne i Moskva.

 50. Af Niels Peter Lemche

  -

  STEEN EHLERS, du skal ikke give dem skyts i hænderne: Det staves–det ved du godt-nationalsozialistische Partei Deutschlands. Men som sagt, det der med socialisme er nærmest et dække. De var eller blev allierede med den tyske finansverden. Derfor var det ikke så vanskeligt at finde sammen med fascisterne andre steder. Og gad vide, om man virkelig kan kalde Stalins sovjetunion for kommunistisk. Men det system var genialt: En lille elite af ‘fede katte’ gjorde resten af befolkningen til slaver og fortalte den samtidigt, at det var arbejderne, der styrede. Det var egentlig ærgerligt at Gorbatjov prikkede hul i myten.

  Egentlig burde Adolf og Josef være forblevet kammerater, for de var jo enige om det meste. Men så havde vi alle talt tysk og russisk.

 51. Af Tor Bye

  -

  Puha, diskussionen ser ud til at stå i stampe. Højre og venstreside peger fingre ad hinanden. Hvem har ret ? Skal man afgøre det ved at måle hvem som er mest voldelig, mest injurierende og nedladende i sit sprog ? En umulig opgave. Derfor : Jeg har dannet mig min mening uden stillingtagen eller sympati for nogen af de personer som citeres her, det være sig Lyhne, Stampe, Vestergaard, Vemund. Skulle man lade sine holdninger påvirke af dette, kunne man ingen holdning have.. Det synes klart at vi står overfor et problem som er højst reelt. Vi har et kulturclash af dimensioner, som følge af de store flygtningestrømme og illegal indvandring. Det koster samfundet enorme summe, i området netto 16-17 mia pr år (Rockwool fonden). Det er ikke en engangsudgift. Den er tilbagevendende. Lige stor som vores forsvarsbudget, evt. 3 supersygehuse pr år. Integrationen virker ikke tilstrækkelig godt. Hvis fejl er det ? Er det de nyankomnes manglende evne til at omstille sig til et sekulært samfund ? Er det værtsbefolkningen som er racistisk og ekskluderende ? Det vides ikke. Faktisk vil jeg mene at det er sagen uvedkommende. Al den tid man ikke har magtet at løse dette problem, er det uansvarlig ikke at standse denne udvikling. Mit indtryk er at stort set alle mennesker ønsker at hjælpe mennesker i nød. Problemet opstår når det får et element af tvang og tidsubegrænsethed (som konsekven af overholdelse af konventioner). Læg så den store, komplicerede sociale lovsamling ind i denne gryde, og oplev hvordan system og virkelighed har meget ringe grad af korrelation. Det er tid til at tage et skridt tilbage, standse udviklingen medens man reorganiserer sit system så det passer til udviklingen. Muligvis gennem folkeafstemninger, med klart definerede alternativer til løsning. Fløjkrige gavner ihvertfald ingen.

 52. Af Niels Larsen

  -

  Steen Ehlers

  Jeg er skam yderst bevidst om, at nazismen i sit udgangspunkt var socialistisk. Der var jo nok en årsag til, at Churchill udtalte – og fik ret i sit – “Fremtidens fascister vil kalde sig selv for antifascister”.

  Det passer jo glimrende med virkelighedens “Antifascistisk Aktion”, som har en udpræget fascistisk handlemåde.

  Niels Peter Lemche

  Du vil vel ikke benægte, at indvandringen til Sverige har været totalt uden hæmninger i en længere årrække? De svenske politikeres rablende vanvittige udmelding: “Vi er en humanistisk superpower!” in mente. For ikke at tale om Renfelts “Når jeg flyver over Sverige ser jeg kun masser af plads!”

 53. Af J. Hans en

  -

  AF STEEN EHLERS – 17. AUGUST 2016 13:44
  “Du glemmer vist hvad Nazipartiet var en forkortelse af:
  Nationalzocialistiske partei. Nazipartiet blev oprettet og definerede sig selv som et socialistisk parti”

  Det eneste socialistiske i nazipartiet var navnet.
  Nazismen var kapitalens opfindelse.
  Som et bolværk imod socialismen.

  Mener Steen Ehlers helt seriøst, at højrefløjen, kapitalisterne og godsejerne løb rundt imellen første og anden verdenskrig og dannede socialistiske partier?
  Steen Ehlers har naturligvis læst Mein Kampf.
  Så burde han da vide, at nazisternes hovedfjende fra begyndelsen af var kommunismen.

 54. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Poulsen

  “De nye røster og partier repræsenterer et etisk og moralsk funderet nej til den nuværende samfundsudvikling.”

  Jeg synes nu, at det er tragikomisk, at det netop er den højrenationalistiske elite, som ofter taler om kulturtab og sædernes forfald, der kommunikerer på den mest svinske måde.

  Angst eller paranoia er ingen undskyldning for det. For få år siden var det forvirrede mennesker, som vandrede rundt i gaderne og råbte ukvemsord efter forbipasserende.

  Idag skriver de læserbreve og indlæg på internetdebatter.

 55. Af Javier Martinez

  -

  Til de af jer der påstår at V og DF nu har indført en stram indvandringspolitik, lad mig tilføje at der stadig kommer loo asylansøgere om ugen til Danmark , som med familiesammenførelser bliver til ca. 3-4oo uden tvivl-om ugen..

  At dette er en bevis på den blå stramme indvandringspolitik er en ommer…

  Under VKO mere end fordoblet de antallet pr . år over lo år..Samme igen nu..

  “Nazipartiet blev oprettet og definerede sig selv som et socialistisk parti –
  Ehlers

  De var et fascistparti..Du må lærer at adskille socialisme fra fra fascisme..Det er ikke svært …fem minutters arbejde og googling vil være nok. Nazi partiet havde intet med socialisme at gøre, og de første de satte i fængslet, koncentrationslejre, og dræbte var netop socialister.

  Niels B larsen

  Hvorfor dræbte hitler så alle socialisterne? Du har vist tilbragt for lang tid på det mørke internet til at kunne tages seriøst igen..?

 56. Af Steen Ehlers

  -

  Jeg billiger ikke på nogen måde Niels Vestergaard Thomsens retorik, men på et punkt kan jeg godt forstå mandens følelser, når han erklærer, at vi allerede er i krig. Der ER jo områder i Danmark, hvor manden ikke længere kan færdes trygt i kraft af hans seksuelle orientering, ligesom jøder heller ikke kan færdes trygt i samme områder, hvis deres tilhørsforhold fremgår af beklædning eller andet. Og her kan jeg godt forstå, at disse grupper føler sig svigtet af politikere og myndigheder, når den eneste løsning de anviser er, at han skal undgå at bevæge sig ind i disse områder. Disse områder er jo så for manden krigszoner – hvad de ikke var tidligere.
  Tilsvarende kan jeg også godt forstå, at beboerne i Allerød bliver temmelig frustrerede, når politikerne imod lokalbefolkningens ønske placerer to flygtningcentre i området, uden at der fra starten er planlagt tiltag, der sikrer lokalbefolkningen imod øget kriminalitet, som følge af denne placering – hvilket helt tydeligt ikke er tilfældet. Der er ikke tale om problemer, der først skal håndteres, når centret ligger der. De skal være planlagt grundigt inden centret placeres – ellers er det vi oplever politikerlede. Hvis den planlægning havde fundet sted med effektive løsninger, så havde placeringen af centrene ikke voldt problemer for de lokale.
  Og når Pia Kjærsgaard henviser til mistillid til medier, så kan man bare henvise til TVs dækning af de mange bilbrande i Malmø, hvor TV med stor omhu undgår at komme ind på det forhold, at det foregår i bydele, der er domineret af indvandrere og bydele, hvor politiet selv har erklæret, at de ikke længere kontrollerer området – det gør indvandrerbanderne. Det er nøjagtig samme fænomen, som da de tyske medier forsøgte at undertrykke det forhold, at de seksuelle krænkelser nytårsnat i Köln blev begået af indvandrere.
  DRs bestyrelsesformands ord om, at DR er objektiv er fuldstændigt til grin, når journalisterne ikke vil fortælle sandheden, hvis ikke den passer ind i deres politisk korrekte verdensbillede.
  Hvis vi skal bevare tilliden til medierne, så må de fortælle sandheden og hele sandheden uden bagvedliggende politiske dagsordener. Disse dagsordner må henvises til lederen og debatsiderne.

 57. Af Javier Martinez

  -

  En seriøs indvandrerdebat uden højreradikales dødstrusler , racisme, mv. er skam at foretrække..Viser blot at problemet her er højreradikalt i sin natur, og altså et internt borgerligt problem som de må se at få ryddet lidt op i..

  Men derfor kan venstrefløjen da godt hjælpe dem mht. gode råd om hvorledes dette bedst kan gøres?

 58. Af Javier Martinez

  -

  Tilsvarende kan jeg også godt forstå, at beboerne i Allerød bliver temmelig frustrerede, når politikerne imod lokalbefolkningens ønske placerer to flygtningcentre i området, uden at der fra starten er planlagt tiltag, der sikrer lokalbefolkningen imod øget kriminalitet
  Ehlers..

  Problemet er at blå kommuner som allerød ikke tager sit ansvar på sig..Alle flygtningene er kun af midlertid karrakter i blå kommuner, da de ikke har råd til at bo der når de kommer i job og skal betale på markedsvilkår..

  Et eksempel på direkte blå politik i kommunerne, er hvorledes FRB kommune nu har flyttet alle deres nyankomne tvangskvoter af flygtninge til valby og KBH kommune.14o stk. Hver gang ser vi det samme, blå kommuner løber fra deres ansvar, fra deres egen politik, og giver problemerne til fattigere røde kommuner…

  Politik skal ud af kommunerne..Og en kæmpe indvandrerghettoer med 2-3ooo indvandrer skal bygges i Allerød…

 59. Af Magnus Poulsen

  -

  Har tilfældigvis læst berlingske igår. Fedt at de sætter focus på Gay-pride og homoseksualitet. Fint at man får nogle portrætter af almindelige mennesker, der er trans- og homoseksuelle, omend man får det indtryk at de alle sammen har det mere eller mindre ad helvede til, og er ved at gå til i depression, sygdom, kamp imod systemet mm. Nå endelige er der så også det interwiew med Niels Vestergård Thomsen, og man fornemmer at han lever et glimrende liv med fuld fart på. Desværre er der her tale om en racistisk tåbe, som er uddannet på universitet, uden på nogen måde at have haft kontakt med det omgivende mangfoldige samfund. Paradoksalt nok underviser han på VUC, hvor man må formode at nytilkomne flygtninge søger til i stor stil, fordi de gerne vil videreuddanne sig, få sig et arbejde og være med til at holde det danske samfund kørende.

  Om alt andet er, så siger det her mest om tåbelige journalister på Berlingske. Yngre journalister. Ligesom Niels V T , har de åbenbart fået en uddannelse, uden at være i kontakt med det omgivende samfund. Uden at være i besiddelse af selvkritik, reflektion eller nogen som helst form for ansvarlighed.

  .

 60. Af Thomas Barnes

  -

  Amalie Lyhne skriver: “Ord og holdninger er som bekendt noget helt andet end handlinger. Men ord og holdninger kan bane vej for handlinger….”

  Vi har ytringsfrihed, men…”
  Jeg går ind for demokrati, men…
  Jeg går ind for ligestilling, men…
  Jeg går ind for fri abort, men…

  Men hvad Amalie Lyhne?

  Må jeg ikke opfordre Amalie Lyhne til at læse Flemmings Roses bog “Hymne til Friheden”?

  Kan tænkes Amalie Lyhne efter endt læsning for fremtiden vil droppe sit “Men…”

 61. Af Niels Larsen

  -

  Javier Martinez

  Nu skal du lige lære at læse indenad, ikke?

  Jeg skriver “nazismen i sit udgangspunkt var socialistisk”. Ikke at nazismen vedblev at være det.

  Til gengæld er der ikke tvivl om, at fascismen er blevet rød på sine gamle dage.

  Steen Ehlers
  – 17. august 2016 14:12

  Vel talt.

 62. Af Axel Eriksen

  -

  Og det eneste kommunismen under Lenin og Stalin med efterfølgere havde at gøre med socialisme/kommunisme var, at de påberåbte sig en falsk “varebetegnelse”! Enig – kun navnet skulle legalisere og dække over ledelsens diktatoriske magtbrynde!

 63. Af Javier Martinez

  -

  AF THOMAS BARNES – 17. AUGUST 2016 14:33
  “Amalie Lyhne skriver: “Ord og holdninger er som bekendt noget helt andet end handlinger. Men ord og holdninger kan bane vej for handlinger….”

  MEN der er fuldt videnskabelig belæg for at sige at ord og tanker leder til handling derefter, i alle racer på nær den højreradikale ihvertfald, hvor man tit springer tankestadiet over , og springer direkte over i handling.

 64. Af Javier Martinez

  -

  Jeg skriver “nazismen i sit udgangspunkt var socialistisk”. Ikke at nazismen vedblev at være det.
  Niels B Larsen

  Nu skal du ikke modsige dig selv..Den har aldrig været socialistisk ,nazismen, i andet end navn, men blot populistisk..Fuldstændigt som partiet DF og nu Nye Borgerlige..Et alen er de to partier af løgn og hykleri.Omkring 194o var socialismen ekstremt populær over hele Europa. Derfor fascister der forsøgte at stjæle lidt goodwill i mindre begavet “dfere og nye borgerlige” Trump -eter!

  Nej fascismen er stadig ikke rød, på nær i den offentlige retorik af deres populistiske ledere..Same story as always….

 65. Af Javier Martinez

  -

  Det eneste parti borgerligheden frygter altid, er socialisterne..De er det eneste parti med oprigtige samfundsændringer på programmet her og der.

  Trump-eter partierne DF og Nye borgerlige står for intet nyt, og blev opfundet af de fungerende blå partier til at vildlede mindre begavede blå vælgere-og ja fhv røde-uden ide om samfundsforhold og realiteter..Kun via løgn og bedrag kan top 1% beholde den absolutte magt i plutokratiet.

 66. Af Lotte H

  -

  Dette er en generel kommentar og ikke møntet direkte på Lyhnes blogindlæg. Men det har egentlig altid undret mig, at samme mennesker ofte tror:

  (1) At såkaldt højrepopulisme kun kan bekæmpes ved at fortælle folk at de tilhører en ekstrem fløj, at de har smålige motiver, er ”små og frygtsomme” og dårligt uddannede og derfor egentlig burde udelukkes fra debatter og folkeafstemninger.
  (2) At islamisk ekstremisme, modvilje mod det danske og dårlig integration kun kan bekæmpes ved at inkludere, være tolerant og imødekommende og undgå at tale om dem og os.

  Det er bare ikke helt konsistent, vel.

  Bortset fra, at i begge tilfælde regner man ikke folk som nogle, der er i stand til at tage ansvar. Og samtidig mener man selv at være ansvarlig – selvom “ansvaret” tages ved ikke at anerkende den reelle konflikt – den der ikke handler om tone og sprog, men om interesser, kultur og ejendom og land. Og at denne konflikt desværre ikke bare er forbigående.

 67. Af Torben Kjær Andersen

  -

  Lotte H: Nu ikke for megen logik; det forstyrrer den gode stemning.

 68. Af Niels Larsen

  -

  Torben Kjær Andersen

  Nej – det gælder for alt i verden om at “holde tonen”, “være overbærende”, “tage hensyn til sarte følelser”, “være inkluderende” og “vise tolerance”.

  At venstrefløjserne gør præcis alt andet end det betyder intet. For de har jo i egen forståelse retten på deres side.

  Men den tid, hvor befolkningen slugte den melding råt er forbi. Nu banker virkeligheden på – og den er alt andet end overbærende, hensynstagende, inkluderende og tolerant. Til gengæld er den tonedøv, barsk og ubarmhjertig.

 69. Af Javier Martinez

  -

  Man skal naturligvis lytte til de mest barske højreradikale, og fortælle dem at man forstår dem, klappe dem på hovedet, og ae dem blidt på kinden, give dem en tøseklud og en tudekiks, og derefter stille og rolig vugge dem i søvn…Og huske at afvæbne dem først!
  Det er logik for perlehøns..

 70. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  De højreradikale islamisters burkatvang begrænser kvindernes frihed langt mere, end højrepopulisternes burkaforbud gør; men begge dele forhindrer kvinderne i, at bestemme selv!

 71. Af Torben Kjær Andersen

  -

  Og man skal da for alt i verden ikke læse, hvad folk skriver, men blot frit og frejdigt pådutte dem meninger, de ikke har eller giver udtryk for. Det er jo den bedste måde at holde en konflikt i live på og vi skulle da nødigt nå det egentlige formål med en debat, nemlig en fælles højere forståelse. Så bliver B.’s debatsider jo for kedelige. Og vi selv som modige internetkrigere “arbejdsløse”……..

 72. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  M.h.t. AL indlæg kan den store statsmand – Winston Churchills kloge citat omkring virkeligheds-fornægtere tages til efterretning.:

  “Jeg tror ikke, at det, overhovedet, er muligt at udtrykke det MODSATTE af virkeligheden med større præcision”!

  – at dæmonisere politiske modstanderes synspunkter er et godt gl. kommunistisk og nazistisk trick brugt i debatter.

 73. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  NIELS LARSEN 17. AUGUST 11:23

  – NLs indlæg er læseværdigt – især for naivister, ignoranter samt historiske analfabeter her på bloggen – thi.:

  – den schweiziske øverstkommanderende – Generalløjtnant Andrè Blattmann siger det
  – den norske øverstkommanderende – Generalmajor Odin Johannessen siger det
  – den svenske generalstabschef siger det
  – ledende oberster og generaler i den østrigske hær siger det
  – NATOs øverstkommanderende i Europa siger det
  – den tidligere efterretningschef for MI6 i England – Richard Deerlove siger det
  – samt mange flere kompetente personer med indgående indsigt i efterretninger

  AT DER ER STOR RISIKO FOR UDBRUD AF BORGERKRIGE I VESTEUROPA GRUNDET MUSLIMSK INDVANDRING!!!!

  – kun størstedelen af vore egne inkompetente, virkeligheds-fornægtende samt historieløse politikere lader sig ikke påvirke heraf – aldrig tidligere i hele verdenshistorien har de europæiske folk været udsat for større politiske ignoranter og nulliteter – det kommer os alle dyrt at koste……….!

  Winston Churchill udtrykte det på flg. måde (kort før udbruddet af 2. verdenskrig ).:

  “Vi nærmer os det tidspunkt, hvor vi skal træffe det håbløse valg mellem krig og vanære – min
  fornemmelse er, at vi vælger vanære og får krigen på et senere tidspunkt – på mere UGUNSTIGE betingelser for os…!”

 74. Af Flemming Lau

  -

  Endelig toner Amalie Lyhne rent flag og overtager mørkelygten, fra vatpinden. AL viser at hun er et lidenskabeligt menneske, der forstår at bruge mund, overfor det hun hader, iøvrigt bakket vældigt op af goe’ gamle akademikere, kaffe drikkende tinsoldater og AFA sympatisører.

  Her står vi så, Islamofile supremacister på den ene side, og Islamfobiske national populister på den anden side, gensidigt beskyldende hinanden for at have bevæget sig ind på en glidebane der kun kan føre til kaos!

  Hvor det herligt at vi dog kan blive enige om den hadske tone og det gensidige karakter mord. Sådan er vi jo, os mennesker. Der er intet nyt under solen!

 75. Af Svend Jensen

  -

  Ser man bort fra “tonen” i Niels Vestergaard Thomsens indlæg, vil der være en kerne tilbage; et centralt problem i samfundet som godtænkende ikke kan skjule med diverse afledningmanøvrer ved hjælp af “tonen”.

  1) Det kan vel dårligt benægtes af nogen, at opholdstilladelse til et ukontrolleret antal muslimer i Danmark kan og vil give anledning til kulturelt sammenstød.
  2) Ligeledes er det vel også en logisk antagelse, at omfanget af den kulturelle strid i et vist omfang vil være proportionalt med antallet af muslimske personer i Danmark.
  3) Erfaringen har vist, at med det nuværende antal muslimer på ca. 5-10 procent, er vi allerede udfordret alvorligt på mange måder.

  Niels Vestergaard Thomsens udsagn om borgerkrig vil derfor ifølge punkterne 1,2 og 3 naturligt give anledning til at man sagtens kan tillade sig at estimere en vis mulighed for, at den nuværende kalamitet vil resultere i borgerkrig med x procents sandsynlighed.

  Det store udfordring er at finde den rette værdi af x, mellem 0 og 100; bedst ved ikke at inddrage “tonen” i udregningen, men kun faktiske objektive forhold.

 76. Af Troels Andersen

  -

  Komplet sludder og vrøvl.

  Igen forsøg på at beskylde andre for støtte til vold ved at sammenblande ytringsfrihed med trusler og vold.

  Altsammen for at lukke munden på modstandere af masseindvandring.

  Trusler og vold er ulovligt.
  Så anmeld det dog til politiet.

  Alt andet er manipulation.

  Hele indlægget er manipulation.

 77. Af Niels Larsen

  -

  Amalie Lyhne

  Hvem er den egentlige skyldige: den, der opfordrer til mord eller den, der på baggrund af opfordringen begår det?

  Og hvem er den skyldige: den der tillader fjender at komme ind i landet, selvom vedkommende udmærket ved, at der er tale om fjender, og dermed fremprovokerer hadforbrydelser eller den, der begår de fremprovokerede hadforbrydelser?

  Cirklens kvadratur igen-igen.

 78. Af Javier Martinez

  -

  AF NIELS LARSEN – 17. AUGUST 2016 17:04
  Amalie Lyhne

  “Hvem er den egentlige skyldige: den, der opfordrer til mord eller den, der på baggrund af opfordringen begår det?”

  Naturligvis begge Niels. 🙂 Du er da ikke uskyldig blot fordi du opmuntrer dertil og beder andre om at udføre din beskidte tankegang?
  Som sagt via tanke, kommer ord, så gerning..

  “Your beliefs become your thoughts,
  Your thoughts become your words,
  Your words become your actions,
  Your actions become your habits,
  Your habits become your values,
  Your values become your destiny.”

  Mahatma Gandhi

  Buddhismen er god lærdom her, modsat islam og kristendommen.

 79. Af Mehmet Sami Gür

  -

  Jeg er enig med Amalie Lyhne

  Men hvis landet er splittet, så bærer desværre medierne (og socialmedierne) en stor del af ansvaret som højrepopulistiske og nationalkonservative partier og politikere gør.

  Medierne bør være selvkritiske.

 80. Af Flemming Lau

  -

  Ja selvkritisk med Mehmets standard?!

 81. Af Troels Andersen

  -

  Ifølge indlæggets logik var Winston Churchill ansvarlig for 2. Verdenskrig
  Hvis bare han ikke havde talt så grimt om Hitler og advaret om krig.

 82. Af Javier Martinez

  -

  AF TROELS ANDERSEN – 17. AUGUST 2016 18:11
  Ifølge indlæggets logik var Winston Churchill ansvarlig for 2. Verdenskrig

  Ingen tvivl om at Churchill stod bag ikke så få etniske drab, generel racisme, kvindehad og socialist og humanist had. læs selv her…Han er en af de ondeste mennesker der har eksisteret i verdenshistorien. ..Bliver svært at vælge mellem ham og Tyskeren der…De delte uden tvivl mange meninger om mennesker og politik! Fra kemiske overgreb på civile, etnisk udrensning, den hvide races overlegenhed mv.
  http://www.bbc.com/news/magazine-29701767

 83. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAVIER MARTINEZ,

  Du skulle skamme dig! Uden Churchill er det ret sandsynligt, at du overhovedet ikke ville få lov til at komme til orde sådanne steder som her. Han advarede i mange år om det, der var under opsejling, og da han endelig blev tilkaldt, var det i sidste øjeblik, hvis stumperne skulle reddes. Din tilsvining af ham minder mest om tyskernes og Adolfs modbydelige udfald mod ham.

  Men måske du sanktionerer de forbrydelser, som nazisterne begik mod menneskeheden, og som en del af dem blev hængt for efter krigen?

  Du er begyndt at skrive fornuftige indlæg–sådan da–bliv ved med det og undertryk dine tilbøjeligheder til at skeje ud.

 84. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.
  Ja! og så hans tid som lejr kommandant for konzentratizions lejrene i Sydafrika under Boerkrigen, som vor tids Super studenter så frejdigt kan berette om, hvor de så har det fra ?

 85. Af Niels Vestergaard Thomsen

  -

  Kære Amalie Lyhne, jeg har læst, at du beskylder mig for at sværte andre mennesker til med etiketter, men du er noget hyklerisk, når du selv arrogant håner jævne mennesker ved at beskrive demokratiet som underlødig populisme. Som magister i humaniora passer jeg bare ikke ind i din ideologiske skabelon og billede af underklassens oprør mod eliten. Med den nationale højrefløjs fremgang repræsenterer jeg middel- og overklassens oprør mod den multikulturelle utopi og dens fordummende politisk korrekthed. Vi har set underklassen bekæmpe eliten, men skismet er nu ved at ændre sig, fordi højrebølgen breder sig til alle sociale samfundsgrupper. Det er folkets opgør med en nationalfjendtlig postkommunistisk ideologi, der har gennemsyret samfundet ovenfra. Mange akademikere, der med deres lange teoretiske uddannelser, burde være kritiske og selvstændigt tænkende mennesker, har i en hel generation slugt eller accepterer en manipulerende løgnerisk “politisk korrekthed”, hvor sociale anerkendelse, individualisme, karrieremæssig succes og bekvemmelig opportunisme er vigtigere end sandheden og det nationale fællesskab. Det har sin pris at bryde med den “politiske korrekthed”. Personligt var jeg ikke overrasket over at blive afskediget for nylig i en større besparelsesesmanøvre. Det var helt forudsigeligt. Min kritiske røst på de sociale medier faldt ikke i god jord hos ledelsen på min sidste arbejdsplads, der gerne vil markedsføre sig som en rummelig og multikulturel skole. Jeg forventede derfor at glide ud med andre forklaringer i en fyringsrunde. Mine fag var blevet flyttet over på en anden afdeling! Men jeg er ikke bitter. Jeg sætter mit fædrelands interesser over min gode stilling i staten. Jeg har opnået at blive lektor og fast censor, så jeg har ingen bristede drømme. Men hvis man er modstander af reformpædagogikken eller islamiseringen og hele den multikulturalistiske ideologi, der har til formål at nedbryde nationalstaterne og fratage danskerne deres ret til at være et samlet folk i en nation, er det svært at have ytringsfrihed som gymnasielærer. Endeligt synes jeg, at den politisk korrekte elite fører en usmagelig og demagogisk dæmoniserende hetz mod Donald Trump, hvor man går efter manden i stedet for bolden. I stedet for at diskutere den politiske substans i hans ideer og program, spiller man på følelser ved at beskylde ham for at være farlig, retarderet, tosset og fuld af løgn. En meget primitiv valgdebat, hvor ingen kan argumentere sagligt imod ham, fordi man ikke er interesseret i at diskutere hans politik, en meget primitiv argumentationsform for lærde mennesker, der arrogant afviser ideer og holdninger med henvisning til deres uddannelsesniveau eller “politiske skoling”. Det sidste betyder i praksis, at man opgiver selvstændig tænkning og søgning efter sandheden ved at lade sig hjernevaske af den politiske korrekthed for opretholdelsen af De Nye Verdensorden, der nu er sat under pres af en nationalistisk genoplivning af den folkelige ånd i en tilbagevenden til en konservativ verden af nationer med respekt for deres grænser, integritet og frihed. Men er det fair at kalde denne nationalisme for ekstremistisk, når der er tale om en samfundsomvæltning af hensyn til folkets eksistens?

 86. Af Niels Larsen

  -

  Javier Martinez.

  Det glæder mig, at du er enig i, at politikerne og multi-kultifortalerne trods advarsler om fjendtligheden hos mange muslimer stadig lader dem vælte ind i Europa – er medansvarlige i asyllejrbrandene, muslimernes voldtægter, mord, overfald etc.

  I øvrigt enig med Lemche i hans udskældning af dig.

  Det er decideret svinagtigt at nedgøre Europas redningsmand på den måde.

 87. Af Javier Martinez

  -

  NPL, din uvidenhed om Churchills gerninger er perfekt og uden huller…Her hans egne ord..Han var en gemen racist og massemorder, fra Indien til Afrika, før han overhovedet fik Russerne til at vinde anden verdenskrig for ham.

  “In 1937, he told the Palestine Royal Commission: “I do not admit for instance, that a great wrong has been done to the Red Indians of America or the black people of Australia. I do not admit that a wrong has been done to these people by the fact that a stronger race, a higher-grade race, a more worldly wise race to put it that way, has come in and taken their place.”

  “I cannot understand this squeamishness about the use of gas,” he wrote in a memo during his role as minister for war and air in 1919.
  “I am strongly in favour of using poisoned gas against uncivilised tribes,” he continued.

  And it’s important to note that he was in favour of using mustard gas against Ottoman troops in WW1, says Dockter, although this was at a time when other nations were using it.

  At least three million people are believed to have died – and Churchill’s actions, or lack thereof, have been the subject of criticism.
  Madhusree Mukerjee, author of Churchill’s Secret War, has said that despite refusing to meet India’s need for wheat, he continued to insist that it exported rice to fuel the war effort.
  “[The War Cabinet] ordered the build-up of a stockpile of wheat for feeding European civilians after they had been liberated. So 170,000 tons of Australian wheat bypassed starving India – destined not for consumption but for storage,” she said upon release of the book in 2010.
  Churchill even appeared to blame the Indians for the famine, claiming they “breed like rabbits”.

  “It is alarming and nauseating to see Mr Gandhi, a seditious Middle Temple lawyer, now posing as a fakir… striding half-naked up the steps of the Vice-regal Palace,” Churchill said of his anti-colonialist adversary in 1931.
  “Gandhi should not be released on the account of a mere threat of fasting,” Churchill told the cabinet on another occasion. “We should be rid of a bad man and an enemy of the Empire if he died.”

  “Churchill with no doubt at all was a fervent Zionist,” he says, “a fervent believer in the right of the Jewish people to a state of their own and that state should be in what we then called Palestine.”
  But he also “shared the low-level casual anti-Semitism of his class and kind”, he says. If we judged everyone of that era by the standards of 21st Century political correctness, they’d all be guilty, he notes. “It shouldn’t blind us to the bigger picture.”
  A 1937 unpublished article – supposedly by Churchill – entitled “How the Jews Can Combat Persecution” was discovered in 2007. “It may be that, unwittingly, they are inviting persecution – that they have been partly responsible for the antagonism from which they suffer,” it said. “There is the feeling that the Jew is an incorrigible alien, that his first loyalty will always be towards his own race.”

  Læs selv videre lemche…

 88. Af Mikkel C Hansen

  -

  “Og gad vide, om man virkelig kan kalde Stalins sovjetunion for kommunistisk. Men det system var genialt: En lille elite af ‘fede katte’ gjorde resten af befolkningen til slaver og fortalte den samtidigt, at det var arbejderne, der styrede. Det var egentlig ærgerligt at Gorbatjov prikkede hul i myten.”

  Undskyld Hr Lemche men mange har forklaret dig om hvad teorien gik ud på, men du har altid postuleret, at den fandtes i Sovjetunionen og den var åbenbaret i Sovjet, bare se på din trofaste ven TB.
  Du kan jo prøve, at tage et leksikon frem eller google Karl Marx.
  Kommunisme er at arbejde efter evne og få efter behov. Et samfund uden penge og vare fetichisme, en saga blot. Det klasseløse samfund.
  Fordi journalister/ politiker kaldte østblokken for kommunisme var det sikkert mere antikommunisme end ordenlig indsigt og forståelse af teorien. Nu er det jo ikke Karls skyld, at revolutionen begyndte i Feudal – Rusland og ikke i Kapitalist – Tyskland som han mente var en forudsætning for, at revolutionen/ kommunismen skulle/kunne lykkes.
  En meget smuk teori man vil have svært ved at være uenig i, men er det muligt når man tænker på den menneskelige natur/ mistænklighed/ uvidenhed og misundelse.

 89. Af Niels Larsen

  -

  Javier Martinez

  Intet af, hvad du citerer Churchill for, falder udenfor den gængse mening på tidspunktet for udtalelserne.

  Man skal ligesom ikke plukke den slags ud af tidsrammen uden at blive anklaget for fusk.

 90. Af Javier Martinez

  -

  AF FLEMMING LAU – 17. AUGUST 2016 18:52

  Lær mere her Lau…
  http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/not-his-finest-hour-the-dark-side-of-winston-churchill-2118317.html

  MHT. sydafrika er det korrekt at han havde nogle meget grimme racistiske meninger ja..Obama fik afleveret hans statue tilbage fra det hvide hus til England, som retlige det skulle..Sådan noget svineri ville han ikke have stående.

  Niels B Larsen
  AT du iblander muslimer med en diskussion om Churchill kommer ikke bag på mig, blot at du undlader at sige noget decideret strafbart og racistisk om dem denne gang?.. Det er vi jo ikke helt vant til?.

 91. Af Javier Martinez

  -

  Niels B Larsen

  “Intet af, hvad du citerer Churchill for, falder udenfor den gængse mening på tidspunktet for udtalelserne.”

  I så tilfælde kan man sige det samme om Hitler….For mange af tankerne er ens, og nej de blev ikke delt af alle, selv dengang. Den svageste undskyldning at massemord , racisme kan undskyldes via at det var mere en norm end undtagelsen i kulturen..Den går ikke hvis man skal være “stor statsmand.”!

 92. Af Lars Kristensen

  -

  Indlæg hænger i filter.

  Amalie Lyhne kommer fra LA der vil opsige konventioner i to år.

  Borgerkrig er et ord om den franske efterretningstjeneste bruger.

  Amalie Lyhne holder ikke en sober tone.

  Hvorfor?

 93. Af Thomas Barnes

  -

  “MEN der er fuldt videnskabelig belæg for at sige at ord og tanker leder til handling derefter”.

  Hmm, det er præcis det, der ikke er, Javier Martinez.

  Nu ikke så hurtig på tasterne. Læs Flemming Roses bog “Hymne til Friheden” (som jeg også skriver til Amalie) og kom så tilbage med svar.

 94. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Jeg har læst din links før. Jeg tænker tit på hvordan vore forfædre ville blive bedømt, hvis vi vidste hvordan de udryddede den oprindelige befolkning der havde bosat sig i det geografiske område som hedder Danmark idag! Vikingernes togter er heller ikke noget at prale af. For ikke at tale danske soldater i Belgisk Kongo før år 1900, modsat det Brave FN job de lavede i 1960′ erne! Nu ved jeg ikke hvor gammel du er, men med din udviklede retfærdighed sans, må du da også have det svært med de 15 000 årlige aborter, alene i Danmark ?

 95. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche
  – 17. august 2016 10:27

  Har du eksempler på organiseret højreorienteret vold her i landet relateret til politik?

  Jeg har masser af eksempler på organiseret venstreorienteret vold her i landet relateret til politik. Bare tænk på AFA, 18. maj, Christianiabøllerne, Byggeren etc.

  Politisk vold her i landet er som altoverskyggende hovedregel udgået fra venstre fløj gennem de seneste 50 år.

 96. Af Javier Martinez

  -

  “jeg tænker tit på hvordan vore forfædre ville blive bedømt, hvis vi vidste hvordan de udryddede den oprindelige befolkning der havde bosat sig i det geografiske område som hedder Danmark idag!” Lau

  I så tilfælde er det spild af din tid!. Urbefolkningen er den selvsamme som er her i dag..Lidt interne myrderier har de da begået siden, og flere er indvandrer mv., men vi snakker altså ikke om en “ur befolkning” systematisk udryddet som i Amazona, Australien, Argentina i Danmark.
  Har vel været nogle svenskere over tid som fik med høtyven men…

  Mht. “15.ooo aborter” har jeg det fint, men ville være lidt gladere hvis antallet kunne komme op over 25.ooo? Med Guds vilje!

 97. Af Niels Peter Lemche

  -

  FLEMMING LAU, det er nok selvopfundet. Han var journalist i Boerkrigen og skriver ret humoristisk herom o *De Inge År’, bl.a. at han skulle være blevet skudt, fordi han som civilist bar våben. Men bierne forestillede sig ikke, at en hvid mand ville bryde sit ord (om ikke at flygte), men som han skriver: Jeg brød mit!

 98. Af Niels Peter Lemche

  -

  Undskyld, lidt god italiensk rødvin ‘De Unge år”.

 99. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAVIER MARTINEZ, læs lidt Danmarkshistorie før, du blamerer dig. Jeg er bange for, at du ikke finder vidnesbyrd om etniske massakrer i Danmark, da befolkningen først kom til i takt med, at isen forsvandt.

  Men du kunne jo læse Jørgen Jensens storværk “Danmarks Oldtid”. Bare bind 1 (af 4).

 100. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAVIER MARTINEZ – 17. AUGUST 2016 19:08, én ting er, hvad han mente i sin samtid–vel ikke forskellig i essensen fra hvad andre mente på det tidspunkt, en anden er, at hvorfor skal det føre til en beskyldning for folkedrab? Der er jo intet, der bare antyder, at han var ansvarlig for sådanne.

  Ærlig talt, hvem er du, der tør sætte en plet på den mand? Hvad kvalificerer dig dertil? Du opfører dig direkte som en lurvet person. Ved du hvad det betyder?

 101. Af Javier Martinez

  -

  . Men bierne forestillede sig ikke, at en hvid mand ville bryde sit ord (om ikke at flygte), men som han skriver: Jeg brød mit!

  Også en dum mand der ikke vil flygte fra bier hvis nødvendigt..Troet churchill at de hvide var dummere end andre hudfarver? Denne påstand er altså direkte i modsat til hvad han ellers har sagt på området om det historisk?..Kunne du linke?

  Undskyld, lidt god italiensk rødvin ‘De Unge år”.

  Nå , ok…Glemmer det så..

  AF NIELS LARSEN – 17. AUGUST 2016 20:11

  Kun højrefløjen og islamister udgør en sikkerhedsrisiko i landet mht. politisk vold..Venstrefløjen gør ingenting, udover at befri lidt mink, klimademonstrationer og andre gode sager….

  Bre ivik alene står bag flere politiske mord end hele Europas venstre terrorisme -samlet-mod navngivne-og altså ikke breivi kske tilfældige-personer fra 10 året i 70érne.
  Perspektiv min ven…

  Derudover er der ikke engang den trussel fra venstrefløjen i dag..Kun højrefløjen og islamister udfør en trussel…Især den troende del af Højrefløjen, med meget kristne synspunkter..Som B reivik…Bland frimurer sammen med kristen fundamentalisme også,og du har en rigtig farlig cocktail..

 102. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Øh! Hvori bunder din glæde hvis tallet kunne stige fra 15 000 til 25 000 årligt ?

 103. Af Kristian Andesen

  -

  Der er visse personer i denne “debat”, der helt frivilligt ville have gået ind i SS, hvis de havde levet i Tyskland i slut 30’erne. I ved hvem i er!

 104. Af j nielsen

  -

  “Ærlig talt, hvem er du, der tør sætte en plet på den mand?”

  Man bliver ikke en helgen af at ens modstander er en skidt fyr.

 105. Af Flemming Lau

  -

  NP Lemche.

  Nok selvopfundet ? Ja gid det var såvel! Men jeg er flere gange de sidste 20 år, stødt på denne absurde påstand fra de “meget” kloge og selvbevidste studenter. Det er snarere en tendens! Når man spørger om de har læst noget om Churchillls liv, svarer de; krigsforbrydere interessere os ikke ! Jeg læste for et par år siden, at man ikke beskæftiger sig med ham i de brittiske folkeskoler! Så er det altså, at man føler sig gammel som Metusalem!

 106. Af Niels Larsen

  -

  Jeg var så heldig i sommeren 1964 at se Churchill køre på vejen hen mod Buckingham Palace. Folk stoppede op og tog hatten af til hilsen til den gamle kæmpe, som stadig bed i cigaren. 🙂

  Der var ærbødighed i luften den dag.

 107. Af Javier Martinez

  -

  ” én ting er, hvad han mente i sin samtid–vel ikke forskellig i essensen fra hvad andre mente på det tidspunkt, en anden er, at hvorfor skal det føre til en beskyldning for folkedrab? Der er jo intet, der bare antyder, at han var ansvarlig for sådanne.”
  NPL

  En afskyelig mening har altid været afskyelig..Uanset hvornår i historien den er baseret..1920–50erne er ikke 1500-1900 tallet heller..Han var langt bagud i menneskelig anstændighed Churchill i sin samtid..

  Sammenlign Gandhi hans samtidig i Indien med ham fx,? (At least three million people are believed to have died – and Churchill’s actions, or lack thereof, have been the subject of criticism.
  Madhusree Mukerjee, author of Churchill’s Secret War, has said that despite refusing to meet India’s need for wheat, he continued to insist that it exported rice to fuel the war effort.
  “[The War Cabinet] ordered the build-up of a stockpile of wheat for feeding European civilians after they had been liberated. So 170,000 tons of Australian wheat bypassed starving India – destined not for consumption but for storage,” she said upon release of the book in 2010.
  Churchill even appeared to blame the Indians for the famine, claiming they “breed like rabbits”.

  “It is alarming and nauseating to see Mr Gandhi, a seditious Middle Temple lawyer, now posing as a fakir… striding half-naked up the steps of the Vice-regal Palace,” Churchill said of his anti-colonialist adversary in 1931.
  “Gandhi should not be released on the account of a mere threat of fasting,” Churchill told the cabinet on another occasion. “We should be rid of a bad man and an enemy of the Empire if he died.”)

  Hans racistiske meninger var lig Danskere på jomfruøerne. 100 år før!

  “Ærlig talt, hvem er du, der tør sætte en plet på den mand?”

  Churchill gav jer jøder jeres hjemland..Og i vil evig være taknemlig…I vil aldrig relatere seriøst til hans misbrug af sine medmennesker.,,I forstå simpelthen ikke perspektivering..

 108. Af Javier Martinez

  -

  AF THOMAS BA RNES – 17. AUGUST 2016 20:01
  “MEN der er fuldt videnskabelig belæg for at sige at ord og tanker leder til handling derefter”.

  Jo da. At der nogle gange ikke fylder handlinger derefter, drejer sig da om løgn, og manipulation. Og det er der da også masser af ja.

  AF NIELS PETER LE MCHE – 17. AUGUST 2016 20:32
  “Men bierne forestillede sig ikke, at en hvid mand ville bryde sit ord (om ikke at flygte), men som han skriver: Jeg brød mit!”

  At en hvid mand løber fra bierne, beviser vil blot at han ikke er dummer end en sort , og dermed er churchills konklusioner sat på den losseplads de tilhører.

  Øh! Hvori bunder din glæde hvis tallet kunne stige fra 15 000 til 25 000 årligt ?
  Lau

  25.ooo uønsket børn frasorteret, er bedre end 15.ooo uønsket børn frasorteret…..Samfundsomkostningerne bliver massive ellers…Derudover er der alt for mange mennnesker i verden. Hjælper ikke at vi blot indfører flere som den blå regering nu gør. Den ødelægger blot sammenhængskraften.

 109. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg i filteret til NPL, Barnes og Lau?

 110. Af Flemming Lau

  -

  Niels Larsen.

  Churchill i 64′, der har du været heldig, at mærke noget af historiens vingesus, for han døde vist samme år!

 111. Af jesper christensen

  -

  Er Lau ikke lidt underlig eller småfjollet? Hvad skal hans mistænkeliggørelse eller bagtalelse af de første danskere gøre godt for? Da isen trak sig tilbage, var den tids Danmark et folketomt område.

 112. Af jørgen mikkelsen

  -

  Danmark er ved at blive besat, og vores velfærd, kultur og sikkerhed er i frit fald. Regeringen er ligeglad. Danskernes børn og børnebørn går en grufuld fremtid imøde, hvis vi ikke snart får nogle bedre politikere på banen.

 113. Af Flemming Lau

  -

  Jesper Christensen.

  Sidste istid var for ca 10 000 år siden. Da faunaen blev frodig igen kom jæger og samlerkulturen og derefter kom de første agerdyrkende farmere af flere omgange. Jeg mener de første farmere forsvandt, og at vi nedstammer fra en “yngre” bosættelses art, men det læser jeg op på imorgen!

 114. Af jørgen mikkelsen

  -

  F lau. Fortab du dig bare i dunkle eller tvivlsomme teorier om DK for 10.000 år siden. Men ellers kunne du jo se på nutiden hvor skruppelløse politikere lægger op til at ruinere og ødelægge Danmark.

 115. Af j nielsen

  -

  “Churchill i 64′, der har du været heldig, at mærke noget af historiens vingesus, for han døde vist samme år!”

  Det er svært at sige. Men jeg kan huske at et tremastet sejlskib opkaldt efter ham blev bygget i 1965-66.

 116. Af Bjørn Sørensen

  -

  Arthur Schopenhauer hævdede i sin tid, at enhver sandhed gennemgår tre faser:

  1. Først bliver den latterligjort

  2. Så bliver den kraftigt modarbejdet

  3. Og til sidst bliver den accepteret som indlysende

  Indtil videre er vi ikke nået længere end fase 2.

  Den slumrende og åndeligt forstenede elite har lidt svært ved at fatte realiteterne.

 117. Af jesper christensen

  -

  Når danske byer vrimler med afrikanere og arabere der driver rundt flokkevis, når eb og bt osv. skriver om vold, våben, trusler og smitsomme sygdomme, om hjemmerøverier, voldtægter, gadeoverfald, påsatte brande og knivstik-mord osv., så kan det måske godt ende med blodige konflikter eller et folkeligt oprør. Regeringen er jo ligeglad med danskernes velfærd og fremtid.

 118. Af jesper christensen

  -

  Ja, den politiske “elite” (ha ha ha) er jo en samling faktaresistente zombier. Og deres moral er vist et dybt hul i jorden. Merkel og lars ulykke osv. kappes jo nærmest om at forvandle Europas velfærdsstater til en samling murbrokker og rygende ruiner. Vi danskere er nu 3. rangs borgere i vores eget land, og vi skal udskiftes med “berigere” hvis det står til V, K, SF, EL, R, alternativet og lignende partier.

 119. Af jesper christensen

  -

  Iflg. videofilm og artikler i diverse netaviser er gangstervælde og hverdagsterror nu ved at være det normale i mange byer og distrikter i Sverige. Og de sammen makabre tilstande er på vej ind i Danmark. Hvad bilder ministrene og politikerne sig egentlig ind, siden de fører sig frem med landsskadelig, folkefjendsk og katastrofal politik?

 120. Af jesper christensen

  -

  Asocial boligpolitik, asocial familiepolitik, asocial sundhedspolitik og asocial velfærdspolitik etc. Det er hvad der kendetegner de fleste politikere og partier. Er Chrborg blevet de asociales hovedkvarter?

 121. Af jesper christensen

  -

  En stor bølge af brutale overfald på danske kvinder er i gang. Se 180gr, den korte og snaph.

 122. Af peter kocsis

  -

  De Nye borgerlige er De Gamle Nazister .

 123. Af Javier Martinez

  -

  “Du opfører dig direkte som en lurvet person. Ved du hvad det betyder?” NPL

  Radikal besserwisser? Religiøs? Kvaksalver?

  “Jeg mener de første farmere forsvandt, og at vi nedstammer fra en “yngre” bosættelses art, men det læser jeg op på imorgen!” Lau

  God ide! 🙂

  “Indtil videre er vi ikke nået længere end fase 2.”
  BS

  Den borgerlige modstand mod realiteterne er stærk, medgivet! Men vi forsøger da?

  AF PETER KOCSIS – 18. AUGUST 2016 02:48
  “De Nye borgerlige er De Gamle Nazister .”

  Ihvertfald det gamle DF, som få nok gider stemmer på ved næste valg af deres egne vælgere..

 124. Af Erik Skifter

  -

  HAR NU OPLEVET AT BLIVE CENSURERET.
  Jeg har i går formiddags skrevet et indlæg, hvori jeg går i rette med Amalie Lyhne og beskriver hendes manipulationer når hun udhænger Pernille Vermund som en højrepopulist og Nye Borgerlige som fremmedfjendsk. Jeg var inde på hendes tab af respekt når hun bevidst tillægger andre nogle motiver de ikke har eller har vist, hvilket formentlig er det som gør, at jeg for første gang prøver at blive censureret i dette forum på Berlingske.

  Jeg kræver ikke, at mine indlæg skal bringes, men er dog noget forundret over at netop dette indlæg er censureret, da alle mine tidligere indlæg de seneste år alle er medtaget.

 125. Af Jesper Ørsted

  -

  @Niels Peter Lemche
  Jeg taler om den kumiulative virkning af indvandring. Også familesammenføringer. Ganske uanset at indvandringen så måtte falde midlertidigt, det gør ikke den store forskel.

 126. Af Niels Peter Lemche

  -

  J NIELSEN, Churchill døde i begyndelsen af 1965.

 127. Af Ivan Bert

  -

  Godt skrevet!!!
  Dog er jeg bange for at det er som at hælde vand på en gås, når det gælder venstrefløjspopulisterne 😉

 128. Af Kalle Quist

  -

  Når Fanden banker på døren og argumenterne ikke længere slår til, kan man jo altid brokke sig over tonen.

 129. Af Niels Peter Lemche

  -

  IVAN BERT … og højrefløjspopulisterne …

 130. Af Niels Larsen

  -

  Flemming Lau/Lemche

  For at være helt præcis: Churchill døde 24. januar 1965 med Clemmie ved sin side.

 131. Af M Ves

  -

  Hvorfor pokker spildes en masse kommentarer på Churchill datoer? Hvorfor kan ja vi er M og lignende typer altid få en masse med, og hvorfor er filtret så emsigt på alle blogs? Og hvorfor er skifter først blevet cen su re ret nu? Og hvorfor er der så mange politikere, partier og medier der undergraver Danmarks økonomi, velfærd, fred og sikkerhed?

 132. Af Niels Larsen

  -

  M Ves

  Svaret på det sidste spørgsmål er, at de pågældende har deres på det tørre og derfor udelukkende kan koncentrere sig om at mele deres egen kage og p*sse på vi andre!

 133. Af Bjarne Andersen

  -

  Hvis man antager at venstrefløjen altid siger sandheden, ikke benytter sig af rygklappere for at fremme deres politik, ikke benytter sig af vold for at fremme deres sag, ja så kunne man næsten gi’ dig ret i dine betragtninger, men sådan er virkeligheden jo ikke.
  Venstrefløjen kan til en stor del takke sig selv, for at højreekstremister vinder stærkt frem nu og i de kommende år, de har simpelthen ladet stå til og tromlet enhver opposition ned, eller sagt på en anden måde, de har “glemt” at udvise rettidig omhu. De to seneste årtiers politisk korrekthed er på tilbagetog, væn dig til tanken.

 134. Af Ulla Nielsen

  -

  Enig i, at det ikke er okay at tale om vold som en forståelig, ja naturlig reaktion på forhold, man ikke bryder sig om.
  Men hvorfor gøre det til et spørgsmål om højre og venstre? Senest siden Muhammed-krisen har det været gængs ikke at forvente, at der er en mellemstation mellem følelse og voldelig handling. Dengang var der mange debattører, der så den udøvede vold, mordtrusler, ja endda mordforsøg som naturlige udslag af krænkede følelser.
  Hvorfor ikke insistere på, at der findes en mellemstation, der hedder, at det er en mulighed for ethvert menneske at reflektere over sine følelser og dermed tage ansvar for sine handlinger, som noget selvstændigt, ikke som noget, der udspringer direkte af, hvad andre gør, sådan at man nærmest ikke har noget personligt valg og dermed ansvar, når man begår vold og hærværk?
  Og så kort er der ikke nødvendigvis fra ord til handling. Hvis det er bolsjevikkernes magtovertagelse i Rusland i 1917, forfatteren tænker på (hun siger jo ikke, hvilket eksempel, hun tænker på), er der tale om handlinger på grundlag af ord, som blev formuleret et halvt århundrede tidligere.

 135. Af Bjørn Sørensen

  -

  “Jeg synes, at det er påfaldende, at mennesker, der bekender sig til tolerance, humanisme og næstekærlighed ofte bliver enormt vrede og aggressive, når de bliver præsenteret for synspunkter, der går imod deres egne. Intolerancen hos tolerante mennesker er forbløffende. Det virker som om, at man på venstrefløjen opfatter det at være højreorienteret som en sygelig tilstand – og det er det altså ikke. ” Mads Brügger.

  Hvem mindes ikke kloaktalerøret Carsten Jensen som havde allehånde nedsættende beskrivelser af anderledes tænkende. Hans udskejelser blev tolereret og elsket af mange.

  Så hvem er det lige som skrider ud på glidebanen

 136. Af Troels Andersen

  -

  Javier Martinez,
  Altid alternative vinkler, fair nok.
  Churchill var ingen helgen.
  Hans læsning af Hitler og tyskerne passede til gengæld og han kæmpede selv til den bitre ende af nazismen.

  Dem, der truer skal politianmeldes.
  Hvor svært kan det være?

  Dem, der taler grimt kan vejledes, men må under ingen omstændigheder undertrykkes.

  Dem, der provokerer kan vejledes, men må under ingen omstændigheder undertrykkes.

  Det gælder både bloggere og kommentatorer.

  Vi bliver nødt til at kunne tåle forhånelse, sålænge vi har ret til at svare og forsvare, og andre kan passende støtte, hvis de mener, at nogen bliver urimeligt behandlet.

  Men, for alt i verden undgå politisk korrekthed. Det er bare et smart ord for at have magten over debatten, dvs.. diktatur.

  Det er et billigt og farligt trick, at nogen vil dømme andre ude i stedet for at tage debatten og selv bruge ord i stedet for magt.

  Der var mange pacifister med de rigtige intentioner, der ønskede, at Churchill havde holdt mund, men det var heldigvis ikke muligt at stoppe ham.

 137. Af Niels Peter Lemche

  -

  ULLA NIELSEN, ja, kunne du få fløjene til at enes herom, ville meget være opnået, men tager vi psyken hos dem, så er der ingen mellemting: Enten er man med dem eller man er imod dem. Hvis man skælder ud på en højrenationalist, så er man straks kommunist–eller det, der er værre, og vice versa. Dem i midten anses, hvis de overhovedet anses for noget, som forrædere. Så har man stillet sig i den ubehagelige situation at blive beskudt fra begge sider.

  OK, i almindelighed befinder boggerne sig i Berlingeren i midten og prøver at tale fornuft til fløjene; men når du har fulgt forløbet af bare nogle få af disse blogs, så er vi tilbage i skyttegravene. Berlingeren, modsat selvfølgelig Politiken, lægger op til, at der er en overvægt af højreradikale indlæg, andre aviser kan synes lidt mere balanceret. Men husk, at for de rabiate på begge side er der ikke noget, der hedder balanceret (de vil dog i reglen hævde, at deres egen position er “balanceret” ).

 138. Af Niels Poulsen

  -

  Nu vil man bygge indhegnede og bevogtede områder til eliten, hvor de kan leve trygt og afsondret fra det balkaniserede samfund, de har skabt til den den hvide middel- og underklasse i løbet af de sidste fyrre år.

  Det er på en måde genskabelsen af den europæiske middelalder, hvor fyrsterne levede i borge med hængebro og skydeskår.

  Det er sandsynligvis fremtiden for det grænseløse Europa. De gated communities vil erstatte nationalstaten. De vil ligge som øer i en lovløs verden, hvor befolkningsgrupper bekriger hinanden.

  Tak til Vestens eliter, fordi I ødelagde vores velfungerende kulturelt homogene nationalstater.

 139. Af Thomas Kiær

  -

  Amalie Lyhne har sat sig for at udstikke grænserne for, hvad højreorienterede mennesker må sige. Pernille Vermund fra “Nye Borgerlige” må for eksempel ikke sige “spejlblank” om en politisk modstander. Grænserne for det acceptable er tydeligvis snævre. Samme Pernille Vermund må heller ikke gøre sig tanker om, hvad der kan få mennesker til at begå selvtægt.
  De tanker; Vermund citeres for, er af hypotetisk art og handler om, at myndighederne skal opretholde den retstilstand og orden, som et flertal af landets borgere finder fornøden, ellers kan det gå galt. Det udlægger Lyhne som en art carte blanche til voldelige ekstremister. Men det Vermund siger, er i grunden ret banalt, og det har altid været en vigtig del af formålet med retspolitiske tiltag og disses håndhævelse at komme selvtægt i forkøbet.
  Ved at dæmonisere Pernille Vermund bærer Amalie Lyne ved til det bål, hun selv advarer imod.

 140. Af Arvid Holm

  -

  Nogle nationalt orienterede taler om borgerkrig.
  Ligesom nogle tilhængere af multikultur taler om helt ubegrænset indvandring af hvem som helst, der har lyst.
  Nogle tilflyttere fra andre kulturer taler tilsvarende om samfundets ændring til islamisk stat med sharialov.

  Hvis man tænker konsekvent, kan man generalisere alle grupperne eller ingen af dem.
  De er alle åbenlyse trusler mod civilisationen.
  Eller det er de ikke allesammen.

  Generaliserer man alle grupperne, har man formodentlig en borgerkrig.
  Hvis de multikulturelle insisterer på ubegrænset indvandring af mennesker, der insisterer på en islamisk stat med sharialov, er borgerkrig formodentlig uafvendelig.

 141. Af Thomas Nielsen

  -

  Suverænt velformuleret og velargumenteret svar! Der er ikke mere at sige.

 142. Af bent andersen

  -

  Mange skriver kommentarer til andre, men glemmer at anføre til hvem deres kommentar er rettet. Hvorfor det ofte er en spildt kommentar. Hvad borgerkrig angår, bliver den næppe til noget, fordi de fleste danskere er hjernevaskede med velfærdspropaganda, pokemonspil og anden fordummende underholdning. Der bliver snarere tale om en udryddelseskrig. “Endlösung”. Igår jøderne, i morgen jyderne osv.

 143. Af bent andersen

  -

  Se de chokerende filmvideoer hos den korte, snapha og 180gr. mv. om hvor vildt og vanvittigt det nu går til få km fra Kbhvn.

 144. Af Niels Peter Lemche

  -

  BENT ANDERSEN, og tak for det. Men som det forlængst blev slået fast: Der er ikke revolutioner i Danmark af to grunde: 1) den er aflyst på grund af regnvejr, og 2) der er for kort tid mellem måltiderne.

  Men den der ultrerede situationsbeskrivelse, som de radikale (ikke partiet, som ikke er spor radikalt) fører sig frem med, den er jo kun afstemt således for at hidse folk op mod hinanden.

  Heldugvis er der meget, der tyder på, at amerikanerne er ved at sunde sig, når man ser på den helt håbløse situation Trump befinder sig i. Uden en revolution er han meget langt væk fra 1600 Pennsylvania Avenue.

 145. Af Niels Larsen

  -

  Thomas Kiær
  – 18. august 2016 11:19

  Man får da bestemt ikke den helt store respekt for Amalie Lyhne og hendes synspunkter efter at have læst denne blog.

  Hun har tydeligvis sat sig selv i bås som politisk korrekt og er dermed endnu en ligegyldig kulturradikal efterplaprer.

  Hvis ikke man har set det, vil jeg stærkt opfordre til, at man nyder Pernille Vermund i de sidste minutter af gårsdagens Deadline. Krasnik kommer ynkeligt til kort.

  Niels Peter Lemche
  – 18. august 2016 12:27

  Der er dage med solskin – og folk har før sprunget et måltid eller to over.

  Så føl dig ikke for sikker mht. manglende revolution. 🙂

 146. Af Niels Peter Lemche

  -

  TROELS ANDERSEN, men det er også sigende, at Churchill ikke fik en fredspris. Det ville nok have været at gå for langt. Så man tildelte ham litteraturprisen i stedt. En nobellert skulle han have! Og så var han en meget spændende fortæller.

  Men én ting kan vi forhåbentlig blive enige om: Han var ikke fejlfri. Han havde en meget stor del af ansvaret for Gallipoli-katastrofen for præcis 100 år siden. Det betød, at han en periode fik krigen på nært hold ved vestfronten. Men som han sagde, da han var forsvundet i Montgomery’s hovedkvarter i Africa, og blev fundet stående oppe på taget, hvor det buldrede og bragede: I love the bums!

 147. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche

  At han på trods af Gallipoli var populær i de væbnede styrker illustreres vel af, at flåden udsendte signalet “Winston is back!” 3. september 1939, da han igen blev udnævnt som flådeminister.

  Og at han selv meldte sig til Vestfronten efter Gallipoli siger vel en del om hans personlige mod.

  Nobelprisen havde han fuldt fortjent. Både for værket om WW II og værket om Marlborough.

 148. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen,

  Helt enig. Men der er så meget ved den man, man kun kan elske: Kan du huske hans ordveksling med Lady Ashcott ved en middag: Hun anklagede ham for at være et frygtelig menneske, at hun, hvis de havde været gift, ville have givet ham gift: Churchill: And madam, I would have eaten it!

 149. Af Carsten Normann Munk

  -

  “Hvad er det næste, man er undskyldt for? Og hvem er den næste, der giver politisk syndsforladelse til voldsmænd og forbrydere?”

  Shit Amalie Lyhne er spejlblank.

 150. Af Mich Ves

  -

  Churchill var vel ikke fejlfri, men hvem er det? Og det er jo så let at være bagklog. Men Churchill var i det mindste ikke en pladderhumanist og han advarede kraftigt mod nazisterne og islamisterne. Og landsforræder var han heller ikke. Og hans politik var ikke en folkemordspolitik. Politikere som merkel, lars ulykke, øster gård, jelved, stampe, mette, johanne, pernille, stine og lignende når ikke churchill til sokkeholderne. Nærmere er de på et niveau langt, langt under hans.

 151. Af Mich Ves

  -

  Churchill reddede England, Frankrig og Danmark fra nazisterne og hitler. Har man læst om nazisternes barbariske behandling af millioner af uskyldige og harmløse mennesker, véd man at det var nødvendigt og berettiget at forsvare sig mod dem. Men de fleste politikere vi har i dag er hyklere, tumper, pampere, rødfascister, feminister, pladderhumanister, forrædere og korrupte banditter, og med den invasion og besættelse der er i gang, kan Europa snart ende som et rædselskabinet og en rygende ruin. (Så kan de røde verdensfrelsere da sige at de gjorde en forskel)

 152. Af Mich Ves

  -

  Churchill og tusinder af tapre soldater og sømænd reddede England, Frankrig, Polen, Danmark og Norge osv. fra nazisterne og hitler. Har man læst om nazisternes krigsførelse og barbariske behandling af millioner af uskyldige og harmløse mennesker, véd man at det var nødvendigt og berettiget at forsvare sig mod dem. Men de fleste politikere vi har i dag er hyklere, tumper, pampere, rødfascister, feminister, pladderhumanister, forrædere og korrupte banditter, og med den invasion og besættelse der er i gang, kan Europa snart ende som et rædselskabinet og en rygende ruin. ……… (Så kan de røde verdensfrelsere da sige at de gjorde en forskel) (se 180g mv.)

 153. Af Javier Martinez

  -

  ” og beskriver hendes manipulationer når hun udhænger Pernille Vermund som en højrepopulist og Nye Borgerlige som fremmedfjendsk” Erik Skifter

  Ja, det var godt nok et yderst saglig indlæg, som har gjort ondt på nye borgerliges vælgere, som har måtte forsøge at finde noget realitetssans, men er mislykkedes…..

  AF NIELS PETER LEMCHE – 18. AUGUST 2016 09:38
  IVAN BERT … og højrefløjspopulisterne …

  ….Mest af alt Radikale besserwisser populister og hyklere…

  DF er et borgerligt parti, opfundet af liberalisterne for at bevare blå magt..De har indført flere indvandrer til landet end noget andet parti…

  Arthur Schopenhauer hævdede i sin tid, at enhver sandhed gennemgår tre faser:

  1. Først bliver den latterligjort

  2. Så bliver den kraftigt modarbejdet

  3. Og til sidst bliver den accepteret som indlysende

  “Generaliserer man alle grupperne, har man formodentlig en borgerkrig.
  Hvis de multikulturelle insisterer på ubegrænset indvandring af mennesker, der insisterer på en islamisk stat med sharialov, er borgerkrig formodentlig uafvendelig”. arvid holm

  Kun den højreradikale breivikske fløj udgør en trussel..Derudover er det eliten i top 0.10% der ejer meningen, og ønsker flere løn og velfærds erodere..Og de støtter blå blok….

  Churchill var naturligvis et gemen menneske, en racist og massemorder..Det er facit..Derefter må men så elske og respektere ham, eller ikke..At den sorte fløj vælge første, kommer ikke som en overraskelse når man hører deres andre meninger?

 154. Af Javier Martinez

  -

  ” og beskriver hendes manipulationer når hun udhænger Pernille Vermund som en højrepopulist og Nye Borgerlige som fremmedfjendsk” Erik Ski fter

  Ja, det var godt nok et yderst saglig indlæg, som har gjort ondt på nye borgerliges vælgere, som har måtte forsøge at finde noget realitetssans, men er mislykkedes…..

  AF NIELS PETER LEM CHE – 18. AUGUST 2016 09:38
  IVAN BERT … og højrefløjspopulisterne …

  ….Mest af alt Radikale b esserwisser populister og h yklere…

  DF er et borgerligt parti, opfundet af liberalisterne for at bevare blå magt..De har indført flere indvandrer til landet end noget andet parti…

  Arthur Schopenhauer hævdede i sin tid, at enhver sandhed gennemgår tre faser:

  1. Først bliver den latterligjort

  2. Så bliver den kraftigt modarbejdet

  3. Og til sidst bliver den accepteret som indlysende

  “Generaliserer man alle grupperne, har man formodentlig en borgerkrig.
  Hvis de multikulturelle insisterer på ubegrænset indvandring af mennesker, der insisterer på en islamisk stat med sharialov, er borgerkrig formodentlig uafvendelig”. arvid holm

  Kun den højreradikale breivikske fløj udgør en trussel..Derudover er det eliten i top 0.10% der ejer meningen, og ønsker flere løn og velfærds erodere..Og de støtter blå blok….

  Churchill var naturligvis et gemen menneske, en racist og massemorder..Det er facit..Derefter må men så elske og respektere ham, eller ikke..At den sorte fløj vælge første, kommer ikke som en overraskelse når man hører deres andre meninger?

 155. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg i filteret?

 156. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN – 18. AUGUST 2016 12:57, med dine mange gøremål: Har du aldrig været soldat?

 157. Af Axel Eriksen

  -

  Så er Churchill vist blevet vendt og drejet så meget, at han roterer i sin grav!

  Måske Stalin også skulle have en tur. Skyldig i 40.000.000 menneskers død!

 158. Af Javier Martinez

  -

  “Højrepopulismens glidebane”

  Messerschmidt har nu været ude og stjæle identiteterne på egne DF medlemmer., og misbruge dem for egen vindings skyld….Hans politiske karriere må så afgjort være slut nu efter denne højrepopulisme brølere?
  På den anden side fortsætter trump med den ene uhyrlighed efter den anden også, og intet sker..Så….

  DF er efterhånden lige så korrupt som det andet blå parti, V?

 159. Af Niels Peter Lemche

  -

  Axek Eriksen, hvad er der galt ed Mao, siden han bliver glemt her! Han overgik vist alle de andre.

 160. Af Helge Nørager

  -

  At sætte sin underskrift på et blankt stykke papir er i bund og grund, noget underligt noget.
  Håber ikke det er en normal praksis blandt politikere.

 161. Af Isabella Balkert

  -

  Amalie Lyne er med sine aggressive fordømmelser af alle andre holdninger end sine egne, en del af det meningspoliti der forhindrer en flerstrenget debat i Danmark.
  At være så glad for sine egne holdninger at man selvfølgeligt fordømmer og dæmoniserer alle andres, er ikke alene uanstændigt, det er udemokratisk og rent ud sagt dumt, fordi hun så bare tager afstand fra tonen i stedet for at fremføre sine egne holdninger til netdebatten, som i øvrigt ikke kun fremføres i et overdrevent sprog.

  Hver fugl synger med sit næb, og kan man ikke fatte det, så har man bare slet ikke fattet noget.
  At alle deltager i debatten på hver deres facon, bør aflæses som et studie i meningsudveksling, hvor alle strenge af debatten lader sig høre. Det er latterligt at være tøsefornærmet over, at nogen bruger et sprog, der ikke ligger på universitets niveau.

 162. Af Axel Eriksen

  -

  Martinez – Venstres “søsterparti” i USA er Demokraterne! Er de korrupte? Måske – og det er alle socialistiske/kommunistiske samfund også i uhyggelig grad!

  Danmark er vist et af de mindst korrupte samfund i verden – naturligvis med den undtagelse, at danske revisorer over en kam er det – men det bygger vist meget nært på din fordom end på viden! Al viden – som du anser for unyttig – når forstokkede meninger er nok!

 163. Af Troels Andersen

  -

  Apropos venligboere og tyskertøser.

  Det er vel rimeligt sandsynligt at tyskertøser har repræsenteret alt fra udspekulerede kællinger, som udnyttede det at være på side med voldsmagten, over prostituerede, som måtte leve af dem, som kunne betale, til den helt uskyldige unge pige, der blev forelsket i en tysk værnepligtig.

  Det samme gælder Venligboerne, som sikkert dækker alt fra helt naturligt hjælpsomme mennesker, som mener, at man kan tage venligt imod de flygtninge, som skal være i Danmark indtil de skal hjem, og til mere eller mindre kriminelle typer, som tager loven i egen hånd og transporterer fremmede som kan være kriminelle og ultimativt terrorister.

  Anne-Lise Marstrand-Jørgensen er i den farlige ende af spektret, og vil nu forsøge at lukke munden på Radio 24/7 ved at boykotte radioen, som ellers også har haft David Trads som fast vært.

  Man så tydeligt i TV, da Markus Knuth var i stue med hende, at han hellere havde befundet sig overfor en Taliban-kriger med vejsidebomber under armen.

  Lad hende ALDRIG få succes med at provokere nogen til at blive voldelige.
  Afslør hendes mangel på argumenter.
  Hun er desperat for at få lukke munden på andre, netop fordi argumenterne ikke holder.

 164. Af Benny B

  -

  Niels Vestergaard er en helt og frihedskæmper.
  Gid hele folket havde hans mod.

 165. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er trist, at store dele af den tidligere venstrefløj er blevet højrepopulister, der støtter højreradikale, antisemitiske antidemokrater, der myrder jøder af religiøse grunde, blot fordi de er jøder…

 166. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Spørgsmålet er nærmere; hvorfor har en del af nutidens højrepopulister, der konsekvent støtter højreradikale antisemitter, der er imod demokrati og ligestilling mellem kønnene, så stort et behov for at bilde sig selv og andre ind, at de er venstreorienterede antiracister?

  Rigtige venstreorienterede antiracister støtter selvfølgelig ikke religiøse fundamentalister, der myrder tilfældige jøder af religiøse grunde, og som er imod demokrati.

  Det giver sig selv.

 167. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Peter Lemche!

  Nåh ja Mao, men han et kapitel for sig selv – og uden større interesse i forbindelse med WW2! Hans kommunistiske styre slog jo først 100.000.000 mennesker ihjel efter verdenskrigen!

 168. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Venstrefløjen vågner ikke engang og opdager, at islamisterne er højreradikale, når Tyrkiets islamistiske præsident bruger Adolf Hitlers Tyskland, som et eksempel på et effektivt, politisk system…

  Uddrag fra “Turkey’s President Erdogan cites ‘Hitler’s Germany’ as example of an effective form of government” af Adam Withnall, Independent fredag 1. januar 2016:

  “Turkey’s Recep Tayyip Erdoğan has defended his push for a presidential system of government by citing “Hitler’s Germany” as an historic example.”

  “… in a press conference on his return to Turkey (Erdogan) was asked if he thought a presidential system would be possible while maintaining the unitary structure of the state.”

  “(Erdogan) replied: “Yes. There is nothing to say that you can’t have a presidential system in a unitary state.

  “There are already some examples in the world today, and also some from the past. You see it when you look at Hitler’s Germany.”

 169. Af Flemming Lau

  -

  Isabella Knallert.

  Amalie Lyhne glemmer at man ikke skal kaste med æbler, når man selv er en nathue. En anden ting er at befolkningen er ved at være immune overfor utopier, tonen og menings politiets anklager om racisme. Civilisationens fødsel startede da vor forfædre begyndte at kaste med ord fremfor sten, som der var en der skrev! De sidste 40 år har venstrefløjen haft ” monopol” på at svine modstanderen til uimodsagt. Stasi tiden sluttede for 27 år siden! Og det kunne lige passe, at den skulle fottsætte, bare med en anden indpakning. Nu bliver der givet ” svar på tiltale!” Og det er vel at foretrække, fremfor at vågne op en morgen, og opdage at det “Islamiske religiøse politi”, har overtaget gaderne. Rettroende muslimer TROR, at de har ret til at nægte at give kvinder hånden! Den danske befolkning VED at de har ret til at smide de rettroende muslimer ud af landet. De eneste der endnu ikke ved det,. er vore politikere ! Og det må vi så fortælle dem, på vor måde !

 170. Af Niels Poulsen

  -

  Jeg foreslog tilbage i tiden, at vi fik nogle flere folkeafstemninger.

  De renser luften. Det er lidt ligesom en fodboldkamp. Selvom supporterne kan diskutere dommerens indsats, så accepteres resultatet, og der bliver fred for en tid.

  Debatten bliver derefter mere afstemt efter virkeligheden. Og mere ydmyg, tror jeg.

  Så lad os få nogle folkeafstemninger om eksempelvis:

  1. Mellemskab af EU. Det er på tide at genoverveje om vi er på Storbritanniens hold eller Grækenlands.

  2. Permanent grænsekontrol. Danmark genvinder kontrollen med egne grænser.

  3. Asylstop. Straksbehandling og tilbagesendelse af illegale asylanter. Tyskland er et sikkert land. Og Merkel klarer den jo.

  4. Opsigelse af eller forbehold over for internationale konventioner. Det er nationalstaten, som er truet, ikke de økonomiske migranter, som kommer for at tage velfærdsydelserne fra danskerne.

  Lad os se, hvem folket holder med: Dem som har foræret nationen bort til de fremmede (EU og araberne), eller dem som ønsker at bevare Danmark på danske hænder.

 171. Af Flemming Lau

  -

  Isabella Balkert. Undskyld, Tabletten driller til tider!

 172. Af Andreas Jensen

  -

  Det er ikke nye røster – de tør blot komme frem nu, for nu er deres udsagn relativt legitime, og dem, der lige overskrider grænsen, gøres der ikke noget ved.
  Men der er intet nyt og der er sandsynligvis ikke ret mange nye, der har de holdninger. De har haft dem hele tiden, og det handler ikke om politikernes svigt, det handler alene om, at de ikke kan leve med, at de ikke kan overskue verden.

 173. Af Flemming Lau

  -

  De afslørende tv udsendelser “Bag sløret” var noget af en øjenåbner, for mange. Flere forældre kan idag bedre forstå, hvorfor diverse indbydelser til børnefødselsdage, blev besvaret med det totale fravær! Vi er inde og pille ved sølvtrådende i medmenneskeligt samvær “Tilid” og den er har fået et skud under vandlinjen!

 174. Af Niels Larsen

  -

  Niels Peter Lemche

  Ja, den anekdote er jo velkendt. 🙂

  Gad vide hvad ladyen sagde til svaret? 🙂

  Jeg har skam gjort min pligt for fædrelandet ombord på hendes majestæts stolte skude “Vædderen” på Grønland og Færøerne tilbage i 70erne. Jeg vil tro, at beviserne findes i den grønlandske DNA. 🙂

 175. Af Flemming Lau

  -

  Niels Larsen.

  Du er vist en værre gavtyv!

 176. Af peter kocsis

  -

  De nye borgerliges Führer , Hunulven Ilse , skriver på Facebook i klartekst, at mindst 100000 personer på overførselsindkomster dvs handicappede gamle og syge ( som er den gruppe hendes forbillede Hitler kaldte Unnütze Fresser) skal bortelimineres fra samfundslegemet. Den gruppe var også den første Hitler startede med at borteliminere ,endog før jøderne.

 177. Af Niels Larsen

  -

  Flemming Lau

  Skik følge – eller skib fly! 🙂

  Og så er det ikke “er”, men “var”… 🙁

 178. Af Jan Johansen

  -

  Det er vel egentlig meget forståeligt, at der følger nogle skarpe reaktioner på den meget alvorlige udvikling med uintegrerbare flygtninge og indvandrere, vi er blevet en del af i store dele af Europa, men mon ikke de fleste mennesker tager afstand fra de grove udfald enkelte personer benytter sig af for tiden og det, der er værre? Problemerne bør naturligvis tages alvorligt – ingen tvivl om det – men vi løser intet ved blot at “råbe ad hinanden”. Problemet er blot, at vi allerede er havnet i en ganske håbløs situation. Tidligere indgåede aftaler i form af såkaldte konventioner kan ikke sådan uden videre opsiges, siger man fra politisk hold, men det har store dele af befolkningerne meget svært ved at acceptere og det med god ret, for situationen ser håbløs ud flere steder i Europa. Tænk blot på England, Frankrig og Sverige! Her er der ingen, der tror på, at problemerne forsvinder af sig selv. Altså må politikerne på banen og handle, og det gælder selvfølgelig også i Danmark, før det er for sent. Forstår de ikke det, går det helt galt,

 179. Af j nielsen

  -

  “Så er Churchill vist blevet vendt og drejet så meget, at han roterer i sin grav!”

  Eller på sit spid. Hvem ved – måske begynder livet efter døden med en banket.

  “There’s little use for overcoats
  Where youuuuuuu ……
  …… Will have to go”

  Eller var det om Thatcher..

 180. Af Niels Larsen

  -

  Jeg skal meddele, at jeg har gjort Pernille Vermund opmærksom på hr. Kocsis’ indlæg.

  Forhåbentlig modtager hr. Kocsis inden længe en stævning for overtrædelse af injurielovgivningen.

 181. Af Flemming Lau

  -

  Niels Larsen.

  ” Hvad der er gået godt, kommer ikke skidt igen !”

 182. Af Niels Larsen

  -

  Flemming Lau

  Så sandt, så sandt…

 183. Af Lasse Petersen

  -

  Jeg har nu læst samtlige kommentarer her ind til videre, og har svært ved at se andet end at det er nazister af forskellig slags, der slås verbalt med nazister af forskellig slags.

 184. Af Javier Martinez

  -

  AF AXEL ERIKSEN – 18. AUGUST 2016 15:35
  Martinez – Venstres “søsterparti” i USA er Demokraterne! Er de korrupte?

  Så afgjort ja. Helt og aldeles v revisor agtig er partiet der…I Cuba skyder de skam penge kriminelle…Det fungere mht. at komme deres kriminalitet til livs..

  AF JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN – 18. AUGUST 2016 15:52
  “Det er trist, at store dele af den tidligere venstrefløj er blevet højrepopulister, der støtter højreradikale, antisemitiske antidemokrater, der myrder jøder af religiøse grunde, blot fordi de er jøder…”

  De støtter skam heller ikke op om mord..

  Trist at jøder og kristne støtter hjerne forvrider organisationen Scientology ret til at praktisere i Danmark…Når man kender sektens grimme ideere om homoseksuelle mv. , som ikke hører hjemme i Danmark og burde være ulovlige..

 185. Af Javier Martinez

  -

  AF AXEL ERIKSEN – 18. AUGUST 2016 15:35
  Martinez – Venstres “søsterparti” i USA er Demokraterne! Er de k orrupte?

  Så afgjort ja. Helt og aldeles v revisor agtig er partiet der…I Cuba skyder de skam penge kriminelle…Det fungere mht. at komme deres kriminalitet til livs..

  AF JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN – 18. AUGUST 2016 15:52
  “Det er trist, at store dele af den tidligere venstrefløj er blevet højrepopulister, der støtter højreradikale, a ntisemitiske antidemokrater, der myrder j øder af religiøse grunde, blot fordi de er j øder…”

  De støtter skam heller ikke op om mord..

  Trist at j øder og kristne støtter hjerne forvrider organisationen Scientology ret til at praktisere i Danmark…Når man kender sektens grimme ideere om homoseksuelle mv. , som ikke hører hjemme i Danmark og burde være ulovlige..

 186. Af Javier Martinez

  -

  AF LASSE PETERSEN – 18. AUGUST 2016 18:53
  “Jeg har nu læst samtlige kommentarer her ind til videre, og har svært ved at se andet end at det er nazister af forskellig slags, der slås verbalt med nazister af forskellig slags.”

  Glem ikke dem der evnet at skrive en kommentar, uden at nævne emnet med et ord. ..Jeg kalder dem “luft debattører”..

  Og indlæg i filteret..

 187. Af Flemming Lau

  -

  Lasse Petersen.

  Du har måske selv en rem af huden ?

 188. Af Axel Eriksen

  -

  @ Lasse Petersen!

  Definér venligst din version af : “Nazist” – eller giv en undskyldning for at bruge det i flæng!

 189. Af Niels Larsen

  -

  Axel Eriksen

  Det tror jeg ikke han evner.

 190. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS LARSEN – 18. AUGUST 2016 17:12
  “Jeg har skam gjort min pligt for fædrelandet ombord på hendes majestæts stolte skude “Vædderen” på Grønland og Færøerne tilbage i 70erne. Jeg vil tro, at beviserne findes i den grønlandske DNA.”

  Niels B. Larsen har tidligere skrevet, at han var militærnægter.

 191. Af Mogens Stig Møller

  -

  Herregud. Ekstremister på begge sider af det politiske spektrum har altid haft deres barrikaderomantikere og voldsfeticister.
  I 60erne og 70erne var der skæg og blå briller tosser både på højrefløjen og venstrefløjen.
  Heldigvis viser det sig som regel, at almindelige mennesker højst trækker på skuldrene af tosserne og lader dem fråde i fred.
  Det bedste vi kan gøre er at lade være med at give dem medieplads. det er et fænomen, der altid har fandtes og altid vil findes – disse folk, der i en sær blanding af paranoia, barrikaderomantik og voldsfascination prædiker krig, død og ødelæggelse og frygten for Der Undergang des Abendlandes. den blev i øvrigt skrevet for 100 år siden, og det er da vist ikke helt gået, som der blev prædiket

 192. Af J. Hans en

  -

  En ualmindelig flot blog skrevet af Amalie Lyhne.
  Hvem havde lige forventet dette af hende.
  Og så endda i Berlingske.
  Reaktionerne på hendes velskrevne ord viser, at hun har fuldstændig ret.
  Siden Fogh og Pia Kjærsgaard i det dystre år 2001 lagde deres sorte skumle skygge over Danmark, har landet forandret sig til ukendelighed.

  Et tolerant, fredeligt, gæstfrit og respekteret land har forandret sig til et krigsliderligt, fremmedhadende, ensrettet, småligt og intolerant samfund.
  Hvor befolkningen lider af en besynderlig blanding af mindreværdskomplekser og storhedsvanvid.

 193. Af J. Hans en

  -

  I Jyllands Posten læser man til sin store fornøjelse:

  “Statsminister Lars Løkke Rasmussens afvisning af at opsige konventioner på udlændingeområdet går stik imod det udlændingeudspil, som Venstre selv gik til valg på.

  I partiets udspil fra august 2014 hedder det:

  Lars Løkke før valget:
  »Vi bør ikke frasige os muligheden for at opsige en konvention i de helt særlige tilfælde, hvor en konvention fører til åbenlyst urimelige resultater.«

  Men på partiets sommergruppemøde sagde han om at udtræde af de internationale konventioner:
  »Det kommer ikke til at ske. Det kommer ikke til at ske,« gentog Løkke Rasmussen på mødet i sidste uge.

  Løkke er åbenbart inde i en ædru periode i et par dage.

  Naturligvis opsiger lilleput nationen Danmark ingen konventioner.

  Men straksopbremsningen holder Løkke fast i.

 194. Af J. Hanse n

  -

  I Jyllands Posten læser man til sin store fornøjelse:

  “Statsminister Lars Løkke Rasmus sens afvisning af at opsige konventioner på udlændingeområdet går stik imod det udlændingeudspil, som Venstre selv gik til valg på.

  I partiets udspil fra august 2014 hedder det:

  Lars Løkke før valget:
  »Vi bør ikke frasige os muligheden for at opsige en konvention i de helt særlige tilfælde, hvor en konvention fører til åbenlyst urimelige resultater.«

  Men på partiets sommergruppemøde sagde han om at udtræde af de internationale konventioner:
  »Det kommer ikke til at ske. Det kommer ikke til at ske,« gentog Løkke Ra smussen på mødet i sidste uge.

  Løkke er åbenbart inde i en ædru periode i et par dage.

  Naturligvis opsiger lilleput nationen Danmark ingen konventioner.

  Men straksopbremsningen holder Løkke fast i.

 195. Af J. Hanse n

  -

  AF LASSE PETERSEN – 18. AUGUST 2016 18:53
  “Jeg har nu læst samtlige kommentarer her ind til videre, og har svært ved at se andet end at det er nazister af forskellig slags, der slås verbalt med nazister af forskellig slags.”

  Det må man nok sige.
  Der findes måske mange slags nazister?
  Jeg troede, at de var ret ens.
  Men denne Lasse Petersen har åbenbart det store overblik.
  Og kan vurdere at alle undtagen ham selv (må man formode) er nazister.

 196. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. Hansen, du skriver ofte besynderlige ting; men din beskrivelse af, hvad der er sket i Danmark siden 2001 er lige i øjet. Når nogle af os reagerer så skarpt, er det fordi vi simpelthen skammer os over det, der er sket. Det er sorte skygger fra fortiden, der er ved at få overhånd. Og den med mindreværdskomplekser og storhedsvanvid, det kan ikke siges mere præcist. Så stor ros herfra.

 197. Af bent andersen

  -

  I vores blå-gule naboland er det ikke svenskerne der er fremmedfjendske, voldelige og hadefulde. Det er migranterne der betragter svenskerne som vantro, urene og ukultiverede fremmede. Hvorfor de har indledt en slags guerilla-krig mod svenskerne. Se snaph, den korte og 180gr.

 198. Af bent andersen

  -

  Resultatet af den lavintensive guerilla-krig (der kan ende i borgerkrig hvis svenskerne begynder at forsvare sig) er foreløbig titusindvis af overfald, voldtægter, røverier, påsatte brande, skyderier, eksplosioner og andre forbrydelser. Hvortil kommer utallige velfærdsforringelser.

 199. Af bent andersen

  -

  Også i Danmark er kriminaliteten mangedoblet. Overfald på kvinder, børn og mænd, vold og trusler hører nu til dagens “orden”. En 16-årig dansk dreng blev knivmyrdet i et frikvarter. Kvinder og piger overfaldes på stribe, osv., osv. Løkke-regeringen er ligeglad.

 200. Af Niels Larsen

  -

  J. Hans en
  – 18. august 2016 22:21

  Du er fuld af løgn. Kort og godt.

 201. Af Niels Larsen

  -

  J. Hans en

  Og en slags bevis på din løgn kan ses på min fb-profil.

 202. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg til JH i filteret…

 203. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS LARSEN – 19. AUGUST 2016 10:16
  “Du er fuld af løgn. Kort og godt.”

  Du kan selv være fuld af løgn Niels B. Larsen.
  I et indlæg for ca 3 år siden pralede du af, at du slap for militærtjeneste, fordi du var rejst til Australien.
  Desværre Niels B. Larsen.
  Undertegnede har klæbehjerne.

 204. Af J. Hans en

  -

  AF J. HANS EN – 19. AUGUST 2016 11:31
  AF NIELS LARSEN – 19. AUGUST 2016 10:16

  For en god ordens skyld.
  Niels Larsen.
  Det var dig der tidligere skrev som Niels B. Larsen.
  Ikke sandt?

 205. Af Kim P Olsen

  -

  Piphans er mytoman. Det ved alle, som følger med på disse blogge.

  Det er bekymrende, at han tilsyneladende fører en slags arkiv med personlige oplysninger om dem ham ikke er enig med – og at oplysningerne åbenbart i flere tilfælde er urigtige.

 206. Af Benny B

  -

  Sverige you gov:
  SD.25%
  M.24%
  S.23%

  Jo mere muslimsk indvandring, jo mere Trump, Wilders og Le Penn.
  Kausaliteten er klokke klar og kan ikke længere modsiges.
  Selv ikke årtier med “god tone”, “hvorfor har ingen Zlatan” og selvpålagt presse censur kunne forbygge, at svenskerne til sidst fik æblet i hovedet.

  Hvis ikke kursen ændres, bliver det enten sharia, borgerkrig eller fascisme.
  Kursen mod ragnarrok er nu lagt ud for os af vores visionære politikere og nu er det åbenbart op til os selv at ændre den.

 207. Af Javier Martinez

  -

  Noget bekymrende hvorledes KO støtter op om falske informationer…Men han påstår jo også at arbejde i PET, imellem at posten bliver delt ud?..

  Men ko er jo heller ikke ligefrem kendt for sin emneorientering her i debatten. og er blot en debatspoiler trold.

 208. Af J. Hans en

  -

  AF KIM P OLSEN – 19. AUGUST 2016 12:23

  Nå. Så er den patologiske løgnhals og psykopat K0 på banen.
  Det sædvanlige når bloggen er skrevet af en kvinde.
  Så vil psykopaten ødelægge den.

 209. Af Kim P Olsen

  -

  Rolig nu Piphans… 🙂

 210. Af J. Hans en

  -

  AF JAVIER MARTINEZ – 19. AUGUST 2016 12:29

  K0 er bare ked af at nogle husker hans indlæg, hvor han sviner kvinder til.
  Og hans indlæg på Day Poulsens blog hvor han skriver om hans fantasier om børnesex.
  Men så skulle han jo lade være med at skrive den slags indlæg.

 211. Af Javier Martinez

  -

  AF J. HANS EN – 19. AUGUST 2016 12:47

  Intet gør KO mere sur end et indlæg skrevet af en kvinde..Han er dog blevet en smule mere afmålt her på det seneste…

  Lilleko har endnu ikke skrevet et kritisk indlæg om uledsagede flygtningebørn??

  Åbenbart noget paranoid noget her, med bekymring om arkiver mv.? Man ser ham ligge vågent som en anden Josef K. og bekymre sig om nogle af hans meninger bliver taget op igen? Over i journalisten har Tom Jensen følt det nødvendigt at udstille dem i en debat om tonen og fremhæve dem specifikt og først!.

 212. Af Javier Martinez

  -

  AF J. HANS EN – 19. AUGUST 2016 12:47

  Intet gør K O mere sur end et indlæg skrevet af en kvinde..Han er dog blevet en smule mere afmålt her på det seneste…

  Lillek o har endnu ikke skrevet et kritisk indlæg om uledsagede flygtningebørn??

  Åbenbart noget paran oid noget her, med bekymring om arkiver mv.? Man ser ham ligge vågent som en anden Josef K. og bekymre sig om nogle af hans meninger bliver taget op igen? Over i journalisten har Tom J ensen følt det nødvendigt at udstille dem i en debat om tonen og fremhæve dem specifikt og først!.

 213. Af J. Hans en

  -

  AF JAVIER MARTINEZ – 19. AUGUST 2016 12:58

  Ja. Det er godt nok besynderligt, at K0 endnu engang bringer alt det svineri, som han har skrevet i diverse blogs op igen.

 214. Af Niels Larsen

  -

  J. Hans en

  Du har fat i det halve.

  Jeg var indkaldt, da jeg tog til Australien og slap i den forbindelse for at springe soldat.

  Det gjorde jeg så til gengæld, da jeg kom tilbage.

 215. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS LA RSEN – 19. AUGUST 2016 14:17
  “J. Hans en
  Du har fat i det halve.
  Jeg var indkaldt, da jeg tog til Australien og slap i den forbindelse for at springe soldat.
  Det gjorde jeg så til gengæld, da jeg kom tilbage.”

  Ok.
  Det har du ikke fortalt.
  For min skyld må du gerne have været i Søværnet.
  Er du medlem af marineforeningen?
  Det er jeg.

 216. Af Niels Larsen

  -

  Det er jeg ikke nej. Jeg fik rigeligt af vand ved at pjaske til Australien og i Nordatlanten.

  Jeg foretrak at flyve hjem med en god, lang ferie i USA undervejs. Jeg var dog inde på Pearl Harbor for at se skibene der – der var nemlig adgang tilbage i ’70erne. Det tvivler jeg på, at der er i dag pga. de satans muzzier.

 217. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  I Danmark har vi både enkeltpersoner og partier, der “forstår” en berømt nordmand. På samme måde som Breivik, har de udpeget de egentlige skyldige blandt de landsmænd, der har svigtet fædrelandet. Derfra og til at gøre noget højreradikalt ved det er der et meget lille spring. Det er sket før.

  Nordmanden ville starte et oprør eller borgerkrig rettet mod de landsmænd, der ikke kunne se den fare som fædrelandet svævede i – som følge af indvandringen – ligesom i Danmark. Det lykkedes ikke, men det vil jo nok ikke hindre den raske danske højrefløj i at forsøge noget lignende. Hvem på højrefløjen ofrer sig ikke gerne for fædrelandet ligesom Breivik?

  Med den blomstrende vækst, som de danske Breivikpartier præsterer i øjeblikket, kan det kun være et spørgsmål om tid før en dansk galning føler trang til handling. Ordgejlet i visse kredse kan ikke fortsat være nok for handlingens folk, der vil fædrelandets vel. Det ”forstår” vi godt. Venstrefløjen må opruste.

 218. Af Flemming Lau

  -

  Jørgen Villy Madsen.

  Jeg tror at det er en god ide at i opruster, som rettidigt omhu. Men kun med ORDET !

 219. Af Niels Peter Lemche

  -

  NIELS LARSEN – 18. AUGUST 2016 21:59 og Axel Eriksen: Nej det evner han givetvis ikke, men den brug af fyordet svækker dets betydning, fordi det dækker om noget ganske specifikt. Derfor kan og må det ikke benyttes i flæng.

  Der er ikke så få, der kommer til at benytte sig af ord og vendinger, der klart har sine rødder i dette begreb uden, at de faktisk kan betegnes som nationasocialister. Men der er stort set ingen, der direkte vil skrive under på, at det var en skam, at Det 3. Rige ikke længere eksisterer.

  Derfor kan der ikke være noget galt i at fortælle folk, at de er ved at komme ud på et skråplan i deres valg af gloser. Espersens ‘uønskede’ er et godt eksempel–teknisk ‘unerwünscht’, og så gik turen ellers til Auschwitz. Men den konklusion vil han sikkert ikke være enig i.

 220. Af j nielsen

  -

  “Derfor kan der ikke være noget galt i at fortælle folk, at de er ved at komme ud på et skråplan i deres valg af gloser. Espersens ‘uønskede’ er et godt eksempel–teknisk ‘unerwünscht’, og så gik turen ellers til Auschwitz. Men den konklusion vil han sikkert ikke være enig i.”

  Han vil helt sikkert stille sig smækfornærmet an. Som en ægte skallesmækkende mimose. Ikke desto mindre skal man blot lytte til Espersen for at føle sig ca. firs år yngre.

  Og før ham, Camre. For en halv snes år siden blandede nogen sammen på denne mands udtalelser, og uddrag fra skrift/taler om samme emne fra der Stürmer og Goebbels : uønskede.

  Man kunne se fra den ene til den anden og tilbage igen, men som der står i Kammerat Napoleon: Fuldstændigt umuligt at skelne dem fra hinanden.

 221. Af Niels Larsen

  -

  Lemche

  Os, der er så gamle, at vi er opflasket i tiden lige efter WW II ved, hvad nazismen indebar. Det har de unge ikke en k.ft anelse om. Derfor betyder ordet ikke noget helt specielt for dem.

  Det burde være en del af opdragelsen, at man fik en tur til Auschwitz-Birkenaukomplekset. Med turguide.

  Når man har været der, ved man hvilken bestialitet nazismen er synonymt med. Og så vil man være varsom med at beskylde andre for at have noget med det svineri at gøre uden at man er sikker i sin sag.

 222. Af Niels Peter Lemche

  -

  Niels Larsen,

  Som talt ud af mit hjerte. Men jeg må med skam sige, at da jeg var i Krakow i 1998 (kongres), tog jeg ikke ud til Auschwitz. Jeg var bange for, hvorledes jeg ville reagere, når Yad Vashem i Jerusalem nærmest slog mig helt ud hver gang, jeg var derude. Min svigerdatters familie, ja, der er kun fem tilbage. De kom fra Litauen. Det var en stor og kendt familie med sine rødder i Vilnius.

 223. Af Niels Peter Lemche

  -

  Flere af mine små svar er røget i filtret her i dag, senest en tilslutning til Niels Larsen. Mon ikke Martinien får lov tilæ at folde sig ud igen?

 224. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Peter Lemche!

  Det vil jeg godt skrive under på – som modstander af alle totalitære systemer med både fysisk og verbal vold til at undertvinge “afvigerne”!

  Godt, at Det Tredje Rige ikke længere eksisterer!

  Axel Eriksen

 225. Af Niels Peter Lemche

  -

  J Nielsen, du glemte blot–for vi kan ikke regne med, at alle har læst Orwell–at dyrene stid uden for vinduet under en middag for gårdens herskere, grisene, og naboerne, menneskene, og de så fra den ene til den anden og kunne ikke se forskel. Men Orwell var også genial.

 226. Af Flemming Lau

  -

  Politisk islamisme skal bekæmpes som den tolvte Imam Adolf Hitlers nazisme! De potentielle “strubesnittende” rettroende muslimer, burde være uønskede i Danmark og de skal ud, hvis de er illoyale og udviser disrespekt mod det danske samfund og demokrati !

  Hvordan lyder dette i ørene på medlemmerne fra det “Humanistiske militante ikke volds parti” ?

  Det er iøvrigt en god ide, af og til at se i lidt i Kammerat Napoleon, hvis man er i tvivl om hvordan en snigende dominans, kan ende med en ulidelig dagsorden, hvor kun det religiøse politi har magten i gaderne!

 227. Af Niels Poulsen

  -

  Suk, er der virkelig nogen der tror, at Orwells dyrefabel handler om det tredje rige? Orwell som stak sine røde venner kort før sin død.

  Manden var bundkonservativ og troede på Merry England, en pastoral vision for det forenede kongerige, som Chaucer og Shakespeare før ham. I Danmark kalder eliten det hånligt for en Morten Korch-idyl. I Tyskland: Heimat.

  Det er det grundlæggende og evige samfund, bundet til jorden, hvor historien og samfundskontrakten er indgået mellem de døde, de levende og de endnu ikke fødte, som Burke udtrykker det. Det genbekræftes af generation efter generation gennem den evige genkomst, som vi om ikke andet oplever gennem årstidernes skiften og de kristne højtider. Gennem bedsteforældrene, der dør, og børnebørnene med deres ansigtstræk gentaget, som fødes.

  Men det var før 68 og velfærdsmigrationen fra syd. Før syndfloden. Før ødelæggerne.

  Orwell elskede det almindelige menneske, som det kommer til udtryk i “1984”, hvor de elskende lytter til en gammel vaskekone, som synger en banal slager.

  Eller i “Coming Up for Air”, hvor den midaldrende hr. Enhver søger tilbage til vandhullet, hvor han fiskede som dreng.

  Vi har mistet noget værdifuldt. Eliten har destrueret en verden af skønhed. Det var Orwell en af de første til at erkende.

  Så venligst de herrer ideologer: Lad vær med at misbruge anti-ideologen Orwell til jeres tvivlsomme ideologiske projekter.

 228. Af Javier Martinez

  -

  Orwell som stak sine røde venner kort før sin død.
  NP

  Orwell var socialist til hans dødsdag…Han var naturligvis ikke stalinist til sin død, da han som andre kloge hoveder så at Stalins model blot var borgerlig fascisme..( ““ . . . among the parties on the Government side the Communists stood not upon the extreme Left, but upon the extreme Right . . . In particular, the USSR is in alliance with France, a capitalist-imperialist country. The alliance is of little use to Russia unless French capitalism is strong, therefore Communist policy in France has got to be anti-revolutionary.”)Læs og lær…Hans samlede essays burde alle læse…Den ene bedre end den anden..
  http://www.orwell.ru/library/essays/lion/english/

  “Orwell described himself as lower-upper-middle class, failing to realise that there are only two classes: the capitalist class which possesses but does not produce and the working class which produces but does not possess.”

  “Vi har mistet noget værdifuldt. Eliten har destrueret en verden af skønhed. Det var Orwell en af de første til at erkende.”

  Helt korrekt! Og blot moderne socialisme som set i Enhedslisten..Kommunismen fra Rusland døde få efter dens totalitærer opstående..

 229. Af Javier Martinez

  -

  “Hvordan lyder dette i ørene på medlemmerne fra det “Humanistiske militante ikke volds parti” ?
  Lau

  Hult! Da 1. det vil være en umulighed at smide statsborgere ud, 2. Er også totalitært…

  Eneste mulighed er en stram indvandringspolitik, uden den værste racisme, så dem der er ankommet kan blive integreret og den Danske model bevares, modsat det der sker under borgerlige regeringer hvor uligheden stiger og stiger dagligt..De ser skam en god pointe i en laissez Faire indvandringspolitik..Den både løn og velfærds erodere..Derfor skyder DF’ere sig selv i foden ved at stemme blåt..

 230. Af peter kocsis

  -

  Niels larsen: “Jeg skal meddele, at jeg har gjort Pernille Vermund opmærksom på hr. Kocsis’ indlæg.

  Forhåbentlig modtager hr. Kocsis inden længe en stævning for overtrædelse af injurielovgivningen.”

  Hvor er injurierne?

 231. Af Javier Martinez

  -

  “Hvor er injurierne?”

  Nævnte du hans racismedom? Så bliver han sur og truer med injurier, selvom han selv har oplyst om den herinde.!

  AF NIELS PETER LEMCHE – 19. AUGUST 2016 17:57
  Flere af mine små svar er røget i filtret her i dag

  De ligger godt og lunt der..Smid et tæppe over dem for en sikkerheds skyld.

 232. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  I lov om dansk indfødsret hedder det i paragraf 2, at det er en betingelse for optagelse på et lovforslag om indfødsret meddeles, at ansøgeren lover troskab og loyalitet over for Danmark og det danske samfund og erklærer at ville overholde dansk lovgivning og respektere grundliggende danske retsprincipper.

  I paragraf 8a Den der i forbindelse med erhvervelse af dansk indfødsret, har udvist svigagtigt forhold, herunder ved at forsætligt at afgive urigtige eller vildledende oplysninger eller fortie relevante oplysninger, kan ved dom frakendes indfødsret hen, hvis det udviste forhold har været bestemmende for erhvervelsen!

  Jeg ved ikke om du husker den hjerne lamme islamist, der til Poul Erik Skammelsen TV2, udtalte “Fuck Danmark og Fuck Grundloven !” Det var et oplagt tilfælde hvor man kunne have frataget statsborgerskabet! Men som det hele forvaltes nu, ved jeg da godt at det er utopi. Stærkt kriminelle muslimer, der har begået mord, bliver jo heller ikke udvist til oprindelsesland landet, hvis disse ikke samtykker. Så får de blot tålt ophold og kan fortsætte med at plage danskerne!

 233. Af Javier Martinez

  -

  AF FLEMMING LAU – 19. AUGUST 2016 21:44

  Regeringen har også lige indført, eller vil indføre erindre det ikke, livstidsstraf for landsforræderi..
  Spørgsmålet er om denne ikke vil blive misbrugt. Den kan bruges så bredt..Næste bliver at en Dansk helt ala Manning, Snowden, Assange kunne falde under denne, når det eneste de har gjort er at belyse borgerlige korrupte tilstande..

  “Stærkt kriminelle muslimer, der har begået mord, bliver jo heller ikke udvist til oprindelsesland landet, hvis disse ikke samtykker. Så får de blot tålt ophold og kan fortsætte med at plage danskerne!”

  Et problem naturligvis..Men ser det samme problem med white collar kriminelle borgerlige i udlandet..Seier siger nu åbenbart at han er flyttet til Schweiz for at kunne undgå det Danske system hvis nødvendigt..Med andre ord, siger han han har noget at skjule som jeg kun kan forstå det, allerede..England bliver nu den nye magnet for dem..England stopper uden tvivl den nye aftale om udveksling af information og af de tusindvis af penge kriminelle Danskere der bor der.

  Samme mht. debatten om tonen nu og højrefløjens glidebane…Uden ytringsfrihed er der ingenting..Uden retfærdighed heller ingenting.

  “People demand freedom of speech as a compensation for the freedom of thought which they seldom use.”

  “Some are created for beauty, and some for use; and there are some which one can do without altogether.”
  Hans Christian Andersen,

 234. Af Javier Martinez

  -

  AF FLEMMI NG LAU – 19. AUGUST 2016 21:44

  Regeringen har også lige indført, eller vil indføre erindre det ikke, livstidsstraf for landsforr æderi..
  Spørgsmålet er om denne ikke vil blive misbrugt. Den kan bruges så bredt..Næste bliver at en Dansk helt ala Manning, Snowden, Assange kunne falde under denne, når det eneste de har gjort er at belyse borgerlige korrupte tilstande..

  “Stærkt kriminelle muslimer, der har begået mord, bliver jo heller ikke udvist til oprindelsesland landet, hvis disse ikke samtykker. Så får de blot tålt ophold og kan fortsætte med at plage danskerne!”

  Et problem naturligvis..Men ser det samme problem med w hite collar k riminelle borgerlige i udlandet..Sei er siger nu åbenbart at han er flyttet til Schweiz for at kunne undgå det Danske system hvis nødvendigt..Med andre ord, siger han han har noget at skjule som jeg kun kan forstå det, allerede..England bliver nu den nye magnet for dem..England stopper uden tvivl den nye aftale om udveksling af information og af de tusindvis af penge kri minelle Danskere der bor der.

  Samme mht. debatten om tonen nu og højrefløjens glidebane…Uden ytringsfrihed er der ingenting..Uden retfærdighed heller ingenting.

  “People demand freedom of speech as a compensation for the freedom of thought which they seldom use.”
  Kirkegaard

  “Some are created for beauty, and some for use; and there are some which one can do without altogether.”
  Hans Christian Andersen,

 235. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg i filteret til Lau!

 236. Af Rap And

  -

  Når f.eks Erik Skifter 16-8 kl. 11.42 efterlyser klare beviser for at Ny Borgerlige er endnu en fremmedfjensk sammenslutning, så kunne han nu godt tage og læse i partiets skrifter, hvor Pernille skriver at.:

  ”I går led friheden i Danmark endnu et knæk. Flemming Nielsen blev ved retten i Helsingør dømt efter racismeparagraffen for at sammenligne islamisme med nazisme med ordene: ”Ideologien Islam er fuldt ud lige så afskyvækkende, modbydelig, undertrykkende og menneskefjendsk som Nazismen” Der skal sikkert være nogle, udover dommeren og anklageren, der jubler, men når Flemming Nielsen har tabt i retten, så er vi alle tabere – i hvert fald alle os med en demokratisk grundholdning!”

  For man kunne umiddelbart godt få det indtryk, at partiet ligefrem hyldede den dømte mand for hans sammenligning af islam med nazismen. Ja nogen vil ligefrem betegne det som mere en dyb beklagelse af en retstilstanden, der var sunket så dybt, at det skulle være en tilsidesættelse af demokratiets grundholdning. Men sådan er der så meget på den yderste højrefløj, hvor nyreligiøsiteten er på mode, hvor danskheden fra 50erne er i højsæde, hvor hadet ulmer, hvor børnebørnenes liv og velfærd er truet engang ud i en lang fremtid og hvor ordet krig anvendes dagligt.

 237. Af P Christensen

  -

  Hvorfor bruger man aldrig ordet “populisme” om venstrefløjen?
  Måske fordi ordet fantaster er et langt bedre begreb.

  Senest kunne man se Pia Olsen Dyhr (jamonikke, især for skatteyderne)
  fra SF foreslå et “lille bitte ekstra skattebidrag” så vi kunne få bedre velfærd !
  Hvad man at bruge de mange penge man får ind i forvejen i skatter på danskerne
  og ikke på forsørgelse af (fortsat) indvandring til parallelsamfundene?

  Nu vil Dyhr så have imamerne med til homofest i København.
  Det næste bliver sgu nok at invitere dem til grisefest i provinsen.
  To ristede til Abu Badekar…

  Venstrefløjen har forrådt arbejderklassen, idag kaldet lønmodtagerne
  ved at tvangsbeskatte deres velstand væk i indvandringsomkostninger.

 238. Af ole hansen

  -

  Vane-kriminelle voldsforbrydere og mordere mv. kan blive dømt til udvisning, hvorefter de bare kan blive her på tålt ophold. Og straffene for vold og mord er ofte latterligt lave, fordi forbryderne undskyldes med at de kommer fra en anden kultur. Bliver en bandit endelig udvist, kan han bare vandre ind igen, for grænsekontrollen er jo næsten ikke-eksisterende. Systemets/retssystemets beskyttelse af vi danskere er nærmest brudt sammen/ophørt.

 239. Af ole hansen

  -

  Vane-kriminelle voldsforbrydere og mordere mv. kan blive dømt til udvisning, hvorefter de bare kan blive her på tålt ophold. Og straffene for vold og mord er ofte latterligt lave, fordi forbryderne undskyldes med at de kommer fra en anden kultur. (resten er i filtret)

 240. Af ole hansen

  -

  Vane-kriminelle voldsforbrydere og mordere mv. kan blive dømt til udvisning, hvorefter de bare kan blive her på tålt ophold. Og straffene for vold og mord er ofte latterligt lave, fordi forbryderne undskyldes med at de kommer fra en anden kultur. (resten er i filtret) (forhåbentlig ikke hele dagen)

 241. Af bent hansen

  -

  Foregår forræderiet mod danskerne nu både via politik, cen sur og DRs/politi kens røde løgnepropaganda?

 242. Af j nielsen

  -

  “Suk, er der virkelig nogen der tror, at Orwells dyrefabel handler om det tredje rige?”

  Nej, det er der ikke.

  Ang. Coming Up for Air, så handler den efter min mening ikke kun om de fysiske omgivelser, men ikke mindst om forandringen af det mentale landskab, hvor totalitarismen sniger sig ind. Både i form af kommunisme, og den britiske fascisme, repræsenteret af Mosley. Og i den sidste ende af imperiet selv. Hvor almindelig anstændighed og intellektuel nysgerrighed bliver erstattet af et fastlåst tankesæt.

  Det er mødet med mennesker man troede man kendte, men som det nu er umuligt at tale med, der er det mest foruroligende. Omtrent som i Ionesco’s Næsehornene, men naturligvis i en helt anden stil.

 243. Af j nielsen

  -

  “Jeg ved ikke om du husker den hjerne lamme islamist, der til Poul Erik Skammelsen TV2, udtalte “Fuck Danmark og Fuck Grundloven !” Det var et oplagt tilfælde hvor man kunne have frataget statsborgerskabet! Men som det hele forvaltes nu, ved jeg da godt at det er utopi.”

  Jeg vil nok mene, at hvis en udtalelse fremsat således af en “hjerne lam” person på Tv er tilstrækkeligt til at miste stasborgerskabet – så er det ikke en utopi. Det er en dystopi.

 244. Af Flemming Lau

  -

  J Nielsen.

  Det er vist snarere et dystopisk samfund, der undlader at handle konsekvent på, at der kastes vrag på vores grundlov af åndsformørkede og rettroende muslimer ! De er simpelthen gået forkert og det må der rettes op på, til alles bedste!

 245. Af j nielsen

  -

  Jeg kan huske for blot ti år siden. Da lød det sådan her.

  Jeg finder dine udtalelser afskyelige, men jeg vil kæmpe for din ret til at fremsætte dem.

  Nu har piben fået en anden lyd. Nu er det ytringsfrihed for ligesindede. Og kvajer man sig på Tv, så er det ud af landet.

  Hvem er det egentlig der siger Fuck Grundloven her?

 246. Af Flemming Lau

  -

  Hvad er meningen med kravene i lov om indfødsret, hvis ord som troskab, loyalitet og respekt ikke håndhæves ? Så Lad os droppe loven og åbne grænserne, for hvem som helst. Det er jo ligyldighedens mudderpøl !

 247. Af j nielsen

  -

  Åbne grænser? Vi snakker om folk der allerede bor her, og er danske statsborgere:

  “Det var et oplagt tilfælde hvor man kunne have frataget statsborgerskabet!”

  Det var udgangspunktet.

  “Det er jo ligyldighedens mudderpøl !”

  Sagt på en anden måde har folk lov til at mene hvad de vil.

 248. Af Flemming Lau

  -

  Hvad skal vi med loven, hvis den ikke håndhæves ?

 249. Af Niels Larsen

  -

  Flemming Lau

  Præcis.

  Og hvordan tror politikere og retsvæsen at de(t) får folk til at respektere lovene, når de(t) selv så groft ser stort på lovenes indhold og ånd?

 250. Af Flemming Lau

  -

  Niels Larsen.

  Ja specielt håndhævelsen af lovens ånd, er tilsyneladende en by i Rusland, jf den nye juridisk videnskabelige praksis. Den udvikling er kommet snigende ligesom så meget andet i vort samfund. Det er yderst problematisk, idet det gentagende fravær af håndhævelse, skaber en farlig præcedens i form af en hævdvundet praksis. Dvs den dag der er et politisk flertal for at smide de rettroende muslimer ud af Danmark, så skal vi først igennem en stor Hurdle med et obskurt retssystem.

 251. Af Lene H Madsen

  -

  “Os, der er så gamle, at vi er opflasket i tiden lige efter WW II ved, hvad nazismen indebar. Det har de unge ikke en k.ft anelse om. Derfor betyder ordet ikke noget helt specielt for dem.”

  Når så det er derfor du/ i bruger deres retorik og har deres verdenssyn?

 252. Af Flemming Lau

  -

  Var det et pip fra vor tids ” tysker tøse!” ?

 253. Af Niels Larsen

  -

  Lene H Madsen

  Du er tydeligvis ikke tør bag ørerne endnu og tilmed totalt historieløs.

  Ellers ville du vide, at vores retorik er jomfruelig i forhold til Julius Streichers i Der Stürmer.

  Som forbrugeroplysning – vi vil jo gerne hjælpe dig og dine medlidende til en lidt større forståelse af virkeligheden – er her et link: https://www.google.dk/search?q=der+st%C3%BCrmer&biw=1342&bih=1061&tbm=isch&imgil=Puw6–2Iob9JIM%253A%253BJCdIQSqA0H-XmM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.rothenburg-unterm-hakenkreuz.de%25252Fder-stuermer-antisemitisches-und-pornografisches-hetzblatt-denunzierte-und-drohte-in-rothenburg-war-es-dominierende-lektuere-in-schulen%25252F&source=iu&pf=m&fir=Puw6–2Iob9JIM%253A%252CJCdIQSqA0H-XmM%252C_&usg=__oTwhIyXy3ojafa7z1t_MHFAV_90%3D&dpr=0.9&ved=0ahUKEwiwuLKu4s_OAhWGjCwKHUczC6kQyjcILQ&ei=pi64V7BNhpmyAcfmrMgK#imgrc=Puw6–2Iob9JIM%3A

 254. Af j nielsen

  -

  “Dvs den dag der er et politisk flertal for at smide de rettroende muslimer ud af Danmark, så skal vi først igennem en stor Hurdle med et obskurt retssystem.”

  Det er også den Satans Grundlov.

 255. Af Javier Martinez

  -

  “Venstrefløjen har forrådt arbejderklassen, idag kaldet lønmodtagerne
  ved at tvangsbeskatte deres velstand væk i indvandringsomkostninger.”

  Blå blok stod bag indførelsen af udenlandske løn og velfærds dumpere..Ikke venstrefløjen..

  Naturligvis er der ingen forskel på dele af højrefløjen og Nazisterne i racisme….En enkelt ovenover har endda modtaget bevis fra staten herom?

  Og et indlæg til lau igår kl. 22.15 i filteret..

 256. Af Flemming Lau

  -

  Det var dine ord! Grundloven fra 53′ er fin som den er. Problemet er snarere at internationale konventioner og andre overstatslige love der overtrumfer dansk lovgivning. Og du burde vide at embedsmænd og politikere anvender “Forsigtigheds princippet” og afholder sig fra enhver form for tilnærmelse til div konventioner der blot smager af udfordring af samme. Men godt forsøgt !

 257. Af jan ulrik friis

  -

  Danmark ødelægges nu lynhurtigt, alt som vi har bygget op igennem tusinde af år, fordi vi har manglet evnen til at se, hvornår godheden kammer over og bliver til dumhed.
  Desillusioneret kan vi nu time for time se ødelæggelsen af vores eget land, islamisterne er ganske enkelt for mange, derfor skal de sendes hjem, sindsygt denne “leg” med døden, uden tvivel vil jihadisterne holde deres ord, at som lovet skal vi alle vantro dø i jihad, ingen tvivel om at dette er en magtovertagelse vores land vores folk!
  Dette er ikke en berigelse, at den vestlige kultur men en kniv i ryggen!

 258. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Delvist enig! Fra 83′ til 2001 var det primært radikale og socialdemokratiets tunge hånd på området, der bar ansvaret. Fra 2001 til idag, var det primært lalleglade venstre der bar ansvaret, og de bærer ansvaret idag. Lars “ulykke” er en sjældent set løftebryder !

 259. Af Javier Martinez

  -

  “Delvist enig! ” Lau

  Du burde være dobbelt så enig, af den simple grund at VKO mere end fordoblet indvandringen til DK under deres tid, end lo året før under Nyrup, hvert evig eneste år.

 260. Af Flemming Lau

  -

  Javier Martinez.

  Målt antalsmæssigt pr år har VKO intet at lade Socialdemokratiet høre, slet ikke og læg dertil mængden af østarbejdere, og de manglende praktikpladser, så har man et enestående billede af et full scaled attack på fagbevægelsen!

 261. Af Axel Eriksen

  -

  Nu har Martinez også kendt som soren “von Marx” sorensen snart fremført i utallige blogs, at under VKO-regeringen blev indvandringen fordoblet.
  Der har ALDRIG været en VKO-regering – O har aldrig villet tage ansvar – nogenlunde som EL, der hellere vil være på sidelinjen og være imod alt!.

  Men Martinez, når du ikke kan udtrykke dig klart – så hentyder du vel i al din ubehjælpsomhed til VK-regeringen?
  Kom så med tallene for indvandringen år for år fra 1960 til 2015. Det sidste var i øvrigt ganske utypisk!!

 262. Af Javier Martinez

  -

  “Der har ALDRIG været en VK0-regering”

  Naturligvis har der det, da uden deres støtte sad VK der ikke..At det skulle være rent VK politik uden o politik har er en misforståelse..Indvandringen dengang i sin massive størrelse som nu , skete via DF mandater.

  EL fik ikke lov at indgå i regeringen og får aldrig lov. Men de vil skam gerne.. DF vil ikke, for bluffet vil være en smule for åbenbart så for de ikke tænkende DFere..Som dog har lugtet lunten efter 3o år nu, og derfor stemmer på det nye bluff parti om en stram indvandring-nye borgerlig mange.

  Kom så med tallene for indvandringen…Vær så god Hr. V revisor…
  http://politiken.dk/indland/ECE1154778/indvandringen-er-fordoblet-under-v-og-k/

  Nyd tallene. 🙂

 263. Af Axel Eriksen

  -

  Javel, dokumentation en artikel fra Politiken i 2010! Det er jo et medie med et stort “sandheds niveau”!
  Om det også er rigtigt, at hovedparten af indvandrerne kommer fra Polen, Tyskland og Kina giver vel et mere retvisende af indvandringen. Personer, der kan og vil arbejde i Danmark – og ikke muslimske analfabeter – der hverken kan eller vil!

 264. Af B. Mortensen

  -

  “Måske Stalin også skulle have en tur. Skyldig i 40.000.000 menneskers død!”

  Tilgiv mit spørgsmål men hvordan når man til tallet 40 milioner?
  Mellem 25 og 30 milioner døde under 2ww så er vi oppe på ca 70 milioner ud af en befolkning på ?
  Hvor mange russer var der under stalins magtovertagelse i 1921/22 til hans død i 1953?
  Der kan da ikke have været mange russer tilbage efter stalins død i 1953 hvis jeg skal forstå tallet. Eller tæller tabene fra krigen med?
  Hvordan har de sidste russer overhovedet kunne genopbygge landet inden 1976 uden arbejdskraft?
  Jeg ville være meget taknemlig for oplysningerne/ kilde henvisning da historie har interesse…

 265. Af Niels Peter Lemche

  -

  B. MORTENSEN — i hvert fald husker jeg at have læst flere steder, at Sovjetunionens befolkning ikke voksede i hele den pågældende periode. Tyskerne klarede næppe at myrde mere end en brøkdel af antallet. Men du skal nok en tur til Gulag. Og så husker du vel Ninotchka?

 266. Af Lene H Madsen

  -

  Larsen
  “Ellers ville du vide, at vores retorik er jomfruelig i forhold til Julius Streichers i Der Stürmer.”
  Når, så er jeg helt rolig…..
  Det skete også forleden dag, da jeg henvendte mig til en person som med en tyk kæp bankede sin dreng, da jeg spurgte ham om han ikke skulle tænke sig om var hans svar, at det var intet da naboen bankede sin med et jernrør.. Som sagt, nu er jeg helt rolig og blevet forvisset om, at du absolut ikke er rabiat.. undskyld herfra

  I rest my case.

 267. Af B. Mortensen

  -

  Hr Lemche
  “i hvert fald husker jeg at have læst flere steder, at Sovjetunionens befolkning ikke voksede i hele den pågældende periode. Tyskerne klarede næppe at myrde mere end en brøkdel af antallet. Men du skal nok en tur til Gulag. Og så husker du vel Ninotchka?”
  Jammen det forklare da slet ikke hvordan de overhovedet kunne genopbygge sig selv… Det ville have været en umulighed, så tallene må læses på anden vis.. Måske har du nogle henvisninger til kildemateriale ?

 268. Af peter kocsis

  -

  Niels larsen: “Jeg skal meddele, at jeg har gjort Pernille Vermund opmærksom på hr. Kocsis’ indlæg.”

  Men skrev du ikke at i dine kredse betragtede man det som et hædersstegn at blive kaldt for en nazist eller racist?

 269. Af peter kocsis

  -

  Niels larsen: “Ellers ville du vide, at vores retorik er jomfruelig i forhold til Julius Streichers i Der Stürmer.”

  disse overskrifter finder man 100% mage til hos alle muslimofober f eks hos M
  Niels Larsen selv, med ordet jøder erstattet af muslimer

 270. Af Javier Martinez

  -

  “Om det også er rigtigt, at hovedparten af indvandrerne kommer fra Polen, Tyskland og Kina giver vel et mere retvisende af indvandringen. Personer, der kan og vil arbejde i Danmark – og ikke muslimske analfabeter – der hverken kan eller vil!”
  V revisoren

  En fordobling af indvandringen er en fordobling, og det er det..Derudover har U hrskov bevist hvorledes symbolpolitikken af VKO også, som har DF..Og at selv muslimsk forblev på samme niveau under vko som lo året før…Og du vil vel ikke også beskylde uhrskov for at være k ommunist som du gør alle du er uenig med, hr. F ascist? Politiken er skam lige så seriøs som de andre store medier her.

  Glem ej heller de 35.ooo indvandrer som der er et gæt på overhovedet ikke bliver talt med i det samlede regnestykke, da de ikke er registreret..Fra smudsavisen JP.
  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7271732/Antallet-af-illegale-indvandrere-i-Danmark-mere-end-fordoblet/

 271. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg til AE om fordoblingen af indvandringen under VKO?

 272. Af B. Mortensen

  -

  Hr lemche jeg har fundet disse tal
  147.028 i 1926
  190.678 i 1939
  178.500 i 1950
  208.827 i 1959
  231.868 i 1966
  241.720 i 1970
  248.626 i 1973
  262.085 i 1979
  281.689 i 1987
  286.717 i 1989
  Befolkningstallet i 1913 er på 159.200.. Fra 1913 til 1926 må skyldes revolutionen(borgerkrigen og hungersnød….

  ” i hvert fald husker jeg at have læst flere steder, at Sovjetunionens befolkning ikke voksede i hele den pågældende periode. ”
  Jeg ser kun en fremgang i befolkningstallet, undtagen fra 1939 til 1950 hvor der mangler ca. 29 milioner, men det tal passer på de ca. 25 – 30 milioner som døde under ww2. Så forstå mit dilemma hvad angår tallene. Hvordan kan man myrde 40 milioner ved siden af , eller mere uden det kan ses på befolkningstallet ? Kan du forstå mit dilemma? 🙂

 273. Af Javier Martinez

  -

  AF AXEL ERIKSEN – 20. AUGUST 2016 17:23
  Javel, dokumentation en artikel fra Politiken i 2010!

  ps, Da vi snakker om VKO regeringen er det skam også på sin Plads…Som forklaret idet indlæg med links fra JP herom, det kommunistiske talerør for svineavler og kalkun farmere..

 274. Af Javier Martinez

  -

  …Som forhåbentlig kommer på senere..

 275. Af B. Mortensen

  -

  De kommer også til tallet 29 milioner men det er med tabene fra ww2 medregnet, eller læste jeg forkert?

 276. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, og nogle kommer til 50 millioner – så 40 ligger som et meget godt gennemsnit!

  Stalins regeringstid som kommunistisk diktator var 25 år (1928-53) og befolkningstallet steg ikke særlig meget procentuelt efter fødselsraten på det tidspunkt:

  1928 149 mill.
  1937 162 mill.
  1950 181 mill.

  B. Mortensen – undskyld så mange gange – bevar du bare dine naive illusioner om kommunismen/stalinismen!

 277. Af Javier Martinez

  -

  “Stalins regeringstid som kommunistisk diktator var 25 år (1928-53) og befolkningstallet steg ikke særlig meget procentuelt efter fødselsraten på det tidspunkt:”

  Det var da rart at hører at V revisoren ikke er helt udenfor pædagogisk rækkevidde, og nu acceptere B.Mortensen kommentar herom…Det synes jeg du fortjener en flidspræmie for Eriksen, når vi erindre din normale tilgang til fakta…Du er kommet videre, og det er flot, det er det virkelig…Du skal have ros! 181-149 er? Hvordan plejer du at udregne denne Eriksen? Nogle tips?

 278. Af Niels Peter Lemche

  -

  B. MORTENSEN – 20. AUGUST 2016 18:56, linket fungerer ikke

 279. Af B. Mortensen

  -

  Hr Eriksen
  “Stalins regeringstid som kommunistisk diktator var 25 år (1928-53) og befolkningstallet steg ikke særlig meget procentuelt efter fødselsraten på det tidspunkt:”

  Det er netop det undersøgelsen/undersøgelser viser, at hypotetiske spørgsmål ved.r om man ville have været født eller ikke er 100% objektivt.
  Om der ville have været født 10 milioner mere hvis og hvis kan ikke dokumenteres….

  ps. Din sidste bemærkning om Stalin lod jeg som om jeg ikke har læst. Det betyder du ikke forsætter med personlige beskyldninger, når man taler/skriver i en pæn og forhåbentlig god tone. Så var det forøvrigt henvendt til Hr Lemche og ikke dig. Det betyder naturligvis ikke, at du ikke skal kommenter mine kommentarer, men blot holde en pæn og nobel tone.

 280. Af Niels Larsen

  -

  Lene H Madsen

  Mod (din) tåbelighed vil selv guderne kæmpe forgæves.

 281. Af B. Mortensen

  -

  Hr Lemche
  Det kan tage lidt tid da det er langt 🙂
  Kan du højreklikke det som kopi?

 282. Af B. Mortensen

  -

  Hr Eriksen
  hvis dit tal siger 181 milioner russer i 1950 så er tallet jo endnu mindre end det tal jeg fremlægger på 178.500 russer i 1950
  Du mener der blev myrdet 3,5 milioner mindre.

 283. Af B. Mortensen

  -

  Hr Eriksen
  “Ja, og nogle kommer til 50 millioner – så 40 ligger som et meget godt gennemsnit!”

  Kan du så ikke pege/ vise tidsrummet / tidspunkt hvor man kan påpege et tab på mere end 40 milioner i befolknings nedgang på et eller andet givent tidspunkt?
  Det bliver postulater når du ikke kan vise det i dine egne tal, eller hvad?

 284. Af B. Mortensen

  -

  med dine
  undskyld

 285. Af Javier Martinez

  -

  AF NIELS LARSEN – 20. AUGUST 2016 21:40
  “Lene H Madsen
  Mod (din) tåbelighed vil selv guderne kæmpe forgæves.”

  Hvis Niels B Larsen’s tåbeligheder af påstande sker med guds hjælp, siger jeg tak for at jeg er ateist.

  AF B. MORTENSEN – 20. AUGUST 2016 21:46
  “Hr Eriksen
  hvis dit tal siger 181 milioner russer i 1950 så er tallet jo endnu mindre end det tal jeg fremlægger på 178.500 russer i 1950
  Du mener der blev myrdet 3,5 milioner mindre.”

  Når man graver lidt mere ned i vestlige interesser ender vi nok på et niveau 5-9 millioner under det også..Og det hele, på nær diverse millioner fra Stalins nonsens projekter, via V revisors store forbillede, tyskeren med det lille overskæg der.

  Stadig et yderst saglig indlæg i filteret til AE med beviser om borgerlig indvandringspolitik?

 286. Af B. Mortensen

  -

  147.028 i 1926
  190.678 i 1939
  Dette er de mystiske tal efter min mening…. Under deres værste tid steg befolkningen mest, nemlig med 53 milioner..
  Så hvis der blev myrdet 40 milioner ( lavt tal siger nogen) og der samtidig kom 53 milioner mere, burde der så ikke kun være 13 milioner flere i befolknings væksten, eller hvad?
  Kan man overhovedet regne på den måde?
  Jeg ved at kommunismens sorte bog blev haglet ned og at 2 af de 3 forfatter forlod projektet p.g.a. stor uenighed om netop tallene 🙂

 287. Af B. Mortensen

  -

  MARTINEZ
  Det er meget svært for mig, at kunne se de store døds tal folk altid omtaler, men netop når man undersøger de metoderne dertil, indrømmer de selv, at tallene mere er hvordan folk selv opfatter dem.
  Man kan jo læse nedgangen i befolkningen i tabs tallene fra selve krigen, men ikke de andre milioner man omtaler….

 288. Af j nielsen

  -

  Der findes en grundig gennemgang af tabstallene i øst under 2. verdenskrig i J Littell: Les Bienveillantes.20 millioner russerne, 3 millioner tyskere, 5,1 millioner under Endlösung. Men så er 1.5 millioner russiske jøder talt dobbelt, og dermed bliver den samlede omkostning i menneskeliv 26,6 millioner.

  Hvad angår sovjetisk befolkning skal man måske lige sikre sig at der er tale om det samme landområde fra år til år.

 289. Af j nielsen

  -

  “Grundloven fra 53′ er fin som den er. Problemet er snarere at internationale konventioner og andre overstatslige love der overtrumfer dansk lovgivning.”

  Det man forestiller sig er, som det fremgår af diskussionen ovenfor, at fratage danske statsborgere deres statsborgerskab alene med begrundelse i deres religion.

  Jeg har ikke undersøgt sagen, hvilket jeg godt ved er for ringe, men jeg vil blive meget overrasket hvis der er hjemmel hertil i grundloven.

  Så: overrask mig.

  Det næste man forestiller sig er at udtalelser der kan karakteriseres som en opdateret udgave af “Lorteland!” er tilstrækkelig grund til samme tiltag. Igen er jeg uenig.

  Der skal mere til, og der skal langt mere til, end at man udtrykker sin utilfredshed/frustration, eller enten har eller mangler en bestemt tro.

  Men det forhindrer jo ikke, at en sådan eller lignende opførsel kan føre til at staten får en vis interesse for vedkommende, og begynder at holde øje med om der er alvorligere ting at komme efter.

 290. Af B. Mortensen

  -

  “Hvad angår sovjetisk befolkning skal man måske lige sikre sig at der er tale om det samme landområde fra år til år.”
  Er det ikke mere det geografiske/ etniske befolkningstal man kommer frem til istedet for hele nationen.. Bliver der myrdet milioner i en ende af landet og mindre eller ingen i andre dele af landet, burde det stadig kunne læses på befolkningstilvæksten eller ned

 291. Af Lene H Madsen

  -

  ha ha tavshed fra både larsen og lemche efter tal blev lagt på bordet.

 292. Af J. Hans en

  -

  Amalie Lyhne

  Må man ikke indsætte mellemlange indlæg på ca 150 linjer på din blog?

 293. Af Lene H Madsen

  -

  Selv Eriksen er tavs.

 294. Af J Ha nsen

  -

  Den dybere mening i mit indholdsrige indlæg går tabt, hvis det forkortes.

 295. Af J Hans en

  -

  AF AXEL ERIKSEN – 20. AUGUST 2016 15:46
  “Der har ALDRIG været en VKO-regering – O har aldrig villet tage ansvar – nogenlunde som EL, der hellere vil være på sidelinjen og være imod alt!.”

  DF lagde da mandater til Foghs vanvittige Iraq krig.
  Som har forårsaget store flygtninge problemer og terror.
  Tak til DF fordi at de ikke senere har taget et “ansvar”.

 296. Af J Hanse n

  -

  Man må sige, at det er en livlig debat som foregår på denne blog.
  Det mangler også bare.
  Amalie Lyhne har virkeligt oppet sig og skrevet et godt debatoplæg.
  Som man stort set kun kan være enig i.
  Det fremgår da også af indlæggene, at alle er enige med Amalie Lyhne.
  Alle tager behørigt afstand for disse særdeles aggressive ”netkrigere”.
  Som Amalie Lyhne så korrekt benævner dem.
  Amalie Lyhne skriver at nogle af disse ”netkrigere” er veluddannede.
  Nok muligt.
  Men disse “veluddannede” nationalkonservative og højrepopulister har uden tvivl bestået eksamener som kan gennemføres ved udenadslære.
  Man har fikst indrettet uddannelsessystemet således, at der findes nogle få uddannelser, som selv de dummeste af borgerskabets afkom kan gennemføre.
  Jurist f.eks.

 297. Af J Hanse n

  -

  Amalie Lyhne skriver om en af højrepopulisternes ledere, en Pernille Vermund, at hun forsvarer vold og våbenanvendelse mod egne landsmænd.
  Og kvinder uden tvivl.
  Er denne Pernille Vermund i øvrigt ikke afhopper fra LA.
  Amalie Lyhnes parti.
  Men det er vel ikke i LA, at hun har lært, at det er undskyldeligt, at folk griber til selvtægt og vold.
  I LA går man jo ind for en anden form for vold.
  At gøre de fattige mere fattige.
  At gøre de udsatte og udstødte endnu mere udsatte og udstødte.
  Som Amalie Lyhne så rigtigt har skrevet i en anden blog.
  Så er det sundt og naturligt for underklassen at være fattig og sulten.

 298. Af Axel Eriksen

  -

  B. Mortensen!

  Hvis man regner som dig kan der hurtigt opstå misforståelser!

  Forskellen mellem 178,5 og 181. Det får du til 3,5!
  Forskellen mellem 147 og 190. Det få du til 53!

  Nåh, ja 1 milli. eller 10 mill. mere eller mindre betyder jo heller ikke alverden!

 299. Af Axel Eriksen

  -

  Jeg vil godt indrømme, at grundmaterialet er behæftet med stor usikkerhed – men hvis det også bliver behandlet med stor lemfældighed – så er det meget svært at konkludere noget brugbart!

  Bare skrevet i al fredsommelighed!

 300. Af J Hanse n

  -

  AF BIRGIT HVIID LAJER – 20. AUGUST 2016 11:48
  “Det er vist dig, der ikke rigtig følger med .. der foregår en lille uges tid og lige nu en vis ‘Parade’ – så nok svært sådan udenland at følge helt med.”

  Det var lige godt sa….
  Er Jens Hansen gået glip af en parade?
  Men undertegnede interesserer sig ikke så meget for homoparader.
  Og dog
  Kan man tillade sig at spørge Birgit Hviid Layer?
  I hvilken mundering eller mangel på samme optrådte du i under paraden.
  Uden tvivl til stor begejstring for tilskuerne.

 301. Af J Hanse n

  -

  AF BIRGIT HVIID LAJER – 20. AUGUST 2016 11:48
  “Det er vist dig, der ikke rigtig følger med .. der foregår en lille uges tid og lige nu en vis ‘Parade’ – så nok svært sådan udenland at følge helt med.”

  Det var lige godt sa….
  Er undertegnede gået glip af en parade?
  Men undertegnede interesserer sig nu ikke så meget for homoparader.
  Og dog
  Kan man tillade sig at spørge Birgit Hviid Layer?
  I hvilken mundering eller mangel på samme optrådte du i under paraden.
  Uden tvivl til stor begejstring for tilskuerne.

 302. Af J Hanse n

  -

  Når politikere og debattører på højrefløjen advokerer for, at Danmark og Vesten befinder sig i krig med islam som generelt fænomen, og når højreorienterede kommer med rabiate, antimuslimske indlæg på sociale medier, er de med til at øge risikoen for terrorangreb fra forstyrrede mennesker på begge sider af islamdebatten.
  Sådan lyder advarslen fra justitsminister Søren Pin d (V) i Politiken.

  Ved sjældne lejligheder kan Pind udtrykke sig næsten fornuftigt.

 303. Af Axel Eriksen

  -

  Larmende tavshed fra B. Mortensen og Lene H Madsen, når en(netto)befolkningstilvækst på 13 mill. bliver til 3 mill.. Såmænd kun en fejlberegning på 425%!

 304. Af Niels Peter Lemche

  -

  LENE H MADSEN, går man ind og søger på nettet, finder man tal, der bekræfter jer og andre, der overhovedet ikke gør det. Problemet ligger vist i — tænk engang — elendige russiske statistikker fra mellemkrigstiden. Det er muligt, at dødstallene er langt mindre, end man normalt tilskriver Stalin dem; men de er stadig betragtelige. Holodomor er stadig vanskelig at tale sig ud af. Det er givetvis også rigtigt, at Stalin ikke bærer ansvaret for det hele, men at en meget stor del af dødsfaldene fandt sted i tilslutning til borgerkrigen efter WW I, tal som vel egentlig kan sammenlignes i karakter med Pol Pots folkemord. Der har været få bevægelser så dødelige for deres egne som kommunismen.

 305. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LE MCHE – 21. AUGUST 2016 09:30
  “Der har været få bevægelser så dødelige for deres egne som kommunismen.”

  Der har været få bevægelser så dødelige for andre end som USA`s udgave af kapitalismen.
  I Latinamerika, Asien, Afrika og Mellem Østen har USA vel ca 100 millioner menneskeliv på samvittigheden.
  Nazis men var kapitalismens opfindelse.
  Og kan lægges oven i de hundrede millioner.

 306. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LE MCHE – 21. AUGUST 2016 09:30
  “Der har været få bevægelser så dødelige for deres egne som kommunismen.”

  Der har været få bevægelser så dødelige for andre end som USA`s udgave af kapitalismen.
  I Latinamerika, Asien, Afrika og Mellem Østen har USA vel ca 100 millioner menneskeliv på samvittigheden.
  Nazis men var kapitalismens opfindelse.
  Dens ofre kan lægges oven i de hundrede millioner.

 307. Af Axel Eriksen

  -

  Hvis antallet af myrdede fra 1926-39 var 40 mill. så svarer det til en årlig gennemsitlig nettobefolkningstilvækst i peroden på ca. 0,16% med udgangspunkt i et befolkningstal på 147
  mill. i 1926!

  Hvis antallet af myrdede “kun” var 29 mill., så på ca. 0,89%!

  I et “u-land”, som Sovjet var ved Stalins magtovertagelse lyder begge dele som helt usandsynlige rater, hvis der ikke på en eller måde har fundet en kraftig reduktion sted af befolkningen ved konsekvent likvidering!

 308. Af Axel Eriksen

  -

  @ J Hansen!

  Mærk dig lige, hvad N.P. Lemche skriver: “….så dødelige for deres EGNE…”!

  Hvad USA har gjort mod deres “egne” kan vist ikke stå mål med kommunismen og nok heller ikke tallet på 100 mill. rundt om i verden! Hvor skulle det være henne?

  M.h.t. til Nazi-Tyskland kom Hitler til magten ved at erklære sig som socialist – sådanne diktatorer har brugt samme fremgangsmåde ved at kalde sig socialister/kommunister (et fedt!)

 309. Af Niels Peter Lemche

  -

  J. HANS EN – 21. AUGUST 2016 09:42, nå du skal bare snakke dig fra det ved at forsøge at afspore diskussionen. Og selv det vil du benægte, Martinisjus.

 310. Af J. Hans en

  -

  AF NIELS PETER LEMCHE – 21. AUGUST 2016 10:24

  Nå du skal bare snakke dig fra det ved at forsøge at afspore diskussionen. Og selv det vil du benægte, Borgsmit.
  Hvilken blog befinder du dig på nu?

 311. Af jan ulrik friis

  -

  Lyhne nævner ikke hverken Rusland – Sovjet – Kommunismen – Stalin ect. med et eneste ord…..det må være den ” højrepopulismens glidebane” som Lyhne taler om der nu afsporer debatten!
  Derimod kan vi nu forventet det europæiske folkedrab : 700.000.000 døde at forvente, ved denne islamistiske magtovertagelse af Europa som nu er alt alt for godt igang, tiden løber simpelhen ud for vores europæiske folk……Merkel & Frontex(USA) fylder nu Europa op non-stop 24/7 med islamister til vores alles undergang, alt er planlagt i mindste detalje, vores død i jihad!
  Så bare rolig Lyhne, nu fik jeg igen debatten bragt tilbage på sporet!!!

 312. Af B. Mortensen

  -

  Hr Eriksen
  Jeg har ingen forbindelse til Fru/frk Madsen.
  Ups ja det gik lidt stærkt og opdaget det senere, ( så håndbold ) men du forholder dig ikke til fakta ved.r hvor du kan læse den store befolknings nedgang.. Det kan tydeligt ses på krigsårene .
  Som sagt man kan ikke sige at du ville have været født og ikke være blevet født.
  Det er det undersøgelser viser.
  “Hvis antallet af myrdede “kun” var 29 mill., så på ca. 0,89%!”
  Nej der blev dræbt mellem 25-30 milioner under krigen af Tyskland og som følgende af invasionen… Det kan læses på tallene… Så hvor er de ekstra 40 milioner eller alle de milioner som forsvandt?? Det er det jeg påpeger og det samme undersøgelser viser.
  Kan du vise tabel/ kilde eller en henvisning til kilde?

 313. Af B. Mortensen

  -

  Lene h Madsen
  Det er godt når folk kommenterer et indlæg eller kommer med input, men jeg ønsker ikke, at blive indblandet i unødig provokationer vendt mod andre på min bekostning.
  Hvilket nogle her åbenbart opfatter det som..
  Jeg forsøger at skrive i en god tone og behøver ikke at provokerer uden grund.

  Kunne vi ikke alle her blive enig om, at udvise en respekt for hinandens meninger og tro.
  Jeg håber og tror selv på, at jeg gør det. 🙂

 314. Af Axel Eriksen

  -

  @ B. Mortensen!

  Jeg henviser til hele Stalins regeringsperiode. I begyndelsen af denne – fra 1929-33 – tvangskollektiviserede han hele landbrugssektoren. Han havde såkaldte “kornkommandoer”, der tog rundt og inddrog de selvstændige bønders afgrøder og husdyr! De døde af mangel på mad – også kaldt hungersnød! Anslået, stadig med forbehold for statistikkernes validitet 5-7 mill. mennesker og deportationer af millionvis af mennesker til Gulag-lejrene, hvor de også døde af sult eller mishandling!

  Han udrensede i akademikermiljøet og i officerskorpset derefter!

  Og under den “Store fædrelandskrig” – af andre kaldt WW2 – brugte han “den afbrændte jords taktik” – så vel omkring 75% af de 20 mill. døde sovjetborgere under krigen ikke døde af selve krigshandlingerne – men blev efterladt i de tysk besatte områder uden husly og fødevarer – igen hungersnød! Men menneskeliv betød ikke noget for despoten – kun hans eget.

 315. Af Niels Peter Lemche

  -

  Axel Eriksen, husk nu lige Stalins maxime: én persons død er måske en tragedie, men 10.000s død, det er statistik. Jeg gider ikke længere det her talspilfægteri på et så usikkert grundlag, som vi har; men Stalins venner kan ikke tale ham ud af holodomor. Og så er det jo egentlig ligegyldig, om det er seks millioner eller 20 millioner…det er jo bare statistik.

 316. Af B. Mortensen

  -

  Hr Lemche
  “Stalins venner kan ikke tale ham ud af holodomor”
  Holodomor er ikke anerkendt af Danmark og de fleste lande i verden….
  Man anser det mere for hungersnøs end folkedrab.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Holodomor

  ps. Hr Lemche lad nu være med de bemærkninger om massemorderen Stalin. Han var en forbryder på lige fod med Churchill efter min bedste overbevisning. Roservelt var en Præsident efter min smag, desværre kom han ideer aldrig igennem og Truman begyndte på sine doktriner og den kolde krig var begyndt… Det kunne have været undgået og verden ville have set meget anderledes ud og været et fredeligt sted. Tror jeg 🙂

 317. Af B. Mortensen

  -

  hungersnød 🙂
  undskyld

 318. Af B. Mortensen

  -

  Nej Hr Eriksen
  Du påstod han myrdet over 40 milioner ( lille tal efter din mening )
  “Måske Stalin også skulle have en tur. Skyldig i 40.000.000 menneskers død!”

  Stalins forbrydelser er ingen statshemmelighed og kan læses/ købes i Danmark og resten af verden. Selv Rusland erkendte hans forbrydelser i 1956 så intet nyt under solen her.
  Til gengæld har du ikke kunne fremlægge dokumentation for dine postulater.

 319. Af Niels Peter Lemche

  -

  B. MORTENSEN – 21. AUGUST 2016 14:40: Jeg tror faktisk, at du også skulle læse den engelske udgave. Du kan vel læse andet end dansk og russisk?

  ‘To kill by hunger’!

 320. Af Axel Eriksen

  -

  Nej jeg gider heller ikke mere!

  Ja, jeg hævdede, at det var 40.000.000 – men ved nærmere eftertanke tror jeg kun det var 39.999.999, hvis det kan tilfredsstille Dem Hr. Mortensen!

 321. Af B. Mortensen

  -

  Hr Lemche
  Du mener den amerikanske udgave og forståelse 🙂 USA anderkender det som folkedrab og de kristene/ religiøse grupperinger.
  Jeg siger den danske stat ( historie) ikke anderkender det som folkedrab. Læs link.
  Det kan jeg vel ikke klantes for?
  Igen jeg er hverken russer fan eller fan af masse morderen J. Stalin.

 322. Af B. Mortensen

  -

  Hr Eriksen
  “Ja, jeg hævdede, at det var 40.000.000 ”
  Netop du hævder/ postulat
  Som jeg har sagt fra begyndelsen du kan/vil ikke dokumenterer din påstand.
  Det at begå folkedrab er en vederstyggelighed mod menneskeheden og et drab er et drab for meget. Som sagt jeg holder ikke med stalins regime eller støtter/ beundre det, men jeg søger dokumentation for disse høje tal.

 323. Af javier Martinez

  -

  Ja, jeg hævdede, at det var 40.000.000 – men ved nærmere eftertanke tror jeg kun det var 39.999.999,

  V revisoren får nu antallet til et ofre over årene der….Det svarer nogenlunde til som du laver selvangivelser Eriksen?

  AF B. MORTENSEN – 20. AUGUST 2016 22:05
  147.028 i 1926
  190.678 i 1939
  Dette er de mystiske tal efter min mening…. Under deres værste tid steg befolkningen mest, nemlig med 53 milioner..

  Interessante tal,…Derefter må så relatere til diverse “propagandister” på området, som v revisoren med opfundne tal, og f ascisters brug af falske postulater i debatten om Rusland og dens ofre…

  Rusland vandt anden verdenskrig for V revisoren og os andre..Men fa scisterne vil aldrig acceptere dette.Derfor stritter Eriksen så meget imod..Hele hans tankeunivers om H itlers storhed vil styrte i grus hvis den højreradikale skulle acceptere faktiske tilstande og beviser..

 324. Af javier Martinez

  -

  Ja, jeg hævdede, at det var 40.000.000 – men ved nærmere eftertanke tror jeg kun det var 39.999.999,

  V revisoren får nu antallet til et ofre over årene der….Det svarer nogenlunde til som du laver selvangivelser Eriksen?

  AF B. MORTENSEN – 20. AUGUST 2016 22:05
  147.028 i 1926
  190.678 i 1939
  Dette er de mystiske tal efter min mening…. Under deres værste tid steg befolkningen mest, nemlig med 53 milioner..

  Interessante tal,…Derefter må så relatere til diverse “propagandister” på området, som v revisoren med opfundne tal, og f .ascisters brug af falske postulater i debatten om Rusland og dens ofre…

  Rusland vandt anden verdenskrig for V revisoren og os andre..Men fa. scisterne vil aldrig acceptere dette.Derfor stritter Eriksen så meget imod..Hele hans tankeunivers om H itlers storhed vil styrte i grus hvis den højreradikale skulle acceptere faktiske tilstande og beviser..

 325. Af javier Martinez

  -

  Ja, jeg hævdede, at det var 40.000.000 – men ved nærmere eftertanke tror jeg kun det var 39.999.999,

  V revisoren får nu antallet til et ofre over årene der….Det svarer nogenlunde til som du laver selvangivelser Eriksen????

  AF B. MORTENSEN – 20. AUGUST 2016 22:05
  147.028 i 1926
  190.678 i 1939
  Dette er de mystiske tal efter min mening…. Under deres værste tid steg befolkningen mest, nemlig med 53 milioner..

  Interessante tal,…Derefter må så relatere til diverse “propagandister” på området, som v revisoren med opfundne tal, og f .ascisters brug af falske postulater i debatten om Rusland og dens ofre…

  Rusland vandt anden verdenskrig for V revisoren og os andre..Men fa. scisterne vil aldrig acceptere dette.Derfor stritter Eriksen så meget imod..Hele hans tankeunivers om H itlers storhed vil styrte i grus hvis den højreradikale skulle acceptere faktiske tilstande og beviser..

 326. Af javier Martinez

  -

  Churchill og jøderne i Israel og USA har uden tvivl dræbt langt flere, end hvad har Stalin som vandt anden verdenskrig for vesten..

 327. Af Niels Peter Lemche

  -

  B. MORTENSEN – 21. AUGUST 2016 16:13, nu er du jo ret konsekvent i dit forsvar for Putin og hans styre, så man kan have mistillid til dine hensigter i dette spørgsmål.

  Den danske Wikipedia-artikel, som du givetvis henholder sig til er temmelig tvetydig. Ét sted står der “Siden 2006 har hungersnøden af Ukraine og en række andre lande været betraget som et folkemord. De fleste opfatter dog hungersnøden som en kombineret konsekvens af den fejlslagne industrialisering af landbruget, dårlige høstudbytter samt den sovjetiske ledelses ønske om at knuse kulakkerne, dvs. de selvstændige bønder, som samfundsklasse, fordi de havde modsat sig kollektiviseringen.”, et andet “Ligesom langt de fleste lande i FN afviser Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Rusland at hungerkatastrofen var et stalinistisk folkedrab.” OK, er det et folkemord eller ej. Der omkom langt flere i den forbindelse end i forbindelse med den tyrkiske deportation af armenierne under Den 1. Verdenskrig. Det er kun med til at skabe forvirring.

  Jeg kan anbefale, at du googler “Source List and Detailed Death Tolls for the Primary Megadeaths of the Twentieth Century”. Opstillingen er faktisk ret fair og godkender ikke uden videre de høje dødstal under Stalin, men taler om toi skoler i afvejelsen af hans forbrydelser. Men en ting kan vi sikkert alle blive enige om: Det 20. årh. var måske det værste siden menneskets skabelse, når det gælder massedrab.

 328. Af B. Mortensen

  -

  Hr Martinez
  “Churchill og jøderne i Israel og USA har uden tvivl dræbt langt flere, end hvad har Stalin som vandt anden verdenskrig for vesten..”

  Her gælder det samme princip om dokumentation ellers er det en påstand.
  Man kan naturligvis frit vælge hvilken side af historien man vil se den fra, men det gør den ikke mere sandt.
  Alle omvæltninger fra bunden og op har været meget blodige, da den eksisterende elite ikke har ville afgive den frivilligt.

 329. Af B. Mortensen

  -

  Man kan vel sige, at efter den russiske revolution hvor Zaren blev skudt sendte det en bølge gennem den herskene klasse rundt om i europa om, at tiden var inde til socialreformer.
  Men det er min egen mening

 330. Af B. Mortensen

  -

  Dem der vendte hjem fra den 1vk vendte hjem til arbejdsløshed og usle leveforhold.
  Hvorfor de ikke begik oprør i skyttegravene og skød deres egne officere og gik hjem, må være den måde de var opdraget til at se verden på og deres plads i den.
  Men man kan jo sige så meget 🙂

 331. Af Axel Eriksen

  -

  Uanset, hvor mange krumspring man gør og bortforklaringer – så er forskellen mellem 147 og 190 altså kun 43 og ikke 53!. Det giver en væsentlig forskel på 10.000.000 i det af Hr. Mortensen tidligere fremførte regnestykke!

 332. Af B. Mortensen

  -

  Hr Lemche
  “Men en ting kan vi sikkert alle blive enige om: Det 20. årh. var måske det værste siden menneskets skabelse, når det gælder massedrab.”
  Den største må være edens have med Kain han tog 1/3 af jordens befolkning 🙂
  Ja spørg til side… Det har været et ondt århundrede.

  Jeg mener nu ikke jeg forsvare Putin/ gromen nogen steder, da jeg finder ham afskyelig.

 333. Af B. Mortensen

  -

  Hr Eriksen
  “Uanset, hvor mange krumspring man gør og bortforklaringer – så er forskellen mellem 147 og 190 altså kun 43 og ikke 53!. Det giver en væsentlig forskel på 10.000.000 i det af Hr. Mortensen tidligere fremførte regnestykke!”
  Hvilket jeg har indrømmet var en regnefejl udført i en hast ( så håndbold )men du har stadig ikke fremlagt dokumentation for din påstand/ postulat.
  Så hvor kommer de krumspring fra. Kan du ikke kopier indlægget hvor jeg gør bortforklaringer?
  Det må vel være et af mine svar til dig hvor jeg gør krumspring..

 334. Af javier Martinez

  -

  AF B. MORTENSEN – 21. AUGUST 2016 16:38
  Hr Martinez
  “Churchill og jøderne i Israel og USA har uden tvivl dræbt langt flere, end hvad har Stalin som vandt anden verdenskrig for vesten..”

  Her gælder det samme princip om dokumentation ellers er det en påstand.

  Hr. Mortensen

  Du kan sådan set bare se på Churchills morderiske tilgang i Indien ved hungersnød, og i deres andre kolonier, såvel som USA krige mod islam , i sydamerika , mv..Tallet kan naturligvis ikke præciseres mere præcist end kan Stalins ofre..Så begge er sådan set påstande og må forblive der også…De kan kun bevises så langt.

 335. Af javier Martinez

  -

  Skal også lægges små godbidder som fx denne oveni, da USA inficeret 4oo maya indianer med syfilis uden at fortælle dem det og de fleste døde? Som når Israel stjæler vandet fra Gaza, ødelægger infrastrukturen så folk ender med at dø uden de behøver at løfte en finger!.Som USA økonomiske blokade mod Kuba der har kostet hundredtusindvis af liv….Mv.

 336. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, Hr. Mortensen – indlægget var egentlig adresseret til Javier Martinez, der i sædvanlig bevidstløs stil gentog det fejlagtige regnestykke kl. 16.29!

  M.h.t. sandsynliggørelse af min påstand har jeg vist givet tilstrækkelig beviser i min analyse i (netto)befolkningstilvæksten i Sovjet i perioden 1926-39! Så kan jeg ikke koge mere tynd russisk kålrabisuppe på det!

 337. Af B. Mortensen

  -

  Hr Eriksen
  “M.h.t. sandsynliggørelse af min påstand har jeg vist givet tilstrækkelig beviser i min analyse i (netto)befolkningstilvæksten i Sovjet i perioden 1926-39! Så kan jeg ikke koge mere tynd russisk kålrabisuppe på det!”
  Din analyse der beviser hvad? Du har stadig væk ikke henvist til nogen kilde/ materiale andet end din egen forståelse/ opfattelse.
  Analyser/ undersøgelser som jeg dokumenterer ( i modsætning til dine postulater ) viser det ikke er holdbart og man kan ikke bevise om nogen ville have været født eller ej…
  Så må du igen henvise til kilder som understøtter din påstand.

  Hvad blev der forøvrigt af det indlæg/ indlægget hvor jeg gør krumspring ved.r min regnefejl du beklaget dig over?

 338. Af B. Mortensen

  -

  Hr Martinez
  “Tallet kan naturligvis ikke præciseres mere præcist end kan Stalins ofre..Så begge er sådan set påstande og må forblive der også…De kan kun bevises så langt.”
  Enig
  “Som USA økonomiske blokade mod Kuba der har kostet hundredtusindvis af liv….Mv.”

  Det var mere p.g.a. medicin embargo under influenza epidemien..
  Jeg har altid ment embargoen var dum når man handler med regimer der vil få Cuba til at ligne et paradis. Jeg mener, at med velstand/ velstanden kommer ytringsfriheden og muligheder for en ændring af systemet. ( indefra)
  Men Cubanerne har haft alle muligheder for, at vælte systemet men gør det ikke, hvorfor? Det ved de også godt i Miami og USA der har set andre muligheder for indflydelse, nemlig gennem amerikanske turister.
  Amerika har været en flok hykler overfor Cuba efter min mening for hvis de virkelig ville hjælpe Cubanerne med deres livs forhold og levestandart kunne de have samhandel som de gør med andre regimer på verdensplan.

 339. Af Niels Peter Lemche

  -

  Gode Mortensen,

  Du kan også sige, at den erkendelse kom lidt sent, når man tænker på reaktionen efter, at franskmændede hakkede hovedet af Louis XVI i 1791. Takket være de allieredes nedkæmpelse af Napoleon fik dette fuldstændig forældede system lov til at leve videre i endnu hundrede år med umådelige skader til følge. Nogle af kongerigerne havde dog forstået lidt og behøvede kun tredive-fyrre år til at finde andre eje, inklusive det danske.

 340. Af Axel Eriksen

  -

  @ Hr. Mortensen!

  Jeg troede, at jeg havde præciseret, at mit indlæg var stilet til vedkommende, der titulerer sig Javier Martinez. Det er ham, der gør krumspring for at bevise en fejlagtig beregning og dens konklusion!

 341. Af javier Martinez

  -

  “Uanset, hvor mange krumspring man gør og bortforklaringer – så er forskellen mellem 147.028 og 190.678 altså kun 43 og ikke 53”
  V revisoren og regne geniet..

  43650 millioner bliver tallet.Nej det er ikke 53 personer…
  Du regner som du udregner selvangivelser og glemmer angivelse af korrekte værdier..

 342. Af javier Martinez

  -

  “Amerika har været en flok hykler overfor Cuba efter min mening for hvis de virkelig ville hjælpe Cubanerne med deres livs forhold og levestandart kunne de have samhandel som de gør med andre regimer på verdensplan.”

  Mæersk kan heller ikke handle der og have forretning der, da de så ikke må have forretning i USA..Så blokaden er dermed verdensomspændende..De hundredtusinder af døde er via fattigdom, for tidlig død, underernæring mv., og ikke blot en influenza epidemi.. Men sådan set via selvsamme handelsblokade…Og den fortsætter stadigvæk. Ikke mange år siden at NOVO for første gang begyndte at få lov til at sælge insulin der…Lægemiddels boykotten af USA har været det grimmeste , og nok mest omtungsttunge i dødstallet her.

 343. Af B. Mortensen

  -

  Hr lemche
  “Du kan også sige, at den erkendelse kom lidt sent, når man tænker på reaktionen efter, at franskmændede hakkede hovedet af Louis XVI i 1791.”

  Ja den kom noget sent 🙂 ha ha
  Og så blev det til guld i håndbold 🙂
  Godnat herfra og sov godt..

 344. Af J. Hans en

  -

  “Politiker vil afskrække flygtninge med afskårne grisehoveder
  Pigtrådshegn langs grænsen har det sidste år holdt flygtninge ude af Ungarn. Men hegnene er ikke nok, og en ungarsk politiker foreslår derfor at hænge afskårne grisehoveder op for at afskrække yderligere”
  Læser man i aviserne.

  Gad vide hvorfor Pia Kjærsgaard og Martin Henriksen ikke har fået denne fremragende ide først.

 345. Af Axel Eriksen

  -

  @ B. Mortensen!

  Og så blev det til guld i håndbold – fremragende afslutning på OL 🙂

 346. Af B. Mortensen

  -

  Ja hr Eriksen 🙂 Nu mangler vi bare WM 🙂

 347. Af javier Martinez

  -

  Du har 28 kalkuner og sælger de 26…Hvor mange kalkuner har du så tilbage?

  V revisor?

  AF J. HANS EN – 22. AUGUST 2016 01:47
  “Politiker vil afskrække flygtninge med afskårne grisehoveder”

  Holder det v revisorer fra hoveddøren også?

 348. Af Axel Eriksen

  -

  Nej – ikke engang hovedet af et kommunistsvin!

 349. Af javier Martinez

  -

  Axel dit blodtryk…Og din alder og iltre temperament taget i betragtning…Tag lo mininutter og mediter over et afskåret grisehovede…Ja, du kan hænge det op og fjerne dit spejl på badeværelset..Du vil se samme ting alligevel.

 350. Af Axel Eriksen

  -

  Det er gjort i den af dig nævnte rækkefølge! Hovedet hænger på et træ i haven – og der, hvor spejlet normalt hænger, er der bare en hvid væg.

 351. Af Stig Wørmer

  -

  Amalie Lyhne!
  Denne lidt sene reaktion:
  Højrepopulismen har en årsag. Hvis der er is på glidebanen, så fortsætter man med at glide. Fjern isen (. løs problemerne, tag tyren ved hornene!) så er der ingen glidebane at køre på. Den grove tone i debatten er et symptom. Hvor længe vil du symptombehandle? Det står redaktører frit for at slukke/slukke for indlæg med totalt unuancerede og hadefulde betragtninger.
  Læs Nasser Khaders kronik i Politiken i dag. Så er hele problemstillingen sat på plads.
  Og apropos de unuancerede og uslebne (:grimme) udtalelser, så har du måske ikke stødt på nogen “venstrepopulisme” i debatten?
  Du gemmer dig bag pænhedens slør. Men prøv lige at sige noget til et “engageret” medlem af Anti-Fascistisk Aktion, så skal du se løjer. Unge konservative ville i foråret vise støtte til værtshusholderen på Nørrebro, som blev truet/chikaneret af islamistiske unge, der ikke ville ha et værtshus i gaden. De blev truet af venstreekstremister! Og hvornår har disse “anti-fascister” nogensinde beklaget islamistisk terror?
  Tonen har en årsag – også når den er væmmelig.
  Man skal i stedet gribe om ondets rod.

 352. Af javier Martinez

  -

  “Unge konservative ville i foråret vise støtte til værtshusholderen på Nørrebro, som blev truet/chikaneret af islamistiske unge, der ikke ville ha et værtshus i gaden. De blev truet af venstreekstremister! Og hvornår har disse “anti-fascister” nogensinde beklaget islamistisk terror?”

  Rent ævl. Venstrefløjen er ikke imod værtshuse eller noget andet.

  Altid den højreradikale fløj der udgør en samfundstrussel som Breivik. Det har Pind og PET forstået, fordi de er bundet af logiske, faktuelle sandheder som ansvarlige for landets sikkerhed.. Derfor er hadet i Støvring, Andersson blusset så ekstremt op..Det går ikke med faktuelle sandheder, og relatere til ting som de er for dem, for deres univers vil så styrte i grus i den fantasme den er..

 353. Af Kim P Olsen

  -

  Martini

  Man må konstatere, at du ikke kan kende forskel på venstrefløjen og venstreekstremister.

  Det kan forklare hvorfor du konsekvent kalder borgerlige bloggere for højreekstremister.

  Det er for indviklet for dig, det der med nuancerne 🙂

 354. Af javier Martinez

  -

  “Man må konstatere, at du ikke kan kende forskel på venstrefløjen og venstreekstremister.”
  ko

  Nej, forholder sig omvendt..det er højrefløjen der sætter dem begge i samme “bås”! 🙂

  mvh Liden Tue.

 355. Af Axel Eriksen

  -

  @ Kim!

  Mange mennesker er helt farveblinde – og nogle kan kun se farverne rød og sort. Alle farver der imellem – og nuancerne er lukket land for dem!

 356. Af j nielsen

  -

  “Mange mennesker er helt farveblinde – og nogle kan kun se farverne rød og sort. Alle farver der imellem – og nuancerne er lukket land for dem!”

  Og nogle kan kun se tilbage i tiden gennem lyserøde tåger.

 357. Af javier Martinez

  -

  Velkendt at V revisorer er totalt farveblinde, og kun istand til at dokumentere røde tal på en selvangivelse, selv når de i virkeligheden skulle skrives med en mega tyk sort streg, kommer der røde tal på! Skattesvindlere er vist født farveblinde over for staten? Er der nogle der overvejet at få dem lægetjekket?

  Her til aften viser det sig at 3 milliarder ekstra mangler i skat , via udbyttebetalinger,, pga. af de venstre v revisorer derinde..Man er målløs over korruptionen og udueligheden i den siddende bonde regering..

 358. Af Axel Eriksen

  -

  “Skattesvindlere er vist født farveblinde over for staten”. Underforstået “V revisorer”

  Men når selvsamme stat giver dem en statsautorisation til at benytte deres uddannelse, så er staten vel selv den kriminelle, hvis den påståede kriminalitet skyldes dem?
  I øvrigt fik jeg min autorisation under en rød regering – for mange årtier tilbage!

  M.h.t. udbyttebetalinger til udenlandske svindlere – som det drejer sig om i forbindelse med udbytteskatten – må blikket vel vendes mod de lande, hvortil de uberettigede udbetalinger havner?.

 359. Af Axel Eriksen

  -

  @ Javier Martinez!

  Skulle du ikke nøjes med at beskæftige dig med områder, som du bare har en lille viden om?

  Og historisk er virkeligheden en anden. Der er røde tal blevet til sorte i mange regnskaber – det er der flere eksempler på – hvem der så bærer skylden – må så bære den!

  Men konsekvent at beskylde mig for værende korrupt, kriminel V revisor er under lavmålet!

 360. Af javier Martinez

  -

  “M.h.t. udbyttebetalinger til udenlandske svindlere – som det drejer sig om i forbindelse med udbytteskatten – må blikket vel vendes mod de lande, hvortil de uberettigede udbetalinger havner?.”

  Som tænkt af en farveblind v revisor…Nej, de skyldige er dem der tillod det,,2,2 milliarder er indefrosset og bliver aldrig fundet mere, og af disse vil kun et par kr. blive returneret uden tvivl..Masser af udlandsdanskere er uden tvivl involveret i det hele, via stråmænd og står bag det..

  De skyldige er borgerlige v revisor typer i skat, der er kriminelle uden lige, og farveblinde pånær mht. egen interesser.

  Axel, uden tvivl er du en kriminel v revisor..Du må sagsøge for ærekrænkelse, og så mødes vi med mine beviser i retten.

Kommentarer er lukket.