Fire grunde til at det yderste højres Ruslands-forelskelse er tåbelig

Af Amalie Lyhne 173

 

Nu er det ikke længere kun DF’s Marie Krarup, som flirter med Vladimir Putin og hans totalitære Rusland. Nej, Ruslands-forelskelsen har på det seneste bredt sig til hele den yderste højrefløj. Så sent som i dag har den nationalkonservative debattør Søren Hviid Pedersen en klumme i Berlingske, hvor han på grotesk og tragikomisk vis anklager EU og udenrigsminister Anders Samuelsen for totalitære tendenser, mens Putins reelt totalitære styre går helt fri af kritik.

Ruslands-forelskelsen er komplet tåbelig, og det er der (i hvert fald) fem grunde til:

 

1. Nej, alt handler ikke om muslimer

For at forstå det yderste højres kærlighed til Vladimir Putin skal der bare ét eneste ord til: muslimer! De nationalkonservative og resten af det yderste højre har som bekendt muslimer på hjernen, og derfor kan de ikke lade være med at blande islam ind i alting. Logikken er helt enkel og helt idiotisk: Muslimerne er fjenden, Putin er kristen og bekæmper muslimerne, derfor elsker vi Putin.

Men verden er altså mere kompliceret end som så. Ja, Putin er med til at bekæmpe ISIS. Det er der mange andre, der også er – for eksempel Hizbollah og flere iranske shiamuslimske militser. Men det er absurd ligefrem at hylde Ruslands involvering i den syriske borgerkrig, ligesom det er ekstremt enøjet at opfatte det aktuelle verdensbillede udelukkende som en kamp mellem kristne og muslimer.

 

2. Nej, din fjendes fjende er ikke nødvendigvis din ven

Denne sætning burde det yderste højre virkelig huske på. Ikke kun i forhold til deres fjende islam (som i punkt 1), men også i forhold til deres fjende ”the establishment”: de politisk korrekte, de kulturradikale, regeringen, EU, Obama og den slags udskud.

Men igen er verden kulsort og kridhvid i den højrepopulistiske optik: Når nu både Hillary (som altid har været et argument i sig selv for det yderste højre) og EU er Putins fjender, og når nu det i det hele taget er politisk korrekt at kritisere Rusland, så må vi hellere beundre Putin – helt uden at skele til, hvordan han behandler sine nabolande, sine politiske fjender og sin egen befolkning. Det er sådan lidt provokerende, nytænkende og frækt at være Putin-apologet. Og hvad er egentlig også mere lækkert end at være på linje med Donald Trump?

Det hele bliver kun endnu bedre af, at forsvarsminister Claus Hjorth Frederiksen advarer imod russisk aggression. Claus Hjorth er jo en del af den såkaldt bovlamme regering, så ham skal man i hvert fald ikke stole på.

Og nej, Iben Thranholm har ikke fået sin ytringsfrihed knægtet af et totalitært EU. Det er – også – en tåbelig påstand. Læs mere her.

 

3. Nej, Rusland er ikke et cool land

Rusland er et diktatur, som tilmed optræder aggressivt over for sine nabolande. Putins politiske modstandere forsvinder. Befolkningen har hverken frihedsrettigheder eller mulighed for at sætte ham fra bestillingen på demokratisk vis. Medierne er statskontrollerede. Fattigdommen er stor. Måske er arkitekturen smuk og vodkaen god, men Rusland er altså ikke noget cool land.

Men ja, Rusland er kristent. Hurra. Det er ligesom bare ikke nok til at fortjene beundring og venskab.

 

4. Nej, vi skal ikke ønske os et større og stærkere Rusland

Vestens indflydelse i verden er desværre for nedadgående. USA ønsker med Trump en mere indadvendt rolle, og EU vakler under vægten af migrationskrisen og utilfredsheden i befolkningerne. Putin slikker sig om munden, mens han nynnende opstiller missiler i Kaliningrad.

Vesten står for demokrati, frihedsrettigheder og kapitalisme. Rusland står for totalitarisme, undertrykkelse og militære invasioner. Et stærkere Rusland vil måske eller måske ikke svække islamisterne, men det vil under alle omstændigheder betyde et svagere Vesten. Det er intet mindre end grotesk at ønske sig dét.

173 kommentarer RSS

 1. Af Niels Juul Hansen

  -

  Tak!

  Så skulle den ged være barberet!

  “Men ja, Rusland er kristent. Hurra”

  Ja, og Ku Klux Klan hader sorte og alle andre end kristne hvide. Hurra.

  Spændende at se reaktionen fra Putintilhængerne her på debatten.

 2. Af Jan Petersen

  -

  Jeg har i øvrigt læst Søren Hviid Pedersen indspark på Berlingske debat, og synes faktisk Sørens skriv er noget mere jordnært end Lyhnes indholdløse altfavnende ævl – med begge ben solidt plantet i den blå luft !

  Men enig – verden er grotesk 🙁

 3. Af Niels Lemche

  -

  Kære Amalie Lyhne,

  Der er nu ikke så lidt, der trænger til at korrigeres i dit indlæg. For det første har du ret i hovedpointen; men intelligens har nu aldrig præget de nationalkonservative. Vi har også en enkelt løssluppem marxist her på bloggene, som endnu ikke har fattet, at Rusland ikke er Sovjetunionen.

  Men du skulle lytte til det foredrag, som general Mattis holdt for nylig i det, der i USA vist svarer til Folk og Forsvar (linket kan du finde på UEJs blog, lagt der af Thomas Borgsmidt). Han viser tre steder, hvor sikkerhedspolitiken må fokusere set ud fra et amerikansk synspunkt: 1) Europa, hvor Putin reelt ikke er en trussel af betydning, fordi han desperat prøver at holde Rusland oven vande — et dødsdømt foretagende. Desuden, siger Mattis, har Putin langt flere jihadister i sit land end resten af os. Faktisk kom den centrale del af IS’s ledelse fra Tjetjenien. 2) Det andet område, som amerikanerne er opmærksomme på, er Kina og hvad der sker derovre. Der har amerikanerne med Trump egentlig allerede markeret, at der kommer til at ske noget. 3) Det tredje område er naturligvis Mellemøsten, som Mattis vist nærmest betragtede som et håbløst roderi.

  Der var i indlægget, som holdtes af den forsvarsminister, der tiltræder i Washington ved ugens ende, intet, der tyder på, at USA vil trække sig tilbage fra verden. I virkeligheden kan man betragte Trump som alt andet end isolationist. Gad vide, om ikke Putin forregnede sig ved at støtte ham. Putin ville åbenbart bare have hævn over Hillary og Obama — på grund af Libyen?

  Men som sagt: Intelligens er ikke noget, der præger den nationalkonservative opinion. Men baske lidt til nogle muslimer, det kan man da altid.

 4. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Som den tidligere, amerikanske præsident, Theodore Roosevelt, sagde; Speak softly, and carry a big stick.

  Trump er venlig over for Putin, men han vil samtidigt ind for forny USA’s atomarsenal.

  I modsætning til under den kolde krig, så har NATO First Strike-Capability, når missilskjoldet er helt på plads, og det skaber en ny situation, i forholdet mellem Rusland og NATO.

  Trump “elsker” helt sikkert ikke Putin, men han har respekt for ham, hvilket der er brug for, uanset hvad han personligt synes om Putin. Storpolitik er ikke for barnlige sjæle, der “elsker”, eller “hader” politikere, og som lader deres umiddelbare følelser styre deres politiske valg.

  Der er kun én ting, der er tåbeligere, end at “elske” Putin, og det er, at starte en ny kold krig mod Rusland.

  Et nyt atomoprustningskapløb vil ruinere Rusland, men det vil gavne Putin, for Putin har brug for at kunne bilde russerne ind, at hele verden er imod Rusland og vil udslette Rusland, for det skaber en vognborgsmentalitet i Rusland, der får russerne til at blive mere nationalistiske og mindre liberale.

 5. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Rettelse: “Trump er venlig over for Putin, men han vil samtidigt forny USA’s atomarsenal.”

 6. Af Lisbeth Sørensen

  -

  ET fint indlæg af Lyhne for en meget sjældent gangs skyld.

  Rusland er ingen rollemodel..De har verdensrekord i dræbte journalister, bandeord er nu bandlyst og kan betyde fængselsstraf i det offentlige rum. Deres valg er heller ikke fuldt ud demokratiske..Putin ændre lovgivningen så han kan forblive præsident..Han vil fortsætte således i uendelighed, eller få en stråmand ind til at bestyre.

  Putin er en borgerlig og liberal mørkemenneske, som bliver Trump!…Så når røde nævner at de elsker ham, undre jeg mig virkelig om de ikke alle sidder i moskva? Når højreradikale ærer ham blindt….Ja, sådan set vant til det..Bevist at højrefløjen med dens racisme er mindre begavede end alle andre politiske grupperinger, og dette i utallige IQ undersøgelser. Derfor de er den mest betydningsfulde gruppe i ethvert samfund politisk. Fordi de bestemmer om fløjen bliver rød eller blå. De kan købes via tomme floskler om indvandrer og den falske store “blå blok har landets strammeste indvandringspolitik”..De er simpelthen ikke samfundsmæssigt politisk kloge nok til at forstå sammenhænge…De er de fødte ofre til en reklame inficeret verden.De ville være gode borgere til “oceania” eller “Eurasia” and “Eastasia”.

  Ingen tvivl om at kun atomvåben i EU kan forsvare os i længden over for Amerikanske eller Russiske/Kinesiske trusler..Det er vores eneste håb for fremtidig frihed, at dette projekt er ved at blive fuldført hemmeligt som vi taler..Hvis ikke , kan det så afgjort være slut for Europa snarest.

  duuuuuuuhhhhhh,,,,sstttrrraaaaammmmm innnnndvannndringgggggsspppooooolitik. …Stem blåt..

  “Men som sagt: Intelligens er ikke noget, der præger den nationalkonservative opinion. Men baske lidt til nogle muslimer, det kan man da altid.”

  Sådan set borgerlig blok som helhed..Et utal af undersøgelser viser lavere IQ her..Og gør samme mht til troende på en gud, som naturligvis også har et par stykker i rød blok..

 7. Af Svend Jensen

  -

  Forelskelse i et stort land er ligesom sex med en elefant.
  Det yderste højre er et fantom, fremmanet af de politisk korrekte mediefolk, der har brug for letfattelige fjendebilleder for at tækkes deres herrer i den venstreekstreme populistiske Elite.

  1. Nej, alt handler ikke om muslimer
  Rigtigt – det handler om rettidig omhu. Islam fremkalder et socialt grundlag for krig og had og det skal bekriges med had.

  2. Nej, din fjendes fjende er ikke nødvendigvis din ven
  Den læresætning er mestendels de venstreekstreme populisters grundholdning.

  3. Nej, Rusland er ikke et cool land
  Rigtigt – og det er U.S.A. heller ikke.

  4. Nej, vi skal ikke ønske os et større og stærkere Rusland
  Rigtigt – store lande som U.S.A., Rusland, Kina og Tyskland behandler de små lande som skidt.

 8. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Trump “elsker” helt sikkert ikke Putin, men han har respekt for ham, ”

  Her er mange helt og aldeles uenig med dig. Han er hvad snart 6o og har en ca. 18 årig kæreste?
  Derudover har ingen ide om hvem der er på den “golden shower” video, men kunne man forestille sig at de havde en fælles klemme på hinanden her, med begge der filmet det? Og Putin blot mere ligeglad med sit image, og villig til at dele det med verden?

  MHT liberalistiske totalitærer tilstande…Deler jeg mening med den nationalkonservative..De er lige så totalitærer som som DFistiske …Ihvertfald når det komme til penge, og muligheden til at skrabe til sig på andres menneskers armod..For fordelingspolitik og ulighed er den reelle betydelse af hvad bliver og er et totalitært samfund.

 9. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Trump “elsker” helt sikkert ikke Putin, men han har respekt for ham, ”

  Her er mange helt og aldeles uenig med dig. Han er hvad snart 6o og har en ca. 18 årig kæreste?
  Derudover har ingen ide om hvem der er på den “gold en shower” video, men kunne man forestille sig at de havde en fælles klemme på hinanden her, med begge der filmet det? Og Putin blot mere ligeglad med sit image, og villig til at dele det med verden?

  MHT liberalistiske t otalitærer tilstande…Deler jeg mening med den nationalkonservative..De er lige så totalitærer som som DFistiske …Ihvertfald når det komme til penge, og muligheden til at skrabe til sig på andres menneskers armod..For fordelingspolitik og ulighed er den reelle betydelse af hvad bliver og er et t otalitært samfund.

 10. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Trump “elsker” helt sikkert ikke Putin, men han har respekt for ham, ”

  Her er mange helt og aldeles uenig med dig. Han er hvad snart 6o og har en ca. 18 årig kæreste?
  Derudover har ingen ide om hvem der er på den “gold en shower” video, men kunne man forestille sig at de havde en fælles klemme på hinanden her, med begge der filmet det? Og Putin blot mere ligeglad med sit image, og villig til at dele det med verden?

  MHT li beralistiske t otalitærer tilstande…Deler jeg mening med den nationalkonservative..De er lige så totalitærer som som DFistiske …Ihvertfald når det komme til penge, og muligheden til at skrabe til sig på andres menneskers a rmod..For fordelingspolitik og ulighed er den reelle betydelse af hvad bliver og er et t otalitært samfund.

 11. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Og der røg filteret på…Kun nationalkonservative, tosser, harmløse og liberalister kommer nu igennem.

 12. Af Niels Juul Hansen

  -

  Indlæg i filter!

 13. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt ret typisk – bloggeren henviser til en Søren Hviid Pedersen klumme i Berlingske (med direkte link) – som Lyhne så giver sin udlægning af. Af kommentarsporet at dømme er det ret tydeligt, at ingen har læst Søren Hviid Pedersen klummen, men udelukkende forholder sig til Lyhne udlægning.

  Mit forslag, læs Søren Hviid Pedersen klummen – den er faktisk læseværdig 🙂

 14. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Enig i alle fire grunde her…

  Vi kan nævne et par stykker mere..Det yderste højres forkærlighed for den “stærke mand” der træder ind og redder dem fra dem selv., fra dem selv. 🙂 Naturligvis yderst farligt med så centraliseret en magt som i Rusland. Og viser blot at det yderste højre ikke støtter op om demokrati.
  AT Putin har et stort LGTBhad, og disse kan med statens billigelse. risikere overfald og fængsel nu..
  At de støtter op om Putins forbydelse af demonstrationer nu, for “sikkerhedens skyld”..
  At de ikke evner at tænke selvstændige tanker, men skal fortælles hvad de skal mene via falske news der manipulere..Vi kan fortsætte…

  Man det er ikke blot den såkaldte kendte yderste højre i DF mv. der støtter Rusland..liberalister som Aasger Aaamund er en stor fortaler for Putin. Lars Seier en and LAér er kommet ud med lignende kommentarer om Rusland..

  Men er hvad det “yderste højre” hvis ikke LA og DF, i to modsætninger af forståelse?

 15. Af Flemming Lau

  -

  Europa vakler pga migrant krisen ! Ja og hvis skyld er det ? Putin er en sjuft, en bølle og totalitær i sin magtudøvelse. Han er aggressiv og intimiderende overfor det vesten der rakte hånden ud efter Murens fald og inviterede Rusland ind i alverdens finanscielle sammenhænge. Det er flot, virkeligt flot. Hvad hulan vil Merkel så med hans sure gas? Hvorfor skal gasledningens linjeføring gå lige forbi Bornholm ?

  Når det er sagt, vil jeg godt advare blogforvalteren med den ligesindede “elite” imod at begå den kyniske beregning, entydigt at fokusere på Rusland for at fjerne befolkningens opmærksomhed fra den indenlandske islamiske trussel! Det er adeles utroværdigt, og vil før eller siden blive afsløret! Det er egentligt pudsigt at liberale der tidl beskyldte os koldkrigere for kommunist forskrækkede, nu har fået en ny darling, Islam. Det er derfor ingen overraskelse at vi nu beskyldes for at have muslimer på hjernen! Sagen er bare at fjenden allerede er i landenene i Europa, og hvis der ikke snart sker noget effektivt, kunne magten i Holland og Frankrig skifte farve fra rød til sortblå!

 16. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Det er egentligt pudsigt at liberale der tidl beskyldte os koldkrigere for kommunist forskrækkede, nu har fået en ny darling, Islam.”

  Ikke pinligt, drejer sig om skamløshed. De besidder ikke pinlighed!.
  De tager hver en løndumper uden relevance til religion..Den er jo som bekendt opium af borgerne for deres liberale ejere? Fungere ypperligt her..Dog ønsker de naturligvis ikke at dele økonomisk med Russerne verdensmarkedet. Og det hele er formentlig startede således, og mht. disses markeders synspunkt.
  Men totalitært er Rusland..Og kan dele det liberalistiske synspunkt fremlagt i blokken af modsatte årsager. Nemlig ønsket om “frihed for alle” ,og ikke blot “frihed for de få”.. Og her er Putin faktisk liberalist.

 17. Af Louise Ranudo

  -

  Lisbeth Sørensen – man kan få hjælp mod tankemylder – eller pludrer du bare?

 18. Af Kurt Dejgaard

  -

  John McCain, 2008:
  “I’ve looked Putin in the eyes. I saw three letters: a K, a G and a B”.

  Jeg formoder det stadig er den korteste fyldestgørende beskrivelse af manden.

 19. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et kommentarspor præget af fire indlæg fra samme fake kvindenavn. Tillykke Lyhne, din blog kører helt fint 🙁

 20. Af Jan Petersen

  -

  Retter i øvrigt lige fire til flere, men gør ikke kommentarsporet bedre 🙁

 21. Af ole hansen

  -

  Hvis man har al sin viden fra folkeskolen, DR, information, weekend-avisen, politiken og de danske tv-stationer, eller fra regeringen og ministerierne, kan man sagtens have en følelse af at man véd en masse, men i realiteten véd man ingenting, men er bare et stakkels propaganda-offer. For en propaganda som har karakter af hjernevask, og som er ved at lokke danskerne ud i en bundløs sump. Hvor allerede mange er omkommet pga. myg, stikfluer, blodigler, slanger og andet kryb. Eller de er druknet i muddervand.

 22. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Mccains udlægning af Putin holder uden tvivl stadig sit værd, uanset hvad Hr. fessor/sure smiley udi konspirationsteorier Jan Petersen skulle mene herom. 🙂

 23. Af lis beth kaldte sig tidligere for søren

  -

  “Li sb eth sø ren sen”…. som før kaldte sig “sø ren sø ren sen”…. har store sympatier for enhedslisten og indvandrings-industrien, ifølge hende/ham selv. Hans meninger og påstande stritter i alle retninger. Antagelig er der tale om bevidst støjsending og debatsabotage.

 24. Af Lisbeth Sørensen

  -

  pre.ben ovenover hedder nu Lisbeth Sørensen..ingen ende på komikken fra gøgleren her?

  Mine meninger er faste, gennemtænkte og ikke noget psykiatrisk vås som dit. Jeg ændre naturligvis mening, som tidens tand ændre verden. Det gør kloge mennesker. Dumme fortsætter blot med at ævle, og tro på hvad far og mor fortalte dem i vuggen.. ingen kritisk sans, ikke istand til at gennemskue verden og dens kompleksitet..uden tvivl har Pre.ben ikke været længere hjemmefra end skanderborg søerne?

  Højreradikale og racister er i utallige videnskabelige undersøgelser bevist som at være mindre kloge end alle andre politiske grupperinger. Og der hører Pre.ben så sandelig hjemme.

  Derfor kan Putin overbevise hans slags til at tro på hvad som helst..Kritiser hvilken som helst i andedammen der omgiver ham, og han ville være enig. Det er alle andres i andedammens skyld hvor han befinder sig. Og Putin i Rusland , og Trump i USA skal nok hjælpe ham. 🙂

 25. Af Niels Larsen

  -

  Vi er skam ikke forelskede i Rusland og Putin. Langtfra. Men det er vi heller ikke i vore egne politikere eller slynglerne i Brüssel.

  Men vi ser Putin og Rusland som en kommende allieret i det tilsyneladende uafvendelige opgør med islam – de europæiske eliter gør da alt for at det skal gå den vej.

  1. Men nej, alt handler ikke om muslimer. Det er vi helt enige om.

  Men det kommer det til i løbet af få år. I Sverige før andre steder. Problemet er blot, om det sker hurtigt nok i Sverige til, at vi kan nå at afværge det i resten af Europa – og derpå først smide muslimerne ud for dernæst at erobre Sverige tilbage fra barbarerne. Eller om hele Europa går under i blodige borgerkrige.

  2. Nej, din fjendes fjende er ikke nødvendigvis din ven. Det er vi også helt enige om.

  Men kan jeg lokke min fjendes fjende over på min side, så er det forsøget værd. Og med de forrædere, som leder de vestlige EU-lande må vi klynge os til de strå, der står til rådighed. Og Hjort Frederiksens troværdighed er altså ikke, hvad den har været – det er de øvrige politikere og politiske kommentatorers nu heller ikke.

  Selvfølgelig har Iben Tranholm ikke fået knægtet ytringsfriheden. Big Brother har bare vist sit ækle fjæs.

  3. Nej, Rusland er ikke et cool land. Det er vi også helt enige om.

  Det er noget, der ligner et diktatur, men det er EU så sandelig også – befolkningerne har absolut nul indflydelse på politikken i Brüssel.

  4. Nej, vi skal ikke ønske os et større og stærkere Rusland.

  Det gør vist heller ingen af os. Men vi ønsker meget, meget, meget mindre EU og meget, meget, meget mere magt til nationalstaterne!

 26. Af Lisbeth Sørensen

  -

  pre.be n ovenover hedder nu Lisbeth Sørensen..ingen ende på komikken fra gøgleren her?

  Mine meninger er faste, gennemtænkte og ikke noget psykiatrisk vås som dit. Jeg ændre naturligvis mening, som tidens tand ændre verden. Det gør kloge mennesker. Dumme fortsætter blot med at ævle, og tro på hvad far og mor fortalte dem i vuggen.. ingen kritisk sans, ikke istand til at gennemskue verden og dens kompleksitet..uden tvivl har Pre.be n ikke været længere hjemmefra end skanderborg søerne?

  Højreradikale og racister er i utallige videnskabelige undersøgelser bevist som at være mindre kloge end alle andre politiske grupperinger. Og der hører Pre.be n så sandelig hjemme.

  Derfor kan Putin overbevise hans slags til at tro på hvad som helst..Kritiser hvilken som helst i andedammen der omgiver ham, og han ville være enig. Det er alle andres i andedammens skyld hvor han befinder sig. Og Putin i Rusland , og Trump i USA skal nok hjælpe ham. 🙂

  Niels Larsen er dog noget mere nuanceret her. ..Men hader muslimer uforbeholdent meget til at tage det seriøst..Støtter heller ikke op om mere muslimsk indvandring. Men de er mennesker af kød og blod. Og terroristerne der er absolut minimale i antal. Drejer sig om en saglig og reel indvandringspolitik til alles gavn.

 27. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Gøgleren Pre.b.en hedder nu lis.beth..Ingen ende på den charade?

  Mine meninger er faste, gennemtænkte og ikke noget vås som dit. Jeg ændre naturligvis mening, som tidens tand ændre verden. Det gør kloge mennesker. Dumme fortsætter blot med at ævle, og tro på hvad far og mor fortalte dem i vuggen.. ingen kritisk sans, ikke istand til at gennemskue verden og dens kompleksitet..uden tvivl har Pre.be n ikke været længere hjemmefra end skanderborg søerne?

  Højreradikale og racister er i utallige videnskabelige undersøgelser bevist som at være mindre kloge end alle andre politiske grupperinger. Og der hører Pre.be n så sandelig hjemme.

  Derfor kan Putin overbevise hans slags til at tro på hvad som helst..Kritiser hvilken som helst i andedammen der omgiver ham, og han ville være enig. Det er alle andres i andedammens skyld hvor han befinder sig. Og Putin i Rusland , og Trump i USA skal nok hjælpe ham. 🙂

  Niels Larsen er dog noget mere nuanceret her. ..Men hader muslimer uforbeholdent meget til at tage det seriøst..Støtter heller ikke op om mere muslimsk indvandring. Men de er mennesker af kød og blod. Og terroristerne der er absolut minimale i antal. Drejer sig om en saglig og reel indvandringspolitik til alles gavn.

 28. Af jens andersen

  -

  Europæerne lever efterhånden et meget farligt liv hvor alt muligt kan gå galt. En kulturel katastrofe i form af millioner af splittede og opløste familier….. er resultatet af totalitær familie- og skilsmissepolitik. En rød politik som på een gang er både mandsfjendsk, familiefjendsk, børnefjendsk og kvindefjendsk. Antallet af tabere er astronomisk. Hertil kommer diverse hjernedøde eller korrupte politikker som har udslettet store dele af velfærden og infrastrukturen. Yderligere er bekæmpelsen af kriminalitet, fattigdom, smitsom sygdom og alvorlige sociale problemer blevet kraftigt forringet. Det er muligt at dommedag ikke kommer til menneskeheden som sådan foreløbig, men at den snart vil opleves af millioner af danskere, svenskere og andre europæere er desværre temmelig sikkert. Regeringernes, partiernes og journalisternes SVIGT er uden grænser.

 29. Af Niels Larsen

  -

  USA brugte i 2015 US$ 1.676.000.000.000 på forsvaret – 100%
  Kina brugte US$ 215.000.000.000 – 12,8%
  Saudi Arabien brugte US$ 87.200.000.000 – 5,2%
  Rusland brugte US$ 66.400.000.000 – 3,96%
  UK brugte US$ 55.500.000.000 – 3,3%.

  (Kilde: Stockholm Intl. Piece Research Institute)

  Og så skulle Rusland være en trussel?

 30. Af hvorfor skjules sobre og saglige indlæg?

  -

  Aktuel tekst skjules. Hvorfor?

 31. Af hvorfor favoriseres enhedslisten ?

  -

  “lisbeth” har fri bane, de fleste serøse bloggere mobbes og blokeres! Typisk tante B stil.

 32. Af Niels Lemche

  -

  JAN PETERSEN, lad nu Sørensen snakke løs. Når han er i det humør som i dag, er det ikke altid helt tosset. Og læg mærke til, at han får filet sit danske til. så der bliver færre og færre grammatiske fejl. Og det skal vi alle være taknemmelige over. En dag fortæller han os måske sit rigtige navn.

 33. Af Niels Larsen

  -

  @ Lisbeth Sørensen

  Jeg hader ikke muslimer.

  Jeg hader islam. Og jeg foragter muslimer.

  For at hade personer, skal man på et eller andet plan have respekt for deres holdninger – og jeg har ingen respekt for muslimers holdninger.

 34. Af filterbøvl, c en sur og endnu mere bøvl

  -

  Forskellige computere melder: XX berlin g ske blog fungerer ikke. Er det øverste etage i tante B som ikke fungerer?

 35. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, Putin er ikke nogen trussel. Det er rent bluff. Det fremgår også af general Mattis foredrag, som jeg har refereret til flere gange i dag.

 36. Af Niels Larsen

  -

  @ Lemche

  Så er der da en ting mere, vi er enige om.

  @ Lisbeth Sørensen

  Jeg hader ikke muslimer.

  Jeg hader islam. Og jeg foragter muslimer.

  For at hade personer, skal man på et eller andet plan have respekt for deres holdninger – og jeg har ingen respekt for muslimers holdninger.

 37. Af Morten Smith

  -

  1. Nej, alt handler ikke om muslimer
  Korrekt men folkevandring og muslimer er et gigantisk akut økonomisk, politisk og sikkerhedsmæssigt problem.

  2. Nej, din fjendes fjende er ikke nødvendigvis din ven
  Korrekt igen. På en anden side er din fjendes fjende ikke nødvendigvis din fjende.
  Vi har bestemt ikke brug for et fjendtligt Rusland og en ny kold krig hvis vi kan undgå det.

  3. Nej, Rusland er ikke et cool land
  Korrekt igen igen. Rusland er egoistiske og nationalistiske, ligesom vi var engang da vesten styrede verden.
  I dag er vi i gang med at opbygge et nyt Sovjetunion kaldet EU, baseret på idealisme og planøkonomi, styret af ikke folkevalgte ledere.

  4. Nej, vi skal ikke ønske os et større og stærkere Rusland
  Nej, men hvad vi ønsker os har lille eller ingen betydning. I det mindste begår Rusland ikke kollektivt selvmord ligesom Sverige og Vesteuropa, hvor vi forærer vores land til komplet fremmede.

  Det er på tide at vi ser i øjnene at vi er et lille bitte land, med et ubetydeligt militær.
  Vi kan godt glemme vores løftede pegefinger mod Rusland, hvor vi kræver at de skal følge vores absurde nye religion menneskerettigheder og konventioner, og forærer landet til migranter fra Mellemøsten og Afrika.

 38. Af B. Mortensen

  -

  Hr. Larsen
  “USA brugte i 2015 US$ 1.676.000.000.000 på forsvaret – 100%
  Kina brugte US$ 215.000.000.000 – 12,8%
  Saudi Arabien brugte US$ 87.200.000.000 – 5,2%
  Rusland brugte US$ 66.400.000.000 – 3,96%
  UK brugte US$ 55.500.000.000 – 3,3%.
  (Kilde: Stockholm Intl. Piece Research Institute)
  Og så skulle Rusland være en trussel?”

  SIPRI Ja bare de fleste havde/læst ville/læse mere af det, end de kilder de normalt forholder sig til.
  Det kunne måske dæmpe folks paranoia en smule.

 39. Af hvorfor frigiver al ikke sobre indlæg?

  -

  Her må man ikke fortælle om DKs og EUs faretruende situation. Men se selv 180gr og ur i as posten… samt you tube om merkels migrant krise/ one year on/ what next!!!!!

 40. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Rusland brugte US$ 66.400.000.000 – 3,96%
  Og så skulle Rusland være en trussel?”

  Naturligvis! Og den simple grund hedder atomvåben..Fuldstændigt ligegyldigt om EU brugte 5.7 trillioner dollars på forsvar, hvis det ikke har atomvåben til at forsvarer dem selv mod Rusland, USA,Kina med atomvåben..Totalt spild af penge. Mest som endda går retur til dem der meget muligt vil angribe os med atomvåben. Putin har flere gange truet med at atombombe DK.

  Mht. Rusland og EU modspil, er eneste muskel vi kan have at få atomvåben. Den VLAKkende regering vakler her, og bliver blot ved med at købe jagerfly fra USA..Totalt spild af penge.

 41. Af j nielsen

  -

  Hvorfor får vrøvlehovedet, støjsenderen og debatsabotøren “lisbeth” lov til at dominere og afspore de fleste blogdebatter? Mens mange andre bloggere frasorteres. Fordi de ikke er fra enhedslisten?

 42. Af Niels Larsen

  -

  Lisbeth Sørensen

  Kun en tåbe ville bruge A-våben. Det ville være den sikre selvudslettelse.

  Jeg hader i øvrigt ikke muslimer. Jeg foragter deres kultur og ideologi.

 43. Af Jan Petersen

  -

  Fake females er en – pain in the ass. Men ok, det er så mange andre real females også . . . griner højt 🙂

 44. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Fake females er en – pain in the ass. Men ok, det er så mange andre real females også”

  Mest mandlige så vidt jeg har forstået, af biologiske årsager?! Men korrekt at der er nogen som er mere biologiske mere varierende….Fortæl? 🙂

 45. Af Jan Petersen

  -

  En håbløs Berlingske blog – styret af real/fake females – ren børnehave 🙁

 46. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Niels Larsen

  “Og så skulle Rusland være en trussel?”

  Det må du spørge Baltikum, Ukraine, Polen og Assads modstandere om?

 47. Af bo poulsen

  -

  Har AL overvejet at hvis vanviddet og udueligheden fortsætter i den politiske højborg, kan hun selv og hendes familie blive blandt de næste ofre! Borgen nedbryder jo i rasende fart alt med sundhed, sikkerhed, frihed og velfærd. Mange danskere er allerede ramt af unødige sygdomme, ulykker, forbrydelser, tab og overgreb/uretfærdigheder.

 48. Af J. Hanse n

  -

  Højrefløjen i Danmark har altid bukket og skrabet for “stærke” mænd.
  Det være sig hitl er, Bush Minor, Fogh, Mussolini, Trump.
  You name them.
  Så hvorfor ikke Putin.
  Som endda er en af de pænere af slagsen.
  USA er en slyngelstat.
  På linie med na zityskland.
  De nationalkonservative og deres ligesindede elsker den slags.
  Det er ikke tilfældigt at Danmark efter en tæt alliance med naz ityskland uden nogen som helst skrupler tilsluttede sig USA`s forbrydernation NATO.
  Som en naturlig afløser for Antikominternpagten.

 49. Af ib gregersen

  -

  Ja, i tilfælde af jobtab, skilsmisse, sygdom, ulykke eller overfald kan man hurtigt komme til at opleve hvor utroligt meget ringere samfundet er blevet i de senere år.

 50. Af J. Hanse n

  -

  AF J. HANSE N – 16. JANUAR 2017 00:22

  Forbryderorganisation NATO skulle der nok have stået.

 51. Af jesper holm

  -

  Er j. hansen begyndt at blive senil? For ham er hit ler, fjog og trump ens. Na zi tyskland og USA er også ens. Højrefløjen er skyldig i alt, venstrefløjen er hvid som sne. Danskerne fortjener en hæslig fremtid, de er usle undermennesker. Stalin var en herlig gut der reddede Europa. De nationalt sindede elsker na zis me. Iflg. jh. Er manden gal?

 52. Af Jan Petersen

  -

  Her er i øvrigt et af de danske indlæg på RT.com, der bliver udlagt som 5. kolonne virksomhed for Rusland. Vågn op tomhjerner 🙂

  ‘In case of war, I’d be enemy of state’ – journo labeled propagandist for criticizing migrant policy

  https://www.youtube.com/watch?v=W-P7_PU4NuM

 53. Af dan bertelsen

  -

  Om jeg forstår j. hansen. Som en grammofonplade aflirer han igen og igen sine vilde beskyldninger mod alt og alle. Vi er allesammen na z i ster og dårlige mennesker. Der er ingen forskel på hit l er, fog og trump. osv. osv.

 54. Af nogle spærres - andre kan brede sig

  -

  Er j. ha ns en og li sbe th avisens yndlingsbloggere?

 55. Af gratis film om invasions - terror og krigstrusler

  -

  I Sverige er malmø nu nordeuropas farligste by. Se merkels migranter/ what comes next/ one year on. Chokerende you tube film.

 56. Af gratis film om invasions - terror- og krigstrusler

  -

  I Sverige er overfalds- og mordraten nu skyhøj. Se urias/snaphanen/ merkels migranter/ what comes next/ one year on. Chokerende you tube film.

 57. Af J. Hanse n

  -

  AF GRATIS FILM OM INVASIONS – TERROR- OG KRIGSTRUSLER – 16. JANUAR 2017 01:43
  “I Sverige er overfalds- og mordraten nu skyhøj. Se urias/snaphanen/ merkels migranter/ what comes next/ one year on. Chokerende you tube film.”

  Kun tabere som F0 Jen sen henviser til urinposten og snapsehanen.

 58. Af Flemming Rasmussen

  -

  Det virker som om Amalie er endnu en “write and run” blogger, som kun bruger platformen til at stille sig op og vælte tåbeligheder ud uden at gide forsvare dem. Kommentatorsporet tyder i hvert fald kraftigt derpå.

  Skulle hun tilfældigivs bevæge sig herind igen, kan jeg da lige forsøge at påpege et par væsentlige mangler ved det oprindelige indlæg. Dels fornærmelsen over at nogen tillader sig at angribe hendes elskede Anders. Han kunne jo bare have sagt at EU ikke har registreret den omtalte debattør vved navn, hvis det virkelig forholder sig sådan. I stedet er hans svar en klar blåstempling af at EU bare skal gøre det som KRarup undrer sig over.
  Kan du slet ikke se problematikken?

  Og dels de andre stråmænd. Hvor i Søren Hviid Pedersens udmærkede klumme er der grundlag for nogle af de anførte påstande? Specielt 2-4 er grebet ud af den blå luft, Jeg har læst en del indlæg af diverse folk fra det der så kærligt omtales som den yderste højrefløj. Ingen af disse har haft noget der minder om de udsagn i sig. De har blot påpeget at EU er et større problem end det ydre skræmmebillede som folk som du forsøger at opstille.

  Men også pkt 1 er totalt misforstået. Jo, den danskfjendtlige idvandring er et stort problem. Noget du åbenbart har svært ved at acceptere.

  Som sagt tror jeg ikke at du når at læse herned til. Du er sikkert i gang med at planlægge din næste hovedløse blog. Og sådan kører det i ring.

 59. Af J. Hanse n

  -

  Fire grunde til at det yderste højres Ruslands-forelskelse er tåbelig.
  Skriver Amalie Lyhne.

  Forelskelse og forelskelse.
  USA og medløberne i Europa, som Danmark, er i fuld gang med at forberede Operation Barbarossa II.
  Snart will nazisternes, undskyld NATO`s, tanks rulle hen over de russiske sletter igen.

 60. Af Hul igennem?

  -

  Fire gode grunde til at landsforræddere og venstreekstremister elsker EUdiktaturet:
  1 flere nassepenge til dem selv håber de.
  2 man behøver ikke at være klog for at nasse.
  3 det er så spændende med flere nassere fra yallah.
  4 deres forældre er også nassere.
  Få penge uden at arbejde, bare lidt euluderi, lidt eftersnakken, lidt røvslikning, lidt sælg andres fremtid, lidt spytslikning, lidt vælten sig i lorten, lidt quisling, lidt troløs, lidt mafia, pyt det er intet besvær for en belortet æreløs.

  føj.

 61. Af J. Hanse n

  -

  AF HUL IHOVEDET? – 16. JANUAR 2017 07:03

  Sikke dog et grimt og ubehageligt sprog.
  Ja sådan er det jo med højrefløjens lavadel på disse blogs.
  Tsk.

 62. Af Amalie Samuelsen

  -

  Fire gode grunde til at landsforræddere og venstreekstremister elsker EUdiktaturet:
  1 flere nassepenge til dem selv håber de.
  2 man behøver ikke at være klog for at nasse.
  3 det er så spændende med flere nassere fra yallah.
  4 deres forældre er også nassere.
  Få penge uden at arbejde, bare lidt euluderi, lidt eftersnakken, lidt røvslikning, lidt sælg andres fremtid, lidt spytslikning, lidt vælten sig i lorten, lidt quisling, lidt troløs, lidt mafia, pyt det er intet besvær for en belortet æreløs.

  føj.

 63. Af J Hans en

  -

  AF HU L IHOVEDET? – 16. JANUAR 2017 07:02

  Sikke dog et grimt og ubehageligt sprog.
  Ja sådan er det jo med højrefløjens lavadel på disse blogs.
  Tsk.

 64. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: I denne sammenhæng bør man være opmærksom på, at Mattis er Marine. Hans egentlige fokus er Stillehavet.
  Den såkaldte “tilbagetrækning” er en redisponering af styrkerne. Det bliver mere hæren og flyvevåbnets opgave med Europa end flåden og marinekorpsets – det ud fra den betragtning, at Atlanten næsten kan betragtes som et løst problem i relation til den amerikanske flåde.
  Vi så “Admiral Kuznetzov” i noget nær havsnød – det kommer den nu let – f.eks. hvis kaptajnen skvulper sin te på broen. Dvs. den russiske flådes stærkeste enhed er en dårlig vittighed.

  Konsekvensen er således i første omgang, at den amerikanske flåde kan koncentrere alle sine hangarskibe i det Indiske Ocean og Stillehavet – hvilket reelt betyder en styrkeforøgelse på ca. 100 % og reelt en mulighed for at udspare reserver i Stillehavet – noget som har været problematisk gennem krigene i Mellemøsten.

  Men vi har Anders Foghs ord for, hvad der egentlig foregår: Nemlig at planerne i Nato ændres – dvs. styrken omdisponeres. Kaldet til flere forsvarsudgifter i Nato er nok så meget et spørgsmål om et mere effektivt samarbejde: Som Obama sagde til Canadierne: “We need more Canada.”

 65. Af Niels Lemche

  -

  THOMAS BORGSMIDT, jep, sådan må det være. Det er også her, problemerne vil opstå/opstår. I Europa gælder det om at holde hovedet koldt. Det er selvfølgelig let i dag med de temperaturgrader, vi har lige nu, men der er noget fornuftigt, at man ikke bare fuldstændig vildt begynder at opruste. Hvad har man brug for? Naturligvis flere opdateringer og en opgradering af hjemmeværnet til en National Army (godt på vej), således at hjemmet er sikret, når det brager løs udenfor. Men det er småpenge. Skibe? Måske skulle man genopfinde torpedobådene af Villemoesklassen; mindre skibe, der kan overleve også i hjemlige farvande. De fem store skibe skal holdes væk fra Østersøen. Det er en dødsfælde.

  Mht. plimsolleren … er den kommet hjem eller ligger den og roder i Biskayen?

  Og så lige en ting. NATOs flådestyrker er nok tilstrækkelige til at stoppe ethvert russisk forsøg på at slå sig ud af Østersøen. Problemet for os er desværre Skåne, fordi russerne her hurtigt kan komme helt ind på København, og med erfaringerne fra fortiden vil det nok være nok til at skræmme de små mus på Christiansborg til at lave en ny 9. april. Der er ved Gud ikke meget til at stoppe russerne i Skåne. Svenskerne er fikseret på Gotland og Stockholmområdet. Hvad f…. vil russerne dog med Stockholm? Nej det er det nærmest demilitariserede Sydsverige, som er det svage led.

  Og så spekulerer jeg stadig på Indien, som vi intet hører om. Deres kærlighed til kineserne kan vist rummes et meget lille sted, og de har også stormagtsdrømme, naturligvis.

 66. Af Niels Lemche

  -

  THOMAS BORGSMIDT, jep, sådan må det være. Det er også her, problemerne vil opstå/opstår. I Europa gælder det om at holde hovedet koldt. Det er selvfølgelig let i dag med de temperaturgrader, vi har lige nu, men der er noget fornuftigt, at man ikke bare fuldstændig vildt begynder at opruste. Hvad har man brug for? Naturligvis flere opdateringer og en opgradering af hjemmeværnet til en National Army (godt på vej), således at hjemmet er sikret, når det brager løs udenfor. Men det er småpenge. Skibe? Måske skulle man genopfinde torpedobådene af Villemoesklassen; mindre skibe, der kan overleve også i hjemlige farvande. De fem store skibe skal holdes væk fra Østersøen. Det er en dødsfælde.

  Mht. plimsolleren … er den kommet hjem eller ligger den og roder i Biskayen?

  Og så lige en ting. NATOs flådestyrker er nok tilstrækkelige til at stoppe ethvert russisk forsøg på at slå sig ud af Østersøen. Problemet for os er desværre Skåne, fordi russerne her hurtigt kan komme helt ind på København, og med erfaringerne fra fortiden vil det nok være nok til at skræmme de små mus på Christiansborg til at lave en ny 9. april. Der er ved Gud ikke meget til at stoppe russerne i Skåne. Svenskerne er fikseret på Gotland og Stockholmområdet. Hvad f…. vil russerne dog med Stockholm? Nej det er det nærmest demilitariserede Sydsverige, som er det svage led.

  Og så spekulerer jeg stadig på Indien, som vi intet hører om. Deres kærlighed til kineserne kan vist rummes et meget lille sted, og de har også stormagtsdrømme, naturligvis.

 67. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Hul i hovedet, viser at han har hul i hovedet ligesom pre.ben…Som ovenover også skriver i bloggerens j.nielsen´s navn..Og før da i mit eget..Utroligt at Berlingske vil tillade denne charade? Snart skriver pre.ben. i vores alles navne.

  EU og det fælles atomvåben forsvar, er eneste mulige forsvar vi har mod USA og Rusland nogensinde. Derfor skal vi have et!

 68. Af Thomas Lund

  -

  Rusland har 959 kampfly, over 22000 kampvogne, Iskander missiler, Buk missiler, grad missiler, Kort og langt rækkende atommissiler, selvkørende kanoner, en stor flåde, der kan medbringe a-våben, 1,2 millioner soldater i den stående styrke og 750.000 der kan mobiliseres på meget kort tid.

  Til sammen ligning har USA 8.000 kampvogne, 2300 jagerfly, 1,4 million soldater, 1,1 million i reserve, A-våben både stationære og på skibe. 19 hangarskibe og 6 fregatter

  At soldater tjener mindre i Rusland, gør ikke Rusland til en militær dværg. Deres Su-30 jagerfly og Armada T-14 kampvogne er nye og moderne. Deres antiluftskyts har vist dets effektivitet i Donbas.

  Putin bliver meget sur, når I påstår at hans lands militær ikke er fuldt på højde, med USA’s. Putin har brugt mange penge og tid, på at gøre Rusland til en supermagt igen.

 69. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Thomas Lund

  Pas på, når du sådant kommer med faktiske beviser herinde..Det er der mange der ikke bryder sig om! Derudover er konventionelle styrker kun en trussel mod ikke atomvåben bærende lande..Derfor Danmark skal have atomvåben, hvis ikke hele EU..Skandinavien kunne gå sammen om projektet her og ser denne som den bedste løsning for os. Så kunne vi teoretisk altid forlade EU, med vores eget forsvar sikret.

  “Dad’s Army” sponsoring mv. er en ligegyldig detalje her, og drejer blot om at rage til sig , på andres bekostning, og om mennesker der elsker at lege soldater med nabo drengene i weekenden..Tak gud, at vi forrige år fik fjernet våbnene hjemme hos dem?

 70. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Thomas Lund

  Pas på, når du sådant kommer med faktiske beviser herinde..Det er der mange der ikke bryder sig om! Derudover er konventionelle styrker kun en t russel mod ikke atomvåben bærende lande..Derfor Danmark skal have atomvåben, hvis ikke hele EU..Skandinavien kunne gå sammen om projektet her og ser denne som den bedste løsning for os. Så kunne vi teoretisk altid forlade EU, med vores eget forsvar sikret.

  “Dad’s Army” sponsoring mv. er en ligegyldig detalje her, og drejer blot om at rage til sig , på andres bekostning, og om mennesker der elsker at lege soldater med nabo drengene i weekenden..Tak gud, at vi forrige år fik fjernet våbnene hjemme hos dem?

 71. Af Niels Lemche

  -

  THOMAS LUND, inden du får skraldespanden i hovedet af Borgstrøm: Kvaliteten af udrustningen? Armata’en siger de, er god. Den ser også interessant ud, hvis den kan køre selv. Det virker, som de har skyndet så meget på udviklingen, at den ikke er blevet kørt ordentlig igennem processen. Det tager år … spørg tyskerne med erfaringerne med deres tiger- og panterkampvogne.

  Så kommer næste spørgsmål: Hvor meget af isenkrammet og af mandskabet kan han stille op langs sin vestgrænse, den gode Putin? Han har potentielt en meget farligere fjende mod øst i Kina, som givetvis gerne vil have mere Lebensraum. Og så mod syd, den lange grænse mod en række muslimske lande, som alle dage har været russernes største problem. Som Mattis sagde, så har han flere jihadister i sit land end nogen anden stat.

  Til billedet i Europa kommer også de øvrige NATO-styrkers omfang. Tyskerne skal man ikke bare fraregne, fordi de bestemt ikke er særlig militaristiske, men de har verdens bedste kampvogn (if. alle vurderinger undtagen de russiske [Armataen] og amerikanske [Abrams]) nu i sin version 2A7 (en ny, Leopard III, under udvikling). Lægger man det sammen med især Frankrig og England, så ville enhver fornuftig person holde sig på afstand.

 72. Af Lisbeth Sørensen

  -

  PS også et indlæg i filteret om atomvåben?

  Kina og Ruslands grænse vil forblive sikret..Begge har atomvåben..Ingen sikre grænse mellem EU og Rusland før EU er atombevæbnet udover det Amerikanske bidrag og Franske..Frankrig kan i længden uden tvivl købes her, og er kun interesseret i sit eget forsvar hvis Russerne angreb, eller Amerikanerne…England har altid været en yankee puddel her. Deres atomvåben er også bygget med Amerikansk software og deraf Amerikansk styret altid.

  “En håbløs Berlingske blog – styret af real/fake females – ren børnehave :(”

  shemales kaldes de også. Synes nu Lyhne ser ret feminin ud? 🙂 Men hun kunne da luge ud i petersens og F1´s irrelevante til emnet kommentarer, ja.

 73. Af Niels Lemche

  -

  LISBETH SØRENSEN, tror du virkelig, at Kinas fem forkølede bomber kan skræmme Putin?

  Det positive ved Hiroshima og Nagasakibomberne er og bliver, at de viste, at våbene er uanvendelige netop fordi de er så kolossalt destruktive. Når Putin bruger truslen, er det fordi han er desperat, da han ikke har penge til at fortsætte genoprustningen.

  Trump har øjensynligt lovet Putin, at han kan beholde Krim ved at reducere antallet af atomvåben. Trump ved udmærket, at Putin spiller på lånt tid, og vil nok gerne have en aftale om reduktion, inden Putin falder og erstattes af det, der er værre.

 74. Af viggo jensen

  -

  Det er klart og tydeligt at visse bloggere ganske enkelt har rotter på loftet. Eller er købt af godhedsindustrien. Disse debatsabotører lyver ofte, og fremsætter vilde og skøre påstande med korte mellemrum. Nogle 50-100 gange om dagen.

 75. Af Niels Larsen

  -

  Niels Lemche: “Lægger man det sammen med især Frankrig og England, så ville enhver fornuftig person holde sig på afstand.”

  Præcis. Og Putin kan man sige meget om, men han er både rationel og fornuftig. Han kender sit lands begrænsninger.

  At hans fly provokerer er der hverken noget nyt eller foruroligende i. Vi (USA) gør nøjagtig det samme. Og begge parter har gjort det siden 1945.

 76. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, nemlig, og det er derfor, at vi skal tage den med ro. Trump vil givetvis køre den klassiske amerikanske model med, at europæerne skal yde mere, og det er helt i orden, fordi hans indsats ligger på den anden side af jorden. Der er ingen grund til at frygte russerne, så længe europæerne holder nogenlunde fred indbyrdes, og det er der, hvor problemerne kommer fra.

  Naturligvis er det Putins mål at få NATO svækket. Det er egentlig helt legitimt som en del af et altid foregående spil. EU er til dels en lidt anden sag, fordi han ikke vinder meget med et EU i politisk og økonomisk opløsning. Han har mere brug for EU end EU har for ham.

  Så bloggens tema er lige i øjet.

 77. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LEMCHE, men det er sjovt: Normalt taler man om venstrefløjen som de nyttige idioter. Nu er det højrefløjen.

  Der er åbenbart altid nogle, der skal være idioter.

 78. Af Markus Leon

  -

  Hvor er vi heldige at have geniale skrivebordsstrateger som bidragsydere til forvirringen på bloggen. Med deres brillante indsigt i stormagternes militære formåen kan vi herefter trygt sove roligt hver nat.
  Nu venter vi kun på at Nato’s generaler ringer Borgschmidt, Læmke, Lund etc. op når næste verdenskrig kommer – det bliver de simpelthen nødt til, hvis hele den civiliserede verden mellem Valby bakke og Klampenborg skal overleve.

 79. Af Niels Lemche

  -

  MARKUS LEON, ok, og hvem ringer du så til?

  Men du skulle tage og lytte til Mattis’ foredrag, som jeg og Borgstrøm har henvist til. Det er noget af en øjenåbner.

 80. Af J. Hanse n

  -

  AF MARKUS LEON – 16. JANUAR 2017 12:01

  Generaler og generaler.
  Jeg plejer at kalde dem for “buksemariusser”.

 81. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det bliver sjovt, at se liberalister og andre borgerlige trække i land i de kommende dage, når det går op for dem, at deres hysteriske reaktion, på valget af Trump, var komplet irrationel.

  Det er lidt bizart, at så mange liberale har ladet sig rive med af venstrefløjens hysteriske reaktion på valget af Trump, og bilder sig ind, at han er en ny Hitler, eller lignende…

  Trump er socialkonservativ på nogle få områder, og yderst liberal på en del andre områder. Han vil erstatte Obamacare med en offentlig sygesikring, og han vil forsøge at få en atomnedrustningsaftlae på plads med Rusland.

  Han ønsker ikke en ny, ekstremt dyr og komplet overflødig kold krig med Rusland, for han har indset at ssytemkampen med Rusland døde, da Sovjetunionen blev opløst. Rusland er ikke længere en imperialistisk magt, der vil udbrede sit system, verdenskommunismen, til alle verdens lande, og derfor er en ny kold krig meningsløs.

  Iøvrigt så støttede Trump Hillary ved forrige valgkamp, og han har også støttet Bill Clinton.

 82. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Det er komplet irrationelt, at så mange liberalister har ladet sig rive med af venstrefløjens hysteriske reaktion, på valget af Trump, for Trump er på mange måder en klassisk, socialkonservativ politiker med stærke liberale tendenser.

  Trump vil erstatte Obamacare med en offentlig sygesikring, og han har indset, at den kolde krig er slut, for den kolde krig var Sovjetunionens forsøg på at udbrede verdenskommunismen til alle lande i vernden, og Sovjetunionen har jo opløst sig selv – og derfor vil han indgå en atomnedrustningsaftale med Rusland.

  Hvad er I bange for?

  Han hartidligere støttet både Hillary og Bill Clinton.

  Det bliver skægt at se liberale og socialkonservative, danske politikere og kommentatorer trække i land i de kommende dage, og konstatere, at Trump faktisk både er intelligent og fornuftig…

 83. Af Jakob Rasmussen

  -

  Hvad er I bange for?

  Det er komplet irrationelt, at så mange liberalister har ladet sig rive med af venstrefløjens hysteriske reaktion, på valget af Trump, for Trump er på mange måder en klassisk, socialkonservativ politiker med stærke liberale tendenser.

  Trump vil erstatte Obamacare med en offentlig sygesikring, og han har indset, at den kolde krig er slut, for den kolde krig var Sovjetunionens forsøg på at udbrede verdenskommunismen til alle lande i vernden, og Sovjetunionen har jo opløst sig selv – og derfor vil han indgå en atomnedrustningsaftale med Rusland.

  Han hartidligere støttet både Hillary og Bill Clinton.

  Det bliver skægt at se liberale og socialkonservative, danske politikere og kommentatorer trække i land i de kommende dage, og konstatere, at Trump faktisk både er intelligent og fornuftig…

 84. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “LISBETH SØRENSEN, tror du virkelig, at Kinas fem forkølede bomber kan skræmme Putin?”

  Nej, men tror deres 26o tilkendegivet atomvåben kan..Mere end rigeligt og ikke mere behøves selvom Rusland har 2ooo.

  “Trump har øjensynligt lovet Putin, at han kan beholde Krim ved at reducere antallet af atomvåben. ”

  Ingen har sagt dette..Du gætter dig til baggrund her. Trump kan intet gøre mht. Putin og vil ikke gøre noget. Trump ville være så flov når de golden showers videoer mv. kommer frem at han vil gå af med det samme. Han kommer ikke til at true Putin de næste 4 år.

  “Med deres brillante indsigt i stormagternes militære formåen kan vi herefter trygt sove roligt hver nat.”.

  Ja, uden medlemmer af “DAD´s army” til at redde os, ville det se sort ud. 🙂

 85. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Trump er socialkonservativ på nogle få områder, og yderst liberal på en del andre områder. Han vil erstatte Obamacare med en offentlig sygesikring, og han vil forsøge at få en atomnedrustningsaftlae på plads med Rusland.”

  Nej, han er liberal på alle måder, men “socialkonservativ” kun på falske postulater for at vinde et valg..Ting som han aldrig kommer til at gøre, med andre ord.Derudover kan han som præsident i virkeligheden ikke gøre meget. De republikaner i kongressen sidder i virkeligheden på magten. Han har dog ret til personligt at starte tredje verdenskrig og sende atombomber mod EU..Og det er trods alt en del magt?

  ..Også et indlæg i filteret.

 86. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  AL – NEJ vi anser ikke Rusland for det “fembenede lam”!

  men derimod anser vi Rusland
  – for en nation, der står fast ved sit fundament og kristne kulturgrundlag i skarp modsætning til det selvbestaltede EU ( = Europas Undergang ), der er godt i gang med at forråde de enkelte nationalstaters historie, kultur , religion samt hele humane fundament til fordel for en fascistoid kultur, hvis fremmeste formål er at ødelægge hele den vestlige verden.
  Og Joh…..!!.så sandelig – langt DET MESTE drejer sig netop om Islam, der er den største trussel i hele verdenshistorien imod civiliserede nationer – uden sammenligning.
  I skarp modsætning til Niels Peter Lemche samt Thomas Borgschmidt ( skarpt betrygtet for at svine debatører med en anderledes mening groft til….), der “brilliere” ved at undervurdere
  Ruslands militære slagkraft vil jeg kraftigt advare – præcist det samme gjorde Hitler, Karl d. XII samt Napoleon og de tyske riddere i 1200-tallet og resultatet kender vi godt.
  Normalt begavede her på blokken er fuldt klar over, at dæmoniseringen af Rusland ( som jeg ikke har noget specielt forhold til eller ønsker at fremhæve ) dækker over det ældgamle trick – nemlig at bortlede befolkningernes fokus på den absolut største fjende samt mest markante trussel – “fupflygtningene” samt den enorme folkevandring til Europa, der vil ødelægge kontinentet indenfor en kort årrække . Vi kommer til at se tusindevis af drab, mord, voldtægter, røverier, knivstikkerier, skyderier samt andet ( allerede i fuld udfoldelse i Tyskland og Frankrig samt Belgien ) af “kuturberigende art og Frau Merkel ( Hvis Adolf Hitler var 1ste. fase af Europas undergang bliver Angela Merkel den næste”!!) og hendes historieløse, naive følgesvende i Bruxelles er 110% ansvarlige…..!!!
  Decideret stupidt at fremprovokere en konfrontation med Rusland ved at boykotte al samhandel med landet , samt at deployere et støre antal tanks klods op af dets grænser -medfører kun, at den russiske befolkning igen får bekræftet, at vesten er ude på at ødelægge landet, som tidligere ( se ovenfor ).
  Glæder mig nu til at blive optaget på ALs partis EUs liste over russiske propagandister, som hendes egen partiformand har bekræftet, at alle modstandere af EUs vanvids-politik bliver .

  Sandelig , det 20. århundredts største statsmand – Winston Churchill – var klog, da han – i sin tid -forudsagde :

  “Engang i fremtiden vll de SANDE fascister betegne sig selv som ANTI-fascister”

  citat/slut

  – ligesom den fremsynede forfatter – George Orwell ( ham medf bl.a. “1984” der allerede er gået i opfyldelse ) forudsagde ( bl.a.om tilfældet Iben Tranholm ).:

  “Jo mere en stat (statsmagten) fjerner sig fra sandheden desto mere vil den hade og forfølge den/dem, der fortsat fortæller den”!

  citat/slut

  PS.: vi er mange – rigtigt mange, der fortsat vil fortælle sandheden uanset konsekvenserne, thi et fascistoid EU-skabt samfund skal bekæmpes med alle midler og til alle tider..

  PPS.: NIELS PETER LEMCHE
  – m.h.t. de tyske kampvogne Tiger og Panther blev disse hastet igennem fremstillingen grundet den tyske operation “Zitadelle” ( slaget om Kursk ) i sommeren 1943 ,da man anså dem for vigtige for at ødelægge de overlegne ( antalsmæssige ) russiske tankarmèr – Pantherens motor brød ofte i brand og Tigeren havde andre “børnesygdomme” – ellers de absolut 2 bedste kampvogne i hele 2. verdenskrig med en effektiv skudvidde på hhv. 2.200 meter (Pantheren ) samt 1.500 (Tigeren ) i modsætning til den russiske T34 med henholdsvis 900 meter (T34/76) samt 1200 ( den modificerede version T34/84 ).

 87. Af Helge Nørager

  -

  “Af Niels Lemche
  – 16. januar 2017 12:00
  NIELS LEMCHE, men det er sjovt: Normalt taler man om venstrefløjen som de nyttige idioter. Nu er det højrefløjen.

  Der er åbenbart altid nogle, der skal være idioter”

  Nu skal jeg altid være forsigtig med at tolke andres udsagn.
  Men jeg kan ikke udgå at fundere over om mon deres indlæg er et udtryk for en dyb erkendelse.
  At de omtalte mennesker på venstrefløjen, faktisk ikke var idioter ?. 🙂

 88. Af Bjørn Danh

  -

  Indtil i dag har jeg respekteret fru Lyhne.

  Men nu indser jeg hun er en selvbedragende russer-fob meget lig uffe.

  “Rusland er kristent. Hurra. Det er ligesom bare ikke nok til at fortjene beundring og venskab.”
  Hev beundrer kristne? Der er ingen der terroriserer, og myrder mere end xtne, Lyhne.
  Bare se hvad I gør i Mellemøsten, hvor I siden 911 har myrdet millioner….

  Mere ignorance, fanatisme:
  “Vesten står for demokrati, frihedsrettigheder og kapitalisme”
  Igen:
  Ingen myrder flere end demokratier og kapitalister.’

  Hvad Rusland og Putin har myrdet er umåleligt i forhold til
  bush cheney rumsfeld og ikke mindst droneterroristen obama,
  som har bombet og beskudt et utal af brylluper og hospitaler i MØ/Ø.

  Sandhederne B? Get a grip, B!

 89. Af Bjørn Danh

  -

  Indtil i dag har jeg respekteret fru Lyhne.

  Men nu indser jeg hun er en selvbedragende russer-fob meget lig uffe.

  “Rusland er kristent. Hurra. Det er ligesom bare ikke nok til at fortjene beundring og venskab.”
  Hev beundrer kristne? Der er ingen der terroriserer, og myrder mere end xtne, Lyhne.
  Bare se hvad I gør i Mellemøsten, hvor I siden 911 har myrdet millioner….

  Mere ignorance, fanatisme:
  “Vesten står for demokrati, frihedsrettigheder og kapitalisme”
  Igen:
  Ingen myrder flere end demokratier og kapitalister.’

  Hvad Rusland og Putin har myrdet er umåleligt i forhold til
  bush cheney rumsfeld og ikke mindst droneterroristen obama,
  som har bombet og beskudt et utal af brylluper og hospitaler i MØ/Ø.

  Sandhed, B? Get a grip, B!

 90. Af Helge Nørager

  -

  Eller måske, skal det tolkes som om at venstrefløjen var nyttige, men ikke idioter ?.
  Sproget er en underlig fisk.

 91. Af Niels O

  -

  Spot on, Lyhne.

 92. Af Niels Lemche

  -

  HELGE NØRAGER, jeg ved ikke, hvorfor du skriver ‘De’ og ‘Deres’ med lille. Når man vil holde på formerne, skal man nok også gøre det.

  Mon ikke du forstod det lille indlæg? I vores ungdom var det de venstreorienterede, der blev hængt ud som idioter. I Amalie Lyhnes blog er det de højreorienterede.

 93. Af Thomas Borgsmidt

  -

  Lemche: Nu ved jeg ikke hvor meget dødsfælde de 5 store er. Det er axiomatisk at et minefelt skal bevogtes – ellers bliver det ryddet – og det skal være på plads INDEN krigen bryder ud.
  Det morede mig i sin tid, at man sejlede ind til Peter og Poul med enkekejserindens afsjælede legeme. På den største minelægger nogen sinde bygget!

  Situationen er også en noget anden, fordi der er jo ikke nogen, der siger, at der ikke er luftstøtte – vel? Eller kystbatterier? Du ved – sådan nogle på larvefødder.
  Ordentligt organiseret er det slet ikke så nemt endda, at være ubehagelig overfor de skibe.
  Her skal man også tage i betragtning, at normal kystvagtstjeneste jo nok vil forblive en national opgave i Østersøen.
  Din tanke om Willemoes-klassen er nok ikke den bedste! Vandet i den del af Østersøen er ALT for lægt. Der vil nemlig ske det, at når de kommer op og plane vil bovbølgen ramme bunden og reflekteres tilbage – og dermed i bedste fald bremse fartøjet op. De indre danske farvande (dvs. inklusiv Finske Bugt) er nemlig i dybgangen stærkt afhængig af vejret og klokkeslettet. Opfriskende vind kan ændre dybgangen både op og ned – afhængig af positionen. Jeg henviser til den relevante udgave af lodsen.

  Hvis man nu havde fulgt med, så ville man være klar over, at man har indgået aftale med Sverrig om, at Danmark f.eks. må flyve over Sverrig med hvad der passer os. Sverrig har opgivet den “neutralitet”, de holdt så krampagtigt i under den kolde krig.

  Selvfølgelig skal vi i Danmark opruste – men jeg har da ikke sagt, at vi skal betale for det! Det har vi svenskerne til – nogen nytte skal de jo gøre.

  Nu er kampvogne sådan set ikke problemet – amerikanerne har masser af dem (ok, de trænger til “en kærlig hånd” nogle af dem). Men i den nærmere fremtid er det nok de middelsvære motoriserede enheder (dem på hjul), der har prioritet.
  Dernæst er man i de baltiske lande ved at lære om forhug – nu skal de bare lære at flette det.

  Det er nu en grov fornærmelse mod plimsollere, at kalde dem russere. Sagen er jo, at Plimsol-linjen på fragtskibe netop blev indført for med et blik at kunne se om fartøjet var sødygtigt.

  Men ellers er Armata p.t. som den britiske Chieftain i sin tid: Det fremstående panserkendingstræk var bjergningspanseren, der slæbte af sted med rædslen.

  Mht. atomaftalen og Krim. Jeg formoder, at der er tale om det gamle forhandlingskneb: At komme med et forslag, som modparten under ingen omstændigheder går ind på.
  Det er derfor, jeg meget opmærksomt følger både olie- og guldpris gennem nogen tid.

  Mht. “Admiral Kuznetzov”, så skal Du være varsom med Dine forholdsord – betegnelsen “I Middelhavet” er nemlig ingenlunde én-éntydig. Men nej, der er ikke nogen, der har følt trang til at komme med aktuelle reportager fra det togt på Youtube, så jeg har ikke efterretninger om position – hverken PÅ eller I Middelhavet – ej heller noget der imellem.

  Nørager: Må jeg lige have mig frabedt at have kaldt Marie Krarup et alia for “nyttige idioter”.
  Idioter er de uomtvisteligt; men nyttige??? Ud fra hvilken betragtning?? At Dansk Folkeparti er landsforrædere er jo så indlysende, fordi de modarbejder EU’s forsøg på at få en smule lov og orden. Både Bankunionen og Politiunionen har disse perverse skadedyr som Tulletåben jo hetzet imod.
  Henret disse landsforrædere – hug hovedet af de svenske svin (banksvin nærmere betegnet) – ligesom Corfitz Ulfeld.

 94. Af Niels Larsen

  -

  @ Niels Lemche: “I vores ungdom var det de venstreorienterede, der blev hængt ud som idioter.”

  Ja. Og siden senest 1991 har der været bevis for, at de var/er det.

  Det er muligt, at vi højresnoede også er det. Men bevis foreligger i det mindste ikke endnu.

 95. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, jamen, deri er vi overhovedet ikke uenige. Husk jeg var fra begyndelsen af firserne til 2005 officer i hjemmeværnet. Vi havde ikke meget til overs for dem.

 96. Af Niels Lemche

  -

  NIELS LARSEN, jamen, deri er vi overhovedet ikke uenige. Husk jeg var fra begyndelsen af firserne til 2005 officer i hjemmeværnet. Vi havde ikke meget til overs for dem.

 97. Af P Christensen

  -

  Nu vil “Damp-Trump’len” sgu også nedruste!
  Hvad fanden skal der så ske med mine aktier i våbenindustrien?
  Og hele væksten i den nye kolde krig? Damn…

 98. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Det er muligt, at vi højresnoede også er det. Men bevis foreligger i det mindste ikke endnu.”

  Uomtvisteligt bevis ligger her i kommentarerne ovenover bla…
  Ps også indlæg i filteret, et eller to?

  25 af de mindre begavede højresnoede højreradikale-mestendels DFére-, har nu skrevet et brev hvori de kritisere Samuelsen som er imod Sovjetisk propaganda, via Danskere i RT.News på Engelsk…..Hvad bliver det næste? At sovjetisk højreradikal propaganda skal være helt og aldeles lovligt hvis disse højresnoede fik magt som agt?

 99. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  “… Samuelsen som er imod Sovjetisk propaganda …”

  Hvor ser du den “sovjetiske propaganda”, som du fabler om, Søren Sørensen?

  Hvis East Stratcom vil være konsekvent, så bør organisationen selvfølgelig også registrere den amerikanske præsident som pro-russisk påvirkningsagent, for Trump ønsker ikke en ny, komplet overflødig kold krig, og så må han jo være i lommen på Putin – hvis man da skal tro de fleste politiske kommentatorer, hvilket man tydeligvis ikke skal.

  Den politiske debat ligner ofte en ond farce, efter det kommunistiske systems sammenbrud, for mange opfører sig som om, Rusland stadig er et imperialistisk, kommunistisk land, selvom det efterhånden er næsten tredive år siden, at den trussel forsvandt.

  Vågn op!

 100. Af jan ulrik friis

  -

  ….I filter cirka 19: 05…Nato styrkerne løber som feje hunde…..

 101. Af Bjarne Munk Chrtistensen

  -

  AL

  – hvorfor er mit indlæg fra i eftermiddag tilbageholdt af censuren..??
  – måske fordi det ikke er i overensstemmelse med EUs nye task force..?
  – måske fordi det er russisk propaganda..?
  – måske fordi det ikke er i overensstemmelse med din partiformands opfattelse..?
  – måske fordi det ikke hylder multi-kulti-opfattelsen..?
  – måske fordi det ikke er “politisk korrekt”!!

 102. Af B. Nielsen

  -

  En hver nationalkonservativ må selvfølgelig tage afstand fra Putindyrkelse.

  Han er det diametralt modsatte af det, man nødvendigvis må stå for, hvis man holder af vort land og vort demokrati.

  Putins store ideal er Stalin, og som i Stalintiden tilintetgør han sine modstandere.

  Hvad i alverden er det for en syge, der har grebet mennesker, der ellers tidligere nok har kunnet kende forskel på frihed og undertrykkelse. ?

 103. Af Kim Larsen

  -

  Latterligt opkast fra en østerbro-hystade af en russofob. Jeg er glad for at jeg aldrig mere kommer til at stemme på dette vendekåbe-parti – LA.

 104. Af Jesper Lund

  -

  Kim Larsen
  Du må selv være en vendekåbe, hvis du engang har stemt på LA, men ikke gør det mere:-)

 105. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “LSBETH SØRENSEN, tror du virkelig, at Kinas fem forkølede bomber kan skræmme Putin?”

  For anden gang i dag..Ja, fordi Kina har 260 atomvåben ca.Nok til alene at kunne ødelægge hele verden, med de teknologiske fremskridt de har haft siden Hiroshima mv.
  Og nej, Reagans starwar projekt, var en kun en trussel, eksistere stadigvæk ikke.

 106. Af Claus Christian Hansen

  -

  Niels Larsen har ganske ret. Se på hvad hvert enkelt land bruger på forsvaret Hvor stor trussel er Rusland så egentligt? Efter kommunismen og Jeltsin (som forærede store dele af russiske ressourcer og virksomheder til en flok oligarker) lykkedes det Putin at få rimelig styr på økonomien. Man måtte bygge i 100.000 vis af nye boliger (huse/lejligheder), renovere kirker og paladser for milliarder, sørge for udbetaling af pensioner og lønninger til offentlige ansatte. Som person kunne jeg godt lide Jeltsin, men han var bestemt ikke god for Rusland. Nu ved man at samtlige medier, øst som vest, aldrig giver den virkelige neutrale sandhed, i bedste fald undlader de nyheder som er til fordel for den ene eller anden part. Gudskelov, eller desværre, kan man så prøve at hente informationer på nettet, fra forskellige og modrettet klider. Dæmoniseringen af Putin har taget overhånd og burde være langt mere nuanceret. Bryder Putin sig om Assad, ikke det fjerneste, men Syrien er det eneste land i mellemøsten Rusland har en base i. Rusland har set hvordan Vesten har fjernet den ene statsleder (diktatorer) efter den anden og det ville være sket i Syrien. Det hele har udviklet sig til et udviklet sig til rent mareridt og det bliver ikke bedre af Ruslands indgriben, i hvert fald for civilbefolkningen. Til gengæld, rent militær strategisk ,har det så ikke været en katastrofe, man kan kun håbe på en holdbar våbenhvile og på lidt længere sigt en varig løsning for Syrien, ved hjælp af Rusland og Tyrkiet. Rusland har indbudt USA, efter d. 20.01, når Trump er præsident, til at være part i forhandlingerne. Præsident Trump har i øvrigt støttet Rusland i Syrien. Personligt mener jeg Rusland langt hellere skulle vende interessen mod Israel, Rusland og israel har en langt større naturlig samhørighed end Rusland har med de arabiske lande, især når man betænker ca. 70% af verdens jøder stammer fra det russiske område. Vil Putin gerne være en del af Europa, Ja! Det vil han. Putin regner Rusland med til Europa og Europa er bedst tjent med at Rusland er en del af os. I forvejen er russisk kultur en integreret del af europæisk kultur. Vil Putin bruge A våben. Nej! Det vil han ikke, alene af den grund manden absolut ikke er idiot. Det er ikke længe siden Putin sagde Rusland har brug for venner ikke fjender. Rusland har i høj grad brug for Europa ellers kan deres store projekter ikke gennemføres. Ingen lande i verden er nok i sig selv. Hvad med Ukraine? Ukraine gør ondt på Rusland grundet deres tætte fælles etniske og kulturelle bånd, de har været en del af hinanden i flere hundrede år. Rusland ville ikke kunne acceptere Ukraine som en del af Nato. Som en del af EU? Langt nemmere. Hvis Vesten ikke havde fokuseret entydigt på ubegrænset støtte til Petro Porosjenko, i øvrigt også en oligark, kunne det problem sikkert have været løst. Der er meget vi ikke har den fulde viden om vedrørende kuppet mod Ukraines tidligere præsident Janukovitj. Et er sikkert Europa får langt mere indflydelse på situationen som Ruslands ven end som Ruslands fjende.

 107. Af Niels Lemche

  -

  CLAUS CHRISTIAN HANSEN, ja ja, ikke så dårligt; men sjovt glemmer du de der sager med selvtægt, først i Kaukasus, dernæst Krim (man kunne jo i stedet have forlangt en folkeafstemning i stil med den, der bragte Nordslesvig tilbage til Danmark), og så angrebene på Ukraine. Nu er man bange for de baltiske stater, at det skal gå dem på samme måde som under Stalin. Ærlig talt: Hvor har Putin vist god vilje? I Syrien? Han har ikke løst et eneste problem, men forsvaret diktaturet.

  Jo han har sikkert meget at snakke med Bibi om, Bibi, der forsøger at sidde så længe som muligt, så han ikke skal ind og ruske tremmer sammen med hans forgænger.

  Men han har tydeligvis nu fået sin lakaj valgt i USA. Trumps møde med de to journalister var skræmmende: Simpelthen den samme retorik og de samme synspunkter som hans internettrolle og lokale afarter heraf kommer med. Ned med NATO, ned med EU, og Merkel er dum!

 108. Af Bjørn Sørensen

  -

  @Af Niels Lemche –
  “Det fremgår også af general Mattis foredrag, som jeg har refereret til flere gange i dag.”

  Du referer til en tale han holdt, uden at levere en korrekt reference, andet end en reference til din meningsfælle Thomas Borgsmidt, som til tider leverer en lind strøm af indlæg.

  En mere korrekt reference ville fremme ens muligheder for finde den nævnte tale.

 109. Af jan ulrik friis

  -

  Lyhne….”Rusland er altså ikke noget cool land.”
  Der er vi så uenige,
  hvad der bestemt ikke er cool, er dette islamistiske Danmark, i turbo forvandler eventyrlandet Danmark nu i et regulært helvede, et islamistiskt voldshelvede, noget så uhyggeligt, dette er en etnisk udrensning det oprindelige danske folk, dette er udslettelsen af nationalstaten Danmark!

  Og Lyhne ønsker at se slutresultatet, Løkke kurs, regeringes hærgen, et forbillede, da tag en enkeltbillet til Malmø, det er kursen Danmark er på, snart København, snart alle andre danske storbyer samme hærgen samme vold og terror ligesom i Malmø!

  I det mindste forsvarer russerne deres Rusland, det med stor iver til allersidste mand, Danmark er allerede besejret af “berigelsen” alt skete uden kamp, danskerne betaler nu selv, prisen er ALT, fragivelse vores kultur vores fædreland vores liv, denne vores egen undergang, Løkke regeringen, et blålys det ved vi nu, Løkke regeringen greb aldrig ind, i undergangen lovpriser de endnu Merkel, lovpriser de endnu “berigelsen”!

  “The Mammas & The Pappas” beskriver Danmarks situation langt bedre i lyrik end jeg nogensinde kan, så her lidt lyrik…..on such a winters day, dedicated to the one we love:

  Denmark!

  The Mammas & The Pappas
  “Stumble And Fall”

  You’re gonna trip, stumble, and fall.
  And though I know you’re having a ball,
  You’d better listen my friend

  This is the end –

  Someone’s gonna make you crawl.

  You’re gonna stumble and fall.

  You’ve no respect
  You see it; you grab it
  You’ve got yourself
  A very bad habit
  You know you’re on soft ground.

  You’d better look around

  One wrong step and that’s all.

  You’re gonna stumble and fall.

  Some little bird (Merkel) is gonna put her eye on you, yeah.
  And when she does you know you’re gonna be blue –
  You’re gonna be….(yeah, yeah, yeah)
  Blue
  (Blå regering)

  Then you’re gonna trip (trip), stumble, and fall.

  And when you land
  It’s no fun at all
  You’d better listen, my friend.

  Yeah, this is the end.

  Someone ’s gonna make you crawl.

  You’re gonna stumble and fall

  (Down, down, down, down)

  You’ve never been burned,
  But everybody’s somebody’s fool
  And when it’s your turn to burn,
  You’ll know that it’s cruel.
  You’re gonna be a…(yeah, yeah, yeah)
  Fool.

  You’re gonna trip (trip), stumble, and fall.

  And when you land
  It’s no fun at all
  You’re gonna trip (trip, stumble), trip, stumble, stumble and fall
  You’re gonna trip (trip, stumble), trip, stumble, stumble and fall
  You’re gonna trip (trip, stumble), trip, stumble, stumble and fall
  You’re gonna trip (trip), stumble (stumble),
  Trip (trip), stumble and fall.

  /.….husk at endnu i filter 16 januar cirka 19:05…..tiden løber nu simpelhen ud for Danmark!

 110. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN SØRENSEN, det var forsvundet ud af tavlen her, men fandtesi et indlæg på UEJs profil:

  http://www.youtube.com/watch?v=SCD5zHBNWG8

 111. Af Bjørn Danh

  -

  Om mattis:
  Glem ikke mattis udøvede flere massakre i Irak, brugte både napalm og hvid fosfor mod civile (i Fallujah)
  mattis lyver og manipulerer (som colin powell og hans anthraxglas/kemi-trucks som var det pureste løgn)
  mattis lukker det l*** ud som Trump vil have ham til, i bedste Goebbels-stil.

 112. Af Bjørn Danh

  -

  Og nu hvor du lider af russerfobi, fru Lyhne,
  kaster du dig sikkert snart over “ondskabens akse”, Iran og Nord Korea.

  Men glem ikke at Danmark har myrdet flere civile og børn
  end de to lande har tilsammen siden 911 … 🙁

  (bare spørg s.pind, han har tallene på antal myrdede
  og hvor mange millioner Dk har udbetalt
  som kompesationsbeløb til de dræbtes familier.
  men han er jo ikke demokratisk nok til at fremlægge dem)

  🙂

 113. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN DANH, er der ingen ende på jeres løgnehistorier? Heldigvis bliver de mere og mere desperate, så det er så meget lettere at gennemskue jeres dumme propaganda.

  Tænk, at der er så mange syge mennesker i denne verden.

 114. Af Flemming Lau

  -

  Jeg tror US Marine corps var meget tilfredse med at de havde napalm og hvid fosfor til rådighed i slaget ved Fallujah. Der er ingen grund til at gå over åen efter vand!

 115. Af Flemming Lau

  -

  Jeg tror US Marine corps var meget tilfredse med at de havde napalm og hvid fosfor til rådighed i slaget ved Fallujah. Der er ingen grund til at gå over åen efter vand!

 116. Af Niels Lemche

  -

  FLEMMING LAU, argumentationen beror på en italiensk dokumentarfilm af tvivlsom værdi. Amerikanerne benyttede ikke stoffer forbudte if. militære konventioner. Civile tab var givetvis ikke ubetydelige, men i hvor høj grad skyldtes det modstandernes taktik med menneskelige skjolde? Det ser man hele tiden i de mellemøstlige konflikter.

 117. Af Niels Lemche

  -

  FLEMMING LAU, argumentationen beror på en italiensk dokumentarfilm af tvivlsom værdi. Amerikanerne benyttede ikke stoffer forbudte if. militære konventioner. Civile tab var givetvis ikke ubetydelige, men i hvor høj grad skyldtes det modstandernes taktik med menneskelige skjolde? Det ser man hele tiden i de mellemøstlige konflikter.

 118. Af J. Hanse n

  -

  AF BJØRN DANH – 17. JANUAR 2017 11:20

  Hvor mange mennesker, de fleste kvinder og børn, som Danmark har myrdet i sine mange krige.
  Det er svært at at sige.
  USA og dets medløbere tæller jo ofrene.
  Vi betragter de mennesker som Danmark myrder som undermennesker.
  Ingen grund til medfølelse eller eftertanke på grund af det.
  Danmark er og bliver en krigsforbryder nation.

 119. Af Niels Lemche

  -

  Det er jo interessant den måde, hvorpå folk som J. HANSE N udtrykker sig på. Han har kun sagt én ting, så længe jeg husker ham fra disse blogs. Det er som en gammeldags grammofonplade, der kører rundt og rundt i samme rille.

  Hele tiden samme ‘evangelium’ om, hvor onde vi og amerikanerne er, om hvor mange vi har myrdet rundt om i verden.

  Han er faktisk en dybt forargelig personage.

 120. Af Niels Lemche

  -

  Det er jo interessant den måde, hvorpå folk som J. HANSE N udtrykker sig på. Han har kun sagt én ting, så længe jeg husker ham fra disse blogs. Det er som en gammeldags grammofonplade, der kører rundt og rundt i samme rille.

  Hele tiden samme ‘evangelium’ om, hvor onde vi og amerikanerne er, om hvor mange vi har myrdet rundt om i verden.

  Han er faktisk en dybt forargelig personage.

 121. Af Flemming Lau

  -

  Bykamp uden brug af napalm og hvid fosror..? God fornøjelse! Hvis ens enhed er blevet reduceret med 90%, så tror jeg ikke der plads til politikernes fine følelser, set fra soldatens synsvinkel. Hvad skal en anlægsgartner med en graveske, når man har en peljob? For skrappe konventioner har en pris, og det er soldaten der skal betale den!

 122. Af J Hans en

  -

  AF NIEL S LEM CHE – 17. JANUAR 2017 12:58

  Le mche eller Uls trup eller hvad den eftersnakker nu hedder mener, at det er forargeligt at opponere imod krigsforbrydelser og overlagte mord på kvinder og børn.
  Sådan er det jo med disse buksemariusser.
  Som har det hele i kæften.
  Når de har drukket sig lidt mod til.
  Manden påstår, at han er professor.
  Men han kan hverken læse eller skrive.
  Altså en ynkelig halvstuderet charlatan.

 123. Af Bjørn Danh

  -

  Præcis.
  Eksempel:
  “1.354 døde i Najaf siden krigens start”
  Men der er begravet 40.000 lig i Najaf i samme periode!
  typiske US/NATO/EU løgn og manipulation.

 124. Af Bjørn Danh

  -

  I fascistiseringen af mit stakkels Danmark, som jeg har beskrevet siden 2010 i mine noveller. passer Lau/Lemche fint ind sammen med krigs-svinene fra V O C 🙂

  Ang hvid fosfor i Iraqk mod civile, masser af links her:

  https://www.google.dk/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1AVNE_enDK713DK713&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=us%20used%20white%20phosphorus%20iraq

 125. Af Niels Lemche

  -

  FLEMMING LAU, det er altid en militær leders første forpligtelse at sørge for, at flest muligt ag hans soldater kommer hjem igen. Over for dette må ethvert andet hensyn vige.

  Det er kun putlikkerne her, der har så travlt med deres løgneinformationer. Hvis de var danskere, så bare min dybeste foragt.

 126. Af J Hans en

  -

  Fessor Lemc he er vist ved at gå i barndom.
  Hans sprog og øgenavne svarer til det, som børn i fjerde klasse bruger.
  At Lemc he eller U lstrup eller hvad han nu hedder forsvarer danske drab og krigsforbrydelser, det gør disse buksemariusser jo.
  Når de sidder og gemmer sig i deres sorte huller.
  Med en flaske billig sprut fra Netto stående indenfor rækkevidde.

 127. Af Bjørn Danh

  -

  Haha korrekt J Hansen.

  Apropos “flest muligt af hans soldater kommer hjem igen”.

  Gad vide hvordan Lemche har det med at de amerikanske krigsforbrydere
  begår selvmord i hobetal?

  Ca 17-18 om dagen! Totalt siden 911 omkring 78.000!

 128. Af Bjørn Danh

  -

  Præcis J H.

  Forsvarer man de danske drab og krigsforbrydelser er man fascist. Såre simpelt!

 129. Af Flemming Lau

  -

  Niels Lemche. Putnikkerne består af 2 fløje.. Den traditionelle Stalinistiske fløj og den fløj, der er klar til at indgå aftaler med selv Djævelen, hvis det er det eneste probate middel imod islamismen. De glemmer bare, eller har ikke indsigt i KGB’s tankegang. Putin er ikke vores ven og han vil os ikke noget godt. Han vil have hævn for at vesten er nået helt frem til Belarus, og ikke mindst de 3 randstater er en torn i øjet! Hvis EU bruger knoppen, holder de Ukraine transdnestr og Moldova ud i strakt arm. Det er brigdes too far!

 130. Af Galskab i avisspalterne: DFs aparte geografi- og historieforståelse | Cobblestone – a blog

  -

  […] der gør, er åbenbart, at Putin også er islamofob. Men det er et meget skidt argument – den der med din fjendes fjende holder ikke som god grund for et nært […]

 131. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN DANH, desværre får dine udfald her en til at miste enhver lyst til at stifte bekendtskab med dine skriverier. Bøgerne om Palæstina og palæstinenserne kunne ellers lyde interessante. Jeg er trods alt elev af Svend Holm-Nielsen, som du måske har hørt om.

  Og i hvert fald skriver du ikke under pseudonym. Det har jeg respekt for.

 132. Af Flemming Lau

  -

  Ja ja og hvis man beskylder danske soldater, der er bundet på hænder og fødder af konventioner i absurd grad, for drab og krigsforbrydelser, så har man ikke blot knald i låget, så er man en gemen landsforrædder! Stalin er død, tilbage står at stække KGB Putin og STASI Merkel!

 133. Af Niels Larsen

  -

  @ Niels Lemche – 17. januar 2017 12:58

  Maoister er som regel ret trættende at høre på. Omtalte personage er ingen undtagelse.

 134. Af Bjørn Danh

  -

  Du startede selv ballet, Lemche 🙂

 135. Af Niels Larsen

  -

  Flemming Lau: “Hvis EU bruger knoppen, holder de Ukraine Transdnestr og Moldova ud i strakt arm. Det er bridges too far!”

  Enig!

 136. Af jan ulrik friis

  -

  ……. endnu i filter d 16 januar cirka: 19:05……… Danmark endnu engang noget der ligner Frikorps Danmark endda under Nato/Frontex flag >doubble down, denne dragelse imod østfront imod død……..

 137. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN DANH , det tror jeg faktisk ikke. Oplys os!

 138. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN DANH , det tror jeg faktisk ikke. Oplys os!

 139. Af Bjørn Danh

  -

  Bare kig op af bloggens tidslinie 🙂

 140. Af Erik Carlsen

  -

  Enhver flygtning som kommer til DK, har RETSKRAV på at få sin familie til DK. Dette gælder IKKE for den Danske mand! Den Danske mand har INTET retskrav på at få ret til at se vores fælles børn efter skilsmissen.
  I et rigtigt og ÆGTE Demokratier som i Schweiz, har borgerne alle retskrav på, at se vores fælleas børn efter skilsmissen. Jeg vil også vil have RETSKRAV på at se mine børn efter skilsmissen, i Den Danske Slyngelstat.
  I vores land som vi gerne vil forsvare, nister du som mand altid retten til at se dine børn, ligesom alle vi andre danske mænd altid har gjort Når du skal skilles fra din hustru, og gerne vil se jeres fælles børn efter skilsmissen, vil du opdage hurtigt, at når du møder op i Statsforvaltningen fordi du gerne vil se jeres fælles børn, opdager du meget hurtigt, at du som mand gælder der et sæt regler for kontakt med dine børn, og for kvinden gælder der et helt andet sæt regler. Når du så har skrevet 100 breve til Statsforfatningen, og ikke har fået noget ud af dette, og du stadig ikke har fået kontakt til dine børn, fordi moderen sabotere dine ønsker, opdager du hurtigt, at Demokratiet ikke gælder for dig men, at du er borger i Den Danske Slyngelstat. . Dette er vi rigtig mange danske mænd der har opdaget på den hårde måde. Vi mistede ALLE retten til vores fælles børn! I den Danske Slyngelstat er der INTET at forsvare!

 141. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN DANH, det har så gjort … men stadig lidt uforstående, så jeg gentager: oplys mig!

  Det kan godt være, at der er lidt for mange her, der er for sensible og opfatter enhver kritik som ondskabsfuldheder rettet imod dem selv.

 142. Af Bjørn Danh

  -

  AF NIELS LEMCHE – 17. JANUAR 2017 11:39
  BJØRN DANH, er der ingen ende på jeres løgnehistorier? Heldigvis bliver de mere og mere desperate, så det er så meget lettere at gennemskue jeres dumme propaganda.

  Tænk, at der er så mange syge mennesker i denne verden.

  —-

  Er du ved at være Lemche ??? 🙂

 143. Af Bjørn Danh

  -

  AF NIELS LEMCHE – 17. JANUAR 2017 11:39
  BJØRN DANH, er der ingen ende på jeres løgnehistorier? Heldigvis bliver de mere og mere desperate, så det er så meget lettere at gennemskue jeres dumme propaganda.

  Tænk, at der er så mange syge mennesker i denne verden.

  —-

  Er du ved at være der Lemche ??? 🙂

 144. Af Bjørn Danh

  -

  E Carlsen Du har ret
  De androgyne klimakteriekællinger har taget magten.
  Mand dig op og hævn!!!

 145. Af Helge Nørager

  -

  Rusland er ikke Sovjet, hvilket burde være indlysende for alle.
  Rusland er ikke kommunisme eller socialisme.
  Kina derimod er kommunisme, siger de selv.
  Men de elskes af pengegriske profitmaximeringslystne 1 årige bonusjægere som er ægte kapitalister med stort K.
  De elskes også af pengefixerede neoliberale egotrippere som uden blusel ville sælge deres bedstemor.
  Det er lidt morsomt at dem som i min ungdom var de grumme onde maoister, nu er bedste bedste venner.
  Men ok de rige har ikke mærket nogen tilbage gang de var dem uden uddannelse og de lavt uddannede som har betalt prisen i form af massiv social deroute for dem selv.
  Og ikke mindst for deres børn, som vil blive endnu fattigere og deres børn igen.
  Men i kommunist Kina bliver de fede og rige, sammen med Kapitalister og neoliberale højtuddannede, vi er vores egen lykkes smed disciple.
  Men på bloggen her kan jeg læse at kommunisme og socialisme er roden til alt ondt.

  Derfor er det da naturligt at spørge hvorfor vores dannebrogs befængte finansfolk, er store helte når de samarbejder med kommunister i Kina.

  Og hvorfor Putin som bestemt ikke er hverken kommunist eller socialist nu skal være en trussel mod os alle.
  Er det fordi han skaber ægte markeds økonomi ?
  Er det fordi han er hvad som vil komme hvis LA havde magt som agt ?.

  Eller er de også forvirret så vent til næste afsnit af soap.

  PS Niels tak for svar, og beklager tiltale forvirring, gamle vaner er svære at omgå.

 146. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN DANH – 18. JANUAR 2017 09:32, jeg siger jo blot sandheden!

 147. Af Niels Lemche

  -

  BJØRN DANH – 18. JANUAR 2017 09:32, jeg siger jo blot sandheden!

 148. Af Niels Lemche

  -

  HELGE NØRAGER, Putin er en trussel, fordi han betragter rå magt som et argument. Så er der spørgsmålet, om han er helt rationel. Jeg har hørt andet. Det er den der med, at magten korrumperer. Derfor er det amerikanske system med en begrænsning af en præsidents embedsperiode til to gange fire år det eneste rigtige.

 149. Af Niels Lemche

  -

  HELGE NØRAGER, Putin er en trussel, fordi han betragter rå magt som et argument. Så er der spørgsmålet, om han er helt rationel. Jeg har hørt andet. Det er den der med, at magten korrumperer. Derfor er det amerikanske system med en begrænsning af en præsidents embedsperiode til to gange fire år det eneste rigtige.

 150. Af J Hanse n

  -

  AF NIELS LEM CHE – 18. JANUAR 2017 11:33
  “BJØRN DA NH – 18. JANUAR 2017 09:32, jeg siger jo blot sandheden!”

  Hvornår er den forvirrede professor i gammel overtro begyndt at skrive sandheden.

  Bjørn Dan h.
  Vær lidt varsom med Le mche.
  Han er en sølle stakkel.
  Højrefløjen er lidt hårde ved ham ind imellem.
  Når han bliver for belærende, hyklerisk og påståelig.
  Men Lemche kan ikke lide de hårde ord.
  Han bliver bedrøvet.
  Derfor slesker og kryber han for højrefløjen.
  I håbet om at få et par anerkendende ord og et par venlige klap på det lille hovedet.
  Som var han en lille kælen vovse.

 151. Af Niels Lemche

  -

  J HANSE N, det hedder vist personangreb, som egentlig blev forbudt, da retningslinjerne blev trukket op i september. Ærgerligt, at Berlingeren ikke lever op til de krav, som de selv har stillet til deres blogs.

  Hvor ville det være rart, hvis der en dag kom et indlæg fra dig med et reelt indhold.

 152. Af Niels Lemche

  -

  J HANSE N, det hedder vist personangreb, som egentlig blev forbudt, da retningslinjerne blev trukket op i september. Ærgerligt, at Berlingeren ikke lever op til de krav, som de selv har stillet til deres blogs.

  Hvor ville det være rart, hvis der en dag kom et indlæg fra dig med et reelt indhold.

 153. Af J. Hanse n

  -

  AF NIELS LEM CHE – 18. JANUAR 2017 13:21
  “J HANSE N, det hedder vist personangreb, som egentlig blev forbudt, da retningslinjerne blev trukket op i september.”

  Ja. Og reglerne gælder også for Lemc he.
  Selvom han lider af herrefolksmentalitet.
  Og tror at højrefløjen har særrettigheder.
  Det blev afskaffet i 1945 Lem che.
  Det må du indrette dig efter.

 154. Af jan ulrik friis

  -

  ……. i filter 16 januar cirka: 19:05………Lyhne…hvilket gudsforladt budskab, jeg mindes ikke at Rusland nogensinde har skadet Danmark…….

 155. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Lad os håbe at Ruslands fanatikere og USA fanatikere en af disse dage lærer at ekstrem kapitalisme er lig ulighed, anti-demokrati, vold i gaderne og ikke er et ønskeligt samfund at få.

  Janteloven skal indføres i grundloven..Respekt for alle, og ingen med arrogante intelligente “airs” over for deres nabo som Lemch e, ytret på et uddødt sprog og tankesystem..

 156. Af Niels Lemche

  -

  Listen over de otte mænd, der ejer alt for meget, er højst selektiv. Der er vist nogle slyngler ovre østpå, som man glemte, f.eks. Putin selv, der har stjålet med arme og ben, siden han kom til magten.

 157. Af Niels Lemche

  -

  Listen over de otte mænd, der ejer alt for meget, er højst selektiv. Der er vist nogle slyngler ovre østpå, som man glemte, f.eks. Putin selv, der har stjålet med arme og ben, siden han kom til magten.

 158. Af Niels Lemche

  -

  JUF, Rønne 1945!

 159. Af Søren Vom Marx s ørensen

  -

  J Hansen
  “Hvor mange mennesker, de fleste kvinder og børn, som Danmark har myrdet i sine mange krige.
  Det er svært at at sige.”

  Nej det være ret let: De kan tælles milioner. Brutalt afslagtet af borgerlige sønner i deres sikre jægerfly ammeret med napalm i flere kilommeters højde som du så rigtigt havet gjordt opmærksomhed på flere gange.

  Personangrebene mod dig for at afsløre sandheden er borgerlige buksemarinusers manglende kognitive evner. Du skal bare holde ud. Sandheden kommer i dagen før eller siden.
  Tak Jens fordi du tør fremhæve kommunistiske dyder som være ærlighed, ædruelighed og opjektivitet.
  Rød front!

 160. Af jan ulrik friis

  -

  Lem che …..som altid i begrebsforvirring,
  at Danmark 1945 helt havde glemt Bornholm, de tyske styrker endnu på Bornholm, imens resten af Danmark festede i eufori over befrielsen af Danmark, men heldigvis Hr Lemc he, heldigvist det var der hvor Sovjet kom ind, Sovjet kom Danmark til hjælp, ryddede Bornholm og Christiansø for den tyske besættelsesmagt, den 5. april 1946 forlod de sovjetiske tropper igen Bornholm, hvorimod et stort problem den dag idag anno 2017 de US-besættelsestropper der endnu ikke har forladt Europa!
  Stalin måtte simpelhen 1945 sende sine elite tropper til Bornholm, da Bornholm 1945 var blevet glemt af resten af landet, egentligt lidt som idag hvor vores folkevalgte helt har glemt det danske folk, behandler dagligt folket som 4 rangs i eget land, udsat for knivstikkerri, udlagt som kanonføde!

 161. Af Lisbeth Sørensen

  -

  YUF

  Den Russiske kommandant-og Rusland- af Bornholm var ikke meget for at forlade øen..

  “De sovjetiske styrker gik i land den 9. maj i fem store torpedobåde med 100 mand. Bornholm blev således besat af Sovjetunionen, og gik dermed fra den ene besættelsesmagt til den anden, hvorved bornholmerne følte sig glemt af resten af Danmark. Da de sovjetiske styrker kom, var der 17.000 tyske soldater på øen, som hurtigt blev transporteret til Tyskland. Under transporten af tyskerne druknede ti bornholmere, da deres skib påsejlede en mine.[6] Bornholmerne var utrygge ved udsigten til den sovjetiske besættelse. Men efter nogen tid, og da de mange rygter om sovjetisk fremfærd i de tyske områder ikke blev til virkelighed på Bornholm, lettede stemningen hos bornholmerne sig noget.[7] Opgørelsen af antallet af sovjetiske soldater varierer, da udskiftningen blandt dem var stor, men det nåede på intet tidspunkt over 7700. De 17.000 tyske soldater og flygtninge, der stadig befandt sig på øen, blev snart sendt tilbage til Tyskland. De sovjetiske soldater holdt sig for det meste i deres forlægninger, men der skete enkelte uregelmæssigheder ofte pga. alkohol. Holdningen til den sovjetiske besættelsesmagt var hos de fleste bornholmere i begyndelsen overvejende positiv, men efterhånden som tiden gik, blev mange usikre på fremtiden. Flere begyndte at frygte at de ikke kom under Danmark igen. Der var dog en del, der havde en mere afslappet holdning til besættelsen. Som en bornholmer sagde: Vi har jo både haft lybækkere, svenskere og tyskere rendende her, men de forsvandt sgu igen. Så det gør de sgu også![8] Andre bornholmere flyttede dog fra øen, da de ikke ville være underlagt Sovjetunionen.

  Den danske regering fik i starten af 1946 endelig mulighed for at forhandle med Sovjetunionen, og den viste sig at være imødekommende. De eneste betingelser for rømning var, at den danske garnison på Bornholm ikke måtte overstige en vis størrelse, og at “fremmede magter” ikke måtte have indflydelse på øens administration.[8]

  Den 16. marts 1946 blev det meddelt fra Sovjetunionen, at Bornholm skulle rømmes, og de sovjetiske styrker på øen gik i gang med at pakke. Den 5. april 1946 var datoen for det som bornholmerne kalder den “endelige befrielse”. Under kanonsalut forlod den sovjetiske flåde med besættelseshæren om bord Bornholm.”

 162. Af Niels Lemche

  -

  JUF, din snak om Hvidstengruppen og modsatndsmænd i din familie er forbavsende i betragtning af din prorussiske indstilling. Det næste er vel, at du mener, at den kolde krig var vores skyld. Jeg kan overhovedet ikke få mening med det, du skriver, og bliver mere og mere i tvivl, om du ikke er bare endnu et russisk fupnummer, en af deres utallige maskerader. Jeg kan selvfølgelig heller ikke finde noget om dig, hvis jeg googler dig.

  Det er utroligt, at vores sædvanlige problembarn, Sørensen, skal sætte dig så klart på plads. Han er ved at blive helt fornuftig.

 163. Af Niels Lemche

  -

  Der er åbenbart lukket for mig her i dag, så ingen svar til JUF og vist flere andre.

 164. Af jan ulrik friis

  -

  Den tyske øverstbefalende på Bornholm, Gerhard von Kamptz, havde imidlertid fået ordrer om kun at overgive sig til briterne.
  Det fik Sovjetunionen til at angribe øen den 7. maj 1945, kastede flyverblade ud, der opfordrede von Kamptz til at overgive sig.
  Hr Lem che ingen panik, alt er nu under kontrol, Sovjetunionen også Lisbet h gav en fornem lektion, tror selv profesoren er tilfreds, 2 Verdenskrig sluttede og hele Danmark festede, i betragtning af verdenskrigens ufattelige gru, slap Bornholm billigt, fremtiden derimod bliver i multi-kulti anderledes grumt!

 165. Af Helge Nørager

  -

  Tjaa den eneste henvisning til at der blev droppet andet end flyvesedler, er vist ikke blevet bragt, men diskret antydet at filter er tilstoppet. 🙂
  I øvrigt er det med borholm lidt pinligt i min familie, for onkel blev sendt med fly til London, og vi har siden da grint meget af at, den flyver kunne jo have sendt en officer til Borholm i stedet.
  Men i vores naturlige glæde over at være helte, skulle nogle af dem jo have sildesalat asp. Så ganske mange fly afgange i de dage, var med helte til London.
  Bornholm, skide med dem, det er jo dem med den gale bisp. 🙂

 166. Af Bjørn Danh

  -

  @ J H hahaaa 🙂

 167. Af gradimir miljkovic

  -

  jeg kan ikke se mig at du lukker lort ud om rusland og din fjens handling jeg ser at du prøver at minipoler det danske befolkning i at de skal ikke vær venner med rusland
  vordan kan du tro det er du ramusen en af abbekatte og diss netværket små løgner og fas efteratings tjenste på jop at vende roret til at men skal kikke uhhh haa vor det skønt at have eu og nato
  tro mig nato vil gå i fordevlse og eu vil brasse sammen inden kort tid ven vil beskøtte dig vis en real fjende kom tro mig usa kommer ikke til hjelp på ingen måde det har trump svarvet og lovet sin vælger at han ikke vil støtte nato og eu lande som har hånt ham og minipoleret informationder…
  danmark skal ikke regne med usa støtte usa vil heller ikke sælge våben til nato og eu det må betyde undergang for nato og eu
  nato og eu og danmark er med at finanser terroisme i syria og de finanser folkedrab i øst ukriane
  og dansk prasse går i rusland og sender info vor det lort at bo i ruskland og de laver kontra spionasje i rusland vad de kan finde på mr putin at skive vrang historie
  som sag vis rusland begønte at blande sig i danmark vil de skige og sige rusiske spionder i danmark a danske små spy som er prasse og går driver kontra spionasie er vel oki
  jeg lover de medier som bruger prass til at før kontra spionasie vil jeg bekæmpe en måde er på at navn give dem på nest er at politi anmelde dem til rusland
  og det gælder også rusiske spy vis de lejer med ilden i danmark vil jeg også
  bekæmpe dem der vil jeg sende besked til pet om sagen da det er ders opgave at stoppe dem ..

  freelands prasse
  in the future there will be different email from my post
  All outgoing mail will be dese mail
  gradimir.miljkovic@journalist.com
  gradimir.m@yahoo.com
  incoming mail to
  gradimir.miljkovic@mail.ru
  gradimir.miljkovic@aoutlook.dk

  skyppe gradimir.miljkovic
  facebook Gradimir Miljkovic

  international phone 0045 71885445
  home no 71885445
  phone open fra 08.00 til 23.30
  weekend from closse

 168. Af P Christensen

  -

  At personer som JHansen (Hassan?) kører i selvsving,
  må tilskrives det faktum, at sådanne venstreperifere idag
  uophørligt søger at fjerne fokus fra de mange knive som fløjen har placeret
  i ryggen på deres nu meget gamle målgrupper, arbejderne,
  til fordel for en udefrakommende totalitær lovreligion, hvor især
  kvinderne behandles omvendt proportionalt af,
  hvad venstrefløjen engang selv gik ud og kæmpede for.

 169. Af Lisbeth Sørensen

  -

  “Det blev afskaffet i 1945 Lem che.
  Det må du indrette dig efter.”

  Lem.che er lige blevet advaret af cor.dua for ikke at kunne få højre ned i sine blogs..Hvis skulle have troet at opleve det med i B, at se en borgerlig bedsteborger blevet fortalt at moderere sit sprog? Vist den første? Normalt er der to regler her, en for blå-sig hvad som helst- og en for røde-nul og nix!

  Men der var mange grædende borgerlige i københavns gader der befrielsen kom, og gratis arbejdskraft ikke længere var aktuelt..

 170. Af Niels Lemche

  -

  Sørensen: Hvilken person skriver sådan noget vrøvl:

  “Men der var mange grædende borgerlige i københavns gader der befrielsen kom, og gratis arbejdskraft ikke længere var aktuelt..”

  Ærlig talt, de eneste, der vist græd den dag, var værnemagerne — der lærte du nok et nyt ord.

 171. Af lisbeth Sørensen

  -

  Lemch.e

  Du tager fejl..KU marcheret rundt i kbh gader i skrårem indtil krigens sidste år..NSDAP var så godt som rent borgerlig inficeret som Børge Outze-informations stiftere- fine bøger vidner om..

  12.ooo blå Danskere tilmeldte sig SS, 6ooo blev optaget, 2ooo faldt for nazisterne..

  Undertegnede kom fra en familie der led sit under nazisterne..Min ene bedstefædre var modstandsmand og gjorde sit,mildest talt….Den anden fik alle hans husdyr stjålet af nazisterne ,og hans mange børn måtte derefter leve af sukkerroer de følgende år, og mistede alle tænderne, såvel som levede i underernæring.. ..Jeg forstår fascismen…Såvel som frimurer ondskaben, mv..

 172. Af Hul igennem?

  -

  Ååh ja ja- alt det der I småskændes om på afdelingen, det er 3 generationer siden!
  Prøv at se over kanten på kisten.. der er sket forskelligt siden sidst at I var vågne.

  Fx 3 nye generationer.
  mvh

 173. Af lisbeth Sørensen

  -

  Hul

  ….Nej, højrefløjen er ikke meget for at huske og erindre dens skumle fortid..

Kommentarer er lukket.